benimde hamileliğimde çok başım ağrırdı.tabi ki olabilir ama sen bir kan tahlili yaptırsan ya da doktoruna git hemen.Ayrıca merak ettim iğneyi adetinin kaçıncı günü oldun ve daha önce adetin geçer miydi
kızlar bana yardımcı olun lütfen çatlatma iğnesinden sonra kaç gün ilişki oluyo
kızlar bana yardımcı olun lütfen çatlatma iğnesinden sonra kaç gün ilişki oluyo
war cnm ben bılıyorum oldugunu ama olamadım malesefki...........bu şekilde hamile kalan varmı
kizlar benim asilama sonucu negatif..kismet degilmis...zaten hep diyodum yine tutmadi diye nitekim bu sabah sonuc belli oldu adetim geldi..
ben 2.5 yıllık ewlıyım cnm 22 yaşındayım 1 yıl bende adet düzenleyici duphaston kullandım cnm sonrada klomen we ovitrelle bu ayda merional ovıtrelle we aşılama inşallah bu ay ugurlu geir de bana ilk aşılamam da olur allah hepimizi daha fazla bekletmeden nasip etsin bebişlerimize kawuşmayı cnm sen o zmn şimdi bekleme aşamasındasın dimi cnm çatladımı yumişler???bendede adet düzensizliği var 1 bucuk yıllık evliyim tedaviye yeni başladım inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize 27 yaşındayım
kızlar sıze bısey anlatacagım duyanınız varmı bılmıyorum temmuz anne adylarında badem adlı arkdasımız 4 aylık ıkız bebıslere hamöıleyken sanırım persembe gunu erken dogum yapmıs kızlar hıc olmuyor dıye ısyan etmeyelım cok fecı bı durum yasamıs karnına anıden bır sancı gırıyor ve kanaması baslıyor esınden kullandıgı ıgneyı ıstıyor ve vuruyor kendıne dr a gtmek ıcın evden cıkıyorlar ama yuruyemıyor kasıgında bı agrı ve suyu gelıyor kendını tekrar eve atıyor banyoya kosuyor ve orda kuccuk melegı avucuna gelıyıor canlıymıs yasıyormus mavıs gozluymus kızlar sonra dua edıyor bunu kaybedecegım rabbım dıgerıne omur ver dıye 2 dak sonra gene bı su ve kan gelıyor sol elıne de kızı gelıyor onun gozlerıo yumuktu dıyor sonra 2 elınde bebıslerıyle hastaneye gıdıyor kurtaj odasında bebıslerını zor almıslar elınde kız perısan olmus kızlar allahtan herseyın hayırlısını ısteyelım uzullme sende elıfatıh rabbım ne verıyosa hayırlısını versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?