canım benim ,canım kardeşimmmm tahminlerin harika valahi tebrik ederim kuzucumm....
Dualarım hep size inan inşallah artık sizinkilere sevinelim....
Şu içtiğin bitkiler şifa olsun inşallah canım.....
pko ne alemde senin???:teselli:
canım ben şöyle düşünüyorum iğneden 36 saat sonra sperm vereceği için 2-3 gün en az perhizli olması gerekiyo eğer iğneden sonra ilişki olusa perhiz süresi yetişmeyebili bence bunu dikkate albide canım sen klomen hap kullandın demi peki öncesinde bi ilaç tedavisi gördünmü adetin 3 günü kaç yumurtan vardı peki bilgi verirsen sevinirim
kızlar bende klomen kullandım bugun doktor gittim ve bir tane 20mm yumurtam oluşmuş yarın akşam 11de çatlatma iğnesini vurulucam ve cumartesi 11de aşilamam var kızlar ne yapmam lazım bilen varmi ilk aşilamam benım çatlatma iğmesinden sonra ilişki öeriyorlarmı ben sormadım yanı aşilamadan önce:uhm::uhm:
Kızlarrrrrr bugün dra gittimmmmm,bi oğlum olacak bilio musunuz????
Ayyy inşallah sağlıklı olur kuzucum..Allah hepinizin gönlüne göre versin ve en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmanızı nasip etsin.....
Dualarım hep sizinle....
Ayrıca beauty de öğrenmiş cinsiyetini,ben biliom ama müjdeyi o versin size artık...
Mevzey nerelerdesin kız alnından öpücem seni.....
Rabbim sizlerle olsunnnnnnnnnn....
kızlar ovıtırella ignesi vurulusu hakkındabılgı almak ıstıorum doktorum kendim de vurabilecegımı soyledı.siz kendınız mı vuruonuz yoksa bı hekıme mı vurduruyosunuz.
arkadaşlar ben klomen hap kullanıyorum ve aşılama yapılacak salı günü yumurtaların durumuna bakacağız bu gün hastalığımın 7. günü geçen ay soğan suyu kullanmıştım 15 gün şimdi devam etsemmiki 7. gün başlanıyo ya soğan suyuna acaba yan etkisi olurmu yoksa yumurtaların gelişmesine yardımcı olurmu napayım kullanayayımmı
kızlar ovıtırella ignesi vurulusu hakkındabılgı almak ıstıorum doktorum kendim de vurabilecegımı soyledı.siz kendınız mı vuruonuz yoksa bı hekıme mı vurduruyosunuz.
kızlar bende klomen kullandım bugun doktor gittim ve bir tane 20mm yumurtam oluşmuş yarın akşam 11de çatlatma iğnesini vurulucam ve cumartesi 11de aşilamam var kızlar ne yapmam lazım bilen varmi ilk aşilamam benım çatlatma iğmesinden sonra ilişki öeriyorlarmı ben sormadım yanı aşilamadan önce:uhm::uhm:
Ayyy inşallah sağlıklı olur kuzucum..Allah hepinizin gönlüne göre versin ve en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmanızı nasip etsin.....
Dualarım hep sizinle....
Ayrıca beauty de öğrenmiş cinsiyetini,ben biliom ama müjdeyi o versin size artık...
Dualarım hep sizinle....
slm kızlar nabersiniz?ben şükür iim.bugün doğum günüm.27ye girdim maalesef..:çok üzgünüm:
elifcim,mevzeycim,mişhacım teşekkür ederim hepinize..darısı size inşallah.dua etmezmiyim hiç..sürekli dilimdesiniz..Rabbim sizi de güldürsün inşallah bu ay..hepinizden güzel haberler almayı o kadar çok istiyorum ki..işte o zaman tam olarak sevinicez ilknurcuğumla..hepinizi çok öpüyorum..Allaha emanet olun canlarım.:1hug::1hug:
kızlar selamm herkese ...keyiflerr nasıl .kaydirigubbakcemile5
slm kızlar nabersiniz?ben şükür iim.bugün doğum günüm.27ye girdim maalesef..:çok üzgünüm:
elifcim,mevzeycim,mişhacım teşekkür ederim hepinize..darısı size inşallah.dua etmezmiyim hiç..sürekli dilimdesiniz..Rabbim sizi de güldürsün inşallah bu ay..hepinizden güzel haberler almayı o kadar çok istiyorum ki..işte o zaman tam olarak sevinicez ilknurcuğumla..hepinizi çok öpüyorum..Allaha emanet olun canlarım.:1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?