Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoşbulduk saol.artık sıkıntı oldu bu hamilelik konusu umarım tez zamanda bebişim olur tabiki sizinde:ecrin_bebek:

selam canım naber nasılsın bebiş nasıl umarım ikinzde iyisinizdir.
benim problemimi sormuşsun bende olan sorun malesef pko bizde 1 yıldır deniyoruz bunun ilk 6 ayı tamamen doğal yolla denedik olmadı sonra klomene başladık hiç yumurta oluşmuyodu bende son 4 aydır çok iyi yumurtalar oluşuyo bunun son iki ayıda ovitrel vuruldum yani ikincisini geçtiğimiz pazartesi vuruldum ve beklemedeyim canım.

kızının adına gelince kayra güzel bir isim gerçekten ama ne yalan söliyim ben onu erkek ismi sanıyodum :1rolleyes: ben kız isimlerinden en çok ADA ismini beğeniyorum.
bu arada MİŞHA eğer allah nasip ederde bi kızım olursa ona koymayı düşündüğüm isimdir.anlamıda TANRININ ARMAĞANI demek.umarım tanrım en yakın zamanda kızımı bana armağan eder

kızlar bişey sorucam ben klomen kullanıyorum şuan ama doktorum onun yaznında iğnefelan vermedi yumurtlama hapıyla iğne bir mi kullanılıyo bilgisi olan varmı teşekkürler

klomen yumurtlaman için.iğnede çatlama iğnesidir.yumurtaların gelişince 20mm olunca iğneyi oluyosun.yumurta takibi olur ilk etapta.yumurtaların kendiliğinden çatlıyorsa iğne vermez.

senin cok beklemen gerekmis evet insan okadar heyecana dayanamaz..bende öyle bir sorun yok 14 ü test günüm 15 i adet günüm onun icinde bukadar rahat hissediyorum ikinci olmasi bana tecrübe katti..bazen kendimi aglarken üzülürken buluyorum ama olmazsa da napalim olmadi deyip gecicem..ne zaman hayirliysa ozaman olur zaten....
.kullandigin ilac ne ilaci am progesteron iceren bi ilacmi???bende tedaviye baslarken progesteron kullanmadim asilama olduktan 1 gün sonra baslaniyo 14 gün eger gebelik olursa da 3 ay devam edilio dedi doktor bana....

beauty canim kizina isim sormussun ben ön sayfalarda da yazmistim senin icin galiba görmedin nisa-asya-almina ve melek bunlar benim cok hosuma gidiyo...KAYRA da cok güzel ama ben kayra ismini erkek ismi olarak duydum hep...kizda duyunca kulak asinaligi olmadi acikcasişakkıdı

Son düzenleme:
kızlar bu yumurtlama günleri dışında yani sonrasında birlikte olmak iyi değil diye yazmışlar arkadaşlar ama doktorum bana bunu söylemedi bunla ilgili bilgi verebilir misiniz

kızlar meraba. ben 31 ocakta ikinci ovitrelle mi vuruldum. 10 günde iilişki verdi dr. şimdi ben bu on gün gerekli çalışmaları yapcam 09 şubatta bu 10 günlük süre sona erecek. şimdi beni bazı sorularım var
1) bu 09 şubattan sonra ilişkiye girelim mi?
2) adet olmam gereken tarih ( ki inşallah olmam) 23ü gibi o tarihe kadar test için bekleyeyim mi?
3) bekleme derseniz ne zaman test yaptırayım
nolur cevap veriiin

kızlar bu yumurtlama günleri dışında yani sonrasında birlikte olmak iyi değil diye yazmışlar arkadaşlar ama doktorum bana bunu söylemedi bunla ilgili bilgi verebilir misiniz

cnm ben bunu dr sordum yumurtlama dönemi yani catlatma iğnesi yapıldıktan 3-5 gun içinde hep ilşki öneriyor we gerisi artık size kalmış dedi bana yani olsa da olur olmasa da gebelıkle bı ilgisi olmaz yani canım sana kalmış........

