Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bu ovitrella iğnesii göbekten ve koldanda yapılıyormuşşş...Göbekten vurunca kendınızmı vuruyorsunuz..koldan olanı hastanedemıı nasıl anlamadım :uhm::1rolleyes:

canım ben 3 gün önce vuruldum koldan.göbekten de yapılabiliyomuş ama ben korktuğum için koldan vurdurdum.bence kendin vurma bir sağlık merkezinde ol iğneni.36 saat sonra yumurta çatlıyormuş.yani örnek bugün öğlen 12 de vurulursan yarın akşam gece 12 de ilşkiye girmen gerkli.öpüyorum.umarım tutar bende beklemedeyim şu an 14 gün sonra belli olacak.

inşallah beryalcim.. herşey hepimizin dilediği gibi olur.... dün akyam füsun demirelin bir röportajını okudum.. malum geçenlerde 50 yaşında ilk çocuklarını doğurdu tüp bebekle.. ikiz hem de.... o da niyetiniz varsa beklemeyin diyor..... ama böyle örnekler görmek de açıkçası çok ümit verici

benimde boyum 1.70 lakin 100kg yum
aynı ilacı dr banada verdi fakat günde 1 tane dedi
ama çok sık acıkmaya başladım ben bu ilaçlarla

benimde boyum 1.70 lakin 100kg yum
aynı ilacı dr banada verdi fakat günde 1 tane dedi
ama çok sık acıkmaya başladım ben bu ilaçlarla

canım günde 2 tane iç sabah akşam doktor sana yanlış verdi sanırım.bende 90 kiloyum ama 2 tane içiyorum .biraz kullan alışırsın 2 ye çıkar bence.birazda yediklerine dikkat et tatlım o zaman emin ol 10 kilo falan verirsin.ben sana biraz sonra bir diet listesi de veririm biraz bekle bulayım ok öptüm. günde 2 tane ye çıkar ama hemen.ve devam et bebek oluncaya kadar hatta hamileliğin ilk 3 ayına kadar içilebilir diyo doktorum.ben içiyorum ve devam edicem

canımmmmmmmmmmmmm günaydın.nasılsın bakalım bugün..a.s.a.s. moraller nasıl.süper olsun inşallah.

günaydın kızlar nabersiniz? ben bu gün çok keyifli uyandım rüyamda kızımı ve oğlumu gördümhihoyyyt sanki gerçek gibiydi genelde bu tarz rüylar örünce sabah kaktığımda hayal kırıklığı yaşarım ama bu sabah çok keyifli kalktım nedense hadi hayırlısı diyim hihoyyyt
beryalcim doktorum glikopage i banada vermişdi ama benim açlık şekeri 65 normalde ilacı kullanınca 40 lara düşüyo ve bayılıyorum o yüzden kullanamıyorum malesef ama neyseki ona gerek kalmadan 15kilo gitti çok şükürhihoyyyt

canım merhaba.inşallah hayırlı haberler getirirsin doktordan.kürün faydaları olursa anlat bizede ben yarın başlıycam yapmayakısmet bakalım :)

canim benim problemim endometrioz..ama allaha cok sükür kist yok..tüplerde acik.3,5 yillik evliyim hic hamile kalamadim malesef:1no2:
sende fazla takma ben bu sefer hic takmiyorum kafama olursa olur diyorum..com az kisi cocuksuz kalio bu hayatta ben inaniyorum ki biz onlardan degiliz..sadece biraz nazli bizim bebeklerimiz

az önce de doktordan aradilar..benim kendi doktorum hastaymis yarin birlikte calistigi doktora gidicem..karnim okadar sis ki sanki patlamaya hazir durumda bomba..daha ovitrelle vurulmadim yarin vurulurum herhalde ..yarin yumurta sayiminda ne cikicak bilmiyorum ama belki 1 gün önce de olabilir asilama..
yazarim size ne oldu ne bitti ikinci kez tecrübelerimi paylasirim

arkadaşlar glikofen kullananlara haberim ssk karşılamıyo artık sadece şeker hastası olupta kullananları karşılıyo yani dün ben cebimden aldım teşhis pco olmuyomuş diabet oluyomuş anlıcanız.

tamam canım hayırlı haberlarini bekliyoruz.umarım iyi geçer kontrolün yumurtalarında çatır çatır çatlar inşallah.bekliyorum yazmanı.sevgiler.

arkadaşlar glikofen kullananlara haberim ssk karşılamıyo artık sadece şeker hastası olupta kullananları karşılıyo yani dün ben cebimden aldım teşhis pco olmuyomuş diabet oluyomuş anlıcanız.

malesef odenmıyor ama eger uzzn zaman kullanılacaksa dr nuzla konuşarak kullanım raporu cıkarabılırsınız o sekılde katılım paylı ılacı temın edebılırsınız sormak ıstedıgınız bısey olursa yardımcı olmak ısterım inş.

canım sende günde 2 kezmi kullanıyorsun ben sabah ve akşam yemeklerde sonra içiyorum. :içelim:

nasıl olayım canım ya iyi olmaya çalılıyorum. cuma günü dr. gidcem. bakalım ne diyecek. yumurtalar yeterince gelişmişse iğnemi yapar herhalde.

canım moralini bozma sakın inşallah iyi sonuç alırsın.hayırlı haberlerini bekliyoruz Şeniz

ohhh süper kilolar gitmiş.şimdi sıra bebiş yapmakta ..canım rüyan hayırlara çıksın inşallah.umarım herşey gönlüne göre olur kaydirigubbakcemile5 Şeniz

Son düzenleme:
evet cnm
ben gündüz 1 de bide gece birde kullanıyorum
hiçte zayıflamadım

nasıl zayıflamadın.ben 10 kilo verdim .canım sabah kahvaltıdan ve akşam yemeğinde 1 saat kadar sonra iç.yediklerinede dikkatet biraz.zaten ben bu hapı içince şekerli şeyler istemiyo canım.önceden çok abur cubur yerdim onu da azaltım kahvaltı dışında da ekmek yemiyorum sen birde böyle dene tatlım bakalım faydası olcak mı.kilon nasıl.eğer kilon fazla ise ağırlığının yüzde onu kadar zayıflaman bile faydalı yumurtalıklar için.glukofen 850 mg.benim içtiğim ilaç.bunu dene istersen zararıda yokmuş.hatta hamileliğin ilk 3 ayına kadar içmelisin dedi doktor.dene bakalım umarım faydasını görürsün çok ta pahalı değil zaten 12 tl fiyatı.sevgilerkaydirigubbakcemile5

cnm zaten bende glikofen kullanıyorum kilom 85 oldu 70 miştim evlendiğimde 2 yılda 15 kilo aldım yani

cnm zaten bende glikofen kullanıyorum kilom 85 oldu 70 miştim evlendiğimde 2 yılda 15 kilo aldım yani

sıkma canını kiloları verecz bebişlere kavuşacaz inşalla.senin tedavin nasıl gidiyo.ben 3 gün önce iğnemi vuruldum beklemedeyim.ovıtrelle vuruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…