Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam tatlım nasılsın .ben işleri bitirdim duş aldım geçtip yine bilgisarın başına .öslemişim burayı sizleri.sen neler yapıyosun bakim .kontrolden sonra yaz mutlaka haber ver bana öptümmmmm

inşallah canım haber veririm tabi. bende dr. fobisi var. şimdiden kalbim atmaya başladı

sende mi asilama olucaksin yani e ama tüp bebek dedin..tutma ihtimali yüksek diye cok sevinmistim.insallah ilk asilamada tutar seninki de tabiki allah in ne zaman verecegi belli olmaz..hayirlisi olsun hakkinda tatlim..:Saruboceq:

bende sabah catlatma igenmi vurdum..yarin sabah gidicem asilama icin...hayirlisiyla ALLAH bizide güldürsün bu sefer insallah..

sevineyimmi bilemedim yorumunuza ihtiyacım var Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bir hafta önce salı günü çatlama iğnesi oldum ve pozitif ovulasyon testi çıktı perşembe günü de en son ilişkim oldu dün ise mide bulantısı ve ishal olmutum dayanamadım test yaptım ikinci çizgi belli belirsiz çok slik çıktı çatlatma iğnesindendir dedim sevinemedim bugün sabah yine yaptım 5 dak sonra ikinci çizgi gene çok silik ama göerebliyoum çıktı çok silikti şimdi durum nedir iğnlerin etkisimi yoksa hamilmiyim doktor ayın 5 kadar bekle dedi adet olmassan gel dedi sizce erkenmi yanlışmı testler

canım inşallah doğrudur ama keşke bekleyebilseydin aynı durumu bi defa da ben yaşadım ama benim adettime 3-4 gün vardı dayanamadım test yaptım çok silik çıktı heveslendim ama kan testi yaptım çıkmadı. doktorum kızdı o zaman bana sabretmedin diye.bebek tutunmaya çalışınca da beta hcg artabiliyomuş ama aynı şey olmayabilir en iyisi sen kan testi yapsan hemen çıkar varsa.. inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumm.. allah minicik bebiş koymuştur içeriye inşallah

canım inşallah hamilesindir. bi sitede okumuştum bazı hamilelikler doğa tarafından anne farkında bile olmadan sonlanırmış. umarım senin öyle olmaz. iğneden 14 gün sonra bakman lazım. güzel haberlerini bvekliyoruz.

dila_naz ovulasyon testini ne zaman yaptın? iğneden kaç gün sonra. bende bugün dr. gidcem. yumurtalar gelişmişse iğneyi bugün yapacak.

1 ay da 5 ile 10 kilo arası kilo verebilirsiniz

----------------------------------------------------------------------
KAHVALTI
• Çay, kahve vs. (Şekersiz)

• 2 kibrit kutusu peynir (60 gram)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek (30 gram)

ÖĞLE

• 3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 kâse çorba

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay - kahve (şekersiz)

SAAT 17.00’DE

• 2 porsiyon meyve

• Veya
2 adet galeta

AKŞAM

• 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek
• Gece boyunca 2 porsiyon meyve

NOT: Bu diyetin birinci haftasında günde yarım su bardağı yoğurt istenildiği zaman yenebilir. Ayran, cacık olarak da kullanılabilir. İkinci haftada yoğurt kullanılmaz.

Son düzenleme:
kızlar ben geldim. bugün dr. gittim. yumurtalarım gelişmişti. iğnemi yaptı. iyi mi kötü mü bilmiyorum ama pazar günü aşılama yapılacak. eşimin değerleride biraz düşük çıktı. bana dua edin. duaya ihtiyacım var. kendinize iyi bakın kızlar. size tekrar yazarım. ha bu arada aşılamanın fiyatı 350 TL imiş.

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................elif
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
maat.........................
boncukx...................
ahsenecem...............
misha.......................
beryal......................
idilengin...................

