Kızlar bu ovitrella iğnesii göbekten ve koldanda yapılıyormuşşş...Göbekten vurunca kendınızmı vuruyorsunuz..koldan olanı hastanedemıı nasıl anlamadım :uhm::1rolleyes:
canım hiç fark etmiyor. kendin de yapabilirsin. koldan yada göbekten fark etmiyor yani.
canım bende kiloluyum aslında boyum 1.80 ama yinede fazlam var.bana da doktorum glukofen 850 mg diye bir ilaç verdi.bence sizde kullanın yani pko lu olupta kilo sorunu olan arkadaşlar .bu ilaç şeker seviyesini azaltıp yediklerine biraz da dikkat edenlerde kilo kaybına sebep oluyo.ben 3 aydır kullandım 10 kilo verdim.evet kilo vermekte biz pkolular için çok iyi yumurtalıklara ve çocuk oluşumuna fayda sağlıyo.hatta bide şu varki korkmadan kullanabilirsiniz doktorum bana dediki: korkma bu ilacın kötü bi etkisi yok hatta hamile kalırsan da ilk 3 ay devam edebilirsin dedi.yani kötü bir yan etkisi yok sanırım ben hala kullanıyorum. sabah ve akşam yemeklerden 1 saat kadar sonra birer tane.yani sabah ve akşam günde 2 kez kullanılıyo
benimde boyum 1.70 lakin 100kg yum
aynı ilacı dr banada verdi fakat günde 1 tane dedi
ama çok sık acıkmaya başladım ben bu ilaçlarla
inşallah beryalcim.. herşey hepimizin dilediği gibi olur.... dün akyam füsun demirelin bir röportajını okudum.. malum geçenlerde 50 yaşında ilk çocuklarını doğurdu tüp bebekle.. ikiz hem de.... o da niyetiniz varsa beklemeyin diyor..... ama böyle örnekler görmek de açıkçası çok ümit verici
canım nasılsın
beryal .!.:merhaba tekrar.ben geldim aranıza.ben 3 yıllkı evliyim.son bir yıldır tüm çabamıza rağmen bebiş olmadı.pko hastasıyım.ve sol yumurtam 11 ay önce alındı kist vardı 20 cm.sağ yumurtamda da çok az yumurtam var.bakalım kısmet ne olacak.2 gün önce ovıtrelle çatlatma iğnesi vuruldum .bu ay bakalım tutunacakmı bebişim bana.bekliyorum.sen nasılsın bu arada neler yapıyosun.senin sorun ne?
canım merhaba.inşallah hayırlı haberler getirirsin doktordan.kürün faydaları olursa anlat bizede ben yarın başlıycam yapmayakısmet bakalım :)
canim benim problemim endometrioz..ama allaha cok sükür kist yok..tüplerde acik.3,5 yillik evliyim hic hamile kalamadim malesef:1no2:
sende fazla takma ben bu sefer hic takmiyorum kafama olursa olur diyorum..com az kisi cocuksuz kalio bu hayatta ben inaniyorum ki biz onlardan degiliz..sadece biraz nazli bizim bebeklerimiz
az önce de doktordan aradilar..benim kendi doktorum hastaymis yarin birlikte calistigi doktora gidicem..karnim okadar sis ki sanki patlamaya hazir durumda bomba..daha ovitrelle vurulmadim yarin vurulurum herhalde ..yarin yumurta sayiminda ne cikicak bilmiyorum ama belki 1 gün önce de olabilir asilama..
yazarim size ne oldu ne bitti ikinci kez tecrübelerimi paylasirim
arkadaşlar glikofen kullananlara haberim ssk karşılamıyo artık sadece şeker hastası olupta kullananları karşılıyo yani dün ben cebimden aldım teşhis pco olmuyomuş diabet oluyomuş anlıcanız.
arkadaşlar glikofen kullananlara haberim ssk karşılamıyo artık sadece şeker hastası olupta kullananları karşılıyo yani dün ben cebimden aldım teşhis pco olmuyomuş diabet oluyomuş anlıcanız.
nasıl olayım canım ya iyi olmaya çalılıyorum. cuma günü dr. gidcem. bakalım ne diyecek. yumurtalar yeterince gelişmişse iğnemi yapar herhalde.
günaydın kızlar nabersiniz? ben bu gün çok keyifli uyandım rüyamda kızımı ve oğlumu gördümhihoyyyt sanki gerçek gibiydi genelde bu tarz rüylar örünce sabah kaktığımda hayal kırıklığı yaşarım ama bu sabah çok keyifli kalktım nedense hadi hayırlısı diyim hihoyyyt
beryalcim doktorum glikopage i banada vermişdi ama benim açlık şekeri 65 normalde ilacı kullanınca 40 lara düşüyo ve bayılıyorum o yüzden kullanamıyorum malesef ama neyseki ona gerek kalmadan 15kilo gitti çok şükürhihoyyyt
evet cnm
ben gündüz 1 de bide gece birde kullanıyorum
hiçte zayıflamadım
cnm zaten bende glikofen kullanıyorum kilom 85 oldu 70 miştim evlendiğimde 2 yılda 15 kilo aldım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?