arkadaşlar ben yeniyim. aşılama tedavisi gören var mı ?
slm canlarımmm nappıosunuz???Yoktum uzun zamandır kusura bakmayın ne olur???Tatile girdik haydi hayırlısı bakalım.Pztsi salı da benim tayin acıklanacak çok merak ediyorum,inşallah tayinim çıkar merkeze.....
Eee siz nappıosunz...Asudemmmmmm hoşgeldin canımmmmmmmmm..Nasıl özledik seni yaa..Nasılsınhayat nasıl gidio,neden yoktun hepsini anlat lütfen.Eşinle aran nasıl tatlım,umarım duzelmiştir hayat senin için...
BEn 4 ayı bıtırdım bakalım artık,bebek de ben de iiyiz.....! haftaya kadar cinsiyette belli olur bakalım teyzesi....
Zeynep beauty parıl ve diğerleri arkadaşlarımmmm,siz nasılsınız bakalım....Var mı tatil planları?Ben Konya dayım tatilde,gelen olursa beklerim......Çok öpüyorum hepinizi...Sevgiler..
asudeciğim hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun canım ama daha neler yaptın anlat bakalım.
beauty,asyacan,mevzey sizler nasılısnız güzelller.artık cinsiyetleri belli olmak üzere bebklerinizin hadi hayırlısı ben tatile felan gitmiyorum buralardayımkilit otumu içiyorum baklıam ne olacak üfff sıkıldım Rabbimin gücüne gitmesin ama artık bir netice almak istiyorum gerçi adam akıllı bir tedavide yapmadım ya hadi neyse heralde ancak nisan ayı gibi başlayabileceğim çünkü şubatın sonunda babamın yanına gidi p orada 1 ay kalcam inşallah artık gelince bakacam başımın çaresine.
Buarada adet olan arkadaş ne olur kendinizi üzmeyin evet çok zor ama üzüntü herşeyin başı Allah sizi daha fazla uğraştırmaz umarım.
ohh tatil basladi egitimci arkadaslar hopp kafa dinlemey biyerlre kacio..herkese iyi tatiller diliorum
asudecigim gercekten cok cok gecmis olsun..insallah tez zamanda bütün dertlerinden kurtulursun...sagligina kavusursun..acaba streste kistlerin gelismini etkiliomudur?doktor ne der bu konuda acep??niye aldirmiyosun o kistleri senin yasam kaliteni cok etkilio...
listemizde güncellenmis ama yeni hamisimiz yok malesef ki..
diger kizlar hepimize ALLAH cok cok kolayliklar versin insallah..listenin sabirsizlar kisminda kimse kalmaz bu ay diye dilekte bulunuyorum.
benim bugün clomifende 4.günüm..yarinda icicem bitti..persembe ayin 29 unda yumurta sayimina gidicem..cumartesi de asilama var alllah in izniyle..yani kizlar haftaya bu saatlerde kurbanlik koyun misali yaticam...sonucu beklemeye baslayacagim..off cok zor cokkk
canım benim merhaba,hoşbuldum
görüşmeyeli çok şey oldu..yukarıda yazdım gelemediği süreci. inan ki esas olan sağlık. sonra çoluk çocuk. elimizdekinin kıymetini bilip sonra hayırlısını istemeliymişiz.Allah sevdiklerimize de bize de sağlık versingeç olsun güç olmasın bitanem. kilit otu içip spermmleri mi kilitleyeceksin:))))işin şakası bir yana inşallah deva olur.Allah ölüm dışında herşeyin çaresini verdim,bulun demiş.
merhaba kızlar... bu ay benim malum serophene-ovitrelle ile yumurta takibi için ilk ay denemesiydi... ve maalesef dün akşam adetim başladı :çok üzgünüm: adetin üçüncü günü gel demişti doktorum ikinci kür için.. pazartesi için randevu alayım dedim.. doktor yıllık izindeymiş.. zaten hsg için gerilmiştik ve ben de doktor değiştirmeyi düşünüyordum... aynı hastanede önerlen bir başka doktora randevu aldım... hayırlısı bakalım.. bi de onu deneyelim.. bu doktor meselesi de çok gerginlik yarattı bana... diyarbakırda önerilen kadındoğumcu maalesef bir elin parmaklarını geçmiyor... onlar arasında da birisini öneren diğer hakkında negatif bişey söylüyor.. kafam karıştıkça karıştı.. keşke şu bebek meselesini ankarada halletseydim.. orası hem kendi mekanım ve hem de acayip alternatif var... öfff... öfff.... bu serophene için de kist yapıyor diyorlar... bi de onunla uğraşmasak bari... bu ovitrelle ile hamile kalma oranı ne durumda acaba??? acaba doktorla konuşup ünite atlayıp aşılama için mi ısrar etsem??? bi de ovitrelle öncesi verilen ilaçlardan (serophen ya da klomen) kist falan olmasın :( iyice vakit kaybederiz
HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
maat.........................
boncukx...................
ahsenecem...............
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................
2)asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53...................
merhaba selen,
bende geçen ay ovıtrelle vuruludum bende lekelenme olmamıştı ama doktorum olursa korkma yumurtalar çatlarken bazen olabiliyo demişti.bende malesef bir işe yaramadı bu ay tekrar olucam dilerim seninki tutar...
slm canım bende bu ay ılk dea ovıtrelle kullandım coooook umutluydum ama kırmızı kart yedım gene cok yıkıldım
slm canım. bende senin ve burda olan bi çok arkadaş gibi klomen (serophene) ve ovitrelle kullanıyorum. bu ilaçlar kist yapar. dr. sordum yumurta çatlamayınca kist olarak kalıyo bu nedenle dr'un sana adetin 3. gel dedi. bakacak eğer kist yoksa tedaviye devam edecek. umarm kist olmamıştır. yoksa bide kist tedavisi verir. Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin
slm canım bende bu ay ılk dea ovıtrelle kullandım coooook umutluydum ama kırmızı kart yedım gene cok yıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?