Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sıkma canını kiloları verecz bebişlere kavuşacaz inşalla.senin tedavin nasıl gidiyo.ben 3 gün önce iğnemi vuruldum beklemedeyim.ovıtrelle vuruldum.

ben klomene dün başladım 8 den 8 e içiyorum daha iki tane içtim bakalım ilaç bittikten 3 gün sonra dr gidicem heralde alttan bakacak yumurta olmuşmu diye inş yumurta olur da

en azından yumurtlarsam tüplerim açık demektir dimi

arkadaşlar ben çok kötüyüm yaaaa.bugün baş dönmelerim nedeniyle acile gittik ve kanda gebeliğe baktılar.negatif çıktı sonuç.............tedaviye ara vermeye karar verdim.çok yıprandım çünkü takmıyorum desemde takıyomuşum.....................inşallah sizin güzel haberlerinizi alırım....................:a015:

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
maat.........................
boncukx...................
ahsenecem...............
mişha.......................

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................
2)asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53...................

sevgili arkadaşlarımm....Tayin haberim için bulunduğunuz ii dileklerinize çok teşekkürler.Allah hepimizin gönlüne göre versin.Beklemek zor ama aslında bizim tek ilacımız zaman..
Daha 6 ay öncesine kadar herşey belirsiz ve muallaktaydı.Hiç düzelmeyecek gibiydi ama bişeyler oldu veeeeeeeeeeee şu an Allah a sükür herşey bi tamam...Ne olur dua edin,sadece kendinize deil hatta kendinizden çok başka arkadaşlarınuza edin dua ...İnanın Allah geri çevirmio canlarım.Sadece zaman ve sabır ve tabi tevekkül....
Bana şimdi konuşmak kolaymış gibi gelmesin sakın size canlarım,ben o beklemeleri,o ruyaları,çevrenin aptalca ve cahilce homurtularını çok ii biliyorum..Unutmayın bizler diğer kadınlardan farklıyız ,çünkü daha güçlüyüz vebu nedenle herşey bizim için çok daha kıymetli.....
En kısa zamanda ii haberlerinizi almak dileğiyle..
Sevgiler....

kızlar nasılsınız??? bugün tüp bebek tedavisine başladık. her zaman hepimize dua ederim sizde beni dualarınıza katmayı unutmayın.boy kilo hiç takmayın bunları,Allah hayırlısını versin. olacaksa oluyor işte.sevgilerimle...

Mrb canım bende ada çayını formumuzda okudum. Çok kullanan kişi olmuş. Bal-tarçın soğan incir kürlerinin içinde bana en kolayı ada çayı geldi :) Ben reglim başlayınca hergün bir bardak içtim. 14 gün içtim sonra bıraktım. Sallama çaydı. Sanırım iki bardakta içilebiliyor. Ama aktardan alıp içmek daha iyi olur. Adaçayıda yumurtaları olgunlaştırıp çatlamasına yardımcı oluyormuş. Bal-tarçın-çörek otuyla aynı görevi yapıyor. Zaten adet döngüsü düzane girdiği zaman hamile kalmak daha kolay olur.

canim asudem,asutay buyuk bi adim attin bugun umarim sonucunu alir ve bizi de cok mutlu edersin bitanem.inan dualarim seninle inan hersey yoluna giracek ben eminim...
1 aya kalmaz seni de aramizda gorecegiz kuzucum,,,,
gerci hamis kalanlar bi daha ugramio siteye ama.beauty ve ben haric....
ama ben biliorum ki dostlugumuz saglam,cok seyi paylastik bu forumda.Canim umarim olur ve transferin basarili gecer.eeee anlat bakalim ne zaman transfer falan,igneye basladin mi yumurta icin...nerde yaptiriosun ?burda bi arkadasim Ankara Maya ya yaptirdi,pztesi transferi olmus beklio bakalim sonucu,umari olur,,,
bu arada benim tayinim cikti merkeze biliomusun???koye gitzmek yok artik hep evimde,kocisleyim insallah..............Şeniz

canım yumurtlama olmazsa evet tüplere bakılıyo ama o rahim filmiyle belli oluyor diye biliyorum.yani çatlatma iğnesi ile bir kaç kez deneyip hamile kalamayanlara rahim filmi çekilip aşılama öneriliyo.inşaallah sana gerek kalmazda hayırlı haberlerini alırım. kontrolden sonra yaz haber ver bize.kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
bu gün herkes meşgul gerçekten bende sabahkimseyi göremedim.beryalcim sen ne zaman ovitrel vurulmuştun? senle beraber gün sayalım diye soruyorum hihoyyyt ben pazartesi gidicem kontrole belki bende vurulurum.

