Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bende pazar günü çatlatma iğnemi vuruldum beklemedeyim.inşallah olur ama olmazsa eğer sanırım önümüzdeki ay aşılama olacak.bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim tatlım .

canım bende pazar günü çatlatma iğnemi vuruldum beklemedeyim.inşallah olur ama olmazsa eğer sanırım önümüzdeki ay aşılama olacak.bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim tatlım .

canım inşallah güzel haberlerini alırız :) ama aşılamada korkacak hhiç bişey yok.. olmazsa şansını yükseltmesi için denersin belki.. hakkımıda hayırlısı :)

merhaba esercim malesef haklısın her geçen gün çoğalıyoruz.pazartesi günü bende gidicemde yumurta takibine bendede yumurta hiç oluşmyodu 2 aydır çoğalmaya başladı ama çatlatma iğnesi tutmadı tekrar deniycez umarım seninde benimde vediğer tüm arkadaşlarımızında yumurtacıkları oluşur ve bebişlerimize kavuşuruz. hihoyyyt

canım suadiye polikliniğine yaptırdım iğneden sonra 11. gün ama 19. gün 970 ti yani illaki azda olsa çıkmalıydı diye düşünüyodum, gidiyodu bebişim az kalsın.

Kızlar size hamile kaldığım ay neler yaptıklarımı anlatıyım biraz belki faydam olur. Ben çok merak ederdim çünkü.

2-3 günde bir beraber olduk eşimizle 8. gün başladıkNazan bana her konuda çok destek oldu Alah razı olsun canımsın canıııııım,kızlar ben doktorumu bi konuda dinlemedim ve bu ay ilk kez hamileyimyabancı sitelerden okumuştum onlar 36. saati beklemiyo, çatlatmadan iki gün önce, çatlatma iğnesininden 14 saat sonra 26 saat sonra vede 51 saat sonra çalıştık eşimle birde 2 gün sonra ve 6 gün sonra,ilişkiden sonra dizlerimi çeneme çekip 1 saat bekledim kitap okudum :))) ertesi günde (Allah affetsin) yıkanabildiğim kadar geç yıkandım ,açık açık anlatıyorum sizlere biraz bile faydam olsun diye İnşşallah, bu dönemde bolbol fındık fıstık vede kuru zencefil, kuru kayısı, sütü gıdalar balık tükettim bu arada Ganophene kullanmıştım.
Öptüm sizi, iyi haberler bekliyorum

merhaba arkadaşlar,
hepinize teşekkür ederim canlarım. inşallah önümüzdeki ay bu çabamızın sonucunu alırız. Allah hayırlısını versin hepimize. kist ağrılarım biraz azaldı. dün adetimin 2. günüydü ve dr a gittik.mikroenjeksiyon yapılmasına karar verildi.ben genartta başladım.ilk oraya girdik ve karar verip çıktık. ben iğne konusunda biraz problemliyim. çok geriliyorum. çikolata kistiolduğu için daha çok ilaç veriyorlarmış. lucrin,fostimon ve gonal f iğnelerini vuruyoruz.pts günü kontrole gidicem. ona göre iğnelere devam edilecek.
ilknurcum kocişine kavuşmana çok sevindim. maşallah artık tam bir ailesiniz.
elifcim inanıyorumki gülücez.

neden bebişin gidiyodu? kan testi mi yalnış çıktı?

evet canım ya negatif sonuç verdiler pozitifmiş bi sürü aspirin aldım.Esas tam Buscopan diye adet söktüren bi ilaç alıyodum, gittim eczaneden aldım eve geldim tam su koydum, kapı çaldı komşum ondan sonra unutmuşum almayı onuda alsaydım hiç şansım yoktu sanırım.
Allah çok büyük ama hala hırsımı alamadım.

çok büyük geçmiş olsun canım ya..Allah verince ve isteyince hiç bişe engel olmuyo işte.. komşun da sebep olmuş.. allah tamamına erdirsin inşallah canım. darısı hepimizin başına :)

tebrik ederim allahşimdiden analı babalı büyütsün çokda geçmiş olsun ayrıca allah ayırmasın bebişini sizlerden:CüvCüv: bşey sormak istiyrum benim doktorum çatlatma iğnesini sabah vurdurmuştu 10 gibi akşam birlikte olun demişti bizde 23:00 gibi birlikte olmuştuk sonuç negatif oldu o ayrıda bu yanlış bi yöntemmi sence:uhm:

canım suadiye polikliniğine yaptırdım iğneden sonra 11. gün ama 19. gün 970 ti yani illaki azda olsa çıkmalıydı diye düşünüyodum, gidiyodu bebişim az kalsın.

canım inan Rabbim korumuş meleğini.inşallah hayırlısıylakucağına almayı da nasip eder........:CüvCüv:

amın canım ya benım yumurtam olusuyo catlıyoda ama bebıs tutunmuyo nasıp napııım pzartesı gene gıdıcem ıste bakalım ne dıcek sıkıldım her aya heray

slm kızlar kimse yok mu? ben bugün dr. gidcem tahlil sonuçlarına bakacak dr. bide yumurta takibi yapılacak. inşallah bu son tedavi için gidişim olur.

slm kızlar kimse yok mu? ben bugün dr. gidcem tahlil sonuçlarına bakacak dr. bide yumurta takibi yapılacak. inşallah bu son tedavi için gidişim olur.

selam tatlım nasılsın .ben işleri bitirdim duş aldım geçtip yine bilgisarın başına .öslemişim burayı sizleri.sen neler yapıyosun bakim .kontrolden sonra yaz mutlaka haber ver bana öptümmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…