Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hazan yağmuru tebrik ederim inşallah böyle güzel haberlerle devam eder. hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın.

elifcim sonderece güzel bir karar almışsın. ben de direkt tüp bebek kararı aldım. sonuç ne olur bilmiyorum ama menunum kararımda.
hadi bakalımmmmm gelsin güzel haberler

asude hayırlı olsun canım inş. tutar rabbimin izniyle bende bugün aşılamaya karar verdim yarın iğnelere başlıoz tabi dün adet oldum adetim 27 güne düştü hayıt sayesinde banada dua kızlar

canım benimmmm hayırlı olsunnnnn kararın.inşallah tedavi sürecinde aşılamanda sonrasıda çok ama çok güzel geçer....hadi bismillah dedik yola devam. yılmak yok,bu sınavı bebişlerimizi kucaklayarak geçicez

canım benim inşallah sevinirim. bazen kendimi çok kaptırıyorum. isimler bile hazır. Kayra,Aleyna,Asya Jülide-Işın,Parıl,Güneş ya da Ata,Berkan,Gökdeniz... sonuç negatif olursa sonrasına erteleriz değil mi?
sen nasılsın bebişim???

ay ay ay canım benım ya inan cok sewindim cnm ya bugun giremedim hiç ama şimdi gördüm cok mutlu oldum senın adına kız bızım için de dua et ne olur cnm ya bırınden duymustum hamişlerin duası kabul olur die o gun bu gundur hamiş heberi alınca dua istıom walla inşallah bızım için edecegin dualarda kabul olur cnm hayırlısıyla inan cok cok cok sewindim walla ya ....
hayırlısıyla allah kucagına almayı nasıp etsin eşine sana we bebişine hayırlı huzurlu sağlıklı uzun ömürlü mutlu yıllar wersin inşallah cnm cok öpüyorum anne adyını ŞenizŞenizŞeniz

Kızlarrr iğneyi olduktan sonra kaçıncı gün adet olunuyorr..benim bugün iğne oldugum günü sayarak 15.gün oldu :uhm:

Kızlarrr iğneyi olduktan sonra kaçıncı gün adet olunuyorr..benim bugün iğne oldugum günü sayarak 15.gün oldu :uhm:

Kızzz.. Yakaladım seni. hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 Yumurtlamadan sonra 14. gün olsa. 16. gün hastalanman lazım. Kaldı ki sen erken hastalanıyordun. Belki hamişşsindir balımmm. Testi yeniledin mi? sositososito

Kızzz.. Yakaladım seni. hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 Yumurtlamadan sonra 14. gün olsa. 16. gün hastalanman lazım. Kaldı ki sen erken hastalanıyordun. Belki hamişşsindir balımmm. Testi yeniledin mi? sositososito

kaydirigubbakcemile3Nevomm yakaladıı beni:asigim:hehe
Canım daha test yapmadımm..Adet günü hesabına göre geçmeyi hesaplayım dıyorum ