Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mevzey . asyacan7 ve beauty arkadaşlar sizlerin daha önce ki yazılarınızı yani mjlarınızı okudum şimdi hamilesiniz ne güzelçok sevindim.hangi tedavileri gördünüz anlatırmısınız lütfen.

aramıza hoşgeldin. öncelikle çok geçmiş olsun. umarım tedavin cvp verir canım. tek yumurtalıkal hamile kalan var tabi. içini ferah tut.

canım merhaba hoşbulduk .umarım olur çok istiyorum artık.senin sorunun ne?

aramıza hoşgeldin. öncelikle çok geçmiş olsun. umarım tedavin cvp verir canım. tek yumurtalıkal hamile kalan var tabi. içini ferah tut.

hoşbulduk canım teşekkür ederim bana cevap yazmana.senin sorun ne arkadaşım.benim polikistik over da var

çok teşekkür ederim a.s.
seninde gözün aydın bu arada canm...

hoşbulduk canım teşekkür ederim bana cevap yazmana.senin sorun ne arkadaşım.benim polikistik over da var

aramıza hoşgeldin beryala.s.
bu bloktakilerin çoğu ib bende bir pko hastasıyım ve senin gibi 1 yıldırda deniyorum geçen ay ovitrel vuruldum ama tutmadı bu ay tekrar vurulucam.bu iğneyle benim bir arkadaşım hamiş kalmıştı dilerim bizlerde en kısa zamanda kalabiliriz... sana bol şanslar umarım ek seferde tutturursun kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar yardımcı olabilirim belki diye size birkaç bitkisel tarif vermek istiyorum . her sabah aç karnına yenilecek 1 çay kaşığı polen tozu ve 1 çay kaşığı bal.her sabah aç karnına yiyin.buna devam edin ve adetinizin ikinci gününe kadar bu karışımdan yiyin..........cokacimcoookcokacimcoook sonra adetin üçüncü günü başka bi karışıma geçiyosunuz.o da şöyle: küçük kavonoz iyi bir marka balın içine 1 yemek kaşığı çörek otu, 1 tatlı kaşığı tarçın atıp karıştırın iyice bu karışımı da adetin üçüncü günü sabahı başlayıp on ikinci günün sabahına kadar her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyin. bu anlattığım kürler yumurta oluşumu ve gelişimi için çok faydalıymış.zaten kötü zararlı değil hepsi doğal şeyler ve faydalı.umarım etkili olur.bende yeni duydum sizlerle paylaşmak istedim inşallah faydası olur hepimize.

micha ve hazan yağmuru bana cavap yazdığınız için teşekkürler.umutsuzluk hep yanı başımızda ama biz yine de kötüsünü düşünmeyelim.biliyorum hepiniz benim gibisiniz.her tedaviden sonra umutsuzluk hüsran .ama unutmayalım ki daha da kötü durumda olanlar var ve ben inanıyorum ki birgün hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alacağız.beni en çok yıkan da insanların söyledikleri.mesela eşimin ailesi çok sorun yapıyo bunu.eşim çok destek oluyo ama ne kadar onların söylediklerini takmasamda bi taraftan canım sıkılıyo.off belki bu ay iğne etkisini gösterir de bebişim tutunur bana.bundan sonra bende tedavim boyunca olanları yazacağım burdan.hepimiz birbirimizin kini takip ederiz kızlar.tekrar teşekkürler sizlere. aranızda olmak çok güzel.

maat merhaba senin sorunun ne ?

mrb beryalcim.. şimdi özetle durum şöyle: haziranda korunmayı bıraktım... o zamandır deniyoruz fakat hamile kalamıyorum... geçen ay serophene/ovitrelle ile yumurta takibi yapıldı.... ama ilk denemede tutmadı... şimdi bu ay ikinci deneme yapacağız.. bugün serophene başladım.. önümüzdeki salı ovitrelle yaptıracağım.... doktorum eğer bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşıyam yapalım dedi.. hayırlısı bakalım

Canım boş ver çevrenin sözlerine kulak asma eşin sana destek oluyorsa gerisini umursama. bizlerde aynı durumdayız. zaten bizi bitirende bu steres. şu stresi bi atabilsek herşey yoluna girecek.

evet bu dışsal faktörler çok fena maalesef... gerçi benim eşimin de ailesi sorun çıkaracak boyutta bi yaklaşımda bulunmuyor.. saolsunlar iyi niyetle beklenti içindeler ..ama iyi niyetle bile olsa sürekli "ee hadi yok mu bi gelişme" türünden bi yaklaşım bile insanı bunaltıyor :1no2:

çok haklısın insan birşeyler için savaş verirken dışardan insanların ahkam kesmesi kadar iğrenç birey olamaz.sanırım en güzeli benim yaptığım gibi hiç kimseye birşey anlatmamak.ne benim kendi ailem nede eşimin ailesi hiç bir şeyden haberdar değiller allahtan eşimde çok yardımcı oluyor ve her çocuk yokmu daha dediklerinde eşim henüz düşünmüyoruz diye kestirip atıyo. siz boşverin dışardaki insanları bence biz bize burada yeteriz....

canım çok haklısın biz burada birbirimize destek oluruz.bugün katıldım aranıza ama güzel yaklaşımlarınız beni çok mutlu etti.teşekkürler kızlar a.s.

canım bende 2 gün önce pazar günü vuruldum iğnemi ovıtrelle.bakalım sonuç ne olacak.daha öncede bir kez iğne vuruldum ama o faklı bi iğneydi.bu kez ovıtrelle vuruldum bakalım ne olacak sonuç.umarım seninde iğneler fayda eder.bir daha ki ay hamile haberleri alırız kaydirigubbakcemile5

inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallah da ben bu yumurta takibi ve ovitrellden pek ümitli değilim itiraf edeyim :1no2: sanki işim aşılamaya kalacak gibi bir his var içimde ... gerçekten aşılamaya gerek kalmadan ovitrelle ve yumurta takibi ile gebelik oranı ne durumda acaba :uhm:

arkadaşlar doktorumdan öğrendiğimbişeyi paylaşmak istiyorum.daha öncede söylediğim gibi ben bu ay 3.sefer klomen-ovıtrelledeniycem eğer bu ayda olmazsa aşılamaya geçicez fakat doktorum aşılamadan önce tüplerinin filmini çekelim bi dedi.bazen tüplerde tıkanıklık oluştuğunda tüp filmi çekerken bu tıkanıklıklar açılaniliyoumuş ve filim çekildeikten sonraki ay %30 gebelik elde edebiliyoruz dedi.bence denemkte fayda var nacizane fikrim olarak.

ne demek arkadaşım tabiki paylaşacaksın .hepimiz aynı amaç için uğraşıyoruz.bu arada 1 saaat kadar önce bazı bal kürleri tarifi verdim onlarıda deneyelim derim.teşşekkür ederis ayrıca bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…