arkadaşlar pregnly iğneesi kullanacak olan varmı aranızda bulunmuyor buu sorunla karşılaşan varmı pregnyl bulunmazsa hangi ilaç kullanılmalı
hiç klomen hap kullanarak aşılama ile halile kalan varmı ya bana hapverdi bu dr ya canım çok sıkıldı iğne düşünüyordum ben hapla yumurtalar az gelişiyo demi arkadaşlar
canım sen içini ferah tut demek ki sende iğneye gerek yok ben iki aşılamamı da hapla oldum doktor gerek görmedi iğneye. hapla yeterli büyümediğinde iğne veriyo. iki doz mu verdi klomeni?
hayır canım ya onada kafama takıldı bana sadece bir doz verdi sanırım bu aşılama deme olacak hiç umudum yok genelde en düşük iki doz gördüm ben
hiç klomen hap kullanarak aşılama ile halile kalan varmı ya bana hapverdi bu dr ya canım çok sıkıldı iğne düşünüyordum ben hapla yumurtalar az gelişiyo demi arkadaşlar
slm canım
hade hepımıze hayırlın olsun canım cok merak edıyom cevaplarsan sevınırım esın sperm olayını ne zaman verıyo yıkanma ıslemı ıcın ve sana nasıl enjekte edıyolar ıgne ılemı canın acımıyomu
canım benim tabi ki elimden geldiğince cvp veririm. sperm alınma işlemi ve aşılama hepsi 2 saat içinde oluyo. sperm alınıp laboratuvarda bazı işlemlerden geçiyo. (ölü hücrelerden felan arındırılıyo vs.) yaklaşık 2 saat bi işlemden sonra vajinal spekulum takılıyo ordan rahim ağzına kadar görbiliyo dr. ve spermler bırakılıyo. hiç canın acımıyo bu işlem sırasında. sadece biraz korku biraz utanma duygusu olduğu için insan kendini biraz kastığı için spekulumu takarken az bi acı var ama inan değer sonuç iyi olsunda. ondan sonra 15-20 dk dinleniyosun işlemin yapıldığı masana. hiç kalkmadan. dr. bazı tavsiyelerde bulunuyo. hiç ağır kaldırmayacaksın felan gibisinden öyle yani.
hadi hayırlısı inşallah en yakın zamanda hepimiz annelik duygusunu tadarız.
:sm_cool:ah cnm benm canın da ne tatlı ne merak edion cnm ya senın daha o aşamaya gelmene cok war hem ben ınanıyorum cnm aşılamaya gerek kalmadan olucak sen yetrki stres yapma cnm pozitif ol dua et bol bol benım için de bak korkma cnm benı de korkutma bu arada yok iğne yle oluo yok canın acımıomu tamm mı korkutma benı de bak gece cok korkuturum senı görürsünnnnn........ şaka şaka :roflol::roflol::roflol: cnm benım cok öpüyorum seni dualarım senınle..............:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba özlem hiç endişelenme haplada yumurtalar oluşabiliyo benim 8 ay boyunca yumurta sayım sıfırdı birtane bile oluşmuyordu klomen kullanıyorum en son bu gün doktora gittiğimde yumurtalarım son iki aydır olduğu gibi yini çe iyi gelişmiş hatta bu ay hepsinden farklı olarak daha büyüktü hemen ovitrel vuruldum beklemedeyim şimdi.demek istediğim yumurtalar klomenle gelişiyo ve bu gün doktorumun bana dediği şeyi söyliyim bir kadın vucudu kilosunun % 15'ini verirse yumurtlarda % 70 artış gözlemliyolarmış bunun örneklerinden biride benimdir 67 kilodan 56 kiloya indim şu anda .sıkma canını bence görüceksin oluşucak yumurtacıkların :1hug:
:sm_cool:ah cnm benm canın da ne tatlı ne merak edion cnm ya senın daha o aşamaya gelmene cok war hem ben ınanıyorum cnm aşılamaya gerek kalmadan olucak sen yetrki stres yapma cnm pozitif ol dua et bol bol benım için de bak korkma cnm benı de korkutma bu arada yok iğne yle oluo yok canın acımıomu tamm mı korkutma benı de bak gece cok korkuturum senı görürsünnnnn........ şaka şaka :roflol::roflol::roflol: cnm benım cok öpüyorum seni dualarım senınle..............:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlaaarrrr..günaydın canlarım.ben geldim.aslında dün döndük tatilden ama fırsat bulup da yazamadım..yine kimsecikler yok maalesef burada..nerdesiniz bakiimmklava:
size müjdem var bebişimin cinsiyetini dün öğrendim eşimin memleketinde.bugün de kendi dr'umla randevum vardı.o da aynı şeyi sööledi,onayladı...ama size şimdilik söölemicemm:dance::dance:tahmin edin bakalım..tahminleri bekliyorum..bu arada ilknuru da bekliyorum.canım ilknurcum senin randevun ne zamandı?hadi bakalım seninki de belli olsun beraber verelim müjdeyi..tayin işin de oldu çok şükür.mesajlaşmıştık..inşallah fazla da dersin olmaz da rahat bi hamilelik geçirirsin..okulun nerde tatlım belki bilirim..hayırlı olsun bi tanem tekrar..:teytey::1hug:
ilknurcum,parılcım,zeynepcim nasılsınız canlarım..hepinizi çok özledim valla..bu arada asudecim hayırlı olsun canım..sanırım aşılama yapılmış..yanlış okumadıysam..duacınım tatlım..elifcim senin de aşılaman olacakmış..bol bol dua edicem canım..Allah yardımcınız olsun..
bu arada listemize bi hamiş daha eklenmiş:dance::dance:sevilcim seni de tebrik ederim hayatım.Allah analı babalı büyütsün,hayırlı bi evlat olur inşallah annesi..Rabbim sırada bekleyen buradaki tüm arkadaşlara da nasip etsin en kısa zamanda inşallah..
hepinizi çok öpüyorum..Allaha emanet olun...a.s.
canım aşkolsun unuturmuyum sizi her gün okuyorum yazdıkarınızı ama ben beklemedeydim o yüzden bişey yazmıyodum dur öpiimde barışalım Şeniz doktora gittim veeeeehayırlı haberlerle geldim yumurtalarım oluşmuş ve 20 mm olmuş boyutu demin gittim ve iğnemi oldum herşey süper bu aydan çok umutluyum rabbim yanıltmasın işşallahhhhhhh hihoyyythihoyyythihoyyyt bu arada sana kaç gün kaldı :uhm:
arkadaşlar pregnly iğneesi kullanacak olan varmı aranızda bulunmuyor buu sorunla karşılaşan varmı pregnyl bulunmazsa hangi ilaç kullanılmalı
canım benim hayırlısı olsun işallah .benim 8 günüm kaldı inşallah bende sana müjdeli haberler veririm ama benim pek umudum yok.sanki adet olucakmışım gibi uyanıyorum her sabah.beklemek çok zor.öpüyorum muckkkkŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?