Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrr hadi bakalım bu hafta güzel haberler alalım. hepimiz drlarımizdan gülerek gelelim.hamişlerimize bizde katılalım. çatlasın yumurtalar gelsin kızlar oğlanlar,hatta çifte çifte gelsinler dolsun artık bu kucaklar...

kızlar merhaba ne zamandır uğrayamadım... umarım herkesler iyidir ve herşey yolundadır.... dün serophene'in sonuncusunu yuttum... salı günü ovitrelle vurulacağım... bu ay da olmazsa önümüzdeki aya aşılama demişti doktor..... inşallah aşılamaya kalmam.. ama kimbilir.. hayırlısı olsun hepimiz için

ay cnm ya ne güzel söölemişisin öyle amin cnm ya inşallah bu ay bi patlama olur..........

seni çok iyi anlıyorum canım çünkü aynı durumdayım bende .rabbime sığınmaktan başka yolum yok.yoksa insanda gerçekten psikolojik sorunlar çıkmaya başlıyor.bide bugünlerde hasta olucam mı olmayacammı bekliyorum yani kafayı gerçekten yemek üzereyim.vücut ısımı ölçüyordum 11 gündür ve bugün aniden düştü sanırım adet olucam.offfffffff çok sıkıldım bu beklentilerden ya canım ne yapıcaz biz böyle.allahım bize yardım et ne oluuuuuuuuur.................

inanın cnm burdakı herkes bırbırını cok iii anlıyor zaten burdan başka bı yerd de de rahatlayamayan arkadaşlar da war mesela ben kimse sorunumu bılmıyor hala istemıoz biliolar ama bazen insan konusup rahatlamak istiyor gercekten birilerine ihtiyacı oluyor kızlar biz sbredicez bol bıol dua edip tövbe edıcez bol bol tesbih cekicez we hep dua edicez hepımız bırbırımıze dua edıcez başkası için yapılan dua daha cok kabul olurmuş yawaş we emin adımlarla ilerliyoruz we belkide bu ay çogumuz yolun sonuna geldik arkadaşlar biraz daj-ha sabır we pozitif enerji ile başarıcaz arkadaşlar hepiniz iyiki warsınız ................ŞenizŞenizŞeniz

canım selam .hayırlı olsun .bende geçen hafta bugün vurulmuştum .beklemek çok zor.ama hayırlı haberler olsun da bekleris dimi kaydirigubbakcemile5

slm canım hayırlısı evet hemde cok zor bız bu ıgnelerle dahada umıtlenıp hayal kırıklıgı yasıyoruız nasıp napalım olursada allahtan olmazsada

slm canım
hade hepımıze hayırlın olsun canım cok merak edıyom cevaplarsan sevınırım esın sperm olayını ne zaman verıyo yıkanma ıslemı ıcın ve sana nasıl enjekte edıyolar ıgne ılemı canın acımıyomu

aminnnnnnnnnn canım ne güzel yazmışsın :Saruboceq: inşallah hayırlı haberler alırız.. meleklerimiz gelsin sabırsızlıkla bekliyoruzz

aminnnnnnnnnn canım ne güzel yazmışsın :Saruboceq: inşallah hayırlı haberler alırız.. meleklerimiz gelsin sabırsızlıkla bekliyoruzz

yenı bı hafta yenı bı gun rabbım guzel geçirsn bu haftayı dılerım bısuru hamiş haberı alırız gunaydın kızlarhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım benim tabi ki elimden geldiğince cvp veririm. sperm alınma işlemi ve aşılama hepsi 2 saat içinde oluyo. sperm alınıp laboratuvarda bazı işlemlerden geçiyo. (ölü hücrelerden felan arındırılıyo vs.) yaklaşık 2 saat bi işlemden sonra vajinal spekulum takılıyo ordan rahim ağzına kadar görbiliyo dr. ve spermler bırakılıyo. hiç canın acımıyo bu işlem sırasında. sadece biraz korku biraz utanma duygusu olduğu için insan kendini biraz kastığı için spekulumu takarken az bi acı var ama inan değer sonuç iyi olsunda. ondan sonra 15-20 dk dinleniyosun işlemin yapıldığı masana. hiç kalkmadan. dr. bazı tavsiyelerde bulunuyo. hiç ağır kaldırmayacaksın felan gibisinden öyle yani.

hadi hayırlısı inşallah en yakın zamanda hepimiz annelik duygusunu tadarız.

