kızlar meraba. ben çok köyütüm.hiç dermanım yok. sürekli uyukluyorum. normalde benim adetim her ay 3 gün öne geliyordu.bugun adet olmam lazımdı allaha şükürler olsun bugun olmadım. bana dua edinde hamiş kalayım. sabah uyandım karnıma aniden bir sancı girdi. adet olcam die ödüm koptu. 31 ocakta iğnemi vurulmuştum.kan testi yaptırsam acaba hamişliğim çıkar mı?
canım bence acele etme. çünki ilacın etkisi geçmemiş olabilir. ben 14-15 gün sonra baktırdım buna rağmen ilacın etkisi olabilir dedi. inş. hakkında hayırlısı olur
senin değerler baya yüksek bence hamilesin sen hiç kafaya takma darısı bizlerin başına
beryal cim nerelerdesin sen ya bebişi buldun bizi unutunklava: hazanyağmuru noldu canım senin kan tahlili var mı bişey patladım meraktan benneyaptımki benimde tahlil yaptırma vaktim bu gün 17. gün ama yaptımıycam regl olma zamanımı bekliycem ayın 22'sinde olmam gerekyo normalde umarım olmam diyorum ama hiç umudum yok. neyse kızlar haberlerinizi bekliyorum.
bu arada canımdacan üzülme lütfen her ay yaşamaktan her ay ağlamaktan bünyelerimiz alıştı artık eskisi kadar acıtmaz oluyo malesef dualarımız seninle umudunu yitirme bu ay olmazsa öteki ay ......a.s.a.s.a.s.
kızlar sanınrım adetim basladı. Yıkıldım. Ağlamaktan mahfoluyorum.
bence normal cnm benımde degısıklıkler olmustu adet zamanımda tedawi sürecince olsun cnm üzme kendini bu kadar allahtan hep hayırlısını dile cnm bnm cok öpüyorum seniŞenizŞenizŞenizkızlar slm ben dun adet oldum lısteye eklersenız ayın 21 ıydı adet gubnum 17 sıne dondu bunun ıcınde konusacagım dr la bu kadar neden degısmeye basladı ?
ay cnm ya inşallah olmazsı n we testler yanılmamıştır cuma gunu hayırlı kesin bebiş haberini sabırsızlıkla beklıyorum cnm ...............inşallah canım Rabbim burdaki ve burda olmayan bütün isteyenlere hayırlı evlatlat versin. benim adet tarihim yarın. yarında bişey olmasa cuma dr. gidcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?