inşallah vardır bebiş.belirtilerin ne kaçıncı günündesin .ben 12.günüm yarın yaptıracam bende kan tahlili.kan tahlilini nerde yaptırıyorsunuz bu kadar geç veriyolar.ben bir saatte alıyom hcg yi.benimde ümidim yok ama ilk aşılamamdı.belim ağrıyo.bide bugün sol kasığımda sanırım kist büyüyo tık tık atıyo
eser canım arkadaşım nasılsın?
saol canım ııım sen nasılsın yarını beklıyorum ıste ya
canim o doktorlar hep öyle ümit verio insana sonra fos cikio diyolar zaten sansiniz sukadardi bukadardi atip tutuyolar...insallah kan tahlilinden olumlu sonuc alirsin....hadi artik su listede yeni hamileler görme zamani geldide gecio bile..:CüvCüv:
HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................elif
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
maat.........................
boncukx...................
ahsenecem...............
mişha...............
beryal................
idilengin.................
dila_naz....................
ingilizceci..................
özlem1415.................
canimdacan ...............
dolunay_esra................
sevdalinka59................
nursim05................
belya.....................
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................
2)asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53...........
6)sevil78............
listeyi de güncelledim cok gerilerde kalmasin...
kızlar merhaba uzun bir aradan sonra... ne zamandır yoğunluktan hem iş hem de evde bırakın siteye internete bile giremiyordum.... umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır...
sizlerin 2 konuda fikrini almak istiyorum:
1. ben bu ay doktor değiştirdim.. geçen ay serophene ve ovitrelle ile ilk denemeyi yapmış idik... geçen ay eski doktorum çatlatma iğnesini yaptırdı ve aynı gün itibariyle 3 günlük ilişki takvimi verdi .... bu ay doktor değiştirdim.. .... bu doktorum çatlatma iğnesini vurulduktan 36 saat sonra ilişki önerdi.. hatta ona göre hesap yaptık doktorun yanında aynı saatlerde evde olalım diye sırnaşık şey neyse ona göre ilişki takvimi ayarlandı bu ay... ya ne iştir :uhm: anlamadım... geçen ay 36 saat falan hesabı olmadığı gibi takvim de farklı oldu... geçen ayım bi kakalağın yüzanden boşa mı gitti yani kötükedihüso sizlere de genelde 36 saat mi veriliyor??
2. geçen ay ovitrelle'den 1-2 gün sonra kasığımda ağrı olmuştu... tabii bunun yumurtanın çatlamasından olduğunu tahmin ettim... ama bu ay ovitrelleden sonra neredeyse hiç ağrım olmadı.. yalnızca çok hafif bir kasık ağrısı ve dolgunluk hissi... acaba yumurta bu ay çatlamamış olabilir mi :uhm: ilk aklıma gelen bu oldu maalesef :bbo: çatlakma iğnesinden sonra yumurtası çatladığı halde fazla ağrı yaşamayanınız var mı acep :uhm:
sevgiler ... öptüm kocaman herkesi :enbuyukkk:
mrhb canım catlama ignesini agrı verdi zaman catladı agrı vermedi zaman çatlamadı diye bence birşey yok o kendini dinlediğin için sana öyle geliyor bende 4,5 yıldır vurduruyorum ama herhangi öyle birsancılı durumla karşılaşmadım 36 sonrasıda dogrudur çünkü benim doktorda hep tedaviye takvimi öyle ayarlarız kafana takma böyle soruları kaç yılık evlisin nezamdan beri tedavi oluyorsun:teselli:
canım ben belırtım oldugu ıcın gıtmedım dr um ıstedı canım o yuzden yaptırıyomınsallh vardır ama bence yok nasıp bakalıminşallah vardır bebiş.belirtilerin ne kaçıncı günündesin .ben 12.günüm yarın yaptıracam bende kan tahlili.kan tahlilini nerde yaptırıyorsunuz bu kadar geç veriyolar.ben bir saatte alıyom hcg yi.benimde ümidim yok ama ilk aşılamamdı.belim ağrıyo.bide bugün sol kasığımda sanırım kist büyüyo tık tık atıyo
canım ben belırtım oldugu ıcın gıtmedım dr um ıstedı canım o yuzden yaptırıyomınsallh vardır ama bence yok nasıp bakalım
cnm ya bu kdr karamsar olma cnm ya kıyamam ben sana ya üzme bu kdr kendini cnm ya düşmüştür prolaktinin cnm ya o kdr sey kullanıosun allah yardımcımız olsun walla cok zor ama bırbırımıze destek olarak bu işi başarıcaz cnm cok öpüyorum seni
.................ŞenizŞenizŞeniz
cnm telaşlanma bence cunku benımde dr iğneden hemen sonra ilşki wermiyor cnm ertesı gın fln oluo yanı 36 saat fln iştekızlar merhaba uzun bir aradan sonra... ne zamandır yoğunluktan hem iş hem de evde bırakın siteye internete bile giremiyordum.... umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır...
