merhabalar 2 gündür giremedim herkes adet olmuş inanın cok üzüldüm her yazdıgınızı okudum genelde ilk aşılama olmamış ilk iğnede olmamış sıra yawaş yawaş bana gelio ama emin olun cok koruyorum cunku bu ay bari bi tane bıle olsa hamiş çıkar sanıyodum kıslar lütfen üzülmeyin hepimiz burda bırbırımıze destek olalım inanın herseyden cok buna ihtıyacımız war bizim şimdi ben rahatım adetım bıttı bı daha aya aşılama olucam o zamana kadar ben moral wereyım herkese sonrada sizden tam destek bekliyorum kızlar unutmayalım bırbırımızı her zaman sadece kendimizde diil hepimiz için dua edelim buna hepımızın ıhtıyacı war inşallah bi daha aya hersey cok daha güzel olur
moralimizi yüksek tutalım allahın izniyle sabırla we çabayla halleedicez inşallah arkadaşlar.........
hepimizi çok öpüyorum................
sevdalinka hayatım ben bugun adet oldum.dünya başıma yıkıldı.hemen dr gittim. herşeyin normal olduğunu soyledi ve neden sen hamile kalmadın die şaşırdı dr. yine klomen ve ismini okuyamadığım ama G harfi ile başlayan bir hap daha yazdı.sanırım o hap da rahim duvarını kalınlaştırıyormuş. hayatım sende inşallah bebişinin haberini alırsın bende alırım.gelişmeler olursa bana haber et olur mu..
kızlar ben adet oldum cok canım sıkılıyo gene olmadı nereye eklersenız ekleyın benı
kızlar adetım erken geldı gec elenı duymustumda erken yoktu sıtede nıye bole oluyo kızla neden hamıs kalamıyoz
canım umarım bu ay hamile kalırsın. benimde bugn adetim bitti. biliyon mu dr. banada aşılama yabilirmiş. eşimden de test istedi. onun sonucuna bakacak belki bu ay bile yapabilirmiş. dr. bu ay farklı bi ilaçta verdi. DELTACORTRİL bunu niye verdi neye yarıyo bilmiyorum. ayın 30'un dr. gidcem. yumurta takibi için.
dualarım seninle canım
ooo asude gelmis hos gelmis nerdeydin yaa..canim gecmis olsun..ahhh o kistler ne problem cikariolar..simdi nasilsin iyisindir umarim....saglik diliorum sana..
canım sağolasın,bugün hafif bulantı var okuldan sonra yatıyorum.benimkilerde çikolata kisti. sağda 4cm solda 5cmlik kistler var. senede birkaç kez de basit kistim oluyor. geçen yıl tek yumurtalıkta 2cmvardı. bir yılda bu hale geldiler. kanamalar,ara kanamalar,...şimdi de bulantı ve kusmalar başladı.üstelik soğuk algınlığıyla beraber acillerde sürünüyorum canım.sanırım üzüntüden bu hale geldim.5cmlik olan 2aydır iç kanama yapıyor.douglas denen yerde 6cm lik kan varmış...
en önemlisi sağlık...
Canım öncelikle hoşgeldin aslında pek hoş olmamış bende nerelerde diyodum çünkü çok uzun zaman oldu görmeyeli seni allahım acil şifalar versin canım tabiki önce sağlık kendine çok ii bak yarın tatil başlıyor uzun süre giremem herhalde herkesi öpüyorum gelince bebişlere karışırız inş.kaydirigubbakcemile5ooo asude gelmis hos gelmis nerdeydin yaa..canim gecmis olsun..ahhh o kistler ne problem cikariolar..simdi nasilsin iyisindir umarim....saglik diliorum sana..
canım sağolasın,bugün hafif bulantı var okuldan sonra yatıyorum.benimkilerde çikolata kisti. sağda 4cm solda 5cmlik kistler var. senede birkaç kez de basit kistim oluyor. geçen yıl tek yumurtalıkta 2cmvardı. bir yılda bu hale geldiler. kanamalar,ara kanamalar,...şimdi de bulantı ve kusmalar başladı.üstelik soğuk algınlığıyla beraber acillerde sürünüyorum canım.sanırım üzüntüden bu hale geldim.5cmlik olan 2aydır iç kanama yapıyor.douglas denen yerde 6cm lik kan varmış...
en önemlisi sağlık...
Canım öncelikle hoşgeldin aslında pek hoş olmamış bende nerelerde diyodum çünkü çok uzun zaman oldu görmeyeli seni allahım acil şifalar versin canım tabiki önce sağlık kendine çok ii bak yarın tatil başlıyor uzun süre giremem herhalde herkesi öpüyorum gelince bebişlere karışırız inş.kaydirigubbakcemile5
canım teşekkürler.güzel bir tatil diliyorum.güzel haberlerde buluşuruz...
merhaba arkadaşlar benim klomende bu ikinci ayım.geçen ay çatlatma iğnesi olmuştum ama bu ay çok sayıda yumurtam olduğu için iğne olmadım.dün doktorum ultrasonla kontrol etti ve bu ay içerisi çok güzel dedi.dediğimiz gibi birlikte olduysanız gebelikten umutluyum dedi.sadece bi tane çatlamayan yumurtam kalmışş oda her an çatlarmış.ama benim bi kaç sorunum var.birincisi benim gereksiz kaprislerimden dolayı doktorumun dediği sıklıkta beraber olmadık şu ana kadar 5 kez olacakken 4 kere oldu acaba bu kadarı yeterli olurmu.?diğer sorunlarımda bi haftadır bulantım var doktorum yumurtaların baskısındandır dedi.bu geceden beri ise aşırı baş dönmem var ama çok sık oluyor.adet günüm ise 3 şubat yani gebelik belirtisi olması çok düşük .o zamannneden böyle oluyorum.kızlar ne olur yardım edin bana neler oluyor.şu an fikirlerinize çok ihtiyacım var:çok üzgünüm:
canım bence cok erken hamiş belirtileri için ama bu iğne we ilaçlar banada yapışti bulantı falan bende cok umutlanmıstım ama olmadı tabi bu iğnenin yapılmaş olmasından yada doktorun cok umut olmasını söylemesinden dolayı psikolojik olarak da olabilr canım neyse canım bıldıgım kadarıyla bizim yumurtalarımız çatladıktan sonra 1 gun yaşayabılıyor ama içimize giren spermler 3 gün canlı kalabiliyor yanı yumurtalarımız çatlamadan 2 gün önce bile ilişkiye girmiş olsak allah kısmet ettıkten sonra olur canım inşallah olmuşsundur we hayırlı mutlu haberlerini alırız ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?