Kızlarrrrrr bugün dra gittimmmmm,bi oğlum olacak bilio musunuz????
Ayyy inşallah sağlıklı olur kuzucum..Allah hepinizin gönlüne göre versin ve en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmanızı nasip etsin.....
Dualarım hep sizinle....
Ayrıca beauty de öğrenmiş cinsiyetini,ben biliom ama müjdeyi o versin size artık...
Mevzey nerelerdesin kız alnından öpücem seni.....
Rabbim sizlerle olsunnnnnnnnnn....
kizlar yaa nekadar uzun yazismissiniz yine masallah okuyamadim hicbisey .....
ben asilamami oldum bugün ikinci gün hafif bir karin agrisi disinda gayet iyiyim..cokta sakinim bu sefer takmiyorum kafama...
asudecigim insallah seninde benimde bu ay mutlu son olucak...sonuc 14 subatta ama test yaptirmayi düsünmüyosum zaten 15 subat adet günüm..bekleyip görecegiz..
hayirlisi olsun hepimiz icin dua ediyorum...insallah kabul olur.
slm kızlar nabersiniz?ben şükür iim.bugün doğum günüm.27ye girdim maalesef..:çok üzgünüm:
elifcim,mevzeycim,mişhacım teşekkür ederim hepinize..darısı size inşallah.dua etmezmiyim hiç..sürekli dilimdesiniz..Rabbim sizi de güldürsün inşallah bu ay..hepinizden güzel haberler almayı o kadar çok istiyorum ki..işte o zaman tam olarak sevinicez ilknurcuğumla..hepinizi çok öpüyorum..Allaha emanet olun canlarım.:1hug::1hug:
asude80 .!.:canım benimmm bende hızına yetişemiyorum yazıların,iyi olduğunu duymak çok mutlu etti.takma hiçbişeyi. olacak olacak de ki olsun.sevgililer gününe sevinerek girice benim inşallah yumurtalarım bol bol olacak ve güzel haberi sizlerle paylaşıcam.
alla sonuna kadar güldürsün hepimizi
slm kızlar nabersiniz?ben şükür iim.bugün doğum günüm.27ye girdim maalesef..:çok üzgünüm:
elifcim,mevzeycim,mişhacım teşekkür ederim hepinize..darısı size inşallah.dua etmezmiyim hiç..sürekli dilimdesiniz..Rabbim sizi de güldürsün inşallah bu ay..hepinizden güzel haberler almayı o kadar çok istiyorum ki..işte o zaman tam olarak sevinicez ilknurcuğumla..hepinizi çok öpüyorum..Allaha emanet olun canlarım.:1hug::1hug:
Elifciğim benimde bugün altıncı günüm. kasıklarımda batma var. ayrıca çok afedersiniz ama akıntım var. sizin dr. kaç ilişiki önerdi? inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz.
ara sira bende de batma oluyo ama cabuk geciyo...bende de akinti var cünkü vajinal yoldan günde 6 tane progesteron kullaniyorum acayip akinti yapio sanki süzme yogurt gibi..doktor bizde iliski konusunda bisey demedi biliyorum ki aslinda iliskide sinirlama yapmiolar ama ben ilaclar cok akinti yaptigi icin rahat hissetmiyorum kendimi ve birlikte olmuyoruz,,,normal yolla hamile kalanlar aslinda hamile olduklarini ögrenene kadar hertürlü isi yapip esleriyle birliktede oluolar ama bizim zaten zorla bi bebek sahibi olasimiz var onuda tehlikeye atmiyalim..tutalim kendimizi azcik demiklava:
canim dogum gününmüs kutlu vede mutlu olsun,,,hayirli saglikli yaslar diliyorum sana...bizde ilknurla senin yakana yapistik bizde de dua bize de diye :roflol:napailm insan caresiz olunca herseyden medet umar hale geliodelikafadulden
canim benim bugün 6.günüm..ama gögüs agrilarim sinyal yolluo bana,,insallah insallah deyip dolasiyorum ortalikta....
