kızlar ya nerdesiniz? benim aklım iyice karıştı. biliyonuz mu ben dayanamadım test yaptım. sonuç şimdilik pozitif yani sonuca göre 2 haftalık hamileyim. ama dr.um ilaçların etkisi olabilir dedi.
beryal canım sen test yaptığında Beta HCG kaç çıkmıştı? yazarsan sevinirim.
arkadaşlar 4 gündür yoktum çünkü ;cumartesi günü aşılamam yapıldı tek yumurtam büyüdü17mm eşimin 80 milyon spermi çıktı bu arada onun spermlerinde problem vardı 40 milyondu keçiboynuu kürü ile ikiye katladık bilginiz olsun neyse aşılamadan sonra eve geldim uyudum kalktımki bağdemciklerim felaket iltihaplanmış çok şaşırdım çünkü çok sağlıklıydım hasta olacaağıma dair bir belirti yoktu o gün bitkilerle geçirmeye çalıştım ama nafile pazar günü acile gittim bağdemciklerimi görenler şaşırdı pelisilin iğne ve parol verdiler acayip ateşlendim bugün gözümü açabildim bu arada eğer hamile kalmişsam çok endişeliyim zararı olurmu diye halen konuşamıyorum bağazım şiş ama ateşim yok . acaba aşıla böyle bişey yapmış olabilirmi vucut mikrop diye algılayıp tepki vermiş olabilirmi ilk aşılamam sizinde başınıza böylebişey geldimi dediğim gibi hasta olmama imkan yoktu çok sağlıklıydım bukadar iltihap nerden çıktı umarım hamile diğilimdir okadar pelesilin kullandım gerçi hamileler kullanabilir diyo ama eğer hamileysem çocuk doğana kadar vicdan azabı çekerim bişey olduysa diye ikinci aşılamadada olacak diye korkuyorum dediğim gibi sizinde başınıza böylebişey geldiyse bilgi verin lütfen
canım işşallah test doğrudur işşallah bebeişin sana gelmiştir
ARKADAŞLAR ovitrali kendim nasıl vuracağım bilen var mı
hazan yağmuru senin değerler kaç çıktı
arkadaşlar benim bu gün iğne vurulalı 6 gün oldu kasıklarımdaki ağrı geçti sadece hafif arada giriyo ağrı acaba yarın kanda test yaptırsam çıkarmı çok merak ediyorum
bu nedeğeri kan sonucumu peki kaç olması gerekir
ARKADAŞLAR ovitrali kendim nasıl vuracağım bilen var mı
kızlar meraba. ben çok köyütüm.hiç dermanım yok. sürekli uyukluyorum. normalde benim adetim her ay 3 gün öne geliyordu.bugun adet olmam lazımdı allaha şükürler olsun bugun olmadım. bana dua edinde hamiş kalayım. sabah uyandım karnıma aniden bir sancı girdi. adet olcam die ödüm koptu. 31 ocakta iğnemi vurulmuştum.kan testi yaptırsam acaba hamişliğim çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?