Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar sanınrım adetim basladı. yıkıldım. ağlamaktan mahfoluyorum.
cnm bnm ya seni cok iii anlıyorum walla hepimizin başında aynı şey ama aslında ağlayarak stres yaparak bı sonrakı aykı şansımızı da azlttıgımızın farkında diiliz sttres we ümitsizlik aslında en buyuk düşmanımız bu aslında cnm kısır denen kadının bıle spıralı olan kadının 50 yaşında kadının bıle yeri geliyor oluyor bebeği allahın takdırı ne sorunumuz olursa olsun yeterki allah istesin o zaman tüm sorunlar hastalıklar bıter bol bol dua et cnm bızım en iii ilacımız bu allah bıgun bızede yardım edıcek emınım dooru zamanı beklıyor unutmayalım kı allah sewdıgı kullarına dert werırmiş bide bu yönden düşün cnm ne kadar kötü durumda olursak olalım daima güçlü we sabırlı olmamız gerek bugun bunları dıyorum saana ama adet olunca o kırmızı rengi görünce benımde dünyam yıkılıyor kırmızıdan nefret eder oldum cok sewmeme ragmen bi dahaki ay senin ayın olsun inşallah cnm cok yazdım walla ama neese cok öpüyorum ...............

merhaba kızlar. pts transferim oldu.beklemedeyiz bakalım. ben sizlere dua ediyorum sizlerde beni unutmayın. sevgilerrrr

asudeciğim Allah senide bu ay inşallah sevindirir ve hayıklı sağlıklı bir evlat nasip eder Mevlam uğraştırmasın.Dualarım seninle buarada bizim hamileler ortada yok uzun zamandır huuuuuuuu
beauty -asyacan nerelerdesiniz güzeller.

dilerim hamilesindir canım :CüvCüv: ben malesef bu gün regl odum aslında daha 5 gün vardı ama erken oldu en azından daha fazla umutlanmadım. bu ay tüplerimin filmi çekilecek bakalım ne olucak senin güzel haberlerini bekliyorum canım adetine kaç gün var ???

tramisu yazdığın guzel şeyler için teşekkür ederim. Ama onu gel bir de bana sor. Eşim bana o kadar destek olmasına ragmen ben adamın burnundan getiriyorum.Daha 6 ay oldu biz evleneli ama 6 senelik evliymiş gibi sabırsız ve istekliyim.Bugun okula giderken fark ettik ben yıkıldsım işte.Daha kendime gelemedim.Ama bu ay hiç doktora falan gitmicem.Oluruna ve ALlaha bırakıcam 1 sene dolduğunda gitmeyi düşünüyorum. Sakınan göze çöp batarmış derler ya bizde onun gibi oluyoruz. Eşimle konuşmuyorum.Çünkü adamı çok kırdım. Daha doğrusu eşim benimle konuşmuyor.Bana bu konuda hep destek olmasına ragmen ben yine de gergin oluyorum.Mart ayına kalsın bakalım.Martta tutunursa bebeğim Kasımda doğar ve babası gibi akrep burcu olur belki.Ne hayaller kuruyorum görüyorsun.DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAŞINA

asude hayırlı olsun canım inş. tutar rabbimin izniyle bende bugün aşılamaya karar verdim yarın iğnelere başlıoz tabi dün adet oldum adetim 27 güne düştü hayıt sayesinde banada dua kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…