- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
elifciğim günler geçtikçe ümitsizliğim artıyo. malesef adet ve hamilelik belirtisi aynı. bence benim de tutmadı. inan maddi olarak değil ama manevi olarak insan sarsılıyo bu tedavi süresinde. bide benim aşılamayı başka bi ilde yaptırmam gerekiyo. burdaki imkanlar iyi değil.
bu tamamen psikolojik bir durum evet..insan bu durumda maddi olarak nekadar yipransada umursamiyo...bende ki belirtilerde adet belirtisine benzio insallah tam askidir ama sanmiyorum canim..
bu seferde tutunamazsa ben artik asilama degil tüp bebek düsünüyorum...seneye dogrú bakalim
senin yine % 25 mis benim o bile degil...ikinci oldugu icin bide bende endometrioz oldugu icindaha az sansim var...insallah tutmustur insallah bu ay bizede nasip etmistir rabbim bu mutlulugu yasamayi..
benimde ailemde sadece annem bilio ve teyzem esimin ailesinde söylemiyoru zaten yeyip bitiriyolar bizi bebek diye tedavi asamasndan haberlei olmasin
ya arkadaşım burdaki herkes sorunun ne olduğunu biliyo. bizim burda imkanlar kısıtlı. ben daha önce bi hamilelik atlattım diye dr. fazla tetkikde yaptırmadı. bilmiyorum. umarım gerçektende ciddi bi sıkıntım yoktur. aşılama aşamasına geldiğime göre bi sıkıntı var ama burdakiler ve imkanlar kısıtlı.
ben annemede söylemedim. kimsenin bilmesini istemiyorum. bizim çevrede artık baskı uygulamaya başladı. hadi artık ne bekliyorsunuz diye. bende oluruna bıraktık artık diyorum.
sen sorunun ne oldugunu bilemden mi tedavi oluyosun...dipsiz kuyuda cirpiniyosun keske önce sorunu ögrenseydiniz,.daha önce hamile kaldin ama düsük mü yaptin anlamadim...insallah ikimizde bukadar duayla olumlu sonuclar aliriz tatlim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hos geldin sefa geldin..nasildi attil bari ilk dönemin yorgunlugu gitti mi??
senin doktor olayini okumustum evet hayirlisi olsun tatlim anladigim kadariyla doktorundan memnundun gitmesine üzülüyosun..ama yeni bulacagin doktor belki ilk tedavide basariya ulastirr seni...olumlu düsün hayirlisi olsun hakkinda...
beni umutlandirmak icin herkes tutmustur diyo ama ben kendimi umutlandirmak istemiyorum,zaten testte yapmicam akisina biraktim.. zaten bu seferde olmazsa tüp bebek yollarini asindirmaya baslicaz galiba...
igenyi vuruldugun halde mi catlamamis yumurtan sende pko falan mi var ki???pko olanlarda böyle seyler oluo diye duymustum....bulani nasil buluo öyle bir ihtimal varmis demekki belki senide bulmustur bile insallah:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar gebe kalmayı engellemeyecek yada herhangi bi zararı olmayacak önerebileceğiniz bi zayıflama yöntemi veya hap gibi bişeyler var mı?çok kilo aldım bişeyler yapmam lazım malum bebek fikrine biraz ara verdim daha doğrusu tedaviye.en azından şu kiloları verebilsem biraz mutlu olabileceğim herhalde.hepinizi kocaman öpüyorum............................Şeniz
selamlar herkese.ben 25 ocak ta ovıtrelle çatlatma iğnemi vuruldum bugün test yaptım evde ikinci çizgiyi silik gördüm.kan testi de yaptırdım bakalım ne olacak.akşama doğru 5 te alıcam sonucu.bana dua edin arkadaşlar.allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun.
kızlar sımdı hastaneden geldım kan tahlılı yapıldı prolaktınıme ve bebıs varmı dıye bakacak yarın saat 3 de sonuc alıcam dr um bu ay benden umıtlı ama benım hıc umıdım yok yarın gene gıdıcem alacak sonucları elıne prolaktınınn dusmus ama bebıs yok dıcek emınım nese sonucu yarın yazarım kızlar
kızlar sımdı hastaneden geldım kan tahlılı yapıldı prolaktınıme ve bebıs varmı dıye bakacak yarın saat 3 de sonuc alıcam dr um bu ay benden umıtlı ama benım hıc umıdım yok yarın gene gıdıcem alacak sonucları elıne prolaktınınn dusmus ama bebıs yok dıcek emınım nese sonucu yarın yazarım kızlar
selamlar herkese.ben 25 ocak ta ovıtrelle çatlatma iğnemi vuruldum bugün test yaptım evde ikinci çizgiyi silik gördüm.kan testi de yaptırdım bakalım ne olacak.akşama doğru 5 te alıcam sonucu.bana dua edin arkadaşlar.allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?