Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim hoşbulduk.sen adetin olana kadar polen tozu ve bal ye adetinin 3 günü çörek otu tarçın kürüne devam et.çörek otu tarçın ve bal kürü sadece adetin 3 ve 12 günleri arası sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı.şimdiden afiyet bal şeker olsun.yarasın.minik bebişin olsun inşallah

canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.yaşım 29 yaşlandım ben artık.ama halen bebişim yok kafamçokkarıştı

canım merhaba.inşallah hayırlı haberler getirirsin doktordan.kürün faydaları olursa anlat bizede ben yarın başlıycam yapmayakısmet bakalım :)

merhaba tekrar.ben geldim aranıza.ben 3 yıllkı evliyim.son bir yıldır tüm çabamıza rağmen bebiş olmadı.pko hastasıyım.ve sol yumurtam 11 ay önce alındı kist vardı 20 cm.sağ yumurtamda da çok az yumurtam var.bakalım kısmet ne olacak.2 gün önce ovıtrelle çatlatma iğnesi vuruldum .bu ay bakalım tutunacakmı bebişim bana.bekliyorum.sen nasılsın bu arada neler yapıyosun.senin sorun ne?

ceylin paylaşımın ve bilgilendirmen için saol... keyifle okudum.... gerçekten ne varsa uzakdoğu felsefesi ve tıbbında var.... çinliler bu işi biliyor.. alternatif tıp boşuna onlarda bu kadar gelişmemiş

dr bugün bana klomen verdi ve 5 gün kullan 3 gün ara ver ilişkiye girmeden bana gel bakalım dedi arkadaşlar kullandınızmı ve nasıl sonuç aldınız yardımcı olabilirmisiniz.

dr bugün bana klomen verdi ve 5 gün kullan 3 gün ara ver ilişkiye girmeden bana gel bakalım dedi arkadaşlar kullandınızmı ve nasıl sonuç aldınız yardımcı olabilirmisiniz.

canım klomen bende işe yaramadı.daha önce bir kez çatlatma iğnesi de yapıldı ama olmadı.2 gün önce ovıtrelle çatlatma iğnesi oldum bakalım bu ne olacak.bu da olmazsa sanırım aşılama olacak bana

canım ben de seninle aynı sayılırım.kaç aydır ilaç içmekten sıkıldım.iiğne ilaç bir faydasını görmedim.bana da boşa kürek çekiyoruz gibi geliyo.bence arkadaşım bu ay oldu oldu olmadı aşılamaya geçelim.

gel çek.hem tanışmış oluruz :) ben bodrum da yaşıyorum.tamam kızma yaaaa ne bilim herkes erken yaşta anne oluyo. paranoyak oldum ben walla.

::)) aslında bu da enteresan bi konu.. benim jenerasyonumda 30lu yılların başında anne olma eğilimi ağırlıktaydı.. şimdi yine 20li yaşlara inildi... benim ilk evliliğim 20lerin başında ikincisi 30ların sonunda olunca o nedenle 30ların başını kaçırmış oldum::))

benim doktor da bu ay oldu oldu yoksa aşılama dedi... ilk defa olacağı için fiyatı hakkında da bir fikrim yok...

kızlar merhaba sabahtan beri neler kaçırmışım amma çok konuşmuşunuz kaydirigubbakcemile3 herkes yaşını sölemeye başlamış bende söliyim bari.bende 28 yaşındayım.benim size söyliyceğim bişey vardı daha yeni aklıma geldi.kilo durumunuzu bilmiyorum ama ben pkolu olduğumu öğrendiğimde 72 kiloydum ve yumurta sayım sıfırdı neler denedikse yumurta oluşmadı daha sonra diyetisyene gittim ve spor salonuna yazıldım şimdi 57 kiloyum ve 3 ayda yumurtalarım hızla çoğalmaya başladı ilk ay 2 ikinci ay 6 ve geçen ayda 8 tane yumurta oluşturabildik.doktorumun söylediği pko denen illet vucuttaki yağla besleniyormuş ve n kadar yağ kaybedersek okadar çabuk kurtulurmuşuz.
bu da aklınızda bulunsun dedim şutarafagitti

hımmm.. evet normal ortalamanın da %25 olduğunu duymuştum ama verilen ilaçlar ve çatlatma iğnesi sayesinde bu oranın en az ikiye katlanacağını umut ediyordum :1no2:

canım bende kiloluyum aslında boyum 1.80 ama yinede fazlam var.bana da doktorum glukofen 850 mg diye bir ilaç verdi.bence sizde kullanın yani pko lu olupta kilo sorunu olan arkadaşlar .bu ilaç şeker seviyesini azaltıp yediklerine biraz da dikkat edenlerde kilo kaybına sebep oluyo.ben 3 aydır kullandım 10 kilo verdim.evet kilo vermekte biz pkolular için çok iyi yumurtalıklara ve çocuk oluşumuna fayda sağlıyo.hatta bide şu varki korkmadan kullanabilirsiniz doktorum bana dediki: korkma bu ilacın kötü bi etkisi yok hatta hamile kalırsan da ilk 3 ay devam edebilirsin dedi.yani kötü bir yan etkisi yok sanırım ben hala kullanıyorum. sabah ve akşam yemeklerden 1 saat kadar sonra birer tane.yani sabah ve akşam günde 2 kez kullanılıyo

canım üzülme.hayırlısıyla hamile kalıp çatır çatır doğuracaz inşallah.sen moralini yüksek tut ve herşeyin hayırlısını dile allah' tan. tedavilerini aksatma ve bence fazla vakit kaybetmeden aşılamaya geç.yani sana geç diyorum benim de bu ayki iğne de işe yaramazsa bende aşılamaya geçicem.beraber sürer tedavimiz.anlatırız birbirimize olanları.hem bilmeyen arkadaşlarda öğrenirler.umarım herkesin gönlüne göre verir rabbim öptümm

Kızlar bu ovitrella iğnesii göbekten ve koldanda yapılıyormuşşş...Göbekten vurunca kendınızmı vuruyorsunuz..koldan olanı hastanedemıı nasıl anlamadım :uhm::1rolleyes:

Kızlar bu ovitrella iğnesii göbekten ve koldanda yapılıyormuşşş...Göbekten vurunca kendınızmı vuruyorsunuz..koldan olanı hastanedemıı nasıl anlamadım :uhm::1rolleyes:

canım hiç fark etmiyor. kendin de yapabilirsin. koldan yada göbekten fark etmiyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…