Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bişay sorucam konuyla alakasız ben dün ehliyet sınavına girdim güzelde geçtim bir hafta sıkı çalıştım neyse sınav çıkışı giriş belgesi alınıo artık ama bende istemediler soru çözerken laflar duydum ama sorulara kaptırmıştım çıkıştada kadın bei lafa tuttu saçlarım sarı oldu resimde kahve böyle daha güzel olmuşun böyle kal dedi bende ona cvp vercem die belgeyi alıp koymuşum çantama gece uykumdan uyandım aklıma geldi ama dedim şimdi uyumam çantama sabah bakarım dedim baktımki belge duruyor ne yapıcam sınavım iptal olurmu ben ne kadar salağım ya kendimi germek için ortam yaratıp duruyorum ne olur böyle bişi yaşayan varsa söylesin akıbetini

iğneyi 14. gün oldum ovitrelle. adetim düzensizdi ama belirtileri olurdu. biraz daha geçsinde yaptırıcam kan testi.

kızlar bana yardımcı olun lütfen çatlatma iğnesinden sonra kaç gün ilişki oluyo

cnm ben iğne yi genelde hep aksamustu 6 7 gıbı oldum we o gece diil ertesi sabah sonraki gün hep ilşki dedi yani 2 gün sonra da catlamısmı dıe kontrole cagarıyordu catlamıs oluyordu genelde kontrolden ertesi 2 gün de ilişki diyordu cnm zatn iğneden sonra 36 saat içinde çatlıyormus yumişler cnm bı hafta her gün ilişki olsun sende de yeter bence cnm inş yardımcı olabılmışimidr............

yok cnm nerde keşke olsa ........
b ay ben aşılama tedavisine başladım cnm 5 gün oldu 10-15 güne kdr aşılamam yapılacak cnm dua t bnm için de allah hakkımızda hayırlısın wersin inşallah
sen ne zmndır tedawı görüyosun cnm kaç yıllık ewlısn pko mu war sende de?

bendede adet düzensizliği var 1 bucuk yıllık evliyim tedaviye yeni başladım inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize 27 yaşındayım

kizlar benim asilama sonucu negatif..kismet degilmis...zaten hep diyodum yine tutmadi diye nitekim bu sabah sonuc belli oldu adetim geldi..

canım çok üzüldüm. inşallah bundan sonra olur hemde Rabbim doğal yolla verir. adetin kısa sürer bi tuhaflık olursa test yap,belki öylesine bir kanamadır. çıkmayan candan ümit kesilmez derler ya biz bu yola baş koyduk. Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı gösterir inşallah.

bendede adet düzensizliği var 1 bucuk yıllık evliyim tedaviye yeni başladım inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize 27 yaşındayım
ben 2.5 yıllık ewlıyım cnm 22 yaşındayım 1 yıl bende adet düzenleyici duphaston kullandım cnm sonrada klomen we ovitrelle bu ayda merional ovıtrelle we aşılama inşallah bu ay ugurlu geir de bana ilk aşılamam da olur allah hepimizi daha fazla bekletmeden nasip etsin bebişlerimize kawuşmayı cnm sen o zmn şimdi bekleme aşamasındasın dimi cnm çatladımı yumişler???

esercim içim cız etti.ya nasıl bir acıdır bu ..Allah kimselere yaşatmasın bademe de sabır versin. gerçektende dediğin gibi Allah hayırlısıyla versin .kimseye evlat acısı yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…