Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beryalcım canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah........................rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın inşallahsositososito:dance:

amin canım darısı başınıza en kısa zaman da.hamileler bol olsun taşsın burdan.:CüvCüv:

etmezmiyim canım benim bütün dualarım seninle eminim meleğin sıkı sıkı tutunmuştur sana sen yeterki dikkat et kendine bu arada canım sen aşılamamı olmuştun yoksa sadece çatlatma mı vurulmuştun hatırlayamadım birden de:uhm:

Kızlar ya ben cok kotuyum hıc ama hıc umıdım kalmadı artık aglamaktan canım cıktı her gecen gun dahada zor olmaya basladı bugun arkadasımın bebek mevludu vardı gıdemedım gene herkes soracak daha yokmu dıye o soruyu cok kotuyum ya neden rabbım vermıyo bu neyın gunahı?cok doldum onceden bu kadar takmazdım ınsanlardan nefret edıyorum ınsanlar cok acımasız

canım arkadaşım üzülme lütfen. beterin beteri var. bak benim ikizlerim öldü. bende çok kahroldum. benle beraber çocuk bekleyenlerin bebişlerini görünce kahroluyorum. benim olsaydı bu kadar olurdu diyorum. ama şunu biliyorum herşey için en hayırlı zamanı rabbim bilir. bak bende 1,5 yıldır istiyorum. çevremde çok söyleniyor ama olmuyor işte biz istemiyormuyuz sanki. üzülmek daha çok bize zarar verir. kendini toparla canım

canım benim sağol.bu arada ben adetimin dördüncü gününden itibaren femara diye ilaç kullandım 5 gün günde 1 tane içtim.sonra adetimin 12. günü ovıtrelle çatlatma iğnesi kullandım.iğnemin vurulduğu gün ve onu takip eden 5 gün hergün ilişkide bulunduk.şimdi bende düşünüyorum ilaçmı etkili oldu ,iğnemi yada yumurtlama günü ve sonrasında ilişkide bulunmamızmı? yani tek cevabı yok aslında herhalde ilaç yumurtalarımı kıvama getirdi iğne çatlattı ve bizde bıkmadan 6 gün çalışınca oldu herhalde kaydirigubbakcemile3 ama birde bişey söylim biz şunu da yaptık.ne kadar etkili bilmiyorum ama, eşim ilişkiye girmeden önce yani 1 saat önce 1 büyük fincan az şekerli nescafe içti hep.6 akşam hep içti.nescafede spermlerin daha uzun süre canlı kalmasını sağlıyormuş.ama ne kadar doğru bilmiyorum .biz bunları yaptık.umarım yardımcı olmuşumdur.öptüm kankacımm Şeniz

canım ya seni çok iyi anlıyorum ama sen isyana düşmeyecek kadar sabırlı bi insansın yada öyle olmalısın dimi ama.inanki bunların hepsi bi imtihan ve sabredersek herşey çok güzel olacak.Allah yardımcımız olsun ..............

canımbenim bozmamoralini nolur.pazartesi günü bende çok kötüydüm yumurtamın çatamadığını öğrenince doktordan eve gelene kadar yol boyu ağladım aynı senin gibi neyin bedelini ödyorum diye çok sordum ama şimd daha iyiyim topladım kendimi toplamak zorundayız çünki moralimiz ne kadar bozuk olursa hamiş kalma şansımız okadar az malesef canım :1no2:

ay bu günler gecmek bilmiyor. benim ilişki sürecim bitti. kızlar ben gecen ay ovitrelle den sonra sancı çekmekten ölmüştüm. kasıklarım sancılanırdı. ama bu ay sancı mancı yok. tık yok resmen. ne demek oluyor bu? hiç umudum yok yine. stres yapıyorum evde huzurum yok resmen. 31 ocakta iğne yaptırdım ne zaman ve hangi testi yaptırayım. kan mı idrar mı?

canimdacan arkadaşım ben de bu ay adetimin 14.günü iğne oldum ama adet görene kadar ilişkiye devam edileceğini biliyordum.Dr sana farklı birşey mi önerdi anlayamadım.sanırım bu yakınlarda test yaptıra bilirsin bende şubat 4te yaptırmıştım ama benim ağrılarım başladı.Ağrın olmayışı iyi birşey gibi geldi bana.habercisi olabilir belki de..Hakkında hayırlısı olsun.Ayrıca kan testi yaptırısan kesin sonuç alırsın.

