Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yok aslıns ilk ay klomen kullandığımda yumurtalarım çatlamak üzereydi oyüzden iğne vurulmadım tutmadı! ikinci ay klomen kullnadıktan sonra yumurtalarımın boyu 20 mm.ulaşınca ovitrelle vuruldum gene tutmadu! şimdi tekrar klomene başladım bu gün sonuncusunu içicem.dediğim gibi pazarteside kontrole gidicem.bakalım nolcak

İlknur, parıl, beauty, zeynep nerdesiniz kızlar. Kızlar ben hamileyim ama kanamam filan oldu, gripten bi hafta kanamadan 10 gün yattım, o yüzden daha kendime gelemedim sizlerden ne haber? Biliyosunuz kan testi yaptırmıştım negatif dediler aldım aspirinleri az daha sağlıklı bebişim gidiyodu onlar yzünden.Alah korudu ama hala riskim var Allahım sağlıkla bağışlar inşallah hepimizinkini. Öptüm sizleri, naaptınız ben yokken.

tebrikler sevil Allah tamamına erdirsin inşallah. hamiş haberi almak güzel:teytey: darısı başımıza

kizlar kim var kim yok bakalim
az önce doktordan geldim 3 tane cillop gibi yumurtam olusmus..ilkinde de 3 büyük 2 kücük vardi..yani galiba bal tarcin cörekotu clomifen kadar bile ise yaramadi...doktor dedi pazar aksami asilama olucak ben dedim pazar gec benim 13.gün catlama günüm bana robot degilsiniz vücudunuz ne derse onu yapicaz dedi..nitekim de benim dedigim gibi oldu..kan verdim, az önce aradilar kan testinde yumurta catlamaya yakin görünüyo,yarin sabah ovitrelle vurulucam c.tesi sabah 9bucukta asilama olucakk..kendi vucudumu nekadar iyi taniyorum birkez daha anladim..

bu sefer olucak ALLAH in izniyle

canım tebrik ederim hem deçok geçmiş olsun.allah sağlokla kucağına almak nasip eder inşallah.bende aranıza yeni katıldım sevgilerhihoyyyt

canım hadi hayırlı haberler verirsin bize inşalla.allah yardımcın olsun.aşılamada neler yapılıyo ücret ne bilgi verirmisin tatlım

canım hadi hayırlı haberler verirsin bize inşalla.allah yardımcın olsun.aşılamada neler yapılıyo ücret ne bilgi verirmisin tatlım

sagol canim ALLAH diyen mahrum kalmaz..insallah bizde kalmayacagiz.
asilama cok basit bi islem spermle yikanip rahme birakilio..normal yolla hmile kalmaktan pekte bir farki yok..
ben yurt disinda oldugum icin fiyatlar farki tabiki 25 yasin altini bizde de sigorta karsilamiyo..ben tüp bebek merkezine gidiyorum..ilk asilamam 400 euro ya yakin tutmustu..ilaclar dahil..bu ay clomifen almadim gecen seferden vardi daha, bugün sadece iki tane ilac aldim ovitrelle ve progesteron hormonu ikisi 90 euro tuttu..daha asilama ücreti dahi degil buna oda yaklsasik 200 euro olur..yani fiyatlar cok can yakio ama mecbur raziyiz napalim..yeterki rabbim bitane layik görsün de..:Saruboceq:

canım benim çok haklısınsizi hiç tanımıyorum belki ama bu konuda bi eşimle bide sizinle konuşunca rahatlıyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.iyiki varsınız .güçlü olup yoluma devam etmeye çalışıyorum inşallah başarırım...hepininze duacıyım canım arkadaşlarım benim.:teselli:

canım ya çok tatlısın ..inan güldürdün beni...sizleri çooooooooooooooook seviyorum ben ya.iyiki varsınız..şimdi bide ben seni öpeyim bakiiimŞeniz

sevilcim öncelikle tebrik ederim seni .allah hayırlısıyla kucağına alamayı nasip etsin inşallah. bişi sorcam kan testini adetine kaç gün kala yaptın ve niye yanlış çıkmış.benimde testim de negatif çıktı da merak ettim.

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................elif
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
maat.........................
boncukx...................
ahsenecem...............
misha.......................

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................
2)asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53...................
6)sevil78......................

listeyi güncelliyeyim dedim cok arka sayfalarda kalmasin.malum asyacan7 egitimci ve su anda tatilde...gerilerde kalmasin güncelligimizi koruyalim demi kizlarhihoyyythihoyyyt

hayırlı olsun canım bıze bıraz tup bebegı nasıl yapıyolar anlatırmısın neler yasadın

canım tabiki haklısın.hayırlısı olsun.bende senden farksızım aslında bodrum da yaşıyorum ve burası türkiyenin en pahalı yeri.hep özel hastaneler var.fiyatlar uçuk.ben bilgim olsun istedim ama senin yurt dışında olduğunu bilmiyordum.bilgilerin için çok teşekkür ederim canım

Son düzenleme:

beni unuttmuşsun tüstüm işte senağlamasenağlama:çok üzgünüm:

kızlar yenı arkadaslar gelmıs bı yandan hosgeldınız dıyesım gelmıyo keske bebıslerınız olsaydı da gelmeseydınız buraya her gun gectıkce bıraz daha kalabalık oluyoruz buda vallahı grıp gıbı bı hastalık olmaya basladı kızlarrr ınsallah hepımız bı gun bebıs sahıbı oluruz ben pazartesı yumurta takıbı ıcın gıdıcem duzenlı kullanmasamda ıncır kuru ve bal corek otu tarcını uyguladım kızlar hıc 3 tane yumurtam olmadı bu zamana kadar bıraz bunları kullandım eger 3 tane yumurtam olursa ıse yaradıgını dusunucemmmmmmmmmm

beni unuttmuşsun tüstüm işte senağlamasenağlama:çok üzgünüm:

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................elif
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
maat.........................
boncukx...................
ahsenecem...............
misha.......................
beryal......................
idilengin...................

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................
2)asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53...................
6)sevil78......................

ekledim kuzucuklar siz üzmeyin kendinizi..aglamayin yeterki...
bu aslinda asyacan in isiydi ama ben yapayim dedim..

ben bu ayrintiyi nasil atlamisim yaa canim hayirli olsun demek bekledin bekledin direk tüp bebekten basladin....dogru doktoru bulabildin mi bari??agrilarin nasil oldu...düzeldin mi azcik???
insallah tutucak tüp tüp bebelerin olucak...

Son düzenleme:
canım merhaba ayırlı uğurlu olsun inşallah. neler yaşadın anlatırmısın.ücret olarak ne ödedin??

amin canım saol.. bu benim 2. aşılamam ama ilki ile çok farklıydı. ilkini farklı bi doktor yapmıştı ve çok zor olmuştu bu defa sanki muayene gibi rahat geçti çünkü artık doğru doktorumu buldum :) ücret olarak 500 ödedim ama içinde muayene ücreti de dahil.. ah tek olsa da :)) senin durumun nasıl?

gözün aydin olsun kuzucugum cok istedigin ikinci seyde gerceklesti..simdi sira allahin izniyle bebisini sag salim kucagina almakta..tatilde cok ihmal ediosunuz sayfayi ama klava: diger kizlarda ugramaz oldu :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…