Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin oğlunu. oğluma senin işveli cilveli ve de neşeli kızını alacaktım ama artık ikinciye inşallah. oğluşunun sünnet düğününe çağırırsınbizi. anaaam çok uçtum galiba biri beni durdursun. yakında oğlanı askere de gönderelim diyeceğim. hadi bakalım fıstık isimleri düşünmeye başla....

canım benimmm bende hızına yetişemiyorum yazıların,iyi olduğunu duymak çok mutlu etti.takma hiçbişeyi. olacak olacak de ki olsun.sevgililer gününe sevinerek girice :teytey: benim inşallah yumurtalarım bol bol olacak ve güzel haberi sizlerle paylaşıcam.
alla sonuna kadar güldürsün hepimizi

arkadaşlar ben hala adet olmadım ama 3 gündür ara ara belim karnım kasıklarımm filan ağrıyor.yarın test için çağırdı doktorum ama yine o gıcık sonuçla karşılaşmaktan çok korkuyorum.......................................

canim dogum gününmüs kutlu vede mutlu olsun,,,hayirli saglikli yaslar diliyorum sana...bizde ilknurla senin yakana yapistik bizde de dua bize de diye :roflol:napailm insan caresiz olunca herseyden medet umar hale geliodelikafadulden

canim benim bugün 6.günüm..ama gögüs agrilarim sinyal yolluo bana,,insallah insallah deyip dolasiyorum ortalikta....
senin asilama tarihin daha belli olmadi galiba hala ignelere devam ediomusun?

Doğum günün kutlu olsun. Allah sağlıklı, mutlu ve huzur dolu nice ömürler nasip etsin eşinle ve bebişinle..........

Elifciğim benimde bugün altıncı günüm. kasıklarımda batma var. ayrıca çok afedersiniz ama akıntım var. sizin dr. kaç ilişiki önerdi? inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz.

arkadaşlar siz çatlatma iğnesinden sonra doktorunuz ne zaman eşinizle beraber olun dedi özellikle hamile kalanlar tavsiyelerini yazarsa hepimiz için çok iyi olur

Elifciğim benimde bugün altıncı günüm. kasıklarımda batma var. ayrıca çok afedersiniz ama akıntım var. sizin dr. kaç ilişiki önerdi? inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz.

ara sira bende de batma oluyo ama cabuk geciyo...bende de akinti var cünkü vajinal yoldan günde 6 tane progesteron kullaniyorum acayip akinti yapio sanki süzme yogurt gibi..doktor bizde iliski konusunda bisey demedi biliyorum ki aslinda iliskide sinirlama yapmiolar ama ben ilaclar cok akinti yaptigi icin rahat hissetmiyorum kendimi ve birlikte olmuyoruz,,,normal yolla hamile kalanlar aslinda hamile olduklarini ögrenene kadar hertürlü isi yapip esleriyle birliktede oluolar ama bizim zaten zorla bi bebek sahibi olasimiz var onuda tehlikeye atmiyalim..tutalim kendimizi azcik demiklava:

verdiğin bilgi için teşekkür ederim canım. bizim dr. iki ilişki dedi. zaten bi hamiş olalım inan artık herşey onlara endeksli.
bizim dr. ağır kaldırma felan dedi. sağolsun eşim bu konuda çok yardımcı oluyo. inşallah karşılığını da alırız.ikimizde bi hafta sonra test yapacaz. beni merakta bırakma sonucu yaz bende yazarım inş.

Kızlarrrrrrrrrr kımse son durumu yazmamıs su gecıkenler son gunlerı olanlar hadıııı yazın bebıs var dıye merak ettım sonuc ne kırmızıları gorenler 2 cısıgı gorenler lutfen yazın

tatlım benim iğnelere devam. bakalım yumurtalar iyi ve bol bol gelişirse sanırım ay sonuna herşey belli olur. önce senin güzel haberinle sonra benim güzel haberimle :teytey::teytey:seviniriz inşallah

asilamadan hemen sonra mi dedi iliskiyi daha yumurta canliyken???
bizde hic iliski konusunda konusulmadi bile..sen progesteron kullanmiyomusun ki??cok akinti yaptigi icin ben rahat hissetmiyorum..agir islerden bende kaciyorum uzanmiyorum hicbiseye ama olcagi varsa zaten oluyo böyle seylere hic bakmio inan...
sen test yaptirican galiba ben karaliyim kesinlikle eger esim cok üstüme gelmezse test yaptirmicam bu sefer adetimi beklicem

asude80 .!.:
tatlım benim iğnelere devam. bakalım yumurtalar iyi ve bol bol gelişirse sanırım ay sonuna herşey belli olur. önce senin güzel haberinle sonra benim güzel haberimle seviniriz inşallah
kac ignen kaldi ki???insallah birsürü yumurtacigin olusur..ve insallah bitanesi sana tutunabilir....ay sonunda da senin maratonun baslio desene sende gün saymaya baslicaksin...