canım günaydın ben pazar günü öğlen vuruldum.yani 4 gün oluyo.doktorum 14 gün sonra adet kanaman olmazsa hamilesindir dedi.14 günden önce belli olmuyo sanırım.eğer adet görürsem hamile değilim demektir o zaman da adetin 3 günü gel başka bir tedaviye geçeriz dedi.sanırım iğne işe yaramzasa aşılamaya falan geçelim diycek.canım sende pazartesiden sonra haber ver sonuç ne? tabiki beraber gün sayarız arkadaşım.sen bir doktoruna git gel de bakalım sana ne önerecek.beni habersiz bırakma.öptümm Şeniz

Son düzenleme:

canım günaydın.sen hamilesin sanırım daha önceki yazılarını okudum ama tedavin ne oldu o kısmını bulamadım yada atladım.kısaca bilgi verirmisin.sanırım beauty arkadaşımızda hamile.benim gibi yeni katılanlara bilgi amaçlı birşeyler yazarsan sevinirim.sevgiler.bebişinizde hayırlı olsun her ikinizinde. kaydirigubbakcemile5

canım hayırlı olsun tedaviye başlamışsın.bebişini kucağına da almayı nasip etsin allah. biz kiloları takmıyoruz ama bu pko bana ve diğer arkadaşlara çok kilo aldırmış.kilo vermenin yumurtalıklarda olumlu etkisi oluyormuş ama keşke verebilsek olmuyo kii ( kısmet bakalım herşeyin hayırlısı. senin için çok sevindim tedavi sürende çok rahat ol sakın umutsuz olma.moral herşeyin ilacı.inşallah tutunacak bebişin yada bebişlerin sana. kaydirigubbakcemile5

canım iyi dileklerin için çok sağol.allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin.dikkat et kendine tatlım.listeye beni de eklersen sevinirim. sevgiler

geçmiş olsun canım sıkma canını nolur bunlar hepimizin başına gelen şeyler.hepimiz bir gün doğru zaman geldiğinde bebişlerimizi kucağımıza alıcaz canım buna gerçekten inanıyorum ben sadece zamana ihtiyacımız var.

haklısın canım arkadaşım ama bu kırıklığı atmak biraz zaman alıyor işte ..tedavi konusunuda eşimle birlikte ben moral olarak biraz adaha düzelince konuşup karar vericez.hayırlısı inşaallah.desteğin için sağol canım...................

günaydın canım.kaldı 10 gün ozaman kaydirigubbakcemile2 işşallah hamilesindir canım benimde eğer pazartesi yumurtalar gerekli boyuta ulaşmışsa iğne vurulcam ama benim 3. sefer olcak bu sonuç ne olur bilemiyorum tabi :uhm:

bizler her ne kadar birbirimizi hiç tanımasakta birbrimize çok uzak olsakta hatta belkide ömrümüzün sonuna kadar yüz yüze konuşma fırsatını hiç bulamasakta burda bulunmamızın en önemli sebebi birbirimize destke olmak diye düşünüyorum ben.....

canım senin üçüncü kez çatlatma iğnenmi olacak.herseferinde ovıtrelle mi kullandın? inşallah bu kez olur canım. evet benim kaldı 10 gün.aslında güçlü olmaya çalışsamda fazla ümidim yok.her ay aynı sıkıntılar ve hüsran .belki burası sizler bana şans getirirsiniz .öpüyorum canımŞenizŞeniz

Son düzenleme:
ahsenecem canım çok geçmiş olsun ama bu kadar yıpratma kendini.herşeyin hayırlısını dile .tamam bir ara tedavine ara ver ama arayıda çok uzatma.şimdi haydi toparla kendini.bebişin böyle üzgün ve karamsar bir annesi olmasını istemezdi sanırım.haydi canım moralini bozma rahatla fazla da düşünmemeye çalış tamam mı.söz ver bakim şimdi bana .anlaştık o zaman .gel bakim bir öpim seni ohhh ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…