Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende 4 şubatta yaptırdım iğnemi perşembe günü gideceğim inşallah tahlile...

kan tahlili yaptırmak istiyorum kendim yapmaya gücüm yok korkuyorum....

canimdacan belirtilerin var mı? varsa neler oluyor ?

hayatım benim belirtim varsa bile ben psikolojik olduğunu düşünüyorum.yani güvenemiyorum ki. hele bir kesin cevaba ulaşabilsem o zaman belirtileri paylaşırım da yok işte. kendimi hazırlamak istemiyorum. sana bişey sorayım. hiç göğüs uçlarında hassasiyet olur muymuş belirtilerde.

Benim yarın 15.günüm belki çıkmayabilir idrarda ama kanda kesin çıkarmış...Göğüs uçlarında hassasiyet olurmuş evet...peki birşey sorayım aşırı bir şekilde akıntın var mı? buda belirtilerden biri imiş...

yani aşırı bir akıntım yok. ama akıntım var. sarı renkte bir akıntım var ( ay valla soylemekten utanıyorum kusura bakma ) zaten adet belirtileri ile çok benzio o yuzden ayağımı sağlam basamıyorum yere. şekerim benim yarın okulum var uyucam. kusura bakma. inşallah herley gönlünce olur. BURDAN HERKESE SÖYLÜYORUM.BELİRTİLERİ YAZIN

günaydın arkadaşım senin dua edecem inşallah adet olmazsın diye.yarın birgünde darısı başımıza yazarız inşallah.

beryal cim nerelerdesin sen ya bebişi buldun bizi unutun klava: hazanyağmuru noldu canım senin kan tahlili var mı bişey patladım meraktan benneyaptımki benimde tahlil yaptırma vaktim bu gün 17. gün ama yaptımıycam regl olma zamanımı bekliycem ayın 22'sinde olmam gerekyo normalde umarım olmam diyorum ama hiç umudum yok. neyse kızlar haberlerinizi bekliyorum.

bu arada canımdacan üzülme lütfen her ay yaşamaktan her ay ağlamaktan bünyelerimiz alıştı artık eskisi kadar acıtmaz oluyo malesef dualarımız seninle umudunu yitirme bu ay olmazsa öteki ay ......a.s.a.s.a.s.

kızlar slm ben dun adet oldum lısteye eklersenız ayın 21 ıydı adet gubnum 17 sıne dondu bunun ıcınde konusacagım dr la bu kadar neden degısmeye basladı ?

sorma ya hem kan tahlili yaptım hemde 2 defa eczane testi. hepside pozitif çıktı. ama benim sevgili dr.um ilaçların etkisi olabilir dedi. adet tarihini bekle geçince bi daha kan tahlili yapalım dedi. yani tam olarak sevinemiyorum bile.

aslında sende eczaneden bi test alsan gebelik varsa silikte olsa ikinci çizgi çıkar bence. yarın sabah yap mesela. inşallah sende hamişsindir. bu ay bi çoğumuza uğurlu gelcek

kızlar slm ben dun adet oldum lısteye eklersenız ayın 21 ıydı adet gubnum 17 sıne dondu bunun ıcınde konusacagım dr la bu kadar neden degısmeye basladı ?
bence normal cnm benımde degısıklıkler olmustu adet zamanımda tedawi sürecince olsun cnm üzme kendini bu kadar allahtan hep hayırlısını dile cnm bnm cok öpüyorum seniŞenizŞenizŞeniz

inşallah canım Rabbim burdaki ve burda olmayan bütün isteyenlere hayırlı evlatlat versin. benim adet tarihim yarın. yarında bişey olmasa cuma dr. gidcem.
ay cnm ya inşallah olmazsı n we testler yanılmamıştır cuma gunu hayırlı kesin bebiş haberini sabırsızlıkla beklıyorum cnm ...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…