1- catlama döneminden sonra zaten 2 gun daha ilşki werio dr ama zaten bu süre senın 10 gün aralıgında cnm bu yuzden sonrası sizin kendi isteginize kalmış bişiy
2- bence bekle cuku zaten hamiş diilsen adetin gelicek bosuna heweslenmiş olucaksın adetın bı kaç gün geçsin o zmn yap test cnm ben cok test yaptım hep yaptım ama insan ne kdr istemesede cok heweslenıyo we sonu hüsran olunca cok üzülüyor cnm o zmn da ya warsa erken mi yaptım testi cıkmamış olabılır mi die düşüncen bence yapma boswer
3-eger beklemem dersen de 20 22 si gibi kan testi yaparsan cıkar ama idrar testinde cıkmayabılır cnm bence

canım benim öncelikle doğum günün geçmişde olsa kutlu olsun.Kızın olacakmış ne güzel
Allah hayırlısıyla size kavuştursun birtanem.
Bende önemli bişey yok sadece ev doluydu şu birkaç zamandır ara ara baktım ben yinede
Açıkcası beni unuttunuz diyede içten içe üzülüyordum ne yalan söylim.:çok üzgünüm:
Beautyninde oğlu olacakmış Rabbim sağ sağlim gelmesini sağlar inşallah.
Hepinizi öpüyorum canım kendinize ii bakın bizleride dualarınızda unutmayın.kaydirigubbakcemile5

kızlar günaydınnnnn....... hayırdır kimsecikler yok bu sabah pazartesi sendromumu:uhm: kızlar ben birazdan doktora gidicem yine pazartesi ovitelle vurulmuştum bı günde kontrole gidicem çatlamışmı rahim duvrı kalınlaşmışmı diye dua edin banada iyi haberlerle döniyim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlaar ben gedlim bugün 9.gün olmus asilamada galiba gün saymayinca dahada cabukmu gecio ne...ama ara sira batmalar ve meme agrilarindan baska bisey hissetmiyorum....kötü düsünüp kötüyü cagirmak oluo bu aslinda ama bana yine tutmadi gibi gelio...

bu arada zeynep yok ilknur yok ne yapiolar acep haberi olan varmi?

merhaba elif çim bizde dün geldik memleketten 20 saatlik yol kendimize geleemeden bugün okul başladı tam gaz ikinci döneme girdik.canım inş. aşılaman tutar ümitlendirmeyeyim ama bence bu sefer tutmuş gibi gelio rabbim yüzünü güldürsün isteyen herkesi tabi haberin vardır benim dok şehir dışına birr ile gidecekmiş şans işte ne yapacağım muallakta adet olana kadar (inş. olmam)dok araştırcam gene siz tezden sona ulaşırsınız biz uğraşcaz gibi öptüm canım kib

çok mutsuzum.....
az önce doktordan geldim pazartesi günü ovitrel vrulmuştum ama yumurtam malesef çatlamamış senağlama gerçi doktor bazen bu gibi durumlarda yumurta çatlıyo ama dışarı atmıyo içerde dölleniyo bizde bunu göremiyoruz ve hamilelikle sonuçlanıyo dedi ama benim hiç umudum yok milyonda bir ihtimal benimi bulucak :uhm:

hos geldin sefa geldin..nasildi attil bari ilk dönemin yorgunlugu gitti mi??
senin doktor olayini okumustum evet hayirlisi olsun tatlim anladigim kadariyla doktorundan memnundun gitmesine üzülüyosun..ama yeni bulacagin doktor belki ilk tedavide basariya ulastirr seni...olumlu düsün hayirlisi olsun hakkinda...
beni umutlandirmak icin herkes tutmustur diyo ama ben kendimi umutlandirmak istemiyorum,zaten testte yapmicam akisina biraktim.. zaten bu seferde olmazsa tüp bebek yollarini asindirmaya baslicaz galiba...

igenyi vuruldugun halde mi catlamamis yumurtan sende pko falan mi var ki???pko olanlarda böyle seyler oluo diye duymustum....bulani nasil buluo öyle bir ihtimal varmis demekki belki senide bulmustur bile insallah:Saruboceq:

Son düzenleme:

elifciğim günler geçtikçe ümitsizliğim artıyo. malesef adet ve hamilelik belirtisi aynı. bence benim de tutmadı. inan maddi olarak değil ama manevi olarak insan sarsılıyo bu tedavi süresinde. bide benim aşılamayı başka bi ilde yaptırmam gerekiyo. burdaki imkanlar iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…