beryalcım canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah........................rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın inşallahsositososito:dance:
çok teşekkür ederim kankam.allah sizlerede nasip etsin hala şaşkınım.olmaz bu ay diyodum ama oldu.doktorum 10 gün yatmamı söyledi ilk 1 ay çok önemliymiş.hamilelerin yüzde 50 si bebklerini bu ayda kaybediyolarmış o yüzden hep yatıyorum.sizlerede tavsiyem aşılama yada çatlatma iğnesi vurulunca 1 ay kadar dikkat edin ağır kaldırmayın mümkün olduğunca dinlenin.bana dua et meleğim beni bırakmasın.öpüyorum canım. ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Kızlar ya ben cok kotuyum hıc ama hıc umıdım kalmadı artık aglamaktan canım cıktı her gecen gun dahada zor olmaya basladı bugun arkadasımın bebek mevludu vardı gıdemedım gene herkes soracak daha yokmu dıye o soruyu cok kotuyum ya neden rabbım vermıyo bu neyın gunahı?cok doldum onceden bu kadar takmazdım ınsanlardan nefret edıyorum ınsanlar cok acımasız
etmezmiyim canım benim bütün dualarım seninle eminim meleğin sıkı sıkı tutunmuştur sana sen yeterki dikkat et kendine bu arada canım sen aşılamamı olmuştun yoksa sadece çatlatma mı vurulmuştun hatırlayamadım birden de:uhm:
Kızlar ya ben cok kotuyum hıc ama hıc umıdım kalmadı artık aglamaktan canım cıktı her gecen gun dahada zor olmaya basladı bugun arkadasımın bebek mevludu vardı gıdemedım gene herkes soracak daha yokmu dıye o soruyu cok kotuyum ya neden rabbım vermıyo bu neyın gunahı?cok doldum onceden bu kadar takmazdım ınsanlardan nefret edıyorum ınsanlar cok acımasız
ay bu günler gecmek bilmiyor. benim ilişki sürecim bitti. kızlar ben gecen ay ovitrelle den sonra sancı çekmekten ölmüştüm. kasıklarım sancılanırdı. ama bu ay sancı mancı yok. tık yok resmen. ne demek oluyor bu? hiç umudum yok yine. stres yapıyorum evde huzurum yok resmen. 31 ocakta iğne yaptırdım ne zaman ve hangi testi yaptırayım. kan mı idrar mı?
kadisim dr bana 10 gün ilişki süresi verdi.bitti süremiz ama yine de kendimiz için ilişkilerimiz oluyor yanii... bu arada ben ne zaman tahlil yada test yaptırayım... senağlamayani 4 şubatta ovitrella iğne olmuştum
haklısın aslında cnm sende cok iyi bilirsin ki birinin hamiş:CüvCüv: haberini aldıgımda inan cok sewiniyorum ama kendim için de bi o kdr üzülüyorum cnm allah hakkmızda hayırlısını wersin ,inşallah hepimiz en yakın zaman da hamiş oluruz inan artık cok istiyorum bunu cnm allah senınde saglıkla we huzurla babişini kucagına almayı nasip etsin uzun ömürlü saglıklı yıllar wersin size bebiine:ecrin_bebek: eşine we sana cnm bizim için de bol bol dua et cnm inan en cok bizim buna ihtiyacımız war tatlım dediğin gibi de cok dikkat et bu sana werilmiş bi mucice we mucizene iyi bak ............öpüyorum cnm .......Şenizçok teşekkür ederim amin tatlım.burası sana da şans getirecek ben inanıyorum .bak. olmasa benim olmazdı.tek yumurtalığım var ve onda da tek yumurtam vardı.umudunu kaybetme.allahım mucizeler yaratıyo.olacak inanıyorum.allahım doğru zamanı bekliyo. o isteyince herşey olur.ben 3 yıldır bekliyodum ve olmaz dediğim zaman da oldu.allah tüm isteyenlere versin.öpüyorum. tatlım.Şeniz
canım benim sulu gözlü arkadaşım yıpratma kendini lütfen sen daha cok başındasın cnm farkındasın dimi ama kendini cok üzüyorsun cnm eminim en yakın zaman da allah yuzune gülücek we sana mucize bebişini wericek bitanem benim üzülme ama sen üzülünce bende üzülüyorum cnmKızlar ya ben cok kotuyum hıc ama hıc umıdım kalmadı artık aglamaktan canım cıktı her gecen gun dahada zor olmaya basladı bugun arkadasımın bebek mevludu vardı gıdemedım gene herkes soracak daha yokmu dıye o soruyu cok kotuyum ya neden rabbım vermıyo bu neyın gunahı?cok doldum onceden bu kadar takmazdım ınsanlardan nefret edıyorum ınsanlar cok acımasız
kadisim dr bana 10 gün ilişki süresi verdi.bitti süremiz ama yine de kendimiz için ilişkilerimiz oluyor yanii... bu arada ben ne zaman tahlil yada test yaptırayım... senağlama
ewet cnm iğneden 15 gün sanra belli oluyormuş we bebiş 2 haftalık oluyormuş die bliyorum inşallah hamişsinizdir cnm.........
haklısın aslında cnm sende cok iyi bilirsin ki birinin hamiş:CüvCüv: haberini aldıgımda inan cok sewiniyorum ama kendim için de bi o kdr üzülüyorum cnm allah hakkmızda hayırlısını wersin ,inşallah hepimiz en yakın zaman da hamiş oluruz inan artık cok istiyorum bunu cnm allah senınde saglıkla we huzurla babişini kucagına almayı nasip etsin uzun ömürlü saglıklı yıllar wersin size bebiine:ecrin_bebek: eşine we sana cnm bizim için de bol bol dua et cnm inan en cok bizim buna ihtiyacımız war tatlım dediğin gibi de cok dikkat et bu sana werilmiş bi mucice we mucizene iyi bak ............öpüyorum cnm .......Şeniz
canım benim sulu gözlü arkadaşım yıpratma kendini lütfen sen daha cok başındasın cnm farkındasın dimi ama kendini cok üzüyorsun cnm eminim en yakın zaman da allah yuzune gülücek we sana mucize bebişini wericek bitanem benim üzülme ama sen üzülünce bende üzülüyorum cnm
canımbenim bozmamoralini nolur.pazartesi günü bende çok kötüydüm yumurtamın çatamadığını öğrenince doktordan eve gelene kadar yol boyu ağladım aynı senin gibi neyin bedelini ödyorum diye çok sordum ama şimd daha iyiyim topladım kendimi toplamak zorundayız çünki moralimiz ne kadar bozuk olursa hamiş kalma şansımız okadar az malesef canım :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?