ay cnm hoşgeldin aramıza.............
bu tarif tam bana göreymiş bal tarcın çörekotu ha deneycem kesin walla bööle seylerde umut aramak hiç bana göre diildi ama çaresizlik işte insana herseyı yaptırıyor walla cnm baldan başlayalım bakalım aslında bu adetimin 3. günden itibaren her sabah bal yıyorum adetıme daha 14 gun fln war o zamana kadar da tarcın we çörek otu eklesem olur heralde nasılsa bi zararı yok..........
canım sana aşılamadan önce yumurta takibi uygulayabilir..... her ikisinde de adetin 3. günü yumurtaya bakıyorlar.. sonra ovulasyonu tetikleyici bir ilaç veya iğne veriyorlar ardından 13.gün gibi çatlatma iğnesi vuruyorlar.. ama yumurta takibinde çatlakma iğnesini takiben veya aynı günlerde 3 günlük ilişki takvimi veriliyor aşılamada ise erkeğin spermleri ince bir kanülle rahme transfer ediliyor...
aşılama yumurta takibinden sonraki aşama.. bir sonraki aşama da mikroenjeksiyon ya da tüp bebek .....
eğer yaşın gençse (yani 20nin altı) aşılamaya hemen geçeceklerini sanmam.. hele hele tüp bebek için çok erken.. tabii istisnalar da oluyor...
sekerler herkes bal-tarcin cörekotu kürünü yapio..ama hickimse sonra kac yumurta gelisti diye yazmio..bende yapiorum son iki aydir bu kürü..gecen ay yumurta sayimi yaptirmadim bu ay icinde persembe gidicem doktora bakalim yaninda clomifen de kullandim tabiki asilama icin..kac yumurta gelisti kaci saglikli catlamaya hazir durumda hepsini yazicam..gercekten bir etkisi varmi görücez...
evet saglikli dogal besinler fakat cokta istah yapiolar..cörekotunun istah acici özelligi var.
kizlar nekadar hizlisiniz yaaa yetisemedim hiziniza...arka sayfalari okuyayim derken kafam corba oldu valla...anlayamadim kimin ne sorunu var...kimler yien kirmizi kart yedi?
benim asilama hizla yaklasio persembe sabah kontrolüm var..esim korkuttu beni az önce hafif karnim agriodu sanki yumurta catlama agrisi gibi ya yumrutan erken catliosa dedi..korktum acikcasi böyle bisey olursa hersy yarim kalir..insallah olmaz...hayilrisi hepimiz icin
canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.yaşım 29yaşlandım ben artık.ama halen bebişim yok kafamçokkarıştı
gelip oraya çekmiim kulağını ben 39un içindeyim -tatlicadiarzu-
dr bugün bana klomen verdi ve 5 gün kullan 3 gün ara ver ilişkiye girmeden bana gel bakalım dedi arkadaşlar kullandınızmı ve nasıl sonuç aldınız yardımcı olabilirmisiniz.
bu arada bi soru daha sormuştum kızlar : aşılama olmaksızın yalnızca serophene veya klomen + ovitrelle ile yumurta takibi + çatlatma iğnesi + ilişki takvimi ile hamile kalma oranı ne durumda acaba?? bununla vakit mi kaybediyorum diye kafam karışık.. aşılama ünitesine mi geçsem doktorla konuşup??
bi fikriniz veya duyumunuz var mı bu konuda acep :uhm:
gel çek.hem tanışmış oluruz :) ben bodrum da yaşıyorum.tamam kızma yaaaa ne bilim herkes erken yaşta anne oluyo. paranoyak oldum ben walla.
amanııınnnn.. yaw o kadar yüksek değilmiş.. ben daha çok sanırdım -tatlicadiarzu-
kızlar merhaba sabahtan beri neler kaçırmışım amma çok konuşmuşunuz kaydirigubbakcemile3 herkes yaşını sölemeye başlamış bende söliyim bari.bende 28 yaşındayım.benim size söyliyceğim bişey vardı daha yeni aklıma geldi.kilo durumunuzu bilmiyorum ama ben pkolu olduğumu öğrendiğimde 72 kiloydum ve yumurta sayım sıfırdı neler denedikse yumurta oluşmadı daha sonra diyetisyene gittim ve spor salonuna yazıldım şimdi 57 kiloyum ve 3 ayda yumurtalarım hızla çoğalmaya başladı ilk ay 2 ikinci ay 6 ve geçen ayda 8 tane yumurta oluşturabildik.doktorumun söylediği pko denen illet vucuttaki yağla besleniyormuş ve n kadar yağ kaybedersek okadar çabuk kurtulurmuşuz.
bu da aklınızda bulunsun dedim şutarafagitti
::)) aslında bu da enteresan bi konu.. benim jenerasyonumda 30lu yılların başında anne olma eğilimi ağırlıktaydı.. şimdi yine 20li yaşlara inildi... benim ilk evliliğim 20lerin başında ikincisi 30ların sonunda olunca o nedenle 30ların başını kaçırmış oldum::))
Kızlar bu ovitrella iğnesii göbekten ve koldanda yapılıyormuşşş...Göbekten vurunca kendınızmı vuruyorsunuz..koldan olanı hastanedemıı nasıl anlamadım :uhm::1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?