Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar pregnly iğneesi kullanacak olan varmı aranızda bulunmuyor buu sorunla karşılaşan varmı pregnyl bulunmazsa hangi ilaç kullanılmalı

hiç klomen hap kullanarak aşılama ile halile kalan varmı ya bana hapverdi bu dr ya canım çok sıkıldı iğne düşünüyordum ben hapla yumurtalar az gelişiyo demi arkadaşlar

hiç klomen hap kullanarak aşılama ile halile kalan varmı ya bana hapverdi bu dr ya canım çok sıkıldı iğne düşünüyordum ben hapla yumurtalar az gelişiyo demi arkadaşlar

canım sen içini ferah tut demek ki sende iğneye gerek yok ben iki aşılamamı da hapla oldum doktor gerek görmedi iğneye. hapla yeterli büyümediğinde iğne veriyo. iki doz mu verdi klomeni?

canım sen içini ferah tut demek ki sende iğneye gerek yok ben iki aşılamamı da hapla oldum doktor gerek görmedi iğneye. hapla yeterli büyümediğinde iğne veriyo. iki doz mu verdi klomeni?

hayır canım ya onada kafama takıldı bana sadece bir doz verdi sanırım bu aşılama deme olacak hiç umudum yok genelde en düşük iki doz gördüm ben

hayır canım ya onada kafama takıldı bana sadece bir doz verdi sanırım bu aşılama deme olacak hiç umudum yok genelde en düşük iki doz gördüm ben

ilaçsız yumurtlama oluşuyo mu aslında bana da önceki doktorum ilk önce tek doz verdi yumurta büyümedi sonra o ayı es geçtik ikinci ay iki doz verdi o zaman gelişti. ama doktorlar bunları kafadan vermiyo canım yani en azından benimki öyle vermiyo. hormon sonucuma baktı şimdiki doktorum ona göre iki doz yetr dedi. ama sen içini biraz ferah tut herşey hemen oluversin deme bak ben 5 senedir sabrediyorum. allah hayırlı zamanlarla hayırlı şeyler versin canım. kısmetse yine olur üzülme nolur:)

cnm bnm ya takma bak ne güzel işte wucudun daha cok hormon dengesı bozulmadan klomenle buyuyebılıo we gelısıo yumişler cnm cok iii aslında bnm de her ay klomenle en az iii 3 yumişim oluo ama bu sferde cok sansım olsun istedi heralde bnm dr ondan iğne werdsi cnm bn cok sewındım buna gercekten sonucta iğne hem daha agır bı teedawı hem hormon yonunden daha yuksek doz yani ha bide kilo fln yapıo bence cok sanslısın sewinmelisin cnm ............dualarım senınle..........

Son düzenleme:

:sm_cool:ah cnm benm canın da ne tatlı ne merak edion cnm ya senın daha o aşamaya gelmene cok war hem ben ınanıyorum cnm aşılamaya gerek kalmadan olucak sen yetrki stres yapma cnm pozitif ol dua et bol bol benım için de bak korkma cnm benı de korkutma bu arada yok iğne yle oluo yok canın acımıomu tamm mı korkutma benı de bak gece cok korkuturum senı görürsünnnnn........ şaka şaka :roflol::roflol::roflol: cnm benım cok öpüyorum seni dualarım senınle..............:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba özlem hiç endişelenme haplada yumurtalar oluşabiliyo benim 8 ay boyunca yumurta sayım sıfırdı birtane bile oluşmuyordu klomen kullanıyorum en son bu gün doktora gittiğimde yumurtalarım son iki aydır olduğu gibi yini çe iyi gelişmiş hatta bu ay hepsinden farklı olarak daha büyüktü hemen ovitrel vuruldum beklemedeyim şimdi.demek istediğim yumurtalar klomenle gelişiyo ve bu gün doktorumun bana dediği şeyi söyliyim bir kadın vucudu kilosunun % 15'ini verirse yumurtlarda % 70 artış gözlemliyolarmış bunun örneklerinden biride benimdir 67 kilodan 56 kiloya indim şu anda .sıkma canını bence görüceksin oluşucak yumurtacıkların :1hug:

saol canım cevap yazdıgın ıcın merak edıyodum ıyı oldu canım saol

ınallah canım olur hepımız bebıslerımıze kavusuruz senı korkutmak ıstermıyım herseyı bılelım bılınclı gıdelım dıye sordum arkadasa canım ya bak canı yanmıyomus ınsann bunu orendık hhıc deılse korkulcak bısı kalmadı kızlarrrrrrrrr sızde hala dr karsı utanıyomusunuz yoksa senledır gıtmeme ragmen sadece benmı.............

