arkadaşlar bana bi akıl verin bugün dr a gideceğim bana klomen hap verdi günde 1 tane ve 5 gün kullan dedi sonra kontrole gel dedi peki bu doz düşük değilmi ben hiç tek doz okumadım en az iki doz duydum ya yumurtalar gelişmezse ozaman bu ayı esmi geçeceğiz birdahaki aya iki doz başlayacak muhtemelen ozamanda olmazsa iğneyemi geçecek iide benim okadar sabrım yok acaba özelemi gitsem napsam offfff
adet oldum bu sabah
boşuna beklemişim umutla...
umarım sizlerin iyi haberlerini alırım
tatlım üzülme lütfen her ay aynı şeyleri bizlerde yaşıyoruz bozma moralini bir gün mutlaka olacaktır a.s.
kızlaaarrrr..günaydın canlarım.ben geldim.aslında dün döndük tatilden ama fırsat bulup da yazamadım..yine kimsecikler yok maalesef burada..nerdesiniz bakiimmklava:
size müjdem var bebişimin cinsiyetini dün öğrendim eşimin memleketinde.bugün de kendi dr'umla randevum vardı.o da aynı şeyi sööledi,onayladı...ama size şimdilik söölemicemm:dance::dance:tahmin edin bakalım..tahminleri bekliyorum..bu arada ilknuru da bekliyorum.canım ilknurcum senin randevun ne zamandı?hadi bakalım seninki de belli olsun beraber verelim müjdeyi..tayin işin de oldu çok şükür.mesajlaşmıştık..inşallah fazla da dersin olmaz da rahat bi hamilelik geçirirsin..okulun nerde tatlım belki bilirim..hayırlı olsun bi tanem tekrar..:teytey::1hug:
ilknurcum,parılcım,zeynepcim nasılsınız canlarım..hepinizi çok özledim valla..bu arada asudecim hayırlı olsun canım..sanırım aşılama yapılmış..yanlış okumadıysam..duacınım tatlım..elifcim senin de aşılaman olacakmış..bol bol dua edicem canım..Allah yardımcınız olsun..
bu arada listemize bi hamiş daha eklenmiş:dance::dance:sevilcim seni de tebrik ederim hayatım.Allah analı babalı büyütsün,hayırlı bi evlat olur inşallah annesi..Rabbim sırada bekleyen buradaki tüm arkadaşlara da nasip etsin en kısa zamanda inşallah..
hepinizi çok öpüyorum..Allaha emanet olun...a.s.
arkadaşlar bana bi akıl verin bugün dr a gideceğim bana klomen hap verdi günde 1 tane ve 5 gün kullan dedi sonra kontrole gel dedi peki bu doz düşük değilmi ben hiç tek doz okumadım en az iki doz duydum ya yumurtalar gelişmezse ozaman bu ayı esmi geçeceğiz birdahaki aya iki doz başlayacak muhtemelen ozamanda olmazsa iğneyemi geçecek iide benim okadar sabrım yok acaba özelemi gitsem napsam offfff
kızlaaarrrr..günaydın canlarım.ben geldim.aslında dün döndük tatilden ama fırsat bulup da yazamadım..yine kimsecikler yok maalesef burada..nerdesiniz bakiimmklava:
size müjdem var bebişimin cinsiyetini dün öğrendim eşimin memleketinde.bugün de kendi dr'umla randevum vardı.o da aynı şeyi sööledi,onayladı...ama size şimdilik söölemicemm:dance::dance:tahmin edin bakalım..tahminleri bekliyorum..bu arada ilknuru da bekliyorum.canım ilknurcum senin randevun ne zamandı?hadi bakalım seninki de belli olsun beraber verelim müjdeyi..tayin işin de oldu çok şükür.mesajlaşmıştık..inşallah fazla da dersin olmaz da rahat bi hamilelik geçirirsin..okulun nerde tatlım belki bilirim..hayırlı olsun bi tanem tekrar..:teytey::1hug:
ilknurcum,parılcım,zeynepcim nasılsınız canlarım..hepinizi çok özledim valla..bu arada asudecim hayırlı olsun canım..sanırım aşılama yapılmış..yanlış okumadıysam..duacınım tatlım..elifcim senin de aşılaman olacakmış..bol bol dua edicem canım..Allah yardımcınız olsun..
