Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar iğnelere 4. gün başlayananız varmı ben 4. güne başlayacağım acaba çokmu geç acillen cevap yazarmısınız

iğneler derken anlamadım... çoğul olarak yani ... bize tek bir iğne veriliyor... çoğul olma durumu nasıl ola ki :uhm:

iğneler derken anlamadım... çoğul olarak yani ... bize tek bir iğne veriliyor... çoğul olma durumu nasıl ola ki :uhm:

canım bi yumurta destekleme iğneleri var bi de çatlatma iğneleri arada iğneler karışıyo :) çatlatma iğnesi bi tane oluyo yumurtlama iğnesini herkes kullnamıyo bazılarımız klomen ya da desteksiz yumurta geliştirebiliyo anak bi kısmımız da iğne ile destekleniyo..

hımmmmm..... yumurta destekleme iğnesi dedğiniz sanırım bizim serophene/genophene/klomen adı altında yuttuğumuz ovulasyon sitimulatörleri ile aynı işi görüyor demek ki a.s ondan sonra çatlatma iğnesi zaten ortak değşmiyor.. ok anladım şimdi
o zaman özlemin iğnelere 4.günü başlaması gayet normal bu durumda.... tabii kastettiği iğne yumurtlamayı destekleyici ise .. biz de zaten haplara ya 4üncü ya da 5inci gün başlıyoruz

valla ben iğne kullanmadım hiç ama klomen kullandım bence de normal olmalı ama en iyisini her vücut farklıdır doktoru bilir diyorum ssevgiler :)

kızlar ben size küsüm. bana kimse cevap vermiyo. bende bebiş istiyorum ( gecen ay klomen ve ovitrelle kullandım ama fakat adetim normalin 3 gün öncesinden başladı ve yıkıldım. adetin 2 günü dr gittim yine klomen verdi. ilk gittiğimde yumurtamın çapı 1,5 dedi dr. ben umutluydum ama eşim meğerse detayları bildiği için umutlu değilmiş. bana hissettirmedi. sonra iikinci klomenden sonra yine ovitrelle yapıldım. ama bu sefer 1 yumurta olmu ve 1,87 boyutundaymış. doktor harika dedi. ama tek yumurta olunca risk biraz fazla oluyormuş.iğneyi yapıldım ve 10 gün sık birliktelik verdi.ben 6 aylık evliyim. adet düzensizliğim vardı.normalde bindi allaha şükür. benim durumum hakkında düşüncenz nedir.(((

arkadaşlar iğnelere 4. gün başlayananız varmı ben 4. güne başlayacağım acaba çokmu geç acillen cevap yazarmısınız

slm cnm senın dedıgın iğne galıba menagon yada merıonal cnm aşılamadan önce kullanılanlardan ben onların 2. günü kullanıldıgını bılıorum cnm dr daha iii bilir heralde ama suda war bazen dr lara pek guwen olmuo bnce kendı izinlerine göre de hareket edebılıolar cnm umarım gec diildir ama bana merıonal werdi we adetımın 3. gunu gıtmıstım bu ay dr gec oldugun bu ay beklemem gerektıgını bu iğnelerin mutlaka adetın 2-yda 3 gunu başlanması kullanılması gerektıgını sööledi cnm .................

slm canım tek yumurta nın ne rıskı varmıs hıc rısk duymamıstım benım de her ay tek yumurtam olur bugun dr dan geldım sol yumurtam olusmus 19 mm sagda kı ufakmıs ve bebek ıcın olusan bolge bebegın tutundugu yer de super dedı hayırlı bakalım dedı merak ettım yazarmısın rısk ne

kızlar meraba bugubn dr a gıttım sol yumurtam 19mm olmus yarın saat 10 da ıgnemı vurduracagım gene ya hayırlısı

hadi bakalım hayırlısı cnm inşallah 14 gune kdr alırız bebiş haberını bak ilk bana söölicen darılırım sonra.................klava:klava:klava:
umarın hersey istedıgın gıbı olur cnm bu ay bıter we hamiş olursun tabı bende bol bol dua et cnm benım .....................cok öpüyorum seni.....................ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

26eser26 risk dediğim olay şu : hani birden fazla yumurta olsaymış tutma şansı daha fazla olurmuş.o bakımdan risk dedi. benim yumrta 18,7 boyutunda sence nasıl??

