Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar... bu ay benim malum serophene-ovitrelle ile yumurta takibi için ilk ay denemesiydi... ve maalesef dün akşam adetim başladı :çok üzgünüm: adetin üçüncü günü gel demişti doktorum ikinci kür için.. pazartesi için randevu alayım dedim.. doktor yıllık izindeymiş.. zaten hsg için gerilmiştik ve ben de doktor değiştirmeyi düşünüyordum... aynı hastanede önerlen bir başka doktora randevu aldım... hayırlısı bakalım.. bi de onu deneyelim.. bu doktor meselesi de çok gerginlik yarattı bana... diyarbakırda önerilen kadındoğumcu maalesef bir elin parmaklarını geçmiyor... onlar arasında da birisini öneren diğer hakkında negatif bişey söylüyor.. kafam karıştıkça karıştı.. keşke şu bebek meselesini ankarada halletseydim.. orası hem kendi mekanım ve hem de acayip alternatif var... öfff... öfff.... bu serophene için de kist yapıyor diyorlar... bi de onunla uğraşmasak bari... bu ovitrelle ile hamile kalma oranı ne durumda acaba??? acaba doktorla konuşup ünite atlayıp aşılama için mi ısrar etsem??? bi de ovitrelle öncesi verilen ilaçlardan (serophen ya da klomen) kist falan olmasın :( iyice vakit kaybederiz

kızlar benide yazı 5 şubat ate tarihim eğer olmazsam ben de hamileyi oviltte iğne kullandım çatladığı gün ve iki gün sonra ilişki oldu işşlh bu sefer tutar hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

asudeciğim hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun canım ama daha neler yaptın anlat bakalım.
beauty,asyacan,mevzey sizler nasılısnız güzelller.artık cinsiyetleri belli olmak üzere bebklerinizin hadi hayırlısı ben tatile felan gitmiyorum buralardayımkilit otumu içiyorum baklıam ne olacak üfff sıkıldım Rabbimin gücüne gitmesin ama artık bir netice almak istiyorum gerçi adam akıllı bir tedavide yapmadım ya hadi neyse heralde ancak nisan ayı gibi başlayabileceğim çünkü şubatın sonunda babamın yanına gidi p orada 1 ay kalcam inşallah artık gelince bakacam başımın çaresine.
Buarada adet olan arkadaş ne olur kendinizi üzmeyin evet çok zor ama üzüntü herşeyin başı Allah sizi daha fazla uğraştırmaz umarım.

arkadaşlar ben yeniyim. aşılama tedavisi gören var mı ?

sevgili macera öncelkikle hoşgeldin... bu topik aşılama ünitesine gelmeden klomen veya serophene gibi ilaçların ardından yumurta takibi le çatlatma iğnesini içeren yani aşılamadan farklı bir yöntem üzerine deneyimlerimizi paylaştığımız bi topik
aşılamaya yönelik ayrı topikler var ... onlardan daha detay bilgi edinebilrsin .. kolay gelsin

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
maat.........................
boncukx...................
ahsenecem...............

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................
2)asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53...................

ohh tatil basladi egitimci arkadaslar hopp kafa dinlemey biyerlre kacio..herkese iyi tatiller diliorum

asudecigim gercekten cok cok gecmis olsun..insallah tez zamanda bütün dertlerinden kurtulursun...sagligina kavusursun..acaba streste kistlerin gelismini etkiliomudur?doktor ne der bu konuda acep??niye aldirmiyosun o kistleri senin yasam kaliteni cok etkilio...

listemizde güncellenmis ama yeni hamisimiz yok malesef ki..

diger kizlar hepimize ALLAH cok cok kolayliklar versin insallah..listenin sabirsizlar kisminda kimse kalmaz bu ay diye dilekte bulunuyorum.

benim bugün clomifende 4.günüm..yarinda icicem bitti..persembe ayin 29 unda yumurta sayimina gidicem..cumartesi de asilama var alllah in izniyle..yani kizlar haftaya bu saatlerde kurbanlik koyun misali yaticam...sonucu beklemeye baslayacagim..off cok zor cokkk

tatlışkom merhaba,
maşallah kız ne çabuk geçiyor zaman. seninle beraber 4 arkadaşım daha aynı hafta gebe kalmıştı.bizim kızlar bulantıdan kürdan gibi oldu. sen ne durumdasın,aşermeler falan?
bakalım kız mı oğlan mı? kızına talibim hala...
bayramda ankaraya gittim,annem acile yattı.babam üzüntüden kalp spazmı geçirdi o da baş ka odaya yattı. kardeşim askerde.akrabalar hep yaşlı..2 kuzenimle ben perişan olduk. sonrasında annem ibni sinada 1 ay daha yattı. reaktif hipo glisemi,hiper tansiyon,d vitamini eksikliği ve tip 2 diyabet başlangıcı bulundu.ben tabi bayram tatili sonnu görev yerine döndüm ve eşim bir daha da yollamadı.
kistlerim kasımdan beri dışına kanama yapıyor ve doğum kontrol hapına rağmen büyüyor. benide çok korkutuyor. o kadar şeye psikolojim dayanmadı ve 1 ay çok kötü şekilde gezdim. sinir krizleri,titreme,unutkanlık.... ama şimdi daha iyiyim.
ve aranızdayım.
yarın eşimin memleketine gidiyoruz. sonraki hafta da ankaraya geçicez. çok geriliyorum...yazarken herşey çok basit gibi ama yaşaması çok zor.
baban nasıl tatlım??

