kızlarrrr hadi bakalım bu hafta güzel haberler alalım. hepimiz drlarımizdan gülerek gelelim.hamişlerimize bizde katılalım. çatlasın yumurtalar gelsin kızlar oğlanlar,hatta çifte çifte gelsinler dolsun artık bu kucaklar...
ay cnm ya ne güzel söölemişisin öyle amin cnm ya inşallah bu ay bi patlama olur..........
canım bacagıma arada sancı gırıyor artık ıgneden mı degıl mı bılmıom kafamı mesgul edeyım dıom ama yıne aklıma gelıo bazen dıom kı oldu galıba ıcıme doguyor bazende kesın yıne olmadı dıom yanı kafayı yemek uzereyım
canım selam .hayırlı olsun .bende geçen hafta bugün vurulmuştum .beklemek çok zor.ama hayırlı haberler olsun da bekleris dimi kaydirigubbakcemile5
eserciğim inşallah bu ay hepimiz mutlu olcaz. ben buna inanıyorum. bende aşılama oldum bugün saat 12 gibi.
bu arada merak eden arkadaşlar varsa söyleyeyim. kızlar inanın çok büyük bi acısı yok.(spekulumu takarken biraz korkudan dolayı oluyo hepsi o) kokulacak bişey yok yani. ön hazırlık olarak spermler laboratuvarda yıkanıyo. yaklaşık 2 saat sürüyo. sonrada rahime enjekte ediliyo.15-20 dk dinlendikten sonra işlem bitiyo.
kızlarrrr hadi bakalım bu hafta güzel haberler alalım. hepimiz drlarımizdan gülerek gelelim.hamişlerimize bizde katılalım. çatlasın yumurtalar gelsin kızlar oğlanlar,hatta çifte çifte gelsinler dolsun artık bu kucaklar...
aminnnnnnnnnn canım ne güzel yazmışsın :Saruboceq: inşallah hayırlı haberler alırız.. meleklerimiz gelsin sabırsızlıkla bekliyoruzz
slm canım
hade hepımıze hayırlın olsun canım cok merak edıyom cevaplarsan sevınırım esın sperm olayını ne zaman verıyo yıkanma ıslemı ıcın ve sana nasıl enjekte edıyolar ıgne ılemı canın acımıyomu
yenı bı hafta yenı bı gun rabbım guzel geçirsn bu haftayı dılerım bısuru hamiş haberı alırız gunaydın kızlarhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kizlar yaa nekadar uzun yazismissiniz yine masallah okuyamadim hicbisey .....
ben asilamami oldum bugün ikinci gün hafif bir karin agrisi disinda gayet iyiyim..cokta sakinim bu sefer takmiyorum kafama...
asudecigim insallah seninde benimde bu ay mutlu son olucak...sonuc 14 subatta ama test yaptirmayi düsünmüyosum zaten 15 subat adet günüm..bekleyip görecegiz..
hayirlisi olsun hepimiz icin dua ediyorum...insallah kabul olur.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ? bu gün saat 14:30 da doktorla randevum var. bakalım neler olucak umarım yumurtalarım gerekli boya ulaşmıştır dahası yumurta oluşturabilmişimdir umarım bana şans dileyin olurmu? çok çok ama çok heycanlıyım o kadar ço özledimki bebeğimi dayanamıyorum artık.dün çok enteresan bi olay oldu beim 2 yaşında dünyaar tatlısı bi yeğenim var ve yanımda oynarken birden bire elini karnıma koydu ve senin karnında bebek mi var diye sordu yok kızım dedim oda bana ısrarla var var yalan söleme dedi bu bi iaretmi acaba hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :uhm:
canım inşallah hayırlı olur kontrolün .doktor dönüşü fırsat bulursan yaz merakta bırakma.zaten cezalısın sen kaç gündür yaoksun unuttun mu biziklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?