kızlar bende klomen kullandım bugun doktor gittim ve bir tane 20mm yumurtam oluşmuş yarın akşam 11de çatlatma iğnesini vurulucam ve cumartesi 11de aşilamam var kızlar ne yapmam lazım bilen varmi ilk aşilamam benım çatlatma iğmesinden sonra ilişki öeriyorlarmı ben sormadım yanı aşilamadan önce:uhm::uhm:
cnm bende bu ay ilk kez aşılama olucam bende cok korkuyordum ama gecmiş sayfalara da bi bakarsan olan arkadaşlar ayrıntılı olarak yazdılar bıze we içimiz rahatladı cnm sende bı bak bence aşılamadan sonrada ilişki ertesi gün galıba olabılıyor sana kalmış die de biliom yarın aksam sor bakalım dr hem bızede net olarak yazarsın cnm hayırlısı olsunkızlar bende klomen kullandım bugun doktor gittim ve bir tane 20mm yumurtam oluşmuş yarın akşam 11de çatlatma iğnesini vurulucam ve cumartesi 11de aşilamam var kızlar ne yapmam lazım bilen varmi ilk aşilamam benım çatlatma iğmesinden sonra ilişki öeriyorlarmı ben sormadım yanı aşilamadan önce:uhm::uhm:
kızlar bende klomen kullandım bugun doktor gittim ve bir tane 20mm yumurtam oluşmuş yarın akşam 11de çatlatma iğnesini vurulucam ve cumartesi 11de aşilamam var kızlar ne yapmam lazım bilen varmi ilk aşilamam benım çatlatma iğmesinden sonra ilişki öeriyorlarmı ben sormadım yanı aşilamadan önce:uhm::uhm:
Kızlarrrrrr bugün dra gittimmmmm,bi oğlum olacak bilio musunuz????
Ayyy inşallah sağlıklı olur kuzucum..Allah hepinizin gönlüne göre versin ve en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmanızı nasip etsin.....
Dualarım hep sizinle....
Ayrıca beauty de öğrenmiş cinsiyetini,ben biliom ama müjdeyi o versin size artık...
Mevzey nerelerdesin kız alnından öpücem seni.....
Rabbim sizlerle olsunnnnnnnnnn....
Kızlarrrrrr bugün dra gittimmmmm,bi oğlum olacak bilio musunuz????
Ayyy inşallah sağlıklı olur kuzucum..Allah hepinizin gönlüne göre versin ve en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmanızı nasip etsin.....
Dualarım hep sizinle....
Ayrıca beauty de öğrenmiş cinsiyetini,ben biliom ama müjdeyi o versin size artık...
Mevzey nerelerdesin kız alnından öpücem seni.....
Rabbim sizlerle olsunnnnnnnnnn....
slm kızlaaar..ilknurcum verdi müjdeyi sıra bende..BENİM KIZIM OLACAAAAAKKKK:dance::teytey::teytey:zeynepcim seni tebrik ederim canım...valla çok ii bildin...darısı size inşallah arkadaşlar.:dance:
keşke olmasa ama belli edio kendini be cnm benım de daha erken ama 11 subatta olmam gerek adet ama şimdiden sıwılceler başladı walla ya nıe cıkarlar kı normalde yoktu bıle hiç bi bu dönemde cıkıo walla bı kaç gün sonra yıne bı test yap bakalım ne olucak inşallah hamişlik stresınden cıkmıstır o sıwılceler cnm .............
walla müjde mülde üstüne nası moral oluyo bize bilseniz demek ki olabiliyo di mi kızlar süper ya canım allah sağlıklı sihatli kavuştursun bebişine.. dualarınızı bizden eksik etmeyin :)
hayırlısı olsun cnm ya senın adınada cok sewındım ama kız erkek ne frk eder yeterki saglıkla kawusun bebişilerinize bizede bol dua edın hamişilerin duaları kabul olurmuş............
merhaba kızlar ilknur vede beauty kıslar hayırlı olsun bende sevindim tahminimin tuttuğna allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş.artık sizi kim tutar başlarsınız alışverişe bütçeyide delmeye arkadaşla konuştuk bugün yeni doğum yaptı ya bz parası yetiştiremiom dio bence şimdiden bezleri biriktirin.Bende bu ay incir denedim hayıtta böğürtlen köküde 2 ün önce bir ağrım oldu anlatamam tabi annemlerin evinde boş durmadık ıskalayamam o kadar şey içiyorum herşey bebiş için değilmi siz şimdi kertersiniz bebişleri bide asude elif canlarım aşılamanız hayırlı olur biter sıkıntılarınız inş.parılcım sanada merhaba izmitten sen ne yapıosun sevilci allah tamamına erdirsin inş. sende kucağına sorunsuzz aırsın unuttuğum kim varsa hakkını helal ettsin herkesi çok seviyorum kardeşlerim benim
ayyy arkadaşım ne güzelll allah sağlıkla kavuştursun prensine inşallah bize bol bol dua yolla emi? aşılama ile mi oldu canım?
canım benim çok saol,darısı başınıza inşallh...Aşılama deil hap tedavisi ile hamiş kaldım.Pkoluydum ben,ama oluyo merak etme.Allah yeterki istesin...En kısa zamnada sizlerinde olması dileğiyle inşallahh....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?