bu arada listemize bi hamiş daha eklenmiş:dance::dance:sevilcim seni de tebrik ederim hayatım.Allah analı babalı büyütsün,hayırlı bi evlat olur inşallah annesi..Rabbim sırada bekleyen buradaki tüm arkadaşlara da nasip etsin en kısa zamanda inşallah..
hepinizi çok öpüyorum..Allaha emanet olun...a.s.
ınallah canım olur hepımız bebıslerımıze kavusuruz senı korkutmak ıstermıyım herseyı bılelım bılınclı gıdelım dıye sordum arkadasa canım ya bak canı yanmıyomus ınsann bunu orendık hhıc deılse korkulcak bısı kalmadı kızlarrrrrrrrr sızde hala dr karsı utanıyomusunuz yoksa senledır gıtmeme ragmen sadece benmı.............
canım benim gerçekten korkulacak bişey yok. benim kadar ödlek kimse olamaz ama ben bile sadece dr. erkek olduğu için utandım. aşılama hamile kalma şansını yükseltiyor. çünki laboratuvardaki işlemden sonra spermlerin en hızlı ve canlı olanı rahime veriliyo artı aşılama spermlere 2 saat bi zaman kazandırıyomuş.
dr. eğer aşılama diyosa çekinmeyin yaptırın. bu arada keçi boynuzu işe yarıyo denemenizi tavsiye ederim.
esercim nasılsın? dr. ne zaman gideceksin?
bnm dr de erkek cnm o yuzden bıraz cekınıyorum bıde o koltuk fobim war o kdr cnm ilk başta daha cok korkuodum ama şimdi içimi rahatlattınız cok saol bu arada bnm eşimin sperm ler cok iii oldugu için bizde yıkama işlemi olmıcak dolayısı ile cok daha basıt olucak hadi bakalım hayırlısı cnm ...........
cnm eser şimdi yemek yiyo ben yazım sana o dr gıttı we pazar günü ovitrelle oldu cnm şimdi beklıcek bakalım 13 günü war bakalım hayırlısı dua edın onun için de cnm.............
canım benim, benim gittiğim merkezde koltuktan ziyade bi yatak vardı. oldukça rahat yani. bide orda başka bi bayan vardı 3. aşılama için gelşmişti. o söyledi korkulacak bişey yok diye haklıymış. insan önceden bilince biraz daha içi rahat oluyo. inş. sen bu ay hamiş olursunda aşılamaya gerek kalmaz.
benim gittiğim dr. bayan. önceleri ondan da çekiniyordum. ama artık bi amaç uğruna herşeye katlanırım. artık gerçekten çok istiyorum bebişimin olması. rabbim inş. hepimize en kısa zamanda nasip eder.
,ay cnm hüsran fln deme ya allah korusun gercekten bnm etrafında olmayan hiç yok ama burda sewdiğim cok ark war cnm başta sizler inşallah olur bu ay bnm de ama pek umudum yok hapla olamdı da 3 ay oldu bısıy kullanmıom ama tık yok bakalım hayırlısı
gercekten körü körüne gitmiş olsaydım daha cok korkardım ama şimdi ööle diil iiki warsınız cnm ........
arkadaşlar bugün klomene başlayacaktım(ilk aşılamam) ama endişem vardı hap az geliştirir diye o yüzden dr gittim beni rahatlattı hormonların gayet iimiş sağda 12 solda 8 folükül varmış yani yumurta sayımda gayet iimiş ben onları kist zannetmiştim ve çok korkmuştum bukadar kistim vardiye ama raharladım eşiminde 40 milyon hareketli spermi varmış onada ii dedi bakalım hayırlısı inşallah ilkinde tutar hepimize sabırlar diliyorum
inşallah canım. siz başka tedavi gördünüz mü? yani dr. hemen aşılama demez de. ben bu pazar aşılama oldum. inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?