selam kızlar..nabersiniz?ben bildiğiniz gibiyim,çok şükür iim.
-zeynepcim,asudecim,elifcim,mişhacım ve hazan yağmurucum..canlarım sağolun.doğum günümü kutlamışsınız.cevap yazamamıştım.kusura bakmayın..ii ki varsınız..
-asudecim.senin aşılaman ne zaman?ben yapıldı sanıyodum önceki yazdıklarını sanırım yanlış okumuşum..inşallah müjdeyle biter bu işlem.elifcim sen de aşılama yaptırıcaksın anladığım kadarıyla.dualarım sizlerle...inşallah sıradakiler sizlersinizdir...
-zeynepcim dr olayına çok üzüldüm.gerçekten dr değiştirmek zorunda kalmak çok zor.sanırım memnundun dr'undan.neyse sıkma canını bi tanem.vardır bi hayır diyelim.inşallah Rabbim karşına çok ii bi dr çıkarır ve inşallah onu vesile kılar bebişin için..
-mişha,canım.nasıl hamile kaldığımı sormuşsun.ben aşılamayla hamile kaldım.1 düşükten sonra 6 ay ara verdik,ve aradan sonra da 8 ay uğraştık.bu 8 ayın 4ü klomen ve ovitrelle'le geçti.ilk 4 ay da hiç bişey kullanmadan denedik.ama 8 ayın sonunda anlaşıldı sorun,eşimin hareketli spermleri azdı..ve ilk aşılamada geldi meleğim..çok şükür Allahıma..darısı sizlere inşallah..senin problemin ne canım?inşallah bi an önce kavuşursun sen de meleğine..
bu arada hazan yağmurucum..sanırım sen de aşılama yaptırıyosun,yanlış mı anladım bilmiyorum ama..inşallah sonucu çok güzel olur..tüm dostlar..dualarımdasınız.Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah.
ilknurcum sen nerelerdesin?en son msnde görüştük,yeni okulunda başarılar ve mutlu,huzurlu ortamlar diliyorum bi tanem.Allah yardımcın olsun..
parılcım sen nereye kayboldun canım benim?uzun zamandır yazışamıyoruz..valla merak ediyorum canım.umarım hayatında ii şeyler oluyodur da ondan giremiyosundur nete..özledim seni canım..ihmal etme bizleri.klava:
kızlar benim canım KIZIMA isim önerilerinizi rica edicem..ben farketmeden erkeğe yoğunlaşmışım..niyeyse..çok fazla isim buldum ama kararsızım.tek seçebildiğim KAYRA(Allahtan gelen iilik,lütuf demek)iki isim istiyorum ben.öncelikle benim bulduğum isim için yorumlarınızı ve sonra da sizin önerilerinizi bekliyorum canlarım.lütfen yardıııımmmm..hepinizi çok öptüm.sizin bebişlere de isim arıycamız günler gelecek inşallah..:1hug:a.s.

progestronu sana niçin verdi dr bunun dışında iğne hap filan kullanıyormusun bunu ilkdefa duydunda bilgi verirsen sevinirim

progesteronu olasi gebeliklerde bebek rahimde daha iyi tutunabilsin diye verdi doktor.ilk asilamada da kullanmistim3 tane günde, simdi 6 taneye cikardi onun disinda baska bi ilac kullanmiyorum tatlim..folik asit aliyorum düzenli ama o sayilmaz zaten..bakalim 7 gün gecti hayirlisiyla olduysa bir gebelik simdiye kadar olmustur zaten bundan sonrasi sadece beklemek sabretmek...

bizim dr. aşılamdan sonraki gün ve iki gün sonra ilişki dedi. ben şuan deltakortril diye bi ilaç kullanıyorum. tedavim süresince progesteron kullanmadım.
valla ben test yapmayı düşünüyorum çünki adetimi beklesem 14. günün üstüne 5 gün daha geçmesi gerekecek. en azından yoksa beklentim olmaz. adet oluncada yıkılmam.
inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz.

Son düzenleme:

canım ben 1 şubatta aşılama yaptım. elifde o gün aşılama yapmış. ikimizde artık şafak sayıyoruz.
bulduğun isim mana anlamıyla çok güzel. ama erkek ismine benzemiyor mu?
MİSLİNA ismine ne dersin? ashabı kefde 300 küsür sene uyuyan 7 kişiden birisi.

merhaba kıslarrrrr...
beauty güzel kızın için kayra güzel bir isim ben de severim. eylül,güneş,gökçe,bulut ..gibi isimleri de seviyorum. aklında bulunsun diye yazmak istedim.
biliyorsunuz bizim mikroenjeksiyonla tüp bebek olacak ve çikolata kistlerim var. o nedenle iğne sürecimi kontrollerim belirleyecek. salı günü aksilik olmazsa kontrolüm var. çok ümitliyim. içimde pozitif bir heyecan var. iğne vurunmak çok çok geriyor beni ama emeksiz yemek olmuyor..bizim sınavımızda buymuş.dualarınızı esirgemeyin kıslar ben de size duacıyım.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim sizler gibi bende bebiş sahibi olmak istiyorum klomen kullanıyorum şimdi hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…