Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim sağol duan için pcom ii aliba geçen ay 4 gün erken adet oldum düzenlendi galiba kendimiş allaha şükür çok ii hissediyorum bu ilaaçlar bebek oldurmassa bana ii gelio buda yeter değilmi sağlık kazanıom çok öptüm oğluşumun annesikaydirigubbakcemile3

canım ben klomen öncesinde başkabir şey kullanmadım ilk defa kullanıyorum
yumurlama takibide yaptırmadım adetimin 3.günü kaç yumurtam var bilmiyorum çünki ozaman doktora gitnedim daha önce gitmiştim hapı yazdı ve 3.günü kullanmaya başla dedi sen ne yapıyorsun canım

Rana 'cım şimdi geldi kırmızılar.yeni tarihim 1 mart inşallah diğer arkadaşlardan alırız güzel haberleri.

canım bende aşılama oldum bu pazar. benimde ilk aşılamaydı. öncelikle bizim dr. ilişki vermedi. kaliteli sperm olsun diye. sana tavsiyem hiç korkma. çok basit bi operasyon. aşılamadan sonra dr. ilişkiye gireceğiniz günleri söyler. aklına takılan bişey olursa sorabilirsin. elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
inşallah aşılamam tutar canım. dr.'dan gelince yaz tamam mı?

Son düzenleme:

Maşallah. Allah tamamına erdirsin canım. darısı burdaki bütün arkadaşlara olsun inş.

arkadaşlar ben klomen hap kullanıyorum ve aşılama yapılacak salı günü yumurtaların durumuna bakacağız bu gün hastalığımın 7. günü geçen ay soğan suyu kullanmıştım 15 gün şimdi devam etsemmiki 7. gün başlanıyo ya soğan suyuna acaba yan etkisi olurmu yoksa yumurtaların gelişmesine yardımcı olurmu napayım kullanayayımmı

kızlar ovıtırella ignesi vurulusu hakkındabılgı almak ıstıorum doktorum kendim de vurabilecegımı soyledı.siz kendınız mı vuruonuz yoksa bı hekıme mı vurduruyosunuz.

kızlar ovıtırella ignesi vurulusu hakkındabılgı almak ıstıorum doktorum kendim de vurabilecegımı soyledı.siz kendınız mı vuruonuz yoksa bı hekıme mı vurduruyosunuz.

asyacan,beuty idil kızlar çooookkkk tebrik ederim allah sağlıklı sıhatli bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin işşallah dualır sizinle sizde eksik etmeyin bizden dualarızınzı.

balsuratcım sanada gelince ovitreli bi hekime vurdursan daha iyi edersin o deri altına vurulan bir iğne çünki benimkini koltuk altına yakın bir yerden yani arka koldan vurdu.riske atma istersen git bi doktora o vursun.

bilmiyorum ama bence kullanmasan daha iyi. soğan kürü adet söktürücü olarak da içiliyo. yumurtanın kaliteli olması için incir kürünü duymuştum.

ben iki sefer kullandim ikisini de kendim vurdum cok incecik bir ucu var zaten, karninin etrafinda bir yeri iki parmaginla hafifce SIkiyosun sonra igneyi 90 derecelik aciyla siringa ediyosun cok basit..kendinde yapabilrisin..

hayir kesinlikle sen igneyi yaptiktan sonra iliski olmamasi gerek cünkü asilama olucak diyosun,,,esinin 3 ila 5 gün arasi sperm vermemis olmas gerekiyo..kesinlikle iliskide bulunmayin

ben seninkini tutturamadim seninde kizin olucak diye düsünmüstüm ,beauty nin kini tutturdum...allah saglik versin insallah erkek kiz fark etmez

canım hayırlı olsun.inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder allahım.tü isteyenlerin allah kucağını doldursun.sen bizlere dua et hamilelerin duaları kabul olur derler.sevgiyle kal.Şeniz

slm kızlar nabersiniz?ben şükür iim.bugün doğum günüm.27ye girdim maalesef..:çok üzgünüm:
elifcim,mevzeycim,mişhacım teşekkür ederim hepinize..darısı size inşallah.dua etmezmiyim hiç..sürekli dilimdesiniz..Rabbim sizi de güldürsün inşallah bu ay..hepinizden güzel haberler almayı o kadar çok istiyorum ki..işte o zaman tam olarak sevinicez ilknurcuğumla..hepinizi çok öpüyorum..Allaha emanet olun canlarım.:1hug::1hug:

canım doğum günün kutu olsun allah bebeğinle sağlıklı sıhatli nice yıllar nasip etsin benimde bu ayın 12 sinde doğum günüm umarım benim ufaklıkta bana bi doğum günü hediyesi yaparda bende o müjdeli haberi alabilirim :CüvCüv: bunlarda senin için a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

beauty cim senin ilk mesajını okudumda mayıs 2008 de yazmışsın tedaviye başladığın zamanı sen ne kadar süre sonra hamile kalabildin? bide nasıl kaldığını anlatırmısın.mutaka yazmışsındır ama bulamadım ben :çok üzgünüm:

beautycim canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara benim canım sıkıldı dokaradım pazartesi gidecektim dok hastaneden ayrılmış nereye gittiğini sorduk bir yere gitmedi dediler ne yapıcaz ya ne talihsizim böle

iyiki doğdun güzelimmm Allah sağlık,mutluluk ve huzuru evinden eksik etmesin.inşallah yeni yaşın daha da güzel günlerle dolu geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…