Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
adet oldum bu sabah
boşuna beklemişim umutla...
umarım sizlerin iyi haberlerini alırım

arkadaşlar bana bi akıl verin bugün dr a gideceğim bana klomen hap verdi günde 1 tane ve 5 gün kullan dedi sonra kontrole gel dedi peki bu doz düşük değilmi ben hiç tek doz okumadım en az iki doz duydum ya yumurtalar gelişmezse ozaman bu ayı esmi geçeceğiz birdahaki aya iki doz başlayacak muhtemelen ozamanda olmazsa iğneyemi geçecek iide benim okadar sabrım yok acaba özelemi gitsem napsam offfff

özlemcim merhaba doktorunun verdiği doz çok doğru eğer tek dozla başarılı olamazsa yani yumurta oluşuturamazsan ancak ozaman 2 doza çıkartyo.peki neden baştan 2 doz başlamıyo dersen onuda şöyle açıklıyım eğer yumurtalıkların klomene aşırı duyarlıysa 2 doz kullandığın taktirde olağan dışı yumurta geliştiriceksin ve bunların hiç biri kullanılabilir olmıycağından doktor müdahalesiyle yumurtaların dökülmek zorunda kalacak o yüzden tek dozla başlıyolar.bende tek bu ay 10günde 8 yumurta oluşturdum yani gayet başarılıydı bu işler biraz sabır işleri malesef sık dişini her şey güzel olucakhihoyyyt

tatlım üzülme lütfen her ay aynı şeyleri bizlerde yaşıyoruz bozma moralini bir gün mutlaka olacaktır a.s.

üzülmemeyi bende istiyorum ama olmuyor işte
kısmet
inşallah o birgün çok uzakta değildir hepimiz için...:çok üzgünüm:

yaaaaaaaaaaaaa nıye yazmadın bebeısımızın cınsıyetını vallahı cok merak ettım canım ha sımdı yazmıstır dıye okudum durdum yokkkkkkkkk ben bı tahmınde bulunayım kızzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım endıselenme bende klomen kullanıyorum benım yumoslar kendılıgınden olusuyo belkı ondan bılemm ama ben klomenınn kırıp yarım ıcıyorum yanı 1 tane bıle deıllllllll

cinsiyet tahmininde pek iyi olduğum söylenemez ama bence erkek.Rabbim gönlünüze göre hayırlı ve sağlıklı bi evlat olmasını nasip etsin inş.

beauty
size müjdem var bebişimin cinsiyetini dün öğrendim eşimin memleketinde.bugün de kendi dr'umla randevum vardı.o da aynı şeyi sööledi,onayladı...ama size şimdilik söölemicemm:dance::dance:tahmin edin bakalım

slm cnm ya bence cok güzel bi kızın olucak gibi gelio bana.....................
allah gönlüne göre wersin cnm ............
saglıklı olsun aklı başında kolu bacagı yuzu duzgun olsun herseyı tam saglıgı süper olsun yeter cnm ............

Son düzenleme:

saol cnm benım adıma sordugun tahmın ettım zaten cnm yok ya sadece ilk oldugu için telaş we tedirginlik war suan bide o koltuk fobisi başladı o bıraz zor gelio bana ama napalım artık cnm katlancaz olsunda bakalım hadi sende çalışmalara dewam tatlım bakalım bu ay umutluyum senden sende kendınden umutlu ol cnm seni cok öpüyorum...........Şeniz

bnm dr de erkek cnm o yuzden bıraz cekınıyorum bıde o koltuk fobim war o kdr cnm ilk başta daha cok korkuodum ama şimdi içimi rahatlattınız cok saol bu arada bnm eşimin sperm ler cok iii oldugu için bizde yıkama işlemi olmıcak dolayısı ile cok daha basıt olucak hadi bakalım hayırlısı cnm ...........

canım benim, benim gittiğim merkezde koltuktan ziyade bi yatak vardı. oldukça rahat yani. bide orda başka bi bayan vardı 3. aşılama için gelşmişti. o söyledi korkulacak bişey yok diye haklıymış. insan önceden bilince biraz daha içi rahat oluyo. inş. sen bu ay hamiş olursunda aşılamaya gerek kalmaz.

benim gittiğim dr. bayan. önceleri ondan da çekiniyordum. ama artık bi amaç uğruna herşeye katlanırım. artık gerçekten çok istiyorum bebişimin olması. rabbim inş. hepimize en kısa zamanda nasip eder.

cnm eser şimdi yemek yiyo ben yazım sana o dr gıttı we pazar günü ovitrelle oldu cnm şimdi beklıcek bakalım 13 günü war bakalım hayırlısı dua edın onun için de cnm.............

Allah hayırlısını versin inş. bi çoğumuz 14-15 şubatı bekliyoruz. ya bu ay burda mutluluk göz yaşları olcak ya da hüsran (Allah muhafaza)

Rabbim hepimize burdaki bütün arkadaşlara en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.

,ay cnm hüsran fln deme ya allah korusun gercekten bnm etrafında olmayan hiç yok ama burda sewdiğim cok ark war cnm başta sizler inşallah olur bu ay bnm de ama pek umudum yok hapla olamdı da 3 ay oldu bısıy kullanmıom ama tık yok bakalım hayırlısı
gercekten körü körüne gitmiş olsaydım daha cok korkardım ama şimdi ööle diil iiki warsınız cnm ........

biliyomusun bu forum amacına uygun hemde çok. hepimiz bilgi paylaştıkça kendimizi göreceğimiz tedaviye daha hazır hissediyoruz bence. yardımcı olan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun.

arkadaşlar bugün klomene başlayacaktım(ilk aşılamam) ama endişem vardı hap az geliştirir diye o yüzden dr gittim beni rahatlattı hormonların gayet iimiş sağda 12 solda 8 folükül varmış yani yumurta sayımda gayet iimiş ben onları kist zannetmiştim ve çok korkmuştum bukadar kistim vardiye ama raharladım eşiminde 40 milyon hareketli spermi varmış onada ii dedi bakalım hayırlısı inşallah ilkinde tutar hepimize sabırlar diliyorum

inşallah canım. siz başka tedavi gördünüz mü? yani dr. hemen aşılama demez de. ben bu pazar aşılama oldum. inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

inşallah canım. siz başka tedavi gördünüz mü? yani dr. hemen aşılama demez de. ben bu pazar aşılama oldum. inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

hayır canım başka herhangi bir tedavi görmedik benim pko var ve eşiminde normal siperm testinde hareketlilikte veşekilde sıkıntılar vardı sanırım o yüzden direk aşılama dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…