canım ben de gebelik olmadı bilmiyorum ama belirtiler için de çok erken zannediyorum.inşallah bu ay tutaarda sen bana anlatırsın belirtileri olur mu...............................................
tatlım ıns ya aslında bılıyorum allahın taktırı kısmetse olacak ama dusunmektende kendımı alamıyorum artık hayırlısı bakalım eger tutarsa sol kasıgım elleyınce acıo putur putur ıçı sankı bu bı belırtı olabılır tabıı tutarsa hakkımızda hayırlısı ......:Saruboceq:
tatlım klomen kullandım ilaç yanı adetın 5. gunu gunde 2 kere içtim 5 gun sonrada kontrole gıdıp ıgnemı vurundum
kızlar meraba saat 10da ıgnemı vurundum hayırlısı gene 1 aya daha gırdık ınsallah ıyı bı ay olur hepımıze nolcaksa olsada rahatlasam yav oldu olmadı offffffff
arkadaşlar kafam çok karışık bana yardım edin lütfeeeen.ben her ay 31 günde adet oluyordum hemen hemen yani uzayabiliyordu da 1-2 gün geçen ay klomen+iğne kullandım 28 .günü adet oldum.bu ay sadece klomen kullandım şu an 30.günüm ve hala adet olmadım.işin acı tarafı 25.gün kanda gebelik testi yapıldı sonuç negatifti yani aslında hiç umudum yok ama şu adet düzeni de kafamı karıştıryor.bana yardım edin lütfen bi akıl verin bana da düşünmeyeyim artık..........:1shok:.......................
bende onların 2 veya 3 gün kullanıldığını biliyorum ama hekim arkadaşlar 1ve 5 gün olmaz 2,3,4 günlerde başlana bilir dediler dr da öle söyledi bende teleşlıyım o yüzden acaba bu ayı esmi geçsem şansımı öldürmiyeyim diyorum p.tesi gidince onu konuşmayı düşünüyorum birde ilk aşılamanın tutma olasılığı az zaten diyorlar vucudun ilaçlara alışma devresiymiş o yüzden ilkini yaptır vucudun alışsın diyorlar acaba ölemi yapsam ne yapacağımı şaşırdım bana bi akıl verin lütfen.....!
tatlım carsamba gunu vurundum ıgneyı yanı carsambayı saymazsak 4 gun oldu merak ettıgım acaba tutanlarda ne gıbı belırtıler oluyor benım arada sol bacagım agrıyor o kadar aslında sacmalıyorum galıba allahım ne olur dualarımı kabul et senağlama
ahsenecem cim sen sanırım aşılama oldun acaba yumurtaları geliştirmek için ne kullandın ve adetin kaçıncı günü başladın sanırım şuan burdasın
canım bu kullanılan ilaç ve iğneler de adet düzenini değiştiriyo.bence bir kaçgün daha bekle tekrar test yap ve sonrasında doktoru ara yada kontrole git.
tatlım ıns ya aslında bılıyorum allahın taktırı kısmetse olacak ama dusunmektende kendımı alamıyorum artık hayırlısı bakalım eger tutarsa sol kasıgım elleyınce acıo putur putur ıçı sankı bu bı belırtı olabılır tabıı tutarsa hakkımızda hayırlısı ......:Saruboceq:
canım gözün aydın bence sevinmelisin içimden bi ses bebişin seni bekliyo diyohaberlerini bekliyoruz mutlaa bu arada sonuç aşılamadan ne kadar sonra belli oluyomuş:uhm:
kızlar meraba saat 10da ıgnemı vurundum hayırlısı gene 1 aya daha gırdık ınsallah ıyı bı ay olur hepımıze nolcaksa olsada rahatlasam yav oldu olmadı offffffff
arkadaşlar yarın dr. a gideceğim ve ilk aşılamaya start vereceğiz ancak ben hale yaptırıp yaptırmamakta kararsızım yarın adetimin 4. günü hiç 4. günde aşılama yaptıranı duymadım yani geç gibi geliyo bana napayım esmi geçeyim bu ay hakkımı öldürmesem miacele dönerseniz bana sevineceğim
sende mi asilama olucaksin yani e ama tüp bebek dedin..tutma ihtimali yüksek diye cok sevinmistim.insallah ilk asilamada tutar seninki de tabiki allah in ne zaman verecegi belli olmaz..hayirlisi olsun hakkinda tatlim..:Saruboceq:
bende sabah catlatma igenmi vurdum..yarin sabah gidicem asilama icin...hayirlisiyla ALLAH bizide güldürsün bu sefer insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?