Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar mrb.... ben öğle arası doktora gittim geldim.... ikinci ay ikinci küre devam... yalnız doktor reçeteye genophene yazdığı halde eczacı serophene vermiş?? çok fark eder mi?? geçen ay da serophene kullanmıştım zaten... değiştirmeme değer mi sizce :uhm:

asyacan sen ne kadar tedavi sonucu bebişine kavuştun ve hangi tedavilerdi canım?

tatlım,bebeğe karar verdikten tam bi sene sonra hamiş kaldım.Benim olay biraz farklı,ben yanlış tedavi gördüm,kendini bilmez bi dr yuzunden,halbuki sorunum bi kutu hap bitmeden halloldu çok şükür,öbür gerizekalı dr beni aşılama safhasına kadar getirdi,ben o sıra ara verdim tedaviye ve tahlillerime bi göz attım ve yanlışlık olduğunu sezdim ve baska bi dra gittiğimde gerçegi öğrendim.! sene boyunce sebepsiz infertilite tanısıyla yukledi bana klomeni ovitrelleyi,hatta puregon die bi iğne var ço ağır bi iğne onu bile kullandım..Halbuki sorunun testosteronumun yukseklıgıymış sadece.

İşte böle..hem benim acemiliğim hem drun meslek ahlakından dolayı bekledim bi sene.Beklemek sorun deildi de o yaşadığım psikolojı için o dra hakkımı asla helal etmeyeceğim,beddua etmek tarzım deil ama Allah versin onun takdrini artık..
Herneyse bakalım,umarım sizin sorunlar hallolur bi an önce .Sevgiler..:1hug:

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
maat.........................
boncukx...................
ahsenecem...............

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................
2)asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53...................

merhaba, o ne çayıysa banada tarifini verebilirmisiniz:1rolleyes: bende deniyim bari nasolsa yeteri kadar ilaç alıyoruz doğal şeylerdende faydalanalım bari :1rolleyes:

walla cnm bu konularda eser cok bilgili sogan suyu içmek gerekiomuş hamiiş olmak için incir suy war oda yumurtaluklarun klıtesi içn bide işte bal tarçın cnm benım sordugum ise adaçayı idi oda adet düzensizliğine iii geliomuş tabi net bılmıom yanlısda olabılır bakalım dıger kıslar net yazsın bide faydalanalım bari ..............

lütfen benide ekleyin bekleyenler listesine bende 1 yıldır beklemedeyim çünki:roflol:belki uğurlu gelir hep beraber bi sinerji oluştururuz:Saruboceq:

canım soğan kürüyle ilgili bulduğum bi yazıyı yazayım:
"Polikistik over şikâyeti olanlar, büyük bir olasılıkla soğan kürü uygulamaya başladıktan bir-iki gün sonra beyaz-sarı renkte bolca akıntı yaşamaya başlayabilirler. Uzun zamandan beri adet (regl) görmüyorlar ise, adet görmeye başlayabilmektedirler. Aynı şekilde menepoza yeni girmiş bayanlar da tekrar düzenli adet görmeye başlayabilmektedirler. Rahim duvarı incelmesi olan bayanların rahim duvarlarının kalınlaşmasında da etkilidir. O sanki, kadınların rahim ve yumurtalıkları için yaratılmış bir sebze…"

incir kürünü ise ben bu ay denemeye başladım. faydası olursa kesinlikle haber veririm. inşallah işe yarar.

çok saol canım ya walla yeterki işe yarasın diil sogan hepsini karıstırıp bile içieriz.......................:):):):):)

kızlar ya aklım iyice karıştı :uhm: dr. bana verdiği ilacı (Deltacortril) eczacı yanlış vermiş olabilir mi. şimdi kutunun üstünde yazılan yazıya baktım Tıbben zaruret dışında gebelerde kullanılmaz yazıyo. bu ilaç ne işe yarıyo ya...

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
maat.........................
boncukx...................
ahsenecem...............
misha.......................

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................
2)asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53...................

Arkadaslarim coooooooooooooooooookkkkkkkkkkk mutluyum.Tayinim merkeze citi....Allahim sukurler olsun yol gitmek bitti artik her hafta yaa...........Allah herkesin gonlune gore versinnnnnnnnnnnnnnnnn

Arkadaslarim coooooooooooooooooookkkkkkkkkkk mutluyum.Tayinim merkeze citi....Allahim sukurler olsun yol gitmek bitti artik her hafta yaa...........Allah herkesin gonlune gore versinnnnnnnnnnnnnnnnn

Hayırlı olsun canım. çok sevindim. en azından yiğenimizde çok yorulmaz yerimseniben

ay cnmm cok sewindim wallaa ya hamiş hamiş yol gitmek zor bak bebişinle beraber isteklerinde oluyor inşallah tüm dileklerin gercek olur canım hayırlısı olsun ...............

gerçekten ufak bi sorun yüzünden baya beklemişsin ama gül bahçesine giden yollar dikenli olur diye bi söz var ya o güzelliğe kavuşman içinde bu sıkıntıları çekmişsin.umarım herşey gönlünce olur canım.............

ben de aranıza katılmak istiyorum.tabi benide alırsanız aranıza.bugün katıdım.daha önceden üye olmadan hep takip edip okurdum ama artık aranıza katılma zamanı geldi diye düşündüm.ben 3 yıllık evliyim.ve hala bebiş olmadı.bende 2 gün önce ovıtrelle iğnesi vuruldum bakalım sonuç ne olacak.allah yüzümüze gülsün bizde bir an önce bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.:

ben 3 yıllık evliyim. 2 yıl doğum kontrol hapıyla korunduk.1 yıldır içmiyorum fakat hapı bırakınca sol yumurtalığımda 20 cm lik kist olduğunu gördük kontrollerimde.ameliyat oldum sol yumurtalığımdan.sol yumurtalığım alındı. .tek yumurtalıkla bebiş sahibi olan varmı aranızda.ben 1 yıldır tedavi görüyorum şimdi doktorum çocuk için bir sorunun yok dedi ama yumurtam çok az.klomen glukofen dopergin hepsini kullandım.bir kezde çatlatma iğnesi kullandım ama hamile kalamadım şimdi 2 gün önce doktorum başka bi iğne yaptı ovıtrelle adında.bilmiyorum bakalım ne olacak.bu iğneyle hamile kalan varmı arkadaşlar.bana yardım ederseniz sevinirim .pazar günü öğlen vuruldum iğneyi.

Allah Allah... deltacortil kortikosteroiddir.. yani kortizon içerir.... hayırdır doktorun sana bu ilacı ne gibi şikayetler üzerine verdi???
çok geniş bir kullanım alanı vardır... alerjik rinitten MS'e, hipertiroitten SLE'ye kadar...

bilmiyorum ki neden verdi. bu ay aşılama yapabilirim dedi. acaba onun için mi verdi bilmiyorum:çok üzgünüm:

bilmiyorum ki neden verdi. bu ay aşılama yapabilirim dedi. acaba onun için mi verdi bilmiyorum:çok üzgünüm:

yok illa ki başka bi nedeni olmalı.. normal aşılama için ne versin kortizonu.... belki endometriumda bi kalınlaşma falan olabilir ?? kim bilir??? üstünde durmaya değmeyecek bişi de olabilir ama bence bi doktoruna aç sor.. bilmek hakkın... kortizonlu bi ilaç verme gereği niye duymuş???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…