senin asilama tarihin daha belli olmadi galiba hala ignelere devam ediomusun?
verdiğin bilgi için teşekkür ederim canım. bizim dr. iki ilişki dedi. zaten bi hamiş olalım inan artık herşey onlara endeksli.
bizim dr. ağır kaldırma felan dedi. sağolsun eşim bu konuda çok yardımcı oluyo. inşallah karşılığını da alırız.ikimizde bi hafta sonra test yapacaz. beni merakta bırakma sonucu yaz bende yazarım inş.
kac ignen kaldi ki???insallah birsürü yumurtacigin olusur..ve insallah bitanesi sana tutunabilir....ay sonunda da senin maratonun baslio desene sende gün saymaya baslicaksin...asude80 .!.:tatlım benim iğnelere devam. bakalım yumurtalar iyi ve bol bol gelişirse sanırım ay sonuna herşey belli olur. önce senin güzel haberinle sonra benim güzel haberimle seviniriz inşallah
ara sira bende de batma oluyo ama cabuk geciyo...bende de akinti var cünkü vajinal yoldan günde 6 tane progesteron kullaniyorum acayip akinti yapio sanki süzme yogurt gibi..doktor bizde iliski konusunda bisey demedi biliyorum ki aslinda iliskide sinirlama yapmiolar ama ben ilaclar cok akinti yaptigi icin rahat hissetmiyorum kendimi ve birlikte olmuyoruz,,,normal yolla hamile kalanlar aslinda hamile olduklarini ögrenene kadar hertürlü isi yapip esleriyle birliktede oluolar ama bizim zaten zorla bi bebek sahibi olasimiz var onuda tehlikeye atmiyalim..tutalim kendimizi azcik demiklava:
asilamadan hemen sonra mi dedi iliskiyi daha yumurta canliyken???
bizde hic iliski konusunda konusulmadi bile..sen progesteron kullanmiyomusun ki??cok akinti yaptigi icin ben rahat hissetmiyorum..agir islerden bende kaciyorum uzanmiyorum hicbiseye ama olcagi varsa zaten oluyo böyle seylere hic bakmio inan...
sen test yaptirican galiba ben karaliyim kesinlikle eger esim cok üstüme gelmezse test yaptirmicam bu sefer adetimi beklicem
selam kızlar..nabersiniz?ben bildiğiniz gibiyim,çok şükür iim.
-zeynepcim,asudecim,elifcim,mişhacım ve hazan yağmurucum..canlarım sağolun.
bu arada hazan yağmurucum..sanırım sen de aşılama yaptırıyosun,yanlış mı anladım bilmiyorum ama..inşallah sonucu çok güzel olur..tüm dostlar..dualarımdasınız.Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah.
ilknurcum sen nerelerdesin?en son msnde görüştük,yeni okulunda başarılar ve mutlu,huzurlu ortamlar diliyorum bi tanem.Allah yardımcın olsun..
parılcım sen nereye kayboldun canım benim?uzun zamandır yazışamıyoruz..valla merak ediyorum canım.umarım hayatında ii şeyler oluyodur da ondan giremiyosundur nete..özledim seni canım..ihmal etme bizleri.klava:
kızlar benim canım KIZIMA isim önerilerinizi rica edicem..ben farketmeden erkeğe yoğunlaşmışım..niyeyse..çok fazla isim buldum ama kararsızım.tek seçebildiğim KAYRA(Allahtan gelen iilik,lütuf demek)iki isim istiyorum ben.öncelikle benim bulduğum isim için yorumlarınızı ve sonra da sizin önerilerinizi bekliyorum canlarım.lütfen yardıııımmmm..hepinizi çok öptüm.sizin bebişlere de isim arıycamız günler gelecek inşallah..:1hug:a.s.
merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim sizler gibi bende bebiş sahibi olmak istiyorum klomen kullanıyorum şimdi hepimiz için hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?