selam kızlar..nabersiniz?ben bildiğiniz gibiyim,çok şükür iim.
-zeynepcim,asudecim,elifcim,mişhacım ve hazan yağmurucum..canlarım sağolun.doğum günümü kutlamışsınız.cevap yazamamıştım.kusura bakmayın..ii ki varsınız..
-asudecim.senin aşılaman ne zaman?ben yapıldı sanıyodum önceki yazdıklarını sanırım yanlış okumuşum..inşallah müjdeyle biter bu işlem.elifcim sen de aşılama yaptırıcaksın anladığım kadarıyla.dualarım sizlerle...inşallah sıradakiler sizlersinizdir...
-zeynepcim dr olayına çok üzüldüm.gerçekten dr değiştirmek zorunda kalmak çok zor.sanırım memnundun dr'undan.neyse sıkma canını bi tanem.vardır bi hayır diyelim.inşallah Rabbim karşına çok ii bi dr çıkarır ve inşallah onu vesile kılar bebişin için..
-mişha,canım.nasıl hamile kaldığımı sormuşsun.ben aşılamayla hamile kaldım.1 düşükten sonra 6 ay ara verdik,ve aradan sonra da 8 ay uğraştık.bu 8 ayın 4ü klomen ve ovitrelle'le geçti.ilk 4 ay da hiç bişey kullanmadan denedik.ama 8 ayın sonunda anlaşıldı sorun,eşimin hareketli spermleri azdı..ve ilk aşılamada geldi meleğim..çok şükür Allahıma..darısı sizlere inşallah..senin problemin ne canım?inşallah bi an önce kavuşursun sen de meleğine..
bu arada hazan yağmurucum..sanırım sen de aşılama yaptırıyosun,yanlış mı anladım bilmiyorum ama..inşallah sonucu çok güzel olur..tüm dostlar..dualarımdasınız.Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah.
ilknurcum sen nerelerdesin?en son msnde görüştük,yeni okulunda başarılar ve mutlu,huzurlu ortamlar diliyorum bi tanem.Allah yardımcın olsun..
parılcım sen nereye kayboldun canım benim?uzun zamandır yazışamıyoruz..valla merak ediyorum canım.umarım hayatında ii şeyler oluyodur da ondan giremiyosundur nete..özledim seni canım..ihmal etme bizleri.klava:
kızlar benim canım KIZIMA isim önerilerinizi rica edicem..ben farketmeden erkeğe yoğunlaşmışım..niyeyse..çok fazla isim buldum ama kararsızım.tek seçebildiğim KAYRA(Allahtan gelen iilik,lütuf demek)iki isim istiyorum ben.öncelikle benim bulduğum isim için yorumlarınızı ve sonra da sizin önerilerinizi bekliyorum canlarım.lütfen yardıııımmmm..hepinizi çok öptüm.sizin bebişlere de isim arıycamız günler gelecek inşallah..:1hug:a.s.
hoşbulduk saol.artık sıkıntı oldu bu hamilelik konusu umarım tez zamanda bebişim olur tabiki sizinde:ecrin_bebek:
hoş geldin özgüla.s.umarım sende en kısa zamansa kuzuna kavuşursun.
bizim dr. aşılamdan sonraki gün ve iki gün sonra ilişki dedi. ben şuan deltakortril diye bi ilaç kullanıyorum. tedavim süresince progesteron kullanmadım.
valla ben test yapmayı düşünüyorum çünki adetimi beklesem 14. günün üstüne 5 gün daha geçmesi gerekecek. en azından yoksa beklentim olmaz. adet oluncada yıkılmam.
inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz.
kızlar bu yumurtlama günleri dışında yani sonrasında birlikte olmak iyi değil diye yazmışlar arkadaşlar ama doktorum bana bunu söylemedi bunla ilgili bilgi verebilir misiniz
kızlar meraba. ben 31 ocakta ikinci ovitrelle mi vuruldum. 10 günde iilişki verdi dr. şimdi ben bu on gün gerekli çalışmaları yapcam 09 şubatta bu 10 günlük süre sona erecek. şimdi beni bazı sorularım var
1) bu 09 şubattan sonra ilişkiye girelim mi?
2) adet olmam gereken tarih ( ki inşallah olmam) 23ü gibi o tarihe kadar test için bekleyeyim mi?