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................
2)asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53...................
6)sevil78......................

slm kislar nappiosunuz????
Sevil canim tebrik ederim,inan cok seindim,umarim sorunsuz bi hamislik gecirirsin..Darisi diger arkadaslarimizin basina insallllllahhhhhhhhhhhhhhhhhh.................
Ben de carsamba gunune randevu aldim ,bebek gosteririse cisiyeti belli olacak......Hayirlisi bakalim...
Bu arada yeni okuluma gittim bugun,evime aracla 10 dk,cok mutluyum cokkk...
Allah hepimizin gonlune gore versin...
II geceler ...

haklısın ama cnm ben 1 yıl sadece duphaston kullandım adet duzenlesın dıe duzenledı de cunku dr yasım ufak dıe bekleyın dedi ama yıne de olmadı bakalım bende bal tarcın çörekotu yıyorum hatta 2 gundur grıptımm adacaytıda içtim wesile oldu hastalıgım walla ama bide su war sende kilo problemı warmı bılıom ama bal we çörekotu iştah açıomuş die duydum inş ööle olmaz yani.........hakkımızda hayırlısı artık

çok hastaydım cnm ya gıremedım 2 gundur özledim walla seni yeni gelenlerde olmuş hamiş olanlarda hayırlısı .....

ah canım ne isterdim biliomusun her yenı gelen için listedeki 3 kişinin hamiş olanlar bölümüne gitmesini o zaman ne kadar iii olurdu dimi cnm ya liste hep degısırdı walla cnm yarın dr gıtceksın hayırlı haberını wer inşallah bakalımm yumişler ne durumda ..............

slm kızlar kimse yok mu? ben bugün dr. gidcem tahlil sonuçlarına bakacak dr. bide yumurta takibi yapılacak. inşallah bu son tedavi için gidişim olur.

quote=hazanyagmuru;5110251]allah canım haber veririm tabi. bende dr. fobisi var. şimdiden kalbim atmaya başladı[/quote]inş

quote=hazanyagmuru;5118260]kızlar ben geldim. bugün dr. gittim. yumurtalarım gelişmişti. iğnemi yaptı. iyi mi kötü mü bilmiyorum ama pazar günü aşılama yapılacak. eşimin değerleride biraz düşük çıktı. bana dua edin. duaya ihtiyacım var. kendinize iyi bakın kızlar. size tekrar yazarım. ha bu arada aşılamanın fiyatı 350 TL imiş.[/quote]

inşallah cnm bu son olur we bıdahaki sefere bebişini görmeye gidersin

ay sen bıde bana sor o dr fobisini kaç gundur hasta yattım bı hastaneye gıdemedım walla buraya bıle gıremedım walla cnm ya

ne guzel hayırlı bı gunde oldu iğnen cuma gunu bol bol dua et bende senın için edicem cnm inşallah pazar da aşın tutarda hayırlı haberını alırı z cnm sabret canım olucak walla bu ay sızden cok umutluyum bıdaha ki ayda ben aşı yaptırcm kendımden cok umutluyum hadi bakalım inşallah olur bebişilerimiz ayın ilk gununde aşın olucak 15 şubattada hamileyim demen dilegi ile cok öpüyorum.............

quote=dila_naz;5113483]iğneden 1 gün sonra yaptım pozitif ti[/quote]

walla cnm cok erken bencede hiç kendini cok heweslendırme sonra daha cok üzülürsün cnm boswer sürpriz olsun cok erken nıe yaptın ki yani iğnenın etkısıyle de mide bulantın olabılır yada psıkolojik olarakda olabılır cnm ama inşallah hamişsindir we test yanıltmamıstır.................

slm arkadaşlar bi baktımda cok yazmısım 2 gündür grıptım yattım hep gıremedım cok bırıkmıs yazdım bende cok cok kusura bakmayın walla kızlar :lepi::lepi::lepi:

sewilcim senı cok tebrıık ederım allah bızımde bu aya yuzumuzu guldursun inşallah aşılama yapıcak olan arkadaşlarada hayırlısını dilyorum bu ay aşılama yapıcak olan bayagı war galıba cok öpüyorum sizleri..............ŞenizŞenizŞeniz

kızlar aşılamayı burda yapmıyacam başka bi ilde olcam. dr.um orayı önerdi. aşılamanın nasıl yapılacağı hakkında bilgide verdi. ben bugün gidcem büyük bi ihtimalle. yarın saat 11 gibi aşılama yapılacak. artık size pazar akşamı yazarım. dualarımdasınız.....

tramissu canım arkadaşım iyi dileklerin için teşekkür ederim. inşallah en kısa zamanda hepimiz yıllardır beklediğimiz bebişlere kavuşuruz.

canım gözün aydın bence sevinmelisin içimden bi ses bebişin seni bekliyo diyo haberlerini bekliyoruz mutlaa bu arada sonuç aşılamadan ne kadar sonra belli oluyomuş:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…