Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben de gebelik olmadı bilmiyorum ama belirtiler için de çok erken zannediyorum.inşallah bu ay tutaarda sen bana anlatırsın belirtileri olur mu...............................................

tatlım ıns ya aslında bılıyorum allahın taktırı kısmetse olacak ama dusunmektende kendımı alamıyorum artık hayırlısı bakalım eger tutarsa sol kasıgım elleyınce acıo putur putur ıçı sankı bu bı belırtı olabılır tabıı tutarsa hakkımızda hayırlısı ......:Saruboceq:

yumurtaları büyütmek için ne kullandınız iğnemi ilaçmı ve hastalığın kaçıncı günü başladınız

tatlım klomen kullandım ilaç yanı adetın 5. gunu gunde 2 kere içtim 5 gun sonrada kontrole gıdıp ıgnemı vurundum

ahsenecem cim sen sanırım aşılama oldun acaba yumurtaları geliştirmek için ne kullandın ve adetin kaçıncı günü başladın sanırım şuan burdasın

tatlım klomen kullandım ilaç yanı adetın 5. gunu gunde 2 kere içtim 5 gun sonrada kontrole gıdıp ıgnemı vurundum

ilk aşılamaya ilaçla başlanıyo sanırım bende 4. gün gideceğimde acaba geçmi diye düşünüyordum ozaman 5. gün başlanıyorsa geç değil demi 5. gün ne iğnesi vurdurdun çatlatmamı 5 günde olgunlaştımı senin yumurtaların çok ii

tatlım asılamaya henuz gecmedık dr ılıskıyle deneyelım dıo evet 5 gun 4 tane yumurtam oldu artık hayırlısı yanlız benımkı asılama ıcın degıl senı yanıltmayım

kızlar meraba saat 10da ıgnemı vurundum hayırlısı gene 1 aya daha gırdık ınsallah ıyı bı ay olur hepımıze nolcaksa olsada rahatlasam yav oldu olmadı offffffff

kızlar meraba saat 10da ıgnemı vurundum hayırlısı gene 1 aya daha gırdık ınsallah ıyı bı ay olur hepımıze nolcaksa olsada rahatlasam yav oldu olmadı offffffff

canım selam .hayırlı olsun .bende geçen hafta bugün vurulmuştum .beklemek çok zor.ama hayırlı haberler olsun da bekleris dimi kaydirigubbakcemile5

canım bu kullanılan ilaç ve iğneler de adet düzenini değiştiriyo.bence bir kaçgün daha bekle tekrar test yap ve sonrasında doktoru ara yada kontrole git.

walla sen bılırsın cnm ya dr ööle dediğine görede wardır bı bıldıgı bence yap baklım es gecme bu ayı bence ilkmiş madem dr zamanı gectıkten sonrada iğnelere başlıcak halı olmaz heralde bak sormusun 4.gunu de olur denmiş dene bence

slm cnm benım de bacagımda agrı oluyodu ama hmişi diilmişim dr sordum iğnelerle alakası yoktur dedi ama bence war cunku iğneden sonra agarıo sonra gecıodu senınkıde ööle mi cnm

ahsenecem cim sen sanırım aşılama oldun acaba yumurtaları geliştirmek için ne kullandın ve adetin kaçıncı günü başladın sanırım şuan burdasın

canım ben aşılama olmadım henüz klomenle yumurta takibinde 2.ayımdı sanırım o da başarısız olacak.bana doktorum adetin2.günü klomeni veriyor.

canım bu kullanılan ilaç ve iğneler de adet düzenini değiştiriyo.bence bir kaçgün daha bekle tekrar test yap ve sonrasında doktoru ara yada kontrole git.

aslında olmadığını biliyorum canım ama öylesine saçma bi heves benimki.gözüm seğirse acaba hamile miyim diiyecek kadar uç noktalara gelebiliyıorum bazen ..hayırlısı ne diyim.........

canım bence biraz kafanı başka şeylerle meşgul et çünkü ben bu ay düşünmekten kafayı yedim tabiri caizse...................şimdi de böyle saf saf dolaşıyorum..........................en güzeli takmamak ama elimizde olsa ahhhhhhhhhhhhhhhhh...............inşallah bu sayfadaki herkesin bi kaç ay içinde hamiş haberini alırız.sositososito

canım bacagıma arada sancı gırıyor artık ıgneden mı degıl mı bılmıom kafamı mesgul edeyım dıom ama yıne aklıma gelıo bazen dıom kı oldu galıba ıcıme doguyor bazende kesın yıne olmadı dıom yanı kafayı yemek uzereyım

canım gözün aydın bence sevinmelisin içimden bi ses bebişin seni bekliyo diyo haberlerini bekliyoruz mutlaa bu arada sonuç aşılamadan ne kadar sonra belli oluyomuş:uhm:

inş. canım ya valla artık psikolojimiz bozulacak.aşılamayı bugün oldum. hayırlısı artık dua etmekten başka yapacak bişey yok. 15 gün sonra adet olmasan kanda baktır dediler.

eserciğim inşallah bu ay hepimiz mutlu olcaz. ben buna inanıyorum. bende aşılama oldum bugün saat 12 gibi.

bu arada merak eden arkadaşlar varsa söyleyeyim. kızlar inanın çok büyük bi acısı yok.(spekulumu takarken biraz korkudan dolayı oluyo hepsi o) kokulacak bişey yok yani. ön hazırlık olarak spermler laboratuvarda yıkanıyo. yaklaşık 2 saat sürüyo. sonrada rahime enjekte ediliyo.15-20 dk dinlendikten sonra işlem bitiyo.

arkadaşlar yarın dr. a gideceğim ve ilk aşılamaya start vereceğiz ancak ben hale yaptırıp yaptırmamakta kararsızım yarın adetimin 4. günü hiç 4. günde aşılama yaptıranı duymadım yani geç gibi geliyo bana napayım esmi geçeyim bu ay hakkımı öldürmesem miacele dönerseniz bana sevineceğim

canım neden geç olduğunu düşünüyosun ki ben 5. gün başladım ve gayet güzel gelişti yumuşlar. aşuılamam perşembe günü oldu. sabırsızlıkla bekliyorum

birtanem inşallah Allah yüzümüzü güldürür hayırlı hayırlı. artık çektiklerimiz son bulur.sana gönülden dua edicem. öptüm seni tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…