Son düzenleme:
yenı bı hafta yenı bı gun rabbım guzel geçirsn bu haftayı dılerım bısuru hamiş haberı alırız gunaydın kızlarhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ? bu gün saat 14:30 da doktorla randevum var. bakalım neler olucak umarım yumurtalarım gerekli boya ulaşmıştır dahası yumurta oluşturabilmişimdir umarım bana şans dileyin olurmu? çok çok ama çok heycanlıyım o kadar ço özledimki bebeğimi dayanamıyorum artık.dün çok enteresan bi olay oldu beim 2 yaşında dünyaar tatlısı bi yeğenim var ve yanımda oynarken birden bire elini karnıma koydu ve senin karnında bebek mi var diye sordu yok kızım dedim oda bana ısrarla var var yalan söleme dedi bu bi iaretmi acaba hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :uhm:

kizlar yaa nekadar uzun yazismissiniz yine masallah okuyamadim hicbisey .....
ben asilamami oldum bugün ikinci gün hafif bir karin agrisi disinda gayet iyiyim..cokta sakinim bu sefer takmiyorum kafama...
asudecigim insallah seninde benimde bu ay mutlu son olucak...sonuc 14 subatta ama test yaptirmayi düsünmüyosum zaten 15 subat adet günüm..bekleyip görecegiz..
hayirlisi olsun hepimiz icin dua ediyorum...insallah kabul olur.

hayırlı olsun canım bende dün aşılama oldum. bana 14 gün sonra kanda baktır dediler. inşallah ikimizde güzel sonuç alırız. Rabbim hiç kimseyi paysız bırakmasın.

Son düzenleme:

canım inşallah hayırlı olur kontrolün .doktor dönüşü fırsat bulursan yaz merakta bırakma.zaten cezalısın sen kaç gündür yaoksun unuttun mu bizi klava:

hazanyagmuru
Papatya

Alıntı:
EliFatihEFU kullanıcısından alıntı
kizlar yaa nekadar uzun yazismissiniz yine masallah okuyamadim hicbisey .....
ben asilamami oldum bugün ikinci gün hafif bir karin agrisi disinda gayet iyiyim..cokta sakinim bu sefer takmiyorum kafama...
asudecigim insallah seninde benimde bu ay mutlu son olucak...sonuc 14 subatta ama test yaptirmayi düsünmüyosum zaten 15 subat adet günüm..bekleyip görecegiz..
hayirlisi olsun hepimiz icin dua ediyorum...insallah kabul olur.

hayırlı olsun canım bende dün aşılama oldum. bana 14 gün sonra kanda baktır dediler. inşallah ikimizde güzel sonuç alırız. Rabbim hiç kimseyi paysız bırakmasın.

--------------------------------------------------------------------------------
Düzenleyen: hazanyagmuru Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati 13.

kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.sevgililer gününde inşallah güzel haberler veririsinizeşlerinize ve tabiki bizlere..kaydirigubbakcemile5

canım inşallah hayırlı olur kontrolün .doktor dönüşü fırsat bulursan yaz merakta bırakma.zaten cezalısın sen kaç gündür yaoksun unuttun mu bizi klava:

canım aşkolsun unuturmuyum sizi her gün okuyorum yazdıkarınızı ama ben beklemedeydim o yüzden bişey yazmıyodum dur öpiimde barışalım Şeniz doktora gittim veeeeehayırlı haberlerle geldim yumurtalarım oluşmuş ve 20 mm olmuş boyutu demin gittim ve iğnemi oldum herşey süper bu aydan çok umutluyum rabbim yanıltmasın işşallahhhhhhh hihoyyythihoyyythihoyyyt bu arada sana kaç gün kaldı :uhm:

merhaba arkadaşlar umarım hepinizin duaları en yakın zamanda kabul olur asudeciğim sen nasılsın ?
Ayrıca beauty, asyacan , mevzey nerelerdesiniz kuzum bayaadır giremedim ama bakıyorum hiç uğramamışsınız aslında bütün sayfaları okuyamadım ama umarım hepiniz iisinizdir öptüm hepinizi canlarım.

merhaba arkadaşlar bende bu gün aşılama için start verdim yanlız benimki biraz olaylı başladı pko veya pkos olan arkadaşlara sormak istiyorum bu gün ultrasonda birsürü polikistiğim olduğu görüldü rahim duvarım ise iimiş bu kistleri görünce dr terettüt etti önce aşşılamaya başlama konusunda sonra yapmaya karar verdi ve klomen happla başladık adetein 5. gününden itibaren 5 gün kullanacağım ve kontrole gideceğim sizdede süreç böylemiydi yani sizinde kistleriniz varken mi başladılar ve sizdemi önce hapla başladınız LÜTFEN ACİLEN CEVAP YAZARSANIZ SEVİNECEĞİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…