canım benim merhaba,hoşbuldum
görüşmeyeli çok şey oldu..yukarıda yazdım gelemediği süreci. inan ki esas olan sağlık. sonra çoluk çocuk. elimizdekinin kıymetini bilip sonra hayırlısını istemeliymişiz.Allah sevdiklerimize de bize de sağlık versingeç olsun güç olmasın bitanem. kilit otu içip spermmleri mi kilitleyeceksin:))))işin şakası bir yana inşallah deva olur.Allah ölüm dışında herşeyin çaresini verdim,bulun demiş.

canım dr da benim yaşadıklarımda gösteriyorki stres çok etkiliyor buşeyi. drlar bu kisti sadece ağrılar geçsin diye laparokopi yapıyorlar,o da iyi yapılmazsa yumurta kalitesi iyice düşüyor. onun için bitanem büyük ihtimalle tatilde dr alalım dese de aldırtmayıp tüp bebek isteyeceğim. inşallah hiç bişeye gerek kalmadan bu ay hamile kalmışımdır.gebelik kistleri de küçültebiliyor.
tatilde çalışın kızlar dönüşte listede patlama yapalımşakkıdı canım benim inşallah güzel haberlerini alıcaz.
görüşmek üzere canlarımmm

bende aynı şeyi düşündüm canım yaa kitlemeyelim hepten kendimizi:roflol:
uff artık ne iç derlerse onu içiyoz bakalım hayırşısı dediğin gibi Allah dert vermişse dermanınıda vermiştir inşallah bizimki dert de sayılmaz mevlam dermansız dertler vermesin .

slm canım. bende senin ve burda olan bi çok arkadaş gibi klomen (serophene) ve ovitrelle kullanıyorum. bu ilaçlar kist yapar. dr. sordum yumurta çatlamayınca kist olarak kalıyo bu nedenle dr'un sana adetin 3. gel dedi. bakacak eğer kist yoksa tedaviye devam edecek. umarm kist olmamıştır. yoksa bide kist tedavisi verir. Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin

canım beni listeye eklediğin için çok teşekkür ederim

slm canım bende bu ay ılk dea ovıtrelle kullandım coooook umutluydum ama kırmızı kart yedım gene cok yıkıldım

slm canım bende bu ay ılk dea ovıtrelle kullandım coooook umutluydum ama kırmızı kart yedım gene cok yıkıldım

slm canım. bi kaç gündür görünmüyordun merak ettim doğrusu. nasılsın şimdi? bende çok yıkıldım ama böyle yaparsak zararı yine bize oluyor. dr. gittin mi?

Slm kızlar hatırlarsanız banada doktorum yumurta takibini önermişti ama ben birkaç ay normal yolardan denemek istedim. Tabi bu süreçte regl dengem bozuldu. Aaçayı içtim bu ay gerçekten çok faydasını gördüm eskisi gib reglim 28. gününde geldi. Ama hamile kalamdım bu ay regl oldum. Aslında üzülmekten çok sevindim düzene girdiği için. Ama neden hamile kalamadım onuda anlamadım doğrusu.

hımmm.. yani anladığım kadarıyla (yanlışsam lütfen düzelt) çatlama oluşmazsa kist olarak kalıyor ve bu durum da takip eden adeti 3.günü vajinal USG kontrolünde tespit edilebiliyor?? doğru mu anlamışım??? bu durumda 3.gün kontrolü sayesinde kist olmaması lazım?? ya da zamanında tespit edilmesi?? değil mi?? eğer öyleyse zamanında kist teşhisi olacağı için endişelenmeye gerek yok zannımca?

bu arada bi soru daha sormuştum kızlar : aşılama olmaksızın yalnızca serophene veya klomen + ovitrelle ile yumurta takibi + çatlatma iğnesi + ilişki takvimi ile hamile kalma oranı ne durumda acaba?? bununla vakit mi kaybediyorum diye kafam karışık.. aşılama ünitesine mi geçsem doktorla konuşup??

bi fikriniz veya duyumunuz var mı bu konuda acep :uhm:

aynı duygular içindeyim ama az evvel çok enteresan bşey oldu benim reglim normlade 5 gün sürer 6. gün temizlenir ama b gün 3. günüm ve bitti gibi bişey mirmirmirmir.tekrar umutlansam mı acaba bilemedim acaba üstünem görüyorum :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…