Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm bende ilk ay anlamamıstım dr sordum aniden bi sancı girer demişti ama cok fazla diil hareket halındeysen eger anlamayabılırsın demişti ama sonraki aylar denedin we ertesi gün dr giitim gercekten de ööle cnm oldumu sende ağrı fln ??

kizlar benim asilama sonucu negatif..kismet degilmis...zaten hep diyodum yine tutmadi diye nitekim bu sabah sonuc belli oldu adetim geldi..
ay cnm ya cok üzüldüm ama napalım sabır etcez belkide bu ay senin için hayırlı diilmiş inşallah hayırlısyla martta alırız bebiş haberini sakın üzme kendini cnm yalnız diilsin bunu da unutma öpüyorum......

kızlar benim adetime 5 gün var. evde test yapsam çıkan sonuç kesin sonuç olur mu? yooksa aldatıcı mı olur? gögüs uçlarımda aşırı hassasiyet var? bunlar ne demek? ama kasıklarımda zerre kadar ağrı yok.sadece göğüslerim hassas

kizlar benim asilama sonucu negatif..kismet degilmis...zaten hep diyodum yine tutmadi diye nitekim bu sabah sonuc belli oldu adetim geldi..

üzülme demek kolay değil. çünki her ay negatif sonucu görünce hepimiz yıkılıyoruz. ama Allah'a sığınıp ondan dilemekten başka yapacağımız bişey yok. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.:çok üzgünüm:

eserciğim Allah o arkadaşımıza yardımcı olsun. ancak yaşayan bilir. bebeklerimi görünce bende kötü olmuştum. bu arkadaşımızın toparlanması baya bi zaman alcak. inşallah en kısa sürede tekrar anne olurda bu acıyı unutur.

arkadaşım eczane testlerine pek güven olmuyor. ancak kanda bakarsan çıkar. çünki beta hcg hormunu idrara geç karıştığı için şimdi yapacağın bi test gebelik varsa bile negatif sonucu verebilir. o nedenle ya adetin geçmesini bekleyeceksin yada kanda baktıracaksın. bu arada gebelik ve adet belirtileri hemen hemen aynı.

canım benimde adetime 6 gün var bende beklemedeym bence test yapma evde kesin sonuç çıkmaya biliyor adetini bekle derim be ben öyle yapıyorum .

az önce kan testinin sonucunu da aldim kizlar yine negatif....hala adetim tam olarak baslamadi kahverengi akinti seklinde gelio ama doktor progesterondan olabilcegini söyledi....adet baslamayinca belki demistim yerlesme kanamasidir ama yien olmamis....negatif cevabi tokat gibi carpti yüzüme

Canım yaa üzülme ne olur Allah inşallah birdaha aşılamaya bile gerek kalmadan verir sana yavrunu.

elifim canım arkadaşım üzülme lütfen. inşallah en doğru zamanda rabbim beklediğin bebişi sana nasip eder. dualarımdasın arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…