Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bu tamamen psikolojik bir durum evet..insan bu durumda maddi olarak nekadar yipransada umursamiyo...bende ki belirtilerde adet belirtisine benzio insallah tam askidir ama sanmiyorum canim..
bu seferde tutunamazsa ben artik asilama degil tüp bebek düsünüyorum...seneye dogrú bakalim

canım benim inş. tüp bebek aşamasına gelmezsin. bu ay tutmuştur. benim sıkıntım ailemde tedavi gördüğümü bilen yok. mecburen il dışına çıkmam lazım. bizim birgün bile evde olmadığımız hemen farkediliyor. inşallah bu ay ikimizinde tutmuşturda bu sıkıntıdan kurtuluruz. dr. sordum şansımız ne kadar diye %25 dedi.

senin yine % 25 mis benim o bile degil...ikinci oldugu icin bide bende endometrioz oldugu icindaha az sansim var...insallah tutmustur insallah bu ay bizede nasip etmistir rabbim bu mutlulugu yasamayi..
benimde ailemde sadece annem bilio ve teyzem esimin ailesinde söylemiyoru zaten yeyip bitiriyolar bizi bebek diye tedavi asamasndan haberlei olmasin

ya arkadaşım burdaki herkes sorunun ne olduğunu biliyo. bizim burda imkanlar kısıtlı. ben daha önce bi hamilelik atlattım diye dr. fazla tetkikde yaptırmadı. bilmiyorum. umarım gerçektende ciddi bi sıkıntım yoktur. aşılama aşamasına geldiğime göre bi sıkıntı var ama burdakiler ve imkanlar kısıtlı.
ben annemede söylemedim. kimsenin bilmesini istemiyorum. bizim çevrede artık baskı uygulamaya başladı. hadi artık ne bekliyorsunuz diye. bende oluruna bıraktık artık diyorum.

merhaba arkadaşlar gebe kalmayı engellemeyecek yada herhangi bi zararı olmayacak önerebileceğiniz bi zayıflama yöntemi veya hap gibi bişeyler var mı?çok kilo aldım bişeyler yapmam lazım malum bebek fikrine biraz ara verdim daha doğrusu tedaviye.en azından şu kiloları verebilsem biraz mutlu olabileceğim herhalde.hepinizi kocaman öpüyorum............................Şeniz

sen sorunun ne oldugunu bilemden mi tedavi oluyosun...dipsiz kuyuda cirpiniyosun keske önce sorunu ögrenseydiniz,.daha önce hamile kaldin ama düsük mü yaptin anlamadim...insallah ikimizde bukadar duayla olumlu sonuclar aliriz tatlim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benim ilk hamileliğim 4,5 aylıkken sonlandı. ikiz gebelikti. dr. kontrolüne gittiğimde yavrularımın öldüğünü öğrendim. çok sıkıntı çektim. ama çok şükür geçti.
1 yıl boyunca çocuk sahibi olamayınca dr. gittim. fsh hormonum yüksek çıktı biraz. dr. başkada bişey demedi.
inşallah bu ay tedavilerimiz cvp verir.

allah sabir versin 4,5 ay karninda tasiyip varkilarina alistiktan sonra onlari kaybetmek cok zor olmustur..ama bence ´birkez hamile kaldiysan belki simdide tedaviye cvp verirsin belki yine tutar..insallah bu sefer yüzün güler...
ben kactim iyi geceler sna..fazla düsünmemeye bak..insallah olmustur dua her kapiyi acar insallah bunuda acmistir

kızlar ben dün adet oldum aslında 11-13 subat gıbı gelmesi gerekiyordu ama erken geldi malesef bende önceden iğnelerimi almamıştım ama allhtan bugun getırttırdım we tamamladım we bugun dr gittim hersey iyiymiş kistim falan da yokmuş yarın başlıcaz bakalım iğnelere benım için dua edın laf aramızda iğneden korkmazdım ama bu iğneler beni cok ürküttü ya inşallah olur artık bu ay allah hepimizim gönlüne göre wersin inşallah ....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

selamlar herkese.ben 25 ocak ta ovıtrelle çatlatma iğnemi vuruldum bugün test yaptım evde ikinci çizgiyi silik gördüm.kan testi de yaptırdım bakalım ne olacak.akşama doğru 5 te alıcam sonucu.bana dua edin arkadaşlar.allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun.

evet canım malesef pko var artık iç umudum almadı benim bu işten :1no2:

kızlar sımdı hastaneden geldım kan tahlılı yapıldı prolaktınıme ve bebıs varmı dıye bakacak yarın saat 3 de sonuc alıcam dr um bu ay benden umıtlı ama benım hıc umıdım yok yarın gene gıdıcem alacak sonucları elıne prolaktınınn dusmus ama bebıs yok dıcek emınım nese sonucu yarın yazarım kızlar

merhaba canım hemen sana biraz ip ucu veriyim günde mutlaka 2-3 litre su içiceksin bunu asla atlama
sabah:1/2 simit veya k.ekmeğine tost. veya 30 gr.b.peynir domtes salatalık 2 dilim k.ekmeği
öğlen: 4 kaşık sebze yemeği yoğurt salata 2 dilim ekmek
akşam: ızgara et ,tavuk veya balık 1 dilim ekmek yoğurt salata,

aralarada birer porsyon meyva.

ben bu yöntemle 12 kilo verdim.

canım benim nerelerdesin sen ya...işşallah sonuç pozitif çıkar benim bu ayda umudum btti.senn için çok ço çok dua edicem canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah vardır bebiş.belirtilerin ne kaçıncı günündesin .ben 12.günüm yarın yaptıracam bende kan tahlili.kan tahlilini nerde yaptırıyorsunuz bu kadar geç veriyolar.ben bir saatte alıyom hcg yi.benimde ümidim yok ama ilk aşılamamdı.belim ağrıyo.bide bugün sol kasığımda sanırım kist büyüyo tık tık atıyo

canım arkadaşım içini ferah tut. inşallah yarın güzel bi süprizle karşılaşırsın. bu ay şeytanın bacağını kırcaz hepimiz. inşallah güzel haberle dönersin.

bugün 16 günün oluo yani..günün gecti mi ki?
insallah tutunmustur sana bebegin hayirlisiylahihoyyyt

canim o doktorlar hep öyle ümit verio insana sonra fos cikio diyolar zaten sansiniz sukadardi bukadardi atip tutuyolar...insallah kan tahlilinden olumlu sonuc alirsin....hadi artik su listede yeni hamileler görme zamani geldide gecio bile..:CüvCüv:

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................elif
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
maat.........................
boncukx...................
ahsenecem...............
mişha...............
beryal................
idilengin.................
dila_naz....................
ingilizceci..................
özlem1415.................
canimdacan ...............
dolunay_esra................
sevdalinka59................
nursim05................
belya.....................

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................
2)asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53...........
6)sevil78............

listeyi de güncelledim cok gerilerde kalmasin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…