Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar mrb. ben beklemedeyim hala adeet günüme ( inşallah olmam ) az kaldı ama bende ne bir sancı ne bir adet belirtisi var. fazla heveslenmekde istemiyorum.gecen ay sancıdan mahfolmuştum.ama bu ay sancı mancı hak getire.acaba bu durum hamişliğin belirtisi mi? test yaptırmadım korkuyorum erkendir die ( 31 ocak iğne tarihim ) pazartesini bekleyelim bakalım. bi cevap verin kızlar yaaa

kızlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun bir sonraki sevgililer gününde bebeklerimizle birlikte kutlamayı nasip etsin allahım...

canım benim bence iğneden sonra 18 gün bekle.ama 15 günde de kan testinde çıkıyormuş.benimde 11.günüm beklemek çok zor.:bbo:

Eşine spermiyogram yapıldı mı canım peki? Yoksa sadece
seni mi araştırıyorlar?

evet canım ona yapıldı onda sorun yok o kuruldu dr bende yogunlastı

canım sanırım bu döngüye doktorlar hastalarını pek karıştırmıyorlar.zaten karışacak olsan da ağzının payını veriyorlar.Canım Allaha sığınıp beklemekten başka çaremiz yok.Dua ediyorum sana da.:Saruboceq:

sekam kızlar ben yeni katıldım aranıza 1 adet oldum 5 günü klomofen kullandım adetimin 12 günü 2 adet yumurtam oluştu 21 23 mm 12 günü ovetalla vuruldum saat5 te kaç saat sonra ilişkiye giriliyo iğneden sonra bide kaç gün hangi aralıklarla yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar
ovitrelleyi vurulalı bugün 24 gün oldu ama adet olmadım dün test yaptım kendim negatif çıktı. adetimin hiçbir belirtisi yok ama bikaç gündür başım ağrıyor va halsizim. sizce bukadar gün sonra yapılan testte yanılma payı olabilirmi ve baş ağrıları bi hamilelik belirtisi olabilirmi??

benimde hamileliğimde çok başım ağrırdı.tabi ki olabilir ama sen bir kan tahlili yaptırsan ya da doktoruna git hemen.Ayrıca merak ettim iğneyi adetinin kaçıncı günü oldun ve daha önce adetin geçer miydi

kızlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun bir sonraki sevgililer gününde bebeklerimizle birlikte kutlamayı nasip etsin allahım...
ay ne güzel bi sewgililer günü dileği inşallah cnm hepimiz bebişlerimizle kutlarız seneye...........

Selam Kızlar. Adetime 4 gün var. Ama göğüs uçlarında ve derinlerde yani köklerinde hassasiyet var. elimi vuramıyorum. Adet belirtisi mi yoksa hamiş miyim acaba? Belime ve kasıklarım ara ara ağrıyor. yani bazı belirti demeyim ama belirtiler var gibi ama ümitlenmek istemiyorum. yine de adet tarihimi beklicem. Tam olarak nedir bu durum(

canım inşallah bu işlemlerin hiçbirine gerek kalmadan hamile kalırsın. bu kadar uzun vadeli düşünme. aşılama uygulamasında çatlatma iğnesi vuruluyor. bana öyle yapmıştı dr.'um 36 saat sonrada aşılama yapıldı. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin.

Son düzenleme:
kizlar benim asilama sonucu negatif..kismet degilmis...zaten hep diyodum yine tutmadi diye nitekim bu sabah sonuc belli oldu adetim geldi..

kızlar sıze bısey anlatacagım duyanınız varmı bılmıyorum temmuz anne adylarında badem adlı arkdasımız 4 aylık ıkız bebıslere hamöıleyken sanırım persembe gunu erken dogum yapmıs kızlar hıc olmuyor dıye ısyan etmeyelım cok fecı bı durum yasamıs karnına anıden bır sancı gırıyor ve kanaması baslıyor esınden kullandıgı ıgneyı ıstıyor ve vuruyor kendıne dr a gtmek ıcın evden cıkıyorlar ama yuruyemıyor kasıgında bı agrı ve suyu gelıyor kendını tekrar eve atıyor banyoya kosuyor ve orda kuccuk melegı avucuna gelıyıor canlıymıs yasıyormus mavıs gozluymus kızlar sonra dua edıyor bunu kaybedecegım rabbım dıgerıne omur ver dıye 2 dak sonra gene bı su ve kan gelıyor sol elıne de kızı gelıyor onun gozlerıo yumuktu dıyor sonra 2 elınde bebıslerıyle hastaneye gıdıyor kurtaj odasında bebıslerını zor almıslar elınde kız perısan olmus kızlar allahtan herseyın hayırlısını ısteyelım uzullme sende elıfatıh rabbım ne verıyosa hayırlısını versın

inanamıyorum çok üzüldüm:1shok:sen nasıl öğrendin bunu canım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Arkadaşım ben de seninle aynı durumdayım. Adet sancım da arttı sanki. Dr bittikten 2 gün sonra gel dedi, ne yapacak ki?kafamçokkarıştı

valla genelde takip için çagırıolar !! Klomen kulandım ilk deneme asılama tutmadı ama bendede acayip bel agrısı ve aşırı kanama oldu adette sizde de böyle durumlar oldumu acaba !! Birde bu klomen ve asılama kac kez denıyor ben ıkıncı kutuya başladım şimdi salı gunu cagırdı dr um bakıcak bakalım kaç yumurta olucak bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…