- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
merhaba kızlar. pts transferim oldu.beklemedeyiz bakalım. ben sizlere dua ediyorum sizlerde beni unutmayın. sevgilerrrr
inanmıyorum cnm ya daha 6 aylık mı ewlısın ben 6 aylık ewlıyken 19 yaşındaydım yenı gıtmıstım dr ama bana 1 - 2 yıl kendınız korunmayın sonra tedawı uygularız demişti sana nıe hemen başladılar ki yaşın kaçtı cnm olsun cnm takma bu kadar gercekten senı cok iii anlıyorum inan bana allah daha cok ugrastırmadan wersin sana bi tosuncuk canımtramisu yazdığın guzel şeyler için teşekkür ederim. Ama onu gel bir de bana sor. Eşim bana o kadar destek olmasına ragmen ben adamın burnundan getiriyorum.Daha 6 ay oldu biz evleneli ama 6 senelik evliymiş gibi sabırsız ve istekliyim.Bugun okula giderken fark ettik ben yıkıldsım işte.Daha kendime gelemedim.Ama bu ay hiç doktora falan gitmicem.Oluruna ve ALlaha bırakıcam 1 sene dolduğunda gitmeyi düşünüyorum. Sakınan göze çöp batarmış derler ya bizde onun gibi oluyoruz. Eşimle konuşmuyorum.Çünkü adamı çok kırdım. Daha doğrusu eşim benimle konuşmuyor.Bana bu konuda hep destek olmasına ragmen ben yine de gergin oluyorum.Mart ayına kalsın bakalım.Martta tutunursa bebeğim Kasımda doğar ve babası gibi akrep burcu olur belki.Ne hayaller kuruyorum görüyorsun.DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAŞINA
merhaba kızlar. pts transferim oldu.beklemedeyiz bakalım. ben sizlere dua ediyorum sizlerde beni unutmayın. sevgilerrrr
dilerim hamilesindir canım :CüvCüv: ben malesef bu gün regl odum aslında daha 5 gün vardı ama erken oldu en azından daha fazla umutlanmadım. bu ay tüplerimin filmi çekilecek bakalım ne olucak senin güzel haberlerini bekliyorum canım adetine kaç gün var ???
asude hayırlı olsun canım inş. tutar rabbimin izniyle bende bugün aşılamaya karar verdim yarın iğnelere başlıoz tabi dün adet oldum adetim 27 güne düştü hayıt sayesinde banada dua kızlar
sağol canım duan için ben gonal-f iğnesini kullanıcam klomen vermedi dok inciride kullanırsam yumurta patlaması yaşarım oda risk yani cesaret edemem sadece beklemekten bıktığım için dok da psiklojimin bozuk olduğuna kanaat getirip 3 .aşamaya hızla geçtik hala hapla deneyelim diyordu artık bıktım bu ayoldu oldu olmadı büyük konuşmayayım haşa ara vermeyi düşünüyorum dok sona bir ağladım sorma içim sıkıldı artık bir sonuca ulaşmak istiyorum ama inancım kalmadı. inş. seninki tutar canım uğraşmazsın bu devreler yıpratıyor adamı ne kadar mal oldu aşılaman benimde dualarım seninle
küsme sekerim ben yazayim bari sana asilamaya karar vermissin okudum...hayirlisi olsun hakkinda....benim ikinci de tutmadi biliosundur bende tüp e karar verdim...bidaha asilamaya ne vakit nede para harcamak istemiyorum....ben herkese küstüm kimse bana cvp yazmıo
kızlar hamileyim. inanamıyorum ya. beta hcg değerim yükselmiş. darısı burdaki bütün arkadaşlarıma. elif, eser, tramissu, mevzey, mişa ismini yazamadığım bütün arkadaşlar. inşallah en kısa zamanda sizinde bebiş haberlerinizi alırız.
yarın dr. gidiyorum. kısmet olursa kalp atışını dinleyecem.
dualarım sizlerle......
çok iyi ya süper bir haber peki sende klomen+ovitrelle kullandınmı.inşallah darısı hepimizin başına
kızlar hamileyim. inanamıyorum ya. beta hcg değerim yükselmiş. darısı burdaki bütün arkadaşlarıma. elif, eser, tramissu, mevzey, mişa ismini yazamadığım bütün arkadaşlar. inşallah en kısa zamanda sizinde bebiş haberlerinizi alırız.
yarın dr. gidiyorum. kısmet olursa kalp atışını dinleyecem.
dualarım sizlerle......
hayırlı olsun cnm umarım bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bende klomen ve pregnyl tedavisi oluyorum bu ikinci ayım bugun adet olmam gerekiyodu olmadım acaba testi kaçıncı gün yaptın bende yaptırmayı düşünüyorum ama belki bir iki gün gecikmeli adet olurum diye bekliyorum geçen ay öyle olmuştu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?