inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallah da ben bu yumurta takibi ve ovitrellden pek ümitli değilim itiraf edeyim :1no2: sanki işim aşılamaya kalacak gibi bir his var içimde ... gerçekten aşılamaya gerek kalmadan ovitrelle ve yumurta takibi ile gebelik oranı ne durumda acaba :uhm:
inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallah da ben bu yumurta takibi ve ovitrellden pek ümitli değilim itiraf edeyim :1no2: sanki işim aşılamaya kalacak gibi bir his var içimde ... gerçekten aşılamaya gerek kalmadan ovitrelle ve yumurta takibi ile gebelik oranı ne durumda acaba :uhm:
tarifi aldım canım çok saol deniycem bu ay.
doktorumun söylediği bu yolla gebelik şansı diğer sağlıklı hiçbr sorunu olmayan çiftlerle aynıymış yani hç sorunu olmayan bir çiftin her ay % 25 şansı var dolayısıyla bizimde her klomen -ovitrelle kullandığımızda şansımız % 25 hihoyyyt
arkadaşlar doktorumdan öğrendiğimbişeyi paylaşmak istiyorum.daha öncede söylediğim gibi ben bu ay 3.sefer klomen-ovıtrelledeniycem eğer bu ayda olmazsa aşılamaya geçicez fakat doktorum aşılamadan önce tüplerinin filmini çekelim bi dedi.bazen tüplerde tıkanıklık oluştuğunda tüp filmi çekerken bu tıkanıklıklar açılaniliyoumuş ve filim çekildeikten sonraki ay %30 gebelik elde edebiliyoruz dedi.bence denemkte fayda var nacizane fikrim olarak.
evet.. ben de geçen ay hsg çektirdim.. tüpler temiz çıktı.. hsg'den sonra birkaç ay hamile kalma şansı artıyormuş.. ben de duydum... ama ben hsg çektirdikten sonra ilk ay serophene ve ovitrelle ile bile hamile kalamadım.... gerçi belki vardır bunda da bir hayır... çünkü hsg'yi takip eden ilk ay dış gebelik riski olabileceğini duymuştum ... ne kadar çok yorum var değil mi??? insanın kafası karışıyor :uhm:[/QUOTevet canım çok yorum var ama herkes kendine yapılan tedaviyi anlatıyo.birde bünye meselesi birine iyi gelen diğerinde iyi sonuç vermeye biliyo.kısmet arkadaşım umarım sonuçlarımız iyi olur hepimizin.
amanııınnnn.. yaw o kadar yüksek değilmiş.. ben daha çok sanırdım -tatlicadiarzu-
umarım olur bu ay ikimizinde ama eğer olmazsa üzülmek yok tamam mı.. bir sonraki ay gider aşılamamızı oluruz bu arada sen aşılama fiyatlarını biliyomusun çok pahalımı?
evet ya kızlar aşılamanın fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? benim dr.'umda tahlil sonuçlarına baktıktan sonra bu ay aşılama yapabileceğini söyledi.
canım bende öğrenmek isterim aşılama fiyatlarını.bilen arkadaşlar bilgi verirlerse seviniriz.canım ben de bu ay iğnem sonuç vermezse sanırım aşılama olucam.doktorum iğne vurulduktan 15 gün sonra adet kanaman olmazsa hamilesindir teset yaptır dedi.ama eğer adet kanaman olursa adetinin 3 .günü gel yumurtalıklarına bakalım sana uygun tedaviye geçelim dedi.sanırım aşılama yapalım diycek? sence? başka ne önerebilir bilgin varmı? direk tüp bebek falan demezler dimi?:uhm::uhm:
Yok canım direk tüp bebek demez. eğer eşinde de sorun varsa belki öyle bişey diyebilir ama diğer tedaviler yanıt vermese o zaman söyler bence. ilaç kullandığında kaç tane yumurta gelişiyor sende ?
arkadaşlar yardımcı olabilirim belki diye size birkaç bitkisel tarif vermek istiyorum . her sabah aç karnına yenilecek 1 çay kaşığı polen tozu ve 1 çay kaşığı bal.her sabah aç karnına yiyin.buna devam edin ve adetinizin ikinci gününe kadar bu karışımdan yiyin..........cokacimcoookcokacimcoook sonra adetin üçüncü günü başka bi karışıma geçiyosunuz.o da şöyle: küçük kavonoz iyi bir marka balın içine 1 yemek kaşığı çörek otu, 1 tatlı kaşığı tarçın atıp karıştırın iyice bu karışımı da adetin üçüncü günü sabahı başlayıp on ikinci günün sabahına kadar her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyin. bu anlattığım kürler yumurta oluşumu ve gelişimi için çok faydalıymış.zaten kötü zararlı değil hepsi doğal şeyler ve faydalı.umarım etkili olur.bende yeni duydum sizlerle paylaşmak istedim inşallah faydası olur hepimize.
çok haklısın insan birşeyler için savaş verirken dışardan insanların ahkam kesmesi kadar iğrenç birey olamaz.sanırım en güzeli benim yaptığım gibi hiç kimseye birşey anlatmamak.ne benim kendi ailem nede eşimin ailesi hiç bir şeyden haberdar değiller allahtan eşimde çok yardımcı oluyor ve her çocuk yokmu daha dediklerinde eşim henüz düşünmüyoruz diye kestirip atıyo. siz boşverin dışardaki insanları bence biz bize burada yeteriz....
arkadaşlar doktorumdan öğrendiğimbişeyi paylaşmak istiyorum.daha öncede söylediğim gibi ben bu ay 3.sefer klomen-ovıtrelledeniycem eğer bu ayda olmazsa aşılamaya geçicez fakat doktorum aşılamadan önce tüplerinin filmini çekelim bi dedi.bazen tüplerde tıkanıklık oluştuğunda tüp filmi çekerken bu tıkanıklıklar açılaniliyoumuş ve filim çekildeikten sonraki ay %30 gebelik elde edebiliyoruz dedi.bence denemkte fayda var nacizane fikrim olarak.
canım bende öğrenmek isterim aşılama fiyatlarını.bilen arkadaşlar bilgi verirlerse seviniriz.canım ben de bu ay iğnem sonuç vermezse sanırım aşılama olucam.doktorum iğne vurulduktan 15 gün sonra adet kanaman olmazsa hamilesindir teset yaptır dedi.ama eğer adet kanaman olursa adetinin 3 .günü gel yumurtalıklarına bakalım sana uygun tedaviye geçelim dedi.sanırım aşılama yapalım diycek? sence? başka ne önerebilir bilgin varmı? direk tüp bebek falan demezler dimi?:uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?