arkadaşlar iğnelere 4. gün başlayananız varmı ben 4. güne başlayacağım acaba çokmu geç acillen cevap yazarmısınız
iğneler derken anlamadım... çoğul olarak yani ... bize tek bir iğne veriliyor... çoğul olma durumu nasıl ola ki :uhm:
hımmmmm..... yumurta destekleme iğnesi dedğiniz sanırım bizim serophene/genophene/klomen adı altında yuttuğumuz ovulasyon sitimulatörleri ile aynı işi görüyor demek ki a.s ondan sonra çatlatma iğnesi zaten ortak değşmiyor.. ok anladım şimdi
o zaman özlemin iğnelere 4.günü başlaması gayet normal bu durumda.... tabii kastettiği iğne yumurtlamayı destekleyici ise .. biz de zaten haplara ya 4üncü ya da 5inci gün başlıyoruz
arkadaşlar iğnelere 4. gün başlayananız varmı ben 4. güne başlayacağım acaba çokmu geç acillen cevap yazarmısınız
kızlar ben size küsüm. bana kimse cevap vermiyo. bende bebiş istiyorum( gecen ay klomen ve ovitrelle kullandım ama fakat adetim normalin 3 gün öncesinden başladı ve yıkıldım. adetin 2 günü dr gittim yine klomen verdi. ilk gittiğimde yumurtamın çapı 1,5 dedi dr. ben umutluydum ama eşim meğerse detayları bildiği için umutlu değilmiş. bana hissettirmedi. sonra iikinci klomenden sonra yine ovitrelle yapıldım. ama bu sefer 1 yumurta olmu ve 1,87 boyutundaymış. doktor harika dedi. ama tek yumurta olunca risk biraz fazla oluyormuş.iğneyi yapıldım ve 10 gün sık birliktelik verdi.ben 6 aylık evliyim. adet düzensizliğim vardı.normalde bindi allaha şükür. benim durumum hakkında düşüncenz nedir. (((
kızlar meraba bugubn dr a gıttım sol yumurtam 19mm olmus yarın saat 10 da ıgnemı vurduracagım gene ya hayırlısı
26eser26 risk dediğim olay şu : hani birden fazla yumurta olsaymış tutma şansı daha fazla olurmuş.o bakımdan risk dedi. benim yumrta 18,7 boyutunda sence nasıl??
26eser26 risk dediğim olay şu : hani birden fazla yumurta olsaymış tutma şansı daha fazla olurmuş.o bakımdan risk dedi. benim yumrta 18,7 boyutunda sence nasıl??
hadi bakalım hayırlısı cnm inşallah 14 gune kdr alırız bebiş haberını bak ilk bana söölicen darılırım sonra.................klava: klava: klava:
umarın hersey istedıgın gıbı olur cnm bu ay bıter we hamiş olursun tabı bende bol bol dua et cnm benım .....................cok öpüyorum seni.....................ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
kızlar benımde bu ay 4 yumurtam olustu 11 16 17,5 19 mm lık dr um muayeneden sonra pregnly yazdı vurundum ılk 2 gun bıraz agrım oldu ama sımdı hıc bısey kalmadı arada yumurtalarımın oldugu sol kasıgım ve bacagım uyusuyor onun dısında bısey yok aslında umut etmeye bıle korkuyorum olmazsa yıkılırım dıye kafam cok karısık acaba dollenme olduna daır bı belırtı var mı kızlar ne olur dua edınnn bu ay son sansım esım askere gıdecek offf
slm cnm senın dedıgın iğne galıba menagon yada merıonal cnm aşılamadan önce kullanılanlardan ben onların 2. günü kullanıldıgını bılıorum cnm dr daha iii bilir heralde ama suda war bazen dr lara pek guwen olmuo bnce kendı izinlerine göre de hareket edebılıolar cnm umarım gec diildir ama bana merıonal werdi we adetımın 3. gunu gıtmıstım bu ay dr gec oldugun bu ay beklemem gerektıgını bu iğnelerin mutlaka adetın 2-yda 3 gunu başlanması kullanılması gerektıgını sööledi cnm .................
canım iğne vurulalı kaç gün oldu?inşallah bu ay güzel haberi alırsınız canım.Allah yardımcınız olsun..................:Saruboceq:
tatlım carsamba gunu vurundum ıgneyı yanı carsambayı saymazsak 4 gun oldu merak ettıgım acaba tutanlarda ne gıbı belırtıler oluyor benım arada sol bacagım agrıyor o kadar aslında sacmalıyorum galıba allahım ne olur dualarımı kabul et senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?