sizlerin 2 konuda fikrini almak istiyorum:
1. ben bu ay doktor değiştirdim.. geçen ay serophene ve ovitrelle ile ilk denemeyi yapmış idik... geçen ay eski doktorum çatlatma iğnesini yaptırdı ve aynı gün itibariyle 3 günlük ilişki takvimi verdi .... bu ay doktor değiştirdim.. .... bu doktorum çatlatma iğnesini vurulduktan 36 saat sonra ilişki önerdi.. hatta ona göre hesap yaptık doktorun yanında aynı saatlerde evde olalım diye sırnaşık şey neyse ona göre ilişki takvimi ayarlandı bu ay... ya ne iştir :uhm: anlamadım... geçen ay 36 saat falan hesabı olmadığı gibi takvim de farklı oldu... geçen ayım bi kakalağın yüzanden boşa mı gitti yani kötükedihüso sizlere de genelde 36 saat mi veriliyor??
2. geçen ay ovitrelle'den 1-2 gün sonra kasığımda ağrı olmuştu... tabii bunun yumurtanın çatlamasından olduğunu tahmin ettim... ama bu ay ovitrelleden sonra neredeyse hiç ağrım olmadı.. yalnızca çok hafif bir kasık ağrısı ve dolgunluk hissi... acaba yumurta bu ay çatlamamış olabilir mi :uhm: ilk aklıma gelen bu oldu maalesef :bbo: çatlakma iğnesinden sonra yumurtası çatladığı halde fazla ağrı yaşamayanınız var mı acep :uhm:
sevgiler ... öptüm kocaman herkesi :enbuyukkk:
merhaba canım hemen sana biraz ip ucu veriyim günde mutlaka 2-3 litre su içiceksin bunu asla atlama
sabah:1/2 simit veya k.ekmeğine tost. veya 30 gr.b.peynir domtes salatalık 2 dilim k.ekmeği
öğlen: 4 kaşık sebze yemeği yoğurt salata 2 dilim ekmek
akşam: ızgara et ,tavuk veya balık 1 dilim ekmek yoğurt salata,
aralarada birer porsyon meyva.
ben bu yöntemle 12 kilo verdim.
ya arkadaslar benimde doktorum igne vuruldugun gun itibariyle 3 gun birliktelik dedi... sizlerde 36 saat sonra diyorsunuz ne yapacagimi sasirdim... Bugun igne vurulacagim bendemirmirmirmir:bbo:
ya arkadaslar benimde doktorum igne vuruldugun gun itibariyle 3 gun birliktelik dedi... sizlerde 36 saat sonra diyorsunuz ne yapacagimi sasirdim... Bugun igne vurulacagim bendemirmirmirmir:bbo:[/QUOT
yumurtalar 18-36 saat içinde çatlıyo spermlerde 72 saat canlı kalıyo buna göre iğneyi bu gün vurulduysan yarın ve öbür gün ondan sonrada birer gün arayla ilişkiye devam ediyosun.
bugün 16 günün oluo yani..günün gecti mi ki?
insallah tutunmustur sana bebegin hayirlisiylahihoyyyt
ya arkadaslar benimde doktorum igne vuruldugun gun itibariyle 3 gun birliktelik dedi... sizlerde 36 saat sonra diyorsunuz ne yapacagimi sasirdim... Bugun igne vurulacagim bendemirmirmirmir:bbo:[/QUOT
yumurtalar 18-36 saat içinde çatlıyo spermlerde 72 saat canlı kalıyo buna göre iğneyi bu gün vurulduysan yarın ve öbür gün ondan sonrada birer gün arayla ilişkiye devam ediyosun.
misha canım nerelerdesin.müjdemi verim teyze oluyosun canım.hamileyim.senin bellei oldumu sonuç.güzel haberlerini bekliyorum.:dance::dance::dance:
tatım sen nerdesin yahuklava: var mı bi gelişme sende merak ettim fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?