Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bende klomen kullandım bugun doktor gittim ve bir tane 20mm yumurtam oluşmuş yarın akşam 11de çatlatma iğnesini vurulucam ve cumartesi 11de aşilamam var kızlar ne yapmam lazım bilen varmi ilk aşilamam benım çatlatma iğmesinden sonra ilişki öeriyorlarmı ben sormadım yanı aşilamadan önce:uhm::uhm:

merhaba canım hayırlı osun öncelikle umarım güzel haberler alırsın. çatlatma iğnesinden sonra 18-36 saat arası yumurtalar çatlamaya başlıyo ve bu süreçte 2 sefer birlikte oluyosun eşinle. yani iğneyi yarın vurulacaksan öbürgün ve diğer gün birlikte olucaksın ondan sonrada gün aşırı birlikte olmaya devam ediceksin.

cnm bende bu ay ilk kez aşılama olucam bende cok korkuyordum ama gecmiş sayfalara da bi bakarsan olan arkadaşlar ayrıntılı olarak yazdılar bıze we içimiz rahatladı cnm sende bı bak bence aşılamadan sonrada ilişki ertesi gün galıba olabılıyor sana kalmış die de biliom yarın aksam sor bakalım dr hem bızede net olarak yazarsın cnm hayırlısı olsun

canım ben şöyle düşünüyorum iğneden 36 saat sonra sperm vereceği için 2-3 gün en az perhizli olması gerekiyo eğer iğneden sonra ilişki olusa perhiz süresi yetişmeyebili bence bunu dikkate albide canım sen klomen hap kullandın demi peki öncesinde bi ilaç tedavisi gördünmü adetin 3 günü kaç yumurtan vardı peki bilgi verirsen sevinirim

canım ben de özleme katılıyorum benim doktorum da 3 gün perhizli olacak aşılama için dedmişti ve aşılama sonrasında belli tarihler verdi bana.

mişha, özlem , tiramisu, kızlar ilginiz için teşekkürler evet doğru yazdıklarınız kızlar biz pazartesi* yaptık enson cumartesi günüde sperm vericek eşim aradan 4 gün geçmi oluyor değerler de bir düşme olurmu 3 gün perhiz olması daha iyi değilmi kızlar yarın tekrar doktora sorayım

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................elif
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
maat.........................
boncukx...................
ahsenecem...............
mişha...............

beryal................
idilengin.................
dila_naz....................
ingilizceci..................
özlem1415.................
canimdacan ...............
dolunay_esra................
sevdalinka59................
nursim05................
belya.....................

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................
2)asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53...........

6)sevil78............

arkadaşlar listeyi güncelledim malum herkes tatilde bayagıdır da güncellenmedi....................

Kızlarrrrrr bugün dra gittimmmmm,bi oğlum olacak bilio musunuz????
Ayyy inşallah sağlıklı olur kuzucum..Allah hepinizin gönlüne göre versin ve en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmanızı nasip etsin.....
Dualarım hep sizinle....
Ayrıca beauty de öğrenmiş cinsiyetini,ben biliom ama müjdeyi o versin size artık...
Mevzey nerelerdesin kız alnından öpücem seni.....
Rabbim sizlerle olsunnnnnnnnnn....

ayyy arkadaşım ne güzelll allah sağlıkla kavuştursun prensine inşallah bize bol bol dua yolla emi? aşılama ile mi oldu canım?

slm cnm ya cok sewindim inan allah hayırlısıyla kucagına da almayı nasıp etsin inşallah cnm darısı başımıza bizede dua et canım şimdi sira geldi isime bakalım hangi isimi koyacaksın bebişine ...............

slm kızlaaar..ilknurcum verdi müjdeyi sıra bende..BENİM KIZIM OLACAAAAAKKKK:dance::teytey::teytey:zeynepcim seni tebrik ederim canım...valla çok ii bildin...darısı size inşallah arkadaşlar.:dance:

slm kızlaaar..ilknurcum verdi müjdeyi sıra bende..BENİM KIZIM OLACAAAAAKKKK:dance::teytey::teytey:zeynepcim seni tebrik ederim canım...valla çok ii bildin...darısı size inşallah arkadaşlar.:dance:

walla müjde mülde üstüne nası moral oluyo bize bilseniz demek ki olabiliyo di mi kızlar süper ya canım allah sağlıklı sihatli kavuştursun bebişine.. dualarınızı bizden eksik etmeyin :)

hayırlısı olsun cnm ya senın adınada cok sewındım ama kız erkek ne frk eder yeterki saglıkla kawusun bebişilerinize bizede bol dua edın hamişilerin duaları kabul olurmuş............

haklısın canım aslında hiç ümidim yok ama keşke bi süpriz olsa diye bekliyorum....Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin

walla müjde mülde üstüne nası moral oluyo bize bilseniz demek ki olabiliyo di mi kızlar süper ya canım allah sağlıklı sihatli kavuştursun bebişine.. dualarınızı bizden eksik etmeyin :)

canım sağol güzel duaların için.Rabbim size de yaşatsın inş. en kısa zmanda..inş.moraliniz sizin güzel haberlerinizle de daha da artar..duacınızım tabi ki...Allah gönlünüze göre versin..:1hug::dance:

hayırlısı olsun cnm ya senın adınada cok sewındım ama kız erkek ne frk eder yeterki saglıkla kawusun bebişilerinize bizede bol dua edın hamişilerin duaları kabul olurmuş............

sağol canım.dediğin gibi hiç önemi yok cinsiyetin..sağlık önemli..bugünlere eriştik ya...o da büyük bi mucize zaten..Rabbim size de yaşatsın bu mucizeyi..dualarım sizlerle..inşallah sizlerin de güzel haberlerini en yakın zamanda alırız..:1hug:

merhaba kızlar ilknur vede beauty kıslar hayırlı olsun bende sevindim tahminimin tuttuğna allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş.artık sizi kim tutar başlarsınız alışverişe bütçeyide delmeye arkadaşla konuştuk bugün yeni doğum yaptı ya bz parası yetiştiremiom dio bence şimdiden bezleri biriktirin.Bende bu ay incir denedim hayıtta böğürtlen köküde 2 ün önce bir ağrım oldu anlatamam tabi annemlerin evinde boş durmadık ıskalayamam o kadar şey içiyorum herşey bebiş için değilmi siz şimdi kertersiniz bebişleri bide asude elif canlarım aşılamanız hayırlı olur biter sıkıntılarınız inş.parılcım sanada merhaba izmitten sen ne yapıosun sevilci allah tamamına erdirsin inş. sende kucağına sorunsuzz aırsın unuttuğum kim varsa hakkını helal ettsin herkesi çok seviyorum kardeşlerim benim

canım benim ,canım kardeşimmmm tahminlerin harika valahi tebrik ederim kuzucumm....
Dualarım hep size inan inşallah artık sizinkilere sevinelim....
Şu içtiğin bitkiler şifa olsun inşallah canım.....
pko ne alemde senin???:teselli:

ayyy arkadaşım ne güzelll allah sağlıkla kavuştursun prensine inşallah bize bol bol dua yolla emi? aşılama ile mi oldu canım?

canım benim çok saol,darısı başınıza inşallh...Aşılama deil hap tedavisi ile hamiş kaldım.Pkoluydum ben,ama oluyo merak etme.Allah yeterki istesin...En kısa zamnada sizlerinde olması dileğiyle inşallahh....:1hug:

amin canım saol. dualarınızı bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…