selam tatlım nasılsın .ben işleri bitirdim duş aldım geçtip yine bilgisarın başına .öslemişim burayı sizleri.sen neler yapıyosun bakim .kontrolden sonra yaz mutlaka haber ver bana öptümmmmm
merhaba arkadaşlar,
hepinize teşekkür ederim canlarım. inşallah önümüzdeki ay bu çabamızın sonucunu alırız. Allah hayırlısını versin hepimize. kist ağrılarım biraz azaldı. dün adetimin 2. günüydü ve dr a gittik.mikroenjeksiyon yapılmasına karar verildi.ben genartta başladım.ilk oraya girdik ve karar verip çıktık. ben iğne konusunda biraz problemliyim. çok geriliyorum. çikolata kistiolduğu için daha çok ilaç veriyorlarmış. lucrin,fostimon ve gonal f iğnelerini vuruyoruz.pts günü kontrole gidicem. ona göre iğnelere devam edilecek.
ilknurcum kocişine kavuşmana çok sevindim. maşallah artık tam bir ailesiniz.
elifcim inanıyorumki gülücez.
sevineyimmi bilemedim yorumunuza ihtiyacım var Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar bir hafta önce salı günü çatlama iğnesi oldum ve pozitif ovulasyon testi çıktı perşembe günü de en son ilişkim oldu dün ise mide bulantısı ve ishal olmutum dayanamadım test yaptım ikinci çizgi belli belirsiz çok slik çıktı çatlatma iğnesindendir dedim sevinemedim bugün sabah yine yaptım 5 dak sonra ikinci çizgi gene çok silik ama göerebliyoum çıktı çok silikti şimdi durum nedir iğnlerin etkisimi yoksa hamilmiyim doktor ayın 5 kadar bekle dedi adet olmassan gel dedi sizce erkenmi yanlışmı testler
sevineyimmi bilemedim yorumunuza ihtiyacım var Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar bir hafta önce salı günü çatlama iğnesi oldum ve pozitif ovulasyon testi çıktı perşembe günü de en son ilişkim oldu dün ise mide bulantısı ve ishal olmutum dayanamadım test yaptım ikinci çizgi belli belirsiz çok slik çıktı çatlatma iğnesindendir dedim sevinemedim bugün sabah yine yaptım 5 dak sonra ikinci çizgi gene çok silik ama göerebliyoum çıktı çok silikti şimdi durum nedir iğnlerin etkisimi yoksa hamilmiyim doktor ayın 5 kadar bekle dedi adet olmassan gel dedi sizce erkenmi yanlışmı testler
inşallah canım haber veririm tabi. bende dr. fobisi var. şimdiden kalbim atmaya başladı
Mrb canım bende ada çayını formumuzda okudum. Çok kullanan kişi olmuş. Bal-tarçın soğan incir kürlerinin içinde bana en kolayı ada çayı geldi :) Ben reglim başlayınca hergün bir bardak içtim. 14 gün içtim sonra bıraktım. Sallama çaydı. Sanırım iki bardakta içilebiliyor. Ama aktardan alıp içmek daha iyi olur. Adaçayıda yumurtaları olgunlaştırıp çatlamasına yardımcı oluyormuş. Bal-tarçın-çörek otuyla aynı görevi yapıyor. Zaten adet döngüsü düzane girdiği zaman hamile kalmak daha kolay olur.
kızlar yenı arkadaslar gelmıs bı yandan hosgeldınız dıyesım gelmıyo keske bebıslerınız olsaydı da gelmeseydınız buraya her gun gectıkce bıraz daha kalabalık oluyoruz buda vallahı grıp gıbı bı hastalık olmaya basladı kızlarrr ınsallah hepımız bı gun bebıs sahıbı oluruz ben pazartesı yumurta takıbı ıcın gıdıcem duzenlı kullanmasamda ıncır kuru ve bal corek otu tarcını uyguladım kızlar hıc 3 tane yumurtam olmadı bu zamana kadar bıraz bunları kullandım eger 3 tane yumurtam olursa ıse yaradıgını dusunucemmmmmmmmmm
slm kızlar kimse yok mu? ben bugün dr. gidcem tahlil sonuçlarına bakacak dr. bide yumurta takibi yapılacak. inşallah bu son tedavi için gidişim olur.
quote=dila_naz;5113483]iğneden 1 gün sonra yaptım pozitif ti[/quote]sevineyimmi bilemedim yorumunuza ihtiyacım var Mesaj Linki
kızlar ben geldim. bugün dr. gittim. yumurtalarım gelişmişti. iğnemi yaptı. iyi mi kötü mü bilmiyorum ama pazar günü aşılama yapılacak. eşimin değerleride biraz düşük çıktı. bana dua edin. duaya ihtiyacım var. kendinize iyi bakın kızlar. size tekrar yazarım. ha bu arada aşılamanın fiyatı 350 TL imiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?