26eser26 risk dediğim olay şu : hani birden fazla yumurta olsaymış tutma şansı daha fazla olurmuş.o bakımdan risk dedi. benim yumrta 18,7 boyutunda sence nasıl??

benımde hep 18-19 arası olunca iğne olurdu cnm bence cok normal hadi bakalım hayırlısı eserle aynı zman da alırız bebiş haberını inşallah

bence cok guzel olması gereken buyujklukte ama banada dr soyle soledı yumurtannda cok olması gene rısklıymıs cok tyumurtada ıkız ucuz gebelıkler yasanılabılyomus buda hamılelıgı ve dusuk ntehlıkesını arttırıyo benım tercıhım tek yumurtayala ugrasmak daha koly demıstı bılemıyorum

ben sana solemıcemde kıme solıcem 13 gun evde bırlıkte yaparız ok dr halt etsın

arkadaşlar kafam çok karışık bana yardım edin lütfeeeen.ben her ay 31 günde adet oluyordum hemen hemen yani uzayabiliyordu da 1-2 gün geçen ay klomen+iğne kullandım 28 .günü adet oldum.bu ay sadece klomen kullandım şu an 30.günüm ve hala adet olmadım.işin acı tarafı 25.gün kanda gebelik testi yapıldı sonuç negatifti yani aslında hiç umudum yok ama şu adet düzeni de kafamı karıştıryor.bana yardım edin lütfen bi akıl verin bana da düşünmeyeyim artık..........:1shok:.......................

kızlar benımde bu ay 4 yumurtam olustu 11 16 17,5 19 mm lık dr um muayeneden sonra pregnly yazdı vurundum ılk 2 gun bıraz agrım oldu ama sımdı hıc bısey kalmadı arada yumurtalarımın oldugu sol kasıgım ve bacagım uyusuyor onun dısında bısey yok aslında umut etmeye bıle korkuyorum olmazsa yıkılırım dıye kafam cok karısık acaba dollenme olduna daır bı belırtı var mı kızlar ne olur dua edınnn bu ay son sansım esım askere gıdecek offf

canım iğne vurulalı kaç gün oldu?inşallah bu ay güzel haberi alırsınız canım.Allah yardımcınız olsun..................:Saruboceq:

bende onların 2 veya 3 gün kullanıldığını biliyorum ama hekim arkadaşlar 1ve 5 gün olmaz 2,3,4 günlerde başlana bilir dediler dr da öle söyledi bende teleşlıyım o yüzden acaba bu ayı esmi geçsem şansımı öldürmiyeyim diyorum p.tesi gidince onu konuşmayı düşünüyorum birde ilk aşılamanın tutma olasılığı az zaten diyorlar vucudun ilaçlara alışma devresiymiş o yüzden ilkini yaptır vucudun alışsın diyorlar acaba ölemi yapsam ne yapacağımı şaşırdım bana bi akıl verin lütfen.....!

canım iğne vurulalı kaç gün oldu?inşallah bu ay güzel haberi alırsınız canım.Allah yardımcınız olsun..................:Saruboceq:

tatlım carsamba gunu vurundum ıgneyı yanı carsambayı saymazsak 4 gun oldu merak ettıgım acaba tutanlarda ne gıbı belırtıler oluyor benım arada sol bacagım agrıyor o kadar aslında sacmalıyorum galıba allahım ne olur dualarımı kabul et senağlama

canım ben de gebelik olmadı bilmiyorum ama belirtiler için de çok erken zannediyorum.inşallah bu ay tutaarda sen bana anlatırsın belirtileri olur mu...............................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…