cnm bnm ya seni cok iii anlıyorum walla hepimizin başında aynı şey ama aslında ağlayarak stres yaparak bı sonrakı aykı şansımızı da azlttıgımızın farkında diiliz sttres we ümitsizlik aslında en buyuk düşmanımız bu aslında cnm kısır denen kadının bıle spıralı olan kadının 50 yaşında kadının bıle yeri geliyor oluyor bebeği allahın takdırı ne sorunumuz olursa olsun yeterki allah istesin o zaman tüm sorunlar hastalıklar bıter bol bol dua et cnm bızım en iii ilacımız bu allah bıgun bızede yardım edıcek emınım dooru zamanı beklıyor unutmayalım kı allah sewdıgı kullarına dert werırmiş bide bu yönden düşün cnm ne kadar kötü durumda olursak olalım daima güçlü we sabırlı olmamız gerek bugun bunları dıyorum saana ama adet olunca o kırmızı rengi görünce benımde dünyam yıkılıyor kırmızıdan nefret eder oldum cok sewmeme ragmen bi dahaki ay senin ayın olsun inşallah cnm cok yazdım walla ama neese cok öpüyorum ...............kızlar sanınrım adetim basladı. yıkıldım. ağlamaktan mahfoluyorum.
slm cnm naber??selam kızlar
slm cnm naber??
ay cnm ya inşallah olmazsı n we testler yanılmamıştır cuma gunu hayırlı kesin bebiş haberini sabırsızlıkla beklıyorum cnm ...............
ya arkadaşlar sabah beri mutfaktan çıkamadım yiyorum yiyorum doymuyorum ya ne bulduysam yedim
afiyet olsun bu ne iştahcokacimcoook
bende iyiyim saol cnm
iğne oldum işte cnm az önce ondan yoktum buyo yumişler işte tahmınen pazar yada pazaresi olucak heralde aşılamam sen ?varmı sende bı kıpırtı
az olmuştu dimi iğne yaptıralı cnm sanmıyorum ama inşallah hamiş belirtisidir.........ya ne bileyim bugün böyle normalde kahvaltı bile yapmam aksam eşim gelince yerim ne oluyo bilmiyom
cok erken daha be cnm ama bebişler anneye 3-4 günde ttunuyormuş ööle biliyorum inşallah öyledir.............12 sinde vuruldum 6 gün oldu daha
sorma ya hem kan tahlili yaptım hemde 2 defa eczane testi. hepside pozitif çıktı. ama benim sevgili dr.um ilaçların etkisi olabilir dedi. adet tarihini bekle geçince bi daha kan tahlili yapalım dedi. yani tam olarak sevinemiyorum bile.
aslında sende eczaneden bi test alsan gebelik varsa silikte olsa ikinci çizgi çıkar bence. yarın sabah yap mesela. inşallah sende hamişsindir. bu ay bi çoğumuza uğurlu gelcek
cnm bnm ya seni cok iii anlıyorum walla hepimizin başında aynı şey ama aslında ağlayarak stres yaparak bı sonrakı aykı şansımızı da azlttıgımızın farkında diiliz sttres we ümitsizlik aslında en buyuk düşmanımız bu aslında cnm kısır denen kadının bıle spıralı olan kadının 50 yaşında kadının bıle yeri geliyor oluyor bebeği allahın takdırı ne sorunumuz olursa olsun yeterki allah istesin o zaman tüm sorunlar hastalıklar bıter bol bol dua et cnm bızım en iii ilacımız bu allah bıgun bızede yardım edıcek emınım dooru zamanı beklıyor unutmayalım kı allah sewdıgı kullarına dert werırmiş bide bu yönden düşün cnm ne kadar kötü durumda olursak olalım daima güçlü we sabırlı olmamız gerek bugun bunları dıyorum saana ama adet olunca o kırmızı rengi görünce benımde dünyam yıkılıyor kırmızıdan nefret eder oldum cok sewmeme ragmen bi dahaki ay senin ayın olsun inşallah cnm cok yazdım walla ama neese cok öpüyorum ...............
canım benim hep dualarımdasınız. inşallah hepimiz bigün annelik duygusunu yaşıyacaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?