hepimiz ööle cnm bır an önce olsun istiyoruz olmayııncada stres yapıyoruz bı sonrakı ayda şansımızı stres yüzünden azaltıyoruz aslında cnm .........çok heyecanlıyım ama biran önce olsun istiyorum
kizlar benim asilama sonucu negatif..kismet degilmis...zaten hep diyodum yine tutmadi diye nitekim bu sabah sonuc belli oldu adetim geldi..
benimde iğneden sonra öyle ağrılarım oluyordu cnm normal yani........bide sol bacağımda kasılıyomuş gibi ağrı var belden geliyo
ay cnm ya cok üzüldüm ama napalım sabır etcez belkide bu ay senin için hayırlı diilmiş inşallah hayırlısyla martta alırız bebiş haberini sakın üzme kendini cnm yalnız diilsin bunu da unutma öpüyorum......kizlar benim asilama sonucu negatif..kismet degilmis...zaten hep diyodum yine tutmadi diye nitekim bu sabah sonuc belli oldu adetim geldi..
sendede bebiş var mı canımdancan
kizlar benim asilama sonucu negatif..kismet degilmis...zaten hep diyodum yine tutmadi diye nitekim bu sabah sonuc belli oldu adetim geldi..
kızlar sıze bısey anlatacagım duyanınız varmı bılmıyorum temmuz anne adylarında badem adlı arkdasımız 4 aylık ıkız bebıslere hamöıleyken sanırım persembe gunu erken dogum yapmıs kızlar hıc olmuyor dıye ısyan etmeyelım cok fecı bı durum yasamıs karnına anıden bır sancı gırıyor ve kanaması baslıyor esınden kullandıgı ıgneyı ıstıyor ve vuruyor kendıne dr a gtmek ıcın evden cıkıyorlar ama yuruyemıyor kasıgında bı agrı ve suyu gelıyor kendını tekrar eve atıyor banyoya kosuyor ve orda kuccuk melegı avucuna gelıyıor canlıymıs yasıyormus mavıs gozluymus kızlar sonra dua edıyor bunu kaybedecegım rabbım dıgerıne omur ver dıye 2 dak sonra gene bı su ve kan gelıyor sol elıne de kızı gelıyor onun gozlerıo yumuktu dıyor sonra 2 elınde bebıslerıyle hastaneye gıdıyor kurtaj odasında bebıslerını zor almıslar elınde kız perısan olmus kızlar allahtan herseyın hayırlısını ısteyelım uzullme sende elıfatıh rabbım ne verıyosa hayırlısını versın
kızlar benim adetime 5 gün var. evde test yapsam çıkan sonuç kesin sonuç olur mu? yooksa aldatıcı mı olur? gögüs uçlarımda aşırı hassasiyet var? bunlar ne demek? ama kasıklarımda zerre kadar ağrı yok.sadece göğüslerim hassas
kızlar benim adetime 5 gün var. evde test yapsam çıkan sonuç kesin sonuç olur mu? yooksa aldatıcı mı olur? gögüs uçlarımda aşırı hassasiyet var? bunlar ne demek? ama kasıklarımda zerre kadar ağrı yok.sadece göğüslerim hassas
az önce kan testinin sonucunu da aldim kizlar yine negatif....hala adetim tam olarak baslamadi kahverengi akinti seklinde gelio ama doktor progesterondan olabilcegini söyledi....adet baslamayinca belki demistim yerlesme kanamasidir ama yien olmamis....negatif cevabi tokat gibi carpti yüzüme
az önce kan testinin sonucunu da aldim kizlar yine negatif....hala adetim tam olarak baslamadi kahverengi akinti seklinde gelio ama doktor progesterondan olabilcegini söyledi....adet baslamayinca belki demistim yerlesme kanamasidir ama yien olmamis....negatif cevabi tokat gibi carpti yüzüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?