amin canım saol.. bu benim 2. aşılamam ama ilki ile çok farklıydı. ilkini farklı bi doktor yapmıştı ve çok zor olmuştu bu defa sanki muayene gibi rahat geçti çünkü artık doğru doktorumu buldum :) ücret olarak 500 ödedim ama içinde muayene ücreti de dahil.. ah tek olsa da :)) senin durumun nasıl?
canım bende pazar günü çatlatma iğnemi vuruldum beklemedeyim.inşallah olur ama olmazsa eğer sanırım önümüzdeki ay aşılama olacak.bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim tatlım .
canım inşallah güzel haberlerini alırız :) ama aşılamada korkacak hhiç bişey yok.. olmazsa şansını yükseltmesi için denersin belki.. hakkımıda hayırlısı :)
kızlar yenı arkadaslar gelmıs bı yandan hosgeldınız dıyesım gelmıyo keske bebıslerınız olsaydı da gelmeseydınız buraya her gun gectıkce bıraz daha kalabalık oluyoruz buda vallahı grıp gıbı bı hastalık olmaya basladı kızlarrr ınsallah hepımız bı gun bebıs sahıbı oluruz ben pazartesı yumurta takıbı ıcın gıdıcem duzenlı kullanmasamda ıncır kuru ve bal corek otu tarcını uyguladım kızlar hıc 3 tane yumurtam olmadı bu zamana kadar bıraz bunları kullandım eger 3 tane yumurtam olursa ıse yaradıgını dusunucemmmmmmmmmm
,tebrikler sevil Allah tamamına erdirsin inşallah. hamiş haberi almak güzel:teytey: darısı başımıza
canım tebrik ederim hem deçok geçmiş olsun.allah sağlokla kucağına almak nasip eder inşallah.bende aranıza yeni katıldım sevgilerhihoyyyt
canım suadiye polikliniğine yaptırdım iğneden sonra 11. gün ama 19. gün 970 ti yani illaki azda olsa çıkmalıydı diye düşünüyodum, gidiyodu bebişim az kalsın.sevilcim öncelikle tebrik ederim seni .allah hayırlısıyla kucağına alamayı nasip etsin inşallah. bişi sorcam kan testini adetine kaç gün kala yaptın ve niye yanlış çıkmış.benimde testim de negatif çıktı da merak ettim.
canım suadiye polikliniğine yaptırdım iğneden sonra 11. gün ama 19. gün 970 ti yani illaki azda olsa çıkmalıydı diye düşünüyodum, gidiyodu bebişim az kalsın.
neden bebişin gidiyodu? kan testi mi yalnış çıktı?
evet canım ya negatif sonuç verdiler pozitifmiş bi sürü aspirin aldım.Esas tam Buscopan diye adet söktüren bi ilaç alıyodum, gittim eczaneden aldım eve geldim tam su koydum, kapı çaldı komşum ondan sonra unutmuşum almayı onuda alsaydım hiç şansım yoktu sanırım.
Allah çok büyük ama hala hırsımı alamadım.
evet canım ya negatif sonuç verdiler pozitifmiş bi sürü aspirin aldım.Esas tam Buscopan diye adet söktüren bi ilaç alıyodum, gittim eczaneden aldım eve geldim tam su koydum, kapı çaldı komşum ondan sonra unutmuşum almayı onuda alsaydım hiç şansım yoktu sanırım.
Allah çok büyük ama hala hırsımı alamadım.
canım suadiye polikliniğine yaptırdım iğneden sonra 11. gün ama 19. gün 970 ti yani illaki azda olsa çıkmalıydı diye düşünüyodum, gidiyodu bebişim az kalsın.
canım beni de ekler misin listeye bugün aşılamam oldu beklemedeyim :)
amın canım ya benım yumurtam olusuyo catlıyoda ama bebıs tutunmuyo nasıp napııım pzartesı gene gıdıcem ıste bakalım ne dıcek sıkıldım her aya heraymerhaba esercim malesef haklısın her geçen gün çoğalıyoruz.pazartesi günü bende gidicemde yumurta takibine bendede yumurta hiç oluşmyodu 2 aydır çoğalmaya başladı ama çatlatma iğnesi tutmadı tekrar deniycez umarım seninde benimde vediğer tüm arkadaşlarımızında yumurtacıkları oluşur ve bebişlerimize kavuşuruz. hihoyyyt
Hoşgeldin canım, İnşallah uğurlu gelirde bebişine kavuşursun.
canım hayırlı olur inşallah. iyi haberlerini bekliyoruz. bu arada kendine dikkat et ağır bi iş felan yapma.
slm kızlar kimse yok mu? ben bugün dr. gidcem tahlil sonuçlarına bakacak dr. bide yumurta takibi yapılacak. inşallah bu son tedavi için gidişim olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?