Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım umarım bu ay hamile kalırsın. benimde bugn adetim bitti. biliyon mu dr. banada aşılama yabilirmiş. eşimden de test istedi. onun sonucuna bakacak belki bu ay bile yapabilirmiş. dr. bu ay farklı bi ilaçta verdi. DELTACORTRİL bunu niye verdi neye yarıyo bilmiyorum. ayın 30'un dr. gidcem. yumurta takibi için.
dualarım seninle canım

çok üzüldüm ve umudum kırılıyor her adet haberiyle
herşeyin hayırlısı Allah'tan 15günü nasıl geçiricem bilmiyorum
bu ilk denemem ve olmazsa ilk hayal kırıklığım olacak
herşeyin ilki zor
umarım hayallerimiz gerçek olur(çok şey değilki istediğimiz sadece bir:ecrin_bebek:bebiş)

arkadaşlar herkese merhaba,
ben 1 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşanlardanım ve malesef pko luyum 3 aydır klomen kullanıyordum geçen ay yumurtalarımın boyutu 19 mm.ye ulaşınca ovitrelle(çatlatma iğnesi vuruldum) açıkçası çok umutlanmıştım ama malesef az önce hastalandım doktorumu aradığımda bu yöntemi 1 kez daha deniyceğimizi söyledi.sonra aşılama yöntemine geçicez sormak istediğim klomen ve sonrasında çatlatma iğnesi kullanarak hamile kalan var mı aranızda? şimdiden çok teşekkür ederim....

canım benım hepımızın dualrını allah kabul etsin inşallah tatlım ya bu ay ben ilaç falan kullanmıyom kendımı nadasa çektim bı kaç aydır ama şubat 11 gibi gelir adetim hani inş gelmez ama gelınce o zaman 2. gunu başlıcam tedawıye uygun boyutta olunca catlatıp aşılama yapıcaz bizde canım
ama o ilaçı hiç duymadım tatlım
bu ay hiç hamiş olmadı burda inşallah şubatta bomba patlatıp hepımız hamiş kalırız herkesi cok öpüyorum................

herkese meraba...
bu ay ilk defa klomen ovitrelle tedavisine başladım. ancak ovitrelleyi yaptırdığım gün açık kahve renginde lekenleme oldu. acaba bu neden kaynaklanıyo olabilir? sizlerde böyle bişey yaşadınızmı? şimdiden herkese teşekkürlerr...

merhaba selen,
bende geçen ay ovıtrelle vuruludum bende lekelenme olmamıştı ama doktorum olursa korkma yumurtalar çatlarken bazen olabiliyo demişti.bende malesef bir işe yaramadı bu ay tekrar olucam dilerim seninki tutar...

merhaba arkadaşlar benim klomende bu ikinci ayım.geçen ay çatlatma iğnesi olmuştum ama bu ay çok sayıda yumurtam olduğu için iğne olmadım.dün doktorum ultrasonla kontrol etti ve bu ay içerisi çok güzel dedi.dediğimiz gibi birlikte olduysanız gebelikten umutluyum dedi.sadece bi tane çatlamayan yumurtam kalmışş oda her an çatlarmış.ama benim bi kaç sorunum var.birincisi benim gereksiz kaprislerimden dolayı doktorumun dediği sıklıkta beraber olmadık şu ana kadar 5 kez olacakken 4 kere oldu acaba bu kadarı yeterli olurmu.?diğer sorunlarımda bi haftadır bulantım var doktorum yumurtaların baskısındandır dedi.bu geceden beri ise aşırı baş dönmem var ama çok sık oluyor.adet günüm ise 3 şubat yani gebelik belirtisi olması çok düşük .o zamannneden böyle oluyorum.kızlar ne olur yardım edin bana neler oluyor.şu an fikirlerinize çok ihtiyacım var:çok üzgünüm:

canım bence cok erken hamiş belirtileri için ama bu iğne we ilaçlar banada yapışti bulantı falan bende cok umutlanmıstım ama olmadı tabi bu iğnenin yapılmaş olmasından yada doktorun cok umut olmasını söylemesinden dolayı psikolojik olarak da olabilr canım neyse canım bıldıgım kadarıyla bizim yumurtalarımız çatladıktan sonra 1 gun yaşayabılıyor ama içimize giren spermler 3 gün canlı kalabiliyor yanı yumurtalarımız çatlamadan 2 gün önce bile ilişkiye girmiş olsak allah kısmet ettıkten sonra olur canım inşallah olmuşsundur we hayırlı mutlu haberlerini alırız ...........

selam kızlar..nabersiniz?asudecim hoşgeldin canım.seni çok özlemiştik hepimiz.hep de inşallah iiidir dedik ama rahatsızmışsın,canım çok üzüldüm.Allah şifa versin.gerçekten zor günler geçiriyorsun,Rabbim sınavını kolay eylesin.dua edicem canım bol bol.sen de artık lütfen hiç bişeyi takmamaya çalış.demesi kolay diyeceksin ama kendine oluyo olan..sen çekiyosun tüm sıkıntıları.bu hastalıklar aslında bize kendimizi unutmayalım diye belki de..Rabbimden acil şifalar diliyorum canım..inşallah en kısa zamanda yine sağlığına kavuşursun.unutma en önemli sensin ve bize lazımsın..
ilknurcum,zeynepcim parılcım...sizler nasılsınız...ben çok şükür iiim.yarın tatile gidiyoruz (eşimin ailesini ziyarete).1 hafta yazamam size.şimdiden herkese ii tatiller.inşallah bu tatil herkese ii gelir..ve dönüşte tüm dostlarımız hamiş haberlerini verir hayırlısıyla..çok öpüyorum hepinizi..Allaha emanet olun canlarım..:1hug:Şenizkaydirigubbakcemile3

sağol canım inşallah hepimiz o güzel haberi alırız.dediğin gibi bunlar ben istediğim için oluyor olabilir.inşallah bu ay olur çünkü elimde olmadan çok umutlandım.allah hepimizin yardımcısı olsun.........:Saruboceq:

umarım 2009 hepimizi yavrularına kavuşturur her ay kanama başladığında ağlamaktan artık göz pınarlarım kurudu ama umudumuzu yitirmeyelim biliyorumki mutlaka ne olursa olsun kavuşuşucaz yavrularımıza...:Saruboceq:

slm canlarımmm nappıosunuz???Yoktum uzun zamandır kusura bakmayın ne olur???Tatile girdik haydi hayırlısı bakalım.Pztsi salı da benim tayin acıklanacak çok merak ediyorum,inşallah tayinim çıkar merkeze.....
Eee siz nappıosunz...Asudemmmmmm hoşgeldin canımmmmmmmmm..Nasıl özledik seni yaa..Nasılsınhayat nasıl gidio,neden yoktun hepsini anlat lütfen.Eşinle aran nasıl tatlım,umarım duzelmiştir hayat senin için...
BEn 4 ayı bıtırdım bakalım artık,bebek de ben de iiyiz.....! haftaya kadar cinsiyette belli olur bakalım teyzesi....
Zeynep beauty parıl ve diğerleri arkadaşlarımmmm,siz nasılsınız bakalım....Var mı tatil planları?Ben Konya dayım tatilde,gelen olursa beklerim......Çok öpüyorum hepinizi...Sevgiler..

Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
maat.........................
boncukx...................

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…