- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
canım benim nerelerdesin sen ya...işşallah sonuç pozitif çıkar benim bu ayda umudum btti.senn için çok ço çok dua edicem canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet canım tutunmuş hamileyim 2 haftalık.allah isteyen herkese nasip etsin.:teytey:
eserciğim nerelerdesin? sonuçlarını aldın mı? inşallah güzel haberler verirsin bize bak hamiş haberleri gelmeye başladı. sıra sende bitanem
canım benim senin için hayırlısını versin allah .inşallah en kısa zaman da güzel haberlerini alırız.öpüyorum seni.ben tahlil sonucumu aldım 2 haftalık minik bir yeğenin var. :CüvCüv:
canım nerelerdesin.senle denk gelemez olduk kaydirigubbakcemile5
ay cnm cok sewindim hayırlı olsun cnm allah herkese nasıp etsin inşallah bu duyguyu bu liste zaten bi tek bana ugurlu gelemedi ama size bari geldi ona da cok sewindim cnm dua et benim için de allah hayırlısyla we sağlıkla kucagına alamayıda nasıp etsin sana cnm öpüyorum..............evet canım tutunmuş hamileyim 2 haftalık.allah isteyen herkese nasip etsin.:teytey:
evet canım tutunmuş hamileyim 2 haftalık.allah isteyen herkese nasip etsin.:teytey:
geldım canım ben demıstım dımı aynısı oldu bebıs yok prolaktınım dusmus olsun buda bızım ıcın cok ıyı dedı ama benceole deıl tabı benden bu haberı kımse duyamıck galıba canım
,canım çok sevindimhihoyyyt Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin buaradaki herkese bu duyguları yaşatsın.
beryal tebrik ederimmmm darısı başımıza inşallah.Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı da nasip etsin
canıııımmmmmm çok sevindim birtanemmmm kendine çok çok dikkat et olurmu kendinede yeğenimizede iyi bak çok öpüyorum ve tebrik ediyorum canım benim inan çok sevindim ve diycek bişey bulamıyorum başka hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ay cnm cok sewindim hayırlı olsun cnm allah herkese nasıp etsin inşallah bu duyguyu bu liste zaten bi tek bana ugurlu gelemedi ama size bari geldi ona da cok sewindim cnm dua et benim için de allah hayırlısyla we sağlıkla kucagına alamayıda nasıp etsin sana cnm öpüyorum..............
canım bnm ya inankı sankı ben hamış olmusum gıbı sevındm ınan çok çok sevndım ya benm cesaretım yok test yapmaya nednse ben pazartesını bekleyecem galıba bıde kan tahlılı yaptıracam hayırlısı olsun valla sen demişsn ya yatacan 1 ay boyunca dıye ben aksıne hep ayaktayım işle guçle ugrasıyom evde tek basıma olsam yatarım ama kayınvalıdeme çıkmak zorundayım hergun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?