3) bekleme derseniz ne zaman test yaptırayım
nolur cevap veriiin
selam kızlar..nabersiniz?ben bildiğiniz gibiyim,çok şükür iim.
-zeynepcim,asudecim,elifcim,mişhacım ve hazan yağmurucum..canlarım sağolun.doğum günümü kutlamışsınız.cevap yazamamıştım.kusura bakmayın..ii ki varsınız..
-asudecim.senin aşılaman ne zaman?ben yapıldı sanıyodum önceki yazdıklarını sanırım yanlış okumuşum..inşallah müjdeyle biter bu işlem.elifcim sen de aşılama yaptırıcaksın anladığım kadarıyla.dualarım sizlerle...inşallah sıradakiler sizlersinizdir...
-zeynepcim dr olayına çok üzüldüm.gerçekten dr değiştirmek zorunda kalmak çok zor.sanırım memnundun dr'undan.neyse sıkma canını bi tanem.vardır bi hayır diyelim.inşallah Rabbim karşına çok ii bi dr çıkarır ve inşallah onu vesile kılar bebişin için..
-mişha,canım.nasıl hamile kaldığımı sormuşsun.ben aşılamayla hamile kaldım.1 düşükten sonra 6 ay ara verdik,ve aradan sonra da 8 ay uğraştık.bu 8 ayın 4ü klomen ve ovitrelle'le geçti.ilk 4 ay da hiç bişey kullanmadan denedik.ama 8 ayın sonunda anlaşıldı sorun,eşimin hareketli spermleri azdı..ve ilk aşılamada geldi meleğim..çok şükür Allahıma..darısı sizlere inşallah..senin problemin ne canım?inşallah bi an önce kavuşursun sen de meleğine..
bu arada hazan yağmurucum..sanırım sen de aşılama yaptırıyosun,yanlış mı anladım bilmiyorum ama..inşallah sonucu çok güzel olur..tüm dostlar..dualarımdasınız.Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah.
ilknurcum sen nerelerdesin?en son msnde görüştük,yeni okulunda başarılar ve mutlu,huzurlu ortamlar diliyorum bi tanem.Allah yardımcın olsun..
parılcım sen nereye kayboldun canım benim?uzun zamandır yazışamıyoruz..valla merak ediyorum canım.umarım hayatında ii şeyler oluyodur da ondan giremiyosundur nete..özledim seni canım..ihmal etme bizleri.klava:
kızlar benim canım KIZIMA isim önerilerinizi rica edicem..ben farketmeden erkeğe yoğunlaşmışım..niyeyse..çok fazla isim buldum ama kararsızım.tek seçebildiğim KAYRA(Allahtan gelen iilik,lütuf demek)iki isim istiyorum ben.öncelikle benim bulduğum isim için yorumlarınızı ve sonra da sizin önerilerinizi bekliyorum canlarım.lütfen yardıııımmmm..hepinizi çok öptüm.sizin bebişlere de isim arıycamız günler gelecek inşallah..:1hug:a.s.
merhaba elif çim bizde dün geldik memleketten 20 saatlik yol kendimize geleemeden bugün okul başladı tam gaz ikinci döneme girdik.canım inş. aşılaman tutar ümitlendirmeyeyim ama bence bu sefer tutmuş gibi gelio rabbim yüzünü güldürsün isteyen herkesi tabi haberin vardır benim dok şehir dışına birr ile gidecekmiş şans işte ne yapacağım muallakta adet olana kadar (inş. olmam)dok araştırcam gene siz tezden sona ulaşırsınız biz uğraşcaz gibi öptüm canım kib
mişha .!.:çok mutsuzum.....
az önce doktordan geldim pazartesi günü ovitrel vrulmuştum ama yumurtam malesef çatlamamış gerçi doktor bazen bu gibi durumlarda yumurta çatlıyo ama dışarı atmıyo içerde dölleniyo bizde bunu göremiyoruz ve hamilelikle sonuçlanıyo dedi ama benim hiç umudum yok milyonda bir ihtimal benimi bulucak
kizlaar ben gedlim bugün 9.gün olmus asilamada galiba gün saymayinca dahada cabukmu gecio ne...ama ara sira batmalar ve meme agrilarindan baska bisey hissetmiyorum....kötü düsünüp kötüyü cagirmak oluo bu aslinda ama bana yine tutmadi gibi gelio...
bu arada zeynep yok ilknur yok ne yapiolar acep haberi olan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?