Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benım belırtım oldugu ıcın kan tahlılı yaptırmadım bu nu dr um ıstedı bak o tık tık atanbebek olabılır ınsallh vardırda ne bıleyım

ınsallh ama nerd bende o sans

kızlar merhaba uzun bir aradan sonra... ne zamandır yoğunluktan hem iş hem de evde bırakın siteye internete bile giremiyordum.... umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır...
sizlerin 2 konuda fikrini almak istiyorum:
1. ben bu ay doktor değiştirdim.. geçen ay serophene ve ovitrelle ile ilk denemeyi yapmış idik... geçen ay eski doktorum çatlatma iğnesini yaptırdı ve aynı gün itibariyle 3 günlük ilişki takvimi verdi .... bu ay doktor değiştirdim.. .... bu doktorum çatlatma iğnesini vurulduktan 36 saat sonra ilişki önerdi.. hatta ona göre hesap yaptık doktorun yanında aynı saatlerde evde olalım diye sırnaşık şey neyse ona göre ilişki takvimi ayarlandı bu ay... ya ne iştir :uhm: anlamadım... geçen ay 36 saat falan hesabı olmadığı gibi takvim de farklı oldu... geçen ayım bi kakalağın yüzanden boşa mı gitti yani kötükedihüso sizlere de genelde 36 saat mi veriliyor??
2. geçen ay ovitrelle'den 1-2 gün sonra kasığımda ağrı olmuştu... tabii bunun yumurtanın çatlamasından olduğunu tahmin ettim... ama bu ay ovitrelleden sonra neredeyse hiç ağrım olmadı.. yalnızca çok hafif bir kasık ağrısı ve dolgunluk hissi... acaba yumurta bu ay çatlamamış olabilir mi :uhm: ilk aklıma gelen bu oldu maalesef :bbo: çatlakma iğnesinden sonra yumurtası çatladığı halde fazla ağrı yaşamayanınız var mı acep :uhm:
sevgiler ... öptüm kocaman herkesi :enbuyukkk:

mrhb canım catlama ignesini agrı verdi zaman catladı agrı vermedi zaman çatlamadı diye bence birşey yok o kendini dinlediğin için sana öyle geliyor bende 4,5 yıldır vurduruyorum ama herhangi öyle birsancılı durumla karşılaşmadım 36 sonrasıda dogrudur çünkü benim doktorda hep tedaviye takvimi öyle ayarlarız kafana takma böyle soruları kaç yılık evlisin nezamdan beri tedavi oluyorsun:teselli:

ya çok takıyorum ve dıdık dıdık detaya giriyorum farkındayım a.s ama semacım bu yaşımdan kaynaklanıyor... geri sayımdayım.. yaşım 38.. 39un içindeyim.. o nedenle geçen ayım boşuna geçmişse haliyle sinirleniyorum doktora.... biz hazirandan beri korunmuyoruz.... yani 7-8 aydır deniyoruz.... 2 aydır da serophene/ovitrelle ikilisi.. önümüzdeki ay aşılama dedi doktor... hayırlısı bakalım

canım ben belırtım oldugu ıcın gıtmedım dr um ıstedı canım o yuzden yaptırıyomınsallh vardır ama bence yok nasıp bakalım

canım ben belırtım oldugu ıcın gıtmedım dr um ıstedı canım o yuzden yaptırıyomınsallh vardır ama bence yok nasıp bakalım

cnm ya bu kdr karamsar olma cnm ya kıyamam ben sana ya üzme bu kdr kendini cnm ya düşmüştür prolaktinin cnm ya o kdr sey kullanıosun allah yardımcımız olsun walla cok zor ama bırbırımıze destek olarak bu işi başarıcaz cnm cok öpüyorum seni
.................ŞenizŞenizŞeniz

ınsallah dusmusturde bı haptan barı kurtulurum sanada hayırlı olsun canım asılamaya gectın ınsallah tez zamanda sonucunu alırsın arkadasım senı cok opuyorum

cnm telaşlanma bence cunku benımde dr iğneden hemen sonra ilşki wermiyor cnm ertesı gın fln oluo yanı 36 saat fln işte
bide benım de iğneden sonra feci ağrım oluo ben sordum onu da dr normal bazen olabılır kasık we karın agrısı dıo zaten cok asırı bı anda sancı gırınce de catladıgını anlıom ama bi ay hiç agrım olmamıştı onu da sordum oda normal dedi cnm bazen anlamazsın bıle catladını dedi hareket halındeyken falan bellı olmaz dedi biz cok dınlıoz ya kendımızı ondan catladımı catlamadımı cok takıoz ama takma cnm zaten ertesı gunde dr gıtmıs oluom catlamış dio kesin senın de ööle olur cnm allah hakkında hayırlısı wersin en kısa zaman da beklıyorum hamiş haberini cnm .............

canım diet listen için çok teşekkür ederim..............inşallah başarırım.........

ya arkadaslar benimde doktorum igne vuruldugun gun itibariyle 3 gun birliktelik dedi... sizlerde 36 saat sonra diyorsunuz ne yapacagimi sasirdim... Bugun igne vurulacagim bendemirmirmirmir:bbo:

ya arkadaslar benimde doktorum igne vuruldugun gun itibariyle 3 gun birliktelik dedi... sizlerde 36 saat sonra diyorsunuz ne yapacagimi sasirdim... Bugun igne vurulacagim bendemirmirmirmir:bbo:

Canım bende geçen cuma vuruldum ovitrelleyı .Drum bana ısrarlaa üzerinde durarakk cumartesi günü birliktelik dedi...Yani 36.saat falan demedi..Çoğu arkadaşım çatlatı vurulduktan sonra 36 saati beklemeden yaptılar hamiş kaldılarr.Bana dr cumartesi,pazar,pazartesi 3 gün mutlaka dedı Diğer günlerde istediğiniz gibi devam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…