Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar bende klomen tedavisi görüyorum geçen ay başaladım ama ben çatlatma iğnesi vurunmadım bu ay dra gitmedim tedaviye günde 1 tane alarak devam ediyorum umarım bu ay hamiş kalırım 10 aydır bekliyoruz ...

hayırlı olsun canım bende dün aşılama oldum. bana 14 gün sonra kanda baktır dediler. inşallah ikimizde güzel sonuç alırız. Rabbim hiç kimseyi paysız bırakmasın.
senin ki de hayirli oldun tatlim..ilk asilamada banada 14.gün kanda baktir demislerdi hatta ben dayanamayip 11.gün baktirmistim..insan telas yapio heyecan yapio,,
ben ilk seferinde kendimi cok dinliyordum acaba karnim agriyo mu gögüslerim aciyomu midem bulaniyomu falan her dakka aklimdaydi..simdi hic öyle degilim..tecrübe edince anlio insan...

hayilri olsun insallah hepimiz icin

hosgeldin tatlim tatilden birtek sen dönebildin diger kizlar hala tatilde...bebisin bence kiz..minicik sevimli bir kiz bebek herkeste kiz tahmininde bulunmus zaten,,,
benim asilamam oldu canim 4.gün bugün zaman cok cabuk gecio..aslinda asude yi de merak ediyorum oda ilaclara baslamisti..ama daha olmadi herhalde asilamasi..

Son düzenleme:

canım nasılsın aşılama olacakmı sana neye karar verdiniz.bana geçen pazar çatlatma iğnesi vuruldu beklemedeyim 8 günüm kaldı. kaydirigubbakcemile5

canım nasılsın aşılama olacakmı sana neye karar verdiniz.bana geçen pazar çatlatma iğnesi vuruldu beklemedeyim 8 günüm kaldı. kaydirigubbakcemile5

canım sana sabır diliyorum evet olacağım aşılama inşallah yumurtalar gelişirde senin ne güzel gelişmiş ki ineni bile olmuşsun gerisi kolay umuyoruz tutar canım senin aşılamamı yoksa ilişkiylemi olacaktı

benim ilk aşılamam bu. hiçte umutlu değilim ama. beraber 14 şubatta test yapalım. senden mutlu haberi bekliyorum canım. eşlerimizede güzel bi sevgililer günü hediyesi olur

yok canım aşılama değil benim normal yoldan olacak inşallah olur.olmazsa bu ay önümüzdeki ay aşılama deneyeceğiz

esercim nasılsın? dr. ne zaman gideceksin?

-canım ben gectıgımız cumartesı dr a gıttım sol yumos 19mm olmus bebısın olusacagı yer super gorunuyo eger bebıs olursa saglam tutunacaga benzıyo dedı ayın 12 sınde gıdıcem prolaktınıme bakacak bıde bebıs varmı dıye kan tahklılı yapacak canım nolcak bılmıyorum sımdı calısmalardayızz

kızlarrrrrrrrr hepımız 14 subatı beklıyoruz yaklasık olarak ne guzellll ogune ozel bısey yapalımmı dusunun hepımız aynı satte kararlastıralım aynı aynı bırbırımızın cevabını orenelım mı hepımız aynı saatı ayarlayabılırmız ınsalh hepımız sevıncten cıglıklar atarız offf ya kafama sokmıcam dıyodum gene gırıyo ıste

canım benim inşallah bebişin tutunurda aşılamaya felan gerek olmaz. bende bügun 4 gün oldu aşılama yapalı. (2 tane yumurtam vardı) bilmiyorum ama hiç umudum yok. hayal kırıklığı yaşamamak için heveslenmiyorum hiç. inşallah hepimizde bu ay hamile kalırız.

ınsallh canım ınsalşlah bende hız heveslenmek ıstemıyom sonuc yıkıcı oluyor ben ayın 12 sınde sonuc alırım zannedersem 11 de gıdıcem dr a sen ne zaman oreneceksın

ınsallh canım ınsalşlah bende hız heveslenmek ıstemıyom sonuc yıkıcı oluyor ben ayın 12 sınde sonuc alırım zannedersem 11 de gıdıcem dr a sen ne zaman oreneceksın

canım normalde adet tarihim 17'si ama aşılama olduğu için 14. günü kanda baktır dediler. bugün 4. gün. 1 şubatta oldum aşılamayı 14. şubatta da test yaparım büyük ihtimalle.

canım normalde adet tarihim 17'si ama aşılama olduğu için 14. günü kanda baktır dediler. bugün 4. gün. 1 şubatta oldum aşılamayı 14. şubatta da test yaparım büyük ihtimalle.

hadı hayırlısı canım
ben elımden geldıgınce bu ay bebıs ugrasıtgımı unutmaya calısıyom sımdıye kadar basarılıyım pek aklıma gelmıyo takı calısmaya baslayıncaya kadar nese hepımız hakkında hayırlısı canım

ewt canım şimdi dktrdan geldım bende bnm 3 yumoşda çatlamış dktrum çok umutlu bakalım hayırlısı olsun ayın 14.de hepımız bulusalım oğleden sonra ne guzel olr demi hepinizi öptum cicişler kendınıze ii bakın

arkadaşlar adet günüm geçiyo ama sevinemiyorum.geçen hafta kan testim negatif çıkmıştı.üstelik adet belirtim olan sivilcemde çıktı ama adet olmadım hala.üstelik akıntım o kadar arttı ki.geçen ay 28 günde olmuştum öyle hesap edersem 5 gün geçti 31 günde oluyordum eskiden pek düzenlide değil di ama ona göre hesaplarsam sa 2 gün geçti.Allahım yardım et şu sivilceler adet işareti olmasın...................:Saruboceq:

keşke olmasa ama belli edio kendini be cnm benım de daha erken ama 11 subatta olmam gerek adet ama şimdiden sıwılceler başladı walla ya nıe cıkarlar kı normalde yoktu bıle hiç bi bu dönemde cıkıo walla bı kaç gün sonra yıne bı test yap bakalım ne olucak inşallah hamişlik stresınden cıkmıstır o sıwılceler cnm .............

benim ilk aşılamam bu. hiçte umutlu değilim ama. beraber 14 şubatta test yapalım. senden mutlu haberi bekliyorum canım. eşlerimizede güzel bi sevgililer günü hediyesi olur

insallah sen ilk denemede basariya ulasanlardan olursun tatlim...umudunu kaybetme ama kendini de cok fazla ümitlendirme..insallah seninde benimde tutar sevgililer gününü dünyanin en güzel hediyesiyle kutlariz...14 subatta belki yapmam ben 15 i zaten adet günüm beklemeyi düsünüyorum eger bir kafa karistirici olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…