ben 3 yıllık evliyim. 2 yıl doğum kontrol hapıyla korunduk.1 yıldır içmiyorum fakat hapı bırakınca sol yumurtalığımda 20 cm lik kist olduğunu gördük kontrollerimde.ameliyat oldum sol yumurtalığımdan.sol yumurtalığım alındı. .tek yumurtalıkla bebiş sahibi olan varmı aranızda.ben 1 yıldır tedavi görüyorum şimdi doktorum çocuk için bir sorunun yok dedi ama yumurtam çok az.klomen glukofen dopergin hepsini kullandım.bir kezde çatlatma iğnesi kullandım ama hamile kalamadım şimdi 2 gün önce doktorum başka bi iğne yaptı ovıtrelle adında.bilmiyorum bakalım ne olacak.bu iğneyle hamile kalan varmı arkadaşlar.bana yardım ederseniz sevinirim .pazar günü öğlen vuruldum iğneyi.
aramıza hoşgeldin. öncelikle çok geçmiş olsun. umarım tedavin cvp verir canım. tek yumurtalıkal hamile kalan var tabi. içini ferah tut.
HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
maat.........................
boncukx...................
ahsenecem...............
misha.......................
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................
2)asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53...................
hoşbulduk canım teşekkür ederim bana cevap yazmana.senin sorun ne arkadaşım.benim polikistik over da var
hoşbulduk canım teşekkür ederim bana cevap yazmana.senin sorun ne arkadaşım.benim polikistik over da var
maat merhaba senin sorunun ne ?
micha ve hazan yağmuru bana cavap yazdığınız için teşekkürler.umutsuzluk hep yanı başımızda ama biz yine de kötüsünü düşünmeyelim.biliyorum hepiniz benim gibisiniz.her tedaviden sonra umutsuzluk hüsran .ama unutmayalım ki daha da kötü durumda olanlar var ve ben inanıyorum ki birgün hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alacağız.beni en çok yıkan da insanların söyledikleri.mesela eşimin ailesi çok sorun yapıyo bunu.eşim çok destek oluyo ama ne kadar onların söylediklerini takmasamda bi taraftan canım sıkılıyo.off belki bu ay iğne etkisini gösterir de bebişim tutunur bana.bundan sonra bende tedavim boyunca olanları yazacağım burdan.hepimiz birbirimizin kini takip ederiz kızlar.tekrar teşekkürler sizlere. aranızda olmak çok güzel.
micha ve hazan yağmuru bana cavap yazdığınız için teşekkürler.umutsuzluk hep yanı başımızda ama biz yine de kötüsünü düşünmeyelim.biliyorum hepiniz benim gibisiniz.her tedaviden sonra umutsuzluk hüsran .ama unutmayalım ki daha da kötü durumda olanlar var ve ben inanıyorum ki birgün hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alacağız.beni en çok yıkan da insanların söyledikleri.mesela eşimin ailesi çok sorun yapıyo bunu.eşim çok destek oluyo ama ne kadar onların söylediklerini takmasamda bi taraftan canım sıkılıyo.off belki bu ay iğne etkisini gösterir de bebişim tutunur bana.bundan sonra bende tedavim boyunca olanları yazacağım burdan.hepimiz birbirimizin kini takip ederiz kızlar.tekrar teşekkürler sizlere. aranızda olmak çok güzel.
çok haklısın insan birşeyler için savaş verirken dışardan insanların ahkam kesmesi kadar iğrenç birey olamaz.sanırım en güzeli benim yaptığım gibi hiç kimseye birşey anlatmamak.ne benim kendi ailem nede eşimin ailesi hiç bir şeyden haberdar değiller allahtan eşimde çok yardımcı oluyor ve her çocuk yokmu daha dediklerinde eşim henüz düşünmüyoruz diye kestirip atıyo. siz boşverin dışardaki insanları bence biz bize burada yeteriz....
Canım boş ver çevrenin sözlerine kulak asma eşin sana destek oluyorsa gerisini umursama. bizlerde aynı durumdayız. zaten bizi bitirende bu steres. şu stresi bi atabilsek herşey yoluna girecek.
mrb beryalcim.. şimdi özetle durum şöyle: haziranda korunmayı bıraktım... o zamandır deniyoruz fakat hamile kalamıyorum... geçen ay serophene/ovitrelle ile yumurta takibi yapıldı.... ama ilk denemede tutmadı... şimdi bu ay ikinci deneme yapacağız.. bugün serophene başladım.. önümüzdeki salı ovitrelle yaptıracağım.... doktorum eğer bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşıyam yapalım dedi.. hayırlısı bakalım
arkadaşlar doktorumdan öğrendiğimbişeyi paylaşmak istiyorum.daha öncede söylediğim gibi ben bu ay 3.sefer klomen-ovıtrelledeniycem eğer bu ayda olmazsa aşılamaya geçicez fakat doktorum aşılamadan önce tüplerinin filmini çekelim bi dedi.bazen tüplerde tıkanıklık oluştuğunda tüp filmi çekerken bu tıkanıklıklar açılaniliyoumuş ve filim çekildeikten sonraki ay %30 gebelik elde edebiliyoruz dedi.bence denemkte fayda var nacizane fikrim olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?