Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................elif
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
maat.........................
boncukx...................
ahsenecem...............
mişha...............
idilengin.................
dila_naz....................
ingilizceci..................
özlem1415.................
canimdacan ...............
dolunay_esra................
sevdalinka59................
nursim05................
belya.....................

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................:CüvCüv:

2)asyacan7...............İlknur:CüvCüv:
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53...........:CüvCüv:
6)sevil78............:CüvCüv:
7)beryal...................:CüvCüv:

listeyi de güncelledim yeni bir hamisimiz var artik nede olsahihoyyythihoyyythihoyyyt

canım benim nerelerdesin sen ya...işşallah sonuç pozitif çıkar benim bu ayda umudum btti.senn için çok ço çok dua edicem canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim senin için hayırlısını versin allah .inşallah en kısa zaman da güzel haberlerini alırız.öpüyorum seni.ben tahlil sonucumu aldım 2 haftalık minik bir yeğenin var. :CüvCüv:

evet canım tutunmuş hamileyim 2 haftalık.allah isteyen herkese nasip etsin.:teytey:

aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy...tebrik ederim canım yaa..hihoyyyt:teytey::teytey::teytey:çoook sevindim.Allah tamamına erdirsin.valla listemiz uğurlu geldi..Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.yeni gördüm mesajı.çok mutlu oldum canım valla..darısı buradaki herkesin başına inşallah.bizi gelişmelerden haberdar et olur mu annecikyerimsenibenŞenizve lütfen dikkatli ol canım.sakın ağır bişey kaldırma.iş miş yapma hayatım.şööle 8 haftayı atlatana kadar hareketlerine dikkat et canım.Allahım korusun.çok öpüyorum..bebişinle birlikte Allaha emanet ol canım.:1hug::teytey:

eserciğim nerelerdesin? sonuçlarını aldın mı? inşallah güzel haberler verirsin bize bak hamiş haberleri gelmeye başladı. sıra sende bitanem

eserciğim nerelerdesin? sonuçlarını aldın mı? inşallah güzel haberler verirsin bize bak hamiş haberleri gelmeye başladı. sıra sende bitanem

geldım canım ben demıstım dımı aynısı oldu bebıs yok prolaktınım dusmus olsun buda bızım ıcın cok ıyı dedı ama benceole deıl tabı benden bu haberı kımse duyamıck galıba canım

canım benim senin için hayırlısını versin allah .inşallah en kısa zaman da güzel haberlerini alırız.öpüyorum seni.ben tahlil sonucumu aldım 2 haftalık minik bir yeğenin var. :CüvCüv:

,canım çok sevindimhihoyyyt Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin buaradaki herkese bu duyguları yaşatsın.

beryal tebrik ederimmmm darısı başımıza inşallah.Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı da nasip etsin

canım nerelerdesin.senle denk gelemez olduk kaydirigubbakcemile5

canıııımmmmmm çok sevindim birtanemmmm kendine çok çok dikkat et olurmu kendinede yeğenimizede iyi bak çok öpüyorum ve tebrik ediyorum canım benim inan çok sevindim ve diycek bişey bulamıyorum başka hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

evet canım tutunmuş hamileyim 2 haftalık.allah isteyen herkese nasip etsin.:teytey:
ay cnm cok sewindim hayırlı olsun cnm allah herkese nasıp etsin inşallah bu duyguyu bu liste zaten bi tek bana ugurlu gelemedi ama size bari geldi ona da cok sewindim cnm dua et benim için de allah hayırlısyla we sağlıkla kucagına alamayıda nasıp etsin sana cnm öpüyorum..............

geldım canım ben demıstım dımı aynısı oldu bebıs yok prolaktınım dusmus olsun buda bızım ıcın cok ıyı dedı ama benceole deıl tabı benden bu haberı kımse duyamıck galıba canım

canım bu kadar karamsar olmaya. :çok üzgünüm: vakti zamanı gelince olcak buna inan. hakkımızda hayırlısı olsun.

beryal tebrik ederimmmm darısı başımıza inşallah.Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı da nasip etsin

teşekkür ederim allah isteyen herkese yaşatsın.ben çok şaşkınım aslında hiç umudum yoktu ama oldu.umarım bir sorun olmaz da bebişim tutunur annesine.

çok teşekkür ederim kankam.allah sizlerede nasip etsin hala şaşkınım.olmaz bu ay diyodum ama oldu.doktorum 10 gün yatmamı söyledi ilk 1 ay çok önemliymiş.hamilelerin yüzde 50 si bebklerini bu ayda kaybediyolarmış o yüzden hep yatıyorum.sizlerede tavsiyem aşılama yada çatlatma iğnesi vurulunca 1 ay kadar dikkat edin ağır kaldırmayın mümkün olduğunca dinlenin.bana dua et meleğim beni bırakmasın.öpüyorum canım. ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım bnm ya inankı sankı ben hamış olmusum gıbı sevındm ınan çok çok sevndım ya benm cesaretım yok test yapmaya nednse ben pazartesını bekleyecem galıba bıde kan tahlılı yaptıracam hayırlısı olsun valla sen demişsn ya yatacan 1 ay boyunca dıye ben aksıne hep ayaktayım işle guçle ugrasıyom evde tek basıma olsam yatarım ama kayınvalıdeme çıkmak zorundayım hergun

çok teşekkür ederim amin tatlım.burası sana da şans getirecek ben inanıyorum .bak. olmasa benim olmazdı.tek yumurtalığım var ve onda da tek yumurtam vardı.umudunu kaybetme.allahım mucizeler yaratıyo.olacak inanıyorum.allahım doğru zamanı bekliyo. o isteyince herşey olur.ben 3 yıldır bekliyodum ve olmaz dediğim zaman da oldu.allah tüm isteyenlere versin.öpüyorum. tatlım.Şeniz

canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.allah inşallah seninde yüzünü güldürecek ben inanıyorum.umudunu kaybetme.fırsat buldukç da dinlen fazla ağır kaldırma tamammı öpüyorum kardeşim.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…