senin ki de hayirli oldun tatlim..ilk asilamada banada 14.gün kanda baktir demislerdi hatta ben dayanamayip 11.gün baktirmistim..insan telas yapio heyecan yapio,,hayırlı olsun canım bende dün aşılama oldum. bana 14 gün sonra kanda baktır dediler. inşallah ikimizde güzel sonuç alırız. Rabbim hiç kimseyi paysız bırakmasın.
kızlaaarrrr..günaydın canlarım.ben geldim.aslında dün döndük tatilden ama fırsat bulup da yazamadım..yine kimsecikler yok maalesef burada..nerdesiniz bakiimmklava:
size müjdem var bebişimin cinsiyetini dün öğrendim eşimin memleketinde.bugün de kendi dr'umla randevum vardı.o da aynı şeyi sööledi,onayladı...ama size şimdilik söölemicemm:dance::dance:tahmin edin bakalım..tahminleri bekliyorum..bu arada ilknuru da bekliyorum.canım ilknurcum senin randevun ne zamandı?hadi bakalım seninki de belli olsun beraber verelim müjdeyi..tayin işin de oldu çok şükür.mesajlaşmıştık..inşallah fazla da dersin olmaz da rahat bi hamilelik geçirirsin..okulun nerde tatlım belki bilirim..hayırlı olsun bi tanem tekrar..:teytey::1hug:
ilknurcum,parılcım,zeynepcim nasılsınız canlarım..hepinizi çok özledim valla..bu arada asudecim hayırlı olsun canım..sanırım aşılama yapılmış..yanlış okumadıysam..duacınım tatlım..elifcim senin de aşılaman olacakmış..bol bol dua edicem canım..Allah yardımcınız olsun..
bu arada listemize bi hamiş daha eklenmiş:dance::dance:sevilcim seni de tebrik ederim hayatım.Allah analı babalı büyütsün,hayırlı bi evlat olur inşallah annesi..Rabbim sırada bekleyen buradaki tüm arkadaşlara da nasip etsin en kısa zamanda inşallah..
hepinizi çok öpüyorum..Allaha emanet olun...a.s.
arkadaşlar bugün klomene başlayacaktım(ilk aşılamam) ama endişem vardı hap az geliştirir diye o yüzden dr gittim beni rahatlattı hormonların gayet iimiş sağda 12 solda 8 folükül varmış yani yumurta sayımda gayet iimiş ben onları kist zannetmiştim ve çok korkmuştum bukadar kistim vardiye ama raharladım eşiminde 40 milyon hareketli spermi varmış onada ii dedi bakalım hayırlısı inşallah ilkinde tutar hepimize sabırlar diliyorum
canım nasılsın aşılama olacakmı sana neye karar verdiniz.bana geçen pazar çatlatma iğnesi vuruldu beklemedeyim 8 günüm kaldı. kaydirigubbakcemile5
senin ki de hayirli oldun tatlim..ilk asilamada banada 14.gün kanda baktir demislerdi hatta ben dayanamayip 11.gün baktirmistim..insan telas yapio heyecan yapio,,
ben ilk seferinde kendimi cok dinliyordum acaba karnim agriyo mu gögüslerim aciyomu midem bulaniyomu falan her dakka aklimdaydi..simdi hic öyle degilim..tecrübe edince anlio insan...
hayilri olsun insallah hepimiz icin
canım sana sabır diliyorum evet olacağım aşılama inşallah yumurtalar gelişirde senin ne güzel gelişmiş ki ineni bile olmuşsun gerisi kolay umuyoruz tutar canım senin aşılamamı yoksa ilişkiylemi olacaktı
esercim nasılsın? dr. ne zaman gideceksin?
-canım ben gectıgımız cumartesı dr a gıttım sol yumos 19mm olmus bebısın olusacagı yer super gorunuyo eger bebıs olursa saglam tutunacaga benzıyo dedı ayın 12 sınde gıdıcem prolaktınıme bakacak bıde bebıs varmı dıye kan tahklılı yapacak canım nolcak bılmıyorum sımdı calısmalardayızz
canım benim inşallah bebişin tutunurda aşılamaya felan gerek olmaz. bende bügun 4 gün oldu aşılama yapalı. (2 tane yumurtam vardı) bilmiyorum ama hiç umudum yok. hayal kırıklığı yaşamamak için heveslenmiyorum hiç. inşallah hepimizde bu ay hamile kalırız.
cnm eser şimdi yemek yiyo ben yazım sana o dr gıttı we pazar günü ovitrelle oldu cnm şimdi beklıcek bakalım 13 günü war bakalım hayırlısı dua edın onun için de cnm.............
ınsallh canım ınsalşlah bende hız heveslenmek ıstemıyom sonuc yıkıcı oluyor ben ayın 12 sınde sonuc alırım zannedersem 11 de gıdıcem dr a sen ne zaman oreneceksın
canım normalde adet tarihim 17'si ama aşılama olduğu için 14. günü kanda baktır dediler. bugün 4. gün. 1 şubatta oldum aşılamayı 14. şubatta da test yaparım büyük ihtimalle.
kızlarrrrrrrrr hepımız 14 subatı beklıyoruz yaklasık olarak ne guzellll ogune ozel bısey yapalımmı dusunun hepımız aynı satte kararlastıralım aynı aynı bırbırımızın cevabını orenelım mı hepımız aynı saatı ayarlayabılırmız ınsalh hepımız sevıncten cıglıklar atarız offf ya kafama sokmıcam dıyodum gene gırıyo ıste
canımmmmmmmmmmm seni cokkkk seviyorum yaaa[/quote
canım benim bende seni çokkkkkkkkkkkkkkk sewiyorum iyiki warsın.........
keşke olmasa ama belli edio kendini be cnm benım de daha erken ama 11 subatta olmam gerek adet ama şimdiden sıwılceler başladı walla ya nıe cıkarlar kı normalde yoktu bıle hiç bi bu dönemde cıkıo walla bı kaç gün sonra yıne bı test yap bakalım ne olucak inşallah hamişlik stresınden cıkmıstır o sıwılceler cnm .............arkadaşlar adet günüm geçiyo ama sevinemiyorum.geçen hafta kan testim negatif çıkmıştı.üstelik adet belirtim olan sivilcemde çıktı ama adet olmadım hala.üstelik akıntım o kadar arttı ki.geçen ay 28 günde olmuştum öyle hesap edersem 5 gün geçti 31 günde oluyordum eskiden pek düzenlide değil di ama ona göre hesaplarsam sa 2 gün geçti.Allahım yardım et şu sivilceler adet işareti olmasın...................:Saruboceq:
benim ilk aşılamam bu. hiçte umutlu değilim ama. beraber 14 şubatta test yapalım. senden mutlu haberi bekliyorum canım. eşlerimizede güzel bi sevgililer günü hediyesi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?