yteşekkürler yorumun için ama ben bu ilk aşılamadan umutluydum ama hap lafını duyunca şok oldum zaten 8 aydır oyalıyorlar yok şu film yok bu film bu 8 ay boyuncada hiç ilaç başlamadılarda sabrım kalmadı artık çok sıkıldım çokkkkk benim kiloma normal dedi 162 boy 60 kiloyum ama genede vermeyi deneyeceğim

canım benim gerçekten korkulacak bişey yok. benim kadar ödlek kimse olamaz ama ben bile sadece dr. erkek olduğu için utandım. aşılama hamile kalma şansını yükseltiyor. çünki laboratuvardaki işlemden sonra spermlerin en hızlı ve canlı olanı rahime veriliyo artı aşılama spermlere 2 saat bi zaman kazandırıyomuş.
dr. eğer aşılama diyosa çekinmeyin yaptırın. bu arada keçi boynuzu işe yarıyo denemenizi tavsiye ederim.

kızlaaarrrr..günaydın canlarım.ben geldim.aslında dün döndük tatilden ama fırsat bulup da yazamadım..yine kimsecikler yok maalesef burada..nerdesiniz bakiimmklava:
size müjdem var bebişimin cinsiyetini dün öğrendim eşimin memleketinde.bugün de kendi dr'umla randevum vardı.o da aynı şeyi sööledi,onayladı...ama size şimdilik söölemicemm:dance::dance:tahmin edin bakalım..tahminleri bekliyorum..bu arada ilknuru da bekliyorum.canım ilknurcum senin randevun ne zamandı?hadi bakalım seninki de belli olsun beraber verelim müjdeyi..tayin işin de oldu çok şükür.mesajlaşmıştık..inşallah fazla da dersin olmaz da rahat bi hamilelik geçirirsin..okulun nerde tatlım belki bilirim..hayırlı olsun bi tanem tekrar..:teytey::1hug:
ilknurcum,parılcım,zeynepcim nasılsınız canlarım..hepinizi çok özledim valla..bu arada asudecim hayırlı olsun canım..sanırım aşılama yapılmış..yanlış okumadıysam..duacınım tatlım..elifcim senin de aşılaman olacakmış..bol bol dua edicem canım..Allah yardımcınız olsun..
bu arada listemize bi hamiş daha eklenmiş:dance::dance:sevilcim seni de tebrik ederim hayatım.Allah analı babalı büyütsün,hayırlı bi evlat olur inşallah annesi..Rabbim sırada bekleyen buradaki tüm arkadaşlara da nasip etsin en kısa zamanda inşallah..
hepinizi çok öpüyorum..Allaha emanet olun...a.s.

Son düzenleme:

canım tebrik ederim .bende yeni katıldım sayılır 1 hafta oldu ama seninle hiç karşılaşmamaıştık aslında seninle ve asyacan dı sanırım ismi konuşmayı çok isterim.sizin tedevi yöntemleriniz yada neler yapıldı biraz bilgi almak isterdim mümkünse.belki daha önce yazmışsınızdır ama sayfalar öyle çok ki geçmiş sayfaları okuyorum ama henüz denk gelmedim.bebişinin cinsiyeti bence kız.inşallah hayırlısı olsun .sevgiler

canım benim hayırlısı olsun işallah .benim 8 günüm kaldı inşallah bende sana müjdeli haberler veririm ama benim pek umudum yok.sanki adet olucakmışım gibi uyanıyorum her sabah.beklemek çok zor.öpüyorum muckkkkŞenizŞeniz

arkadaşlar pregnly iğneesi kullanacak olan varmı aranızda bulunmuyor buu sorunla karşılaşan varmı pregnyl bulunmazsa hangi ilaç kullanılmalı

canım günaydın o iğne biraz zor bulunuyo ama aynı işi gören iğne de var ben ondan vuruldum.ovıtrelle.doktoruna da sor belki o da ovıtrelle der.benim bildiğim ikisi de aynı fiyat da 80 tl.

günaydın tatlım saol iyi dileklerin için.moaini bozma belkide hastalanmazsın piskolojik olarak öyle geliyodur sana ama eğer hastalanırsan bile moralini bozmak yok tamam mı daha çok genciz zamanımız bol ninde sonunda minişlerimizi alıcaz kucağımıza benimde pek fazla umudum yo bu çatlatmadanda ama genel olarak umudumu aslayitimiyorum öyle yada böyle bir şekilde olucak tatlım :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…