canım senin üçüncü kez çatlatma iğnenmi olacak.herseferinde ovıtrelle mi kullandın? inşallah bu kez olur canım. evet benim kaldı 10 gün.aslında güçlü olmaya çalışsamda fazla ümidim yok.her ay aynı sıkıntılar ve hüsran .belki burası sizler bana şans getirirsiniz .öpüyorum canımŞenizŞeniz
İlknur, parıl, beauty, zeynep nerdesiniz kızlar. Kızlar ben hamileyim ama kanamam filan oldu, gripten bi hafta kanamadan 10 gün yattım, o yüzden daha kendime gelemedim sizlerden ne haber? Biliyosunuz kan testi yaptırmıştım negatif dediler aldım aspirinleri az daha sağlıklı bebişim gidiyodu onlar yzünden.Alah korudu ama hala riskim var Allahım sağlıkla bağışlar inşallah hepimizinkini. Öptüm sizleri, naaptınız ben yokken.
İlknur, parıl, beauty, zeynep nerdesiniz kızlar. Kızlar ben hamileyim ama kanamam filan oldu, gripten bi hafta kanamadan 10 gün yattım, o yüzden daha kendime gelemedim sizlerden ne haber? Biliyosunuz kan testi yaptırmıştım negatif dediler aldım aspirinleri az daha sağlıklı bebişim gidiyodu onlar yzünden.Alah korudu ama hala riskim var Allahım sağlıkla bağışlar inşallah hepimizinkini. Öptüm sizleri, naaptınız ben yokken.
kizlar kim var kim yok bakalim
az önce doktordan geldim 3 tane cillop gibi yumurtam olusmus..ilkinde de 3 büyük 2 kücük vardi..yani galiba bal tarcin cörekotu clomifen kadar bile ise yaramadi...doktor dedi pazar aksami asilama olucak ben dedim pazar gec benim 13.gün catlama günüm bana robot degilsiniz vücudunuz ne derse onu yapicaz dedi..nitekim de benim dedigim gibi oldu..kan verdim, az önce aradilar kan testinde yumurta catlamaya yakin görünüyo,yarin sabah ovitrelle vurulucam c.tesi sabah 9bucukta asilama olucakk..kendi vucudumu nekadar iyi taniyorum birkez daha anladim..
bu sefer olucak ALLAH in izniyle
canım hadi hayırlı haberler verirsin bize inşalla.allah yardımcın olsun.aşılamada neler yapılıyo ücret ne bilgi verirmisin tatlım
bizler her ne kadar birbirimizi hiç tanımasakta birbrimize çok uzak olsakta hatta belkide ömrümüzün sonuna kadar yüz yüze konuşma fırsatını hiç bulamasakta burda bulunmamızın en önemli sebebi birbirimize destke olmak diye düşünüyorum ben.....
ahsenecem canım çok geçmiş olsun ama bu kadar yıpratma kendini.herşeyin hayırlısını dile .tamam bir ara tedavine ara ver ama arayıda çok uzatma.şimdi haydi toparla kendini.bebişin böyle üzgün ve karamsar bir annesi olmasını istemezdi sanırım.haydi canım moralini bozma rahatla fazla da düşünmemeye çalış tamam mı.söz ver bakim şimdi bana .anlaştık o zaman .gel bakim bir öpim seni ohhh ŞenizŞenizŞenizŞeniz
kızlar nasılsınız??? bugün tüp bebek tedavisine başladık. her zaman hepimize dua ederim sizde beni dualarınıza katmayı unutmayın.boy kilo hiç takmayın bunları,Allah hayırlısını versin. olacaksa oluyor işte.sevgilerimle...
sagol canim ALLAH diyen mahrum kalmaz..insallah bizde kalmayacagiz.
asilama cok basit bi islem spermle yikanip rahme birakilio..normal yolla hmile kalmaktan pekte bir farki yok..
ben yurt disinda oldugum icin fiyatlar farki tabiki 25 yasin altini bizde de sigorta karsilamiyo..ben tüp bebek merkezine gidiyorum..ilk asilamam 400 euro ya yakin tutmustu..ilaclar dahil..bu ay clomifen almadim gecen seferden vardi daha, bugün sadece iki tane ilac aldim ovitrelle ve progesteron hormonu ikisi 90 euro tuttu..daha asilama ücreti dahi degil buna oda yaklsasik 200 euro olur..yani fiyatlar cok can yakio ama mecbur raziyiz napalim..yeterki rabbim bitane layik görsün de..:Saruboceq:
HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................elif
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
maat.........................
boncukx...................
ahsenecem...............
misha.......................
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................
2)asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53...................
6)sevil78......................
listeyi güncelliyeyim dedim cok arka sayfalarda kalmasin.malum asyacan7 egitimci ve su anda tatilde...gerilerde kalmasin güncelligimizi koruyalim demi kizlarhihoyyythihoyyyt
canım beni de ekler misin listeye bugün aşılamam oldu beklemedeyim :)
beni unuttmuşsun tüstüm işte senağlamasenağlama:çok üzgünüm:
ben bu ayrintiyi nasil atlamisim yaa canim hayirli olsun demek bekledin bekledin direk tüp bebekten basladin....dogru doktoru bulabildin mi bari??agrilarin nasil oldu...düzeldin mi azcik???asude80 .!.:kızlar nasılsınız??? bugün tüp bebek tedavisine başladık. her zaman hepimize dua ederim sizde beni dualarınıza katmayı unutmayın.boy kilo hiç takmayın bunları,Allah hayırlısını versin. olacaksa oluyor işte.sevgilerimle
canım merhaba ayırlı uğurlu olsun inşallah.neler yaşadın anlatırmısın.ücret olarak ne ödedin??
canim asudem,asutay buyuk bi adim attin bugun umarim sonucunu alir ve bizi de cok mutlu edersin bitanem.inan dualarim seninle inan hersey yoluna giracek ben eminim...
1 aya kalmaz seni de aramizda gorecegiz kuzucum,,,,
gerci hamis kalanlar bi daha ugramio siteye ama.beauty ve ben haric....
ama ben biliorum ki dostlugumuz saglam,cok seyi paylastik bu forumda.Canim umarim olur ve transferin basarili gecer.eeee anlat bakalim ne zaman transfer falan,igneye basladin mi yumurta icin...nerde yaptiriosun ?burda bi arkadasim Ankara Maya ya yaptirdi,pztesi transferi olmus beklio bakalim sonucu,umari olur,,,
bu arada benim tayinim cikti merkeze biliomusun???koye gitzmek yok artik hep evimde,kocisleyim insallah..............Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?