haklısın aslında cnm sende cok iyi bilirsin ki birinin hamiş:CüvCüv: haberini aldıgımda inan cok sewiniyorum ama kendim için de bi o kdr üzülüyorum cnm allah hakkmızda hayırlısını wersin ,inşallah hepimiz en yakın zaman da hamiş oluruz inan artık cok istiyorum bunu cnm allah senınde saglıkla we huzurla babişini kucagına almayı nasip etsin uzun ömürlü saglıklı yıllar wersin size bebiine:ecrin_bebek: eşine we sana cnm bizim için de bol bol dua et cnm inan en cok bizim buna ihtiyacımız war tatlım dediğin gibi de cok dikkat et bu sana werilmiş bi mucice we mucizene iyi bak ............öpüyorum cnm .......Şeniz

canım benim sulu gözlü arkadaşım yıpratma kendini lütfen sen daha cok başındasın cnm farkındasın dimi ama kendini cok üzüyorsun cnm eminim en yakın zaman da allah yuzune gülücek we sana mucize bebişini wericek bitanem benim üzülme ama sen üzülünce bende üzülüyorum cnm

kadisim dr bana 10 gün ilişki süresi verdi.bitti süremiz ama yine de kendimiz için ilişkilerimiz oluyor yanii... bu arada ben ne zaman tahlil yada test yaptırayım... senağlama

dr bana da birşey söylemedi ama burada okuduğuma göre iğneden 15 gün sonra kan tahlili ile sonuç belli oluyormuş.sen adetinin kaçıncı günü iğneni olmuştun.

ewet cnm iğneden 15 gün sanra belli oluyormuş we bebiş 2 haftalık oluyormuş die bliyorum inşallah hamişsinizdir cnm.........

canım umudunu kaybetme meleğin gelip seni bulacak.dualrım seninle.öpüyorum kocaman. ŞenizŞenizŞenizŞeniz

hakketen cok sulu gozluyum napıcam bılmıyorum aglamak ıcın aklıma dusmesı yetıyor caım senı cok ozledım ıyıkı varsın

saol canımsımdı daha ıyıyım ısyan ettıgıme kızıyorum ama bazen elde olmuyo ıste ama artık bırazdaha az uzulmeyı denıyecegım kendıme her seserınde herseyın allhtan geldıgıne ıyıyıde kotuyude allhtan olduguna dıledıgıne verıp dılegınden aldıgını ondan baskada yaratan olmadını hep tekrarlıcam napalım kızlar olmayınca olmuyo dunyanınn sonu degılkı oraya zorla oyand lmıcak olduktan sora olmuyo yanı tovbe hasa yaratma ozellıgımızde olmadıgına gore kader nasıp dıyecgız nıce ınsanlar ne hastalıklarla bogusuyorlar onların yanında bızım derdımız ne kı sukur halımıze hep baskalarını dusunup halıme sukur edecegım belkı bıraz daha az uzulurum o zaman

kızlar bana cevap verırsenız sevınırım bu konu hakkında bılgısı olanlar ben ılk ayımda klomen prgly kullandım sonuc yok ıkncı ay ovıtrelle klomen ve hala devam edıyorum bu 3 ayım olacak ıgnede sora 4 ıgnemı vurunaagım eger sonuc alamazsam hsg oda temız cıkarsa napıcak konusmadık ama sanırım asılama yapacak dımı?sımdı sorum şu bu catlama ıgnelerını kullanıpta sonuc alınammadktan sora asılamaya gecılıyo onda da sonuc alınamazsa tup bebege dımı?dıyelım kı asılama oldu sonuc yok asılamanında sonuna kadar gelınde tekrar bu catlatma ıgnelerıne donus yokmu yada tup bebege gecmeden ara verılıp sora tekrar basa donulemıyomu kı yada asılamaya yanı bu sıralama hastann ıstegıne yada dr un kararına gore degısebılıyomu kı bılenınız varmı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…