Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynen benımde ooe oldu 3 gun bıttı gıbıydı sora bende senıngıbı dusunmeye basladım canım ama 4 gun gene geldı ama az bu ay bosver umıtlenmeyelım bence husrana ugramayalım

slm canım. bende bu ay malesef tedavi görüpte hasta olanlardanım. verilen ilaçların etkisiyle regl kanaması az olabiliyormuş. bi arkadaşımda 6 gün oluyordu ilaçların etkisiyle 3 gün oldu. bence umutlanıp hayal kırıklığına uğrama. en iyisi bi dr. görün

canım benim dr. anladığım o. çünki ilk gittiğimde kist var dedi. önce kist tedavisi yaptı. ve geçti çok şükür. her kontrole gittiğimde bakıp yeni kist yok diyor ve ilaç veriyo. bence kontrollerini aksatmadığın müddetçe yeni kist oluştuğunda erken teşhis edebilir.

haklısın aslında.belkide pisikolojik olarak azalıyodur senağlamasenağlama senin bu kaçıncı denemen olacak klomenle? ben reglim bittikten sonra 3.yü deniyycez ama açıkçası pek umudum yok:1no2::1no2:

haklısın aslında.belkide pisikolojik olarak azalıyodur senağlamasenağlama senin bu kaçıncı denemen olacak klomenle? ben reglim bittikten sonra 3.yü deniyycez ama açıkçası pek umudum yok:1no2::1no2:

benimde bu üçüncü denemem bugün serophene bitiyor. ayın 30'unda da yumurta takibi için gidcem. yumurta istenilen boyuta gelmişse iğneyi yapacak. ama bu ayda olmasa dr'um bana aşılama yaparız dedi. inş. gerek kalmaz :çok üzgünüm: Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

ben de yarın doktora gideceğim.. adetin 3.günü kontrolü... serophen /ovitrelle kürünün 2.sini deneyeceğiz... ben geçen ay ilk defa serophene kullanmıştım.. ilk kullandığım ilaçlarda prospektüsü hemen okurum.. serophene'in prospektüsünde de 3 aydan fazla kullanılmaması gerektiği yönünde bir uyarı vardı... kist oluşumu yüzünden... o nedenle burada 3 aydan fazla kullananları gördükçe şaşırıyorum :uhm:

amın canım ya benımde klomen 4 olacak ovıtrelle de 2 olacak allah bı an once nasıp etsede kurtulsak ya

canim bitanem...evet tatlim zaman cok hizli gecio ...aramiza donmene cok sevindim ama kistlerine cok uzuldum bitanemm...hele ki su kriz,titreme vs...ne olur guclu ol olur mu tatlim yaa....cok sevioruz seni inan.aramizda olmadiginde eksiktik aslinda.....Allah her turlu yardimcin olsun tatlim...
Babacim hasta hala ama kor topal idare edio iste.Umarim bebegi gorebilir,cok istiorum ama kismet bakalim.Seninkilere de Allah sifa versin kuzucum...
Bebeek ii bakalim cinsiyeti bu hafta sonuna dogru ogrenirim sanirim...Benim hamilelik sukur ki cok rahat....bulanti,aserme,bas donmesi vs. hic birini yasamadim tatlim......Allah im hepinize bole bi hamilelik nasip etsin tatlim.....

Eeeee kizlar sizden naber ya?????

Yeni katilan arkadaslar size de slm..Umarim tedavileriniz bir an once sonuc verir..
Sevgiler....Şeniz

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
maat.........................
boncukx...................
ahsenecem...............

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................
2)asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53...................

cnm şu çaylarla hiç alakam we inancım yoktu eser cim sagolsun kandırdı benı bal tarcın yıyom şimdi cnm neese su adacayını her gun mu içiyosun canım gunde 1-mi 2- mi içiosun cnm hamiş kalmakta ne gibi bi faydaları warmış cnm

ii geceler kızlar nasılısnız herbiriniz tatildesiniz sanırım neyse sizlere ii tatiller ben buralardayım
canım sıkıldıkca bakıyorum umarım yakında bu hamiş lstemizde bir patlama olur.

işşallah bu sefer tutar hepiniz için duaedicem sizde benim için edin lütfen bende bu gün klomene başladım pazatresi gidicem kontrole bakalım hayırlısı allahtan yapabileceğim tek bişey var oda dua etmek :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm tramıssu ben senı daha cok seye alıstırcam merak etme canım

slm tramıssu ben senı daha cok seye alıstırcam merak etme canım

ah canım benim yeterki sen alıştır cnm walla çaresizlik adama cayda içirir soganda bakalım yapcaz hepsini
sonuçta allah dert wermiş ama doga dan da çare arayın demiş yani allah derdimize en kısa zaman da çare olsun canım allah başka dert daha büyük üzüntü wermesin inşallah hepimize cok öpüyorum seni..............

merhaba, o ne çayıysa banada tarifini verebilirmisiniz:1rolleyes: bende deniyim bari nasolsa yeteri kadar ilaç alıyoruz doğal şeylerdende faydalanalım bari :1rolleyes:

canım list ebaya kabarık dimi....... inşallah en kısa zamanda bu listede hiç kimse kalmaz. ben marta kadar buradayım ondan eminim çünki marta kadar ara verdim. ama silmeyin oldumu dursun.sizler önden buyrun................ben ara verdim şubat da denemeyeceğim............
sositososito

canım slm,listenin kabarık olması,yalnız olmadığımızın göstergesi.Yani "neden bunlar benim başıma gelio" die dusunmemeız ıcın bıze bı sebep.Hayatta herseyin bi zamanı
var,bız zamanı bekleyemeyıp erken istediğimizde oluyo aslında bu listeer.Umarım halledilemeyecek sorunlar yoktur,geri kalana çare bi şekilde bulunur elbet.Allah tedavilerimizde dogru yolu gostersın öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…