aynı duygular içindeyim ama az evvel çok enteresan bşey oldu benim reglim normlade 5 gün sürer 6. gün temizlenir ama b gün 3. günüm ve bitti gibi bişey mirmirmirmir.tekrar umutlansam mı acaba bilemedim acaba üstünem görüyorum :sm_confused:
aynı duygular içindeyim ama az evvel çok enteresan bşey oldu benim reglim normlade 5 gün sürer 6. gün temizlenir ama b gün 3. günüm ve bitti gibi bişey mirmirmirmir.tekrar umutlansam mı acaba bilemedim acaba üstünem görüyorum :sm_confused:
slm canım. bi kaç gündür görünmüyordun merak ettim doğrusu. nasılsın şimdi? bende çok yıkıldım ama böyle yaparsak zararı yine bize oluyor. dr. gittin mi?
hımmm.. yani anladığım kadarıyla (yanlışsam lütfen düzelt) çatlama oluşmazsa kist olarak kalıyor ve bu durum da takip eden adeti 3.günü vajinal USG kontrolünde tespit edilebiliyor?? doğru mu anlamışım??? bu durumda 3.gün kontrolü sayesinde kist olmaması lazım?? ya da zamanında tespit edilmesi?? değil mi?? eğer öyleyse zamanında kist teşhisi olacağı için endişelenmeye gerek yok zannımca?
slm canım. bende bu ay malesef tedavi görüpte hasta olanlardanım. verilen ilaçların etkisiyle regl kanaması az olabiliyormuş. bi arkadaşımda 6 gün oluyordu ilaçların etkisiyle 3 gün oldu. bence umutlanıp hayal kırıklığına uğrama. en iyisi bi dr. görün
haklısın aslında.belkide pisikolojik olarak azalıyodur senağlamasenağlama senin bu kaçıncı denemen olacak klomenle? ben reglim bittikten sonra 3.yü deniyycez ama açıkçası pek umudum yok:1no2::1no2:
benimde bu üçüncü denemem bugün serophene bitiyor. ayın 30'unda da yumurta takibi için gidcem. yumurta istenilen boyuta gelmişse iğneyi yapacak. ama bu ayda olmasa dr'um bana aşılama yaparız dedi. inş. gerek kalmaz :çok üzgünüm: Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
amın canım ya benımde klomen 4 olacak ovıtrelle de 2 olacak allah bı an once nasıp etsede kurtulsak ya
inşallah canım hepimiz hamiş kalırızda birbirimizin mutluluğuna ortak oluruz.
esercim sana özel msj atamıyorum posta kutun doluymuş uyarı verdi.
tatlışkom merhaba,
maşallah kız ne çabuk geçiyor zaman. seninle beraber 4 arkadaşım daha aynı hafta gebe kalmıştı.bizim kızlar bulantıdan kürdan gibi oldu. sen ne durumdasın,aşermeler falan?
bakalım kız mı oğlan mı? kızına talibim hala...
bayramda ankaraya gittim,annem acile yattı.babam üzüntüden kalp spazmı geçirdi o da baş ka odaya yattı. kardeşim askerde.akrabalar hep yaşlı..2 kuzenimle ben perişan olduk. sonrasında annem ibni sinada 1 ay daha yattı. reaktif hipo glisemi,hiper tansiyon,d vitamini eksikliği ve tip 2 diyabet başlangıcı bulundu.ben tabi bayram tatili sonnu görev yerine döndüm ve eşim bir daha da yollamadı.
kistlerim kasımdan beri dışına kanama yapıyor ve doğum kontrol hapına rağmen büyüyor. benide çok korkutuyor. o kadar şeye psikolojim dayanmadı ve 1 ay çok kötü şekilde gezdim. sinir krizleri,titreme,unutkanlık.... ama şimdi daha iyiyim.
ve aranızdayım.
yarın eşimin memleketine gidiyoruz. sonraki hafta da ankaraya geçicez. çok geriliyorum...yazarken herşey çok basit gibi ama yaşaması çok zor.
baban nasıl tatlım??
Slm kızlar hatırlarsanız banada doktorum yumurta takibini önermişti ama ben birkaç ay normal yolardan denemek istedim. Tabi bu süreçte regl dengem bozuldu. Aaçayı içtim bu ay gerçekten çok faydasını gördüm eskisi gib reglim 28. gününde geldi. Ama hamile kalamdım bu ay regl oldum. Aslında üzülmekten çok sevindim düzene girdiği için. Ama neden hamile kalamadım onuda anlamadım doğrusu.
HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
maat.........................
boncukx...................
ahsenecem...............
canım list ebaya kabarık dimi....... inşallah en kısa zamanda bu listede hiç kimse kalmaz. ben marta kadar buradayım ondan eminim çünki marta kadar ara verdim. ama silmeyin oldumu dursun.sizler önden buyrun................ben ara verdim şubat da denemeyeceğim............
sositososito
benimde bu üçüncü denemem bugün serophene bitiyor. ayın 30'unda da yumurta takibi için gidcem. yumurta istenilen boyuta gelmişse iğneyi yapacak. ama bu ayda olmasa dr'um bana aşılama yaparız dedi. inş. gerek kalmaz :çok üzgünüm: Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
cnm şu çaylarla hiç alakam we inancım yoktu eser cim sagolsun kandırdı benı bal tarcın yıyom şimdi cnm neese su adacayını her gun mu içiyosun canım gunde 1-mi 2- mi içiosun cnm hamiş kalmakta ne gibi bi faydaları warmış cnm
slm tramıssu ben senı daha cok seye alıstırcam merak etme canım
ah canım benim yeterki sen alıştır cnm walla çaresizlik adama cayda içirir soganda bakalım yapcaz hepsini
sonuçta allah dert wermiş ama doga dan da çare arayın demiş yani allah derdimize en kısa zaman da çare olsun canım allah başka dert daha büyük üzüntü wermesin inşallah hepimize cok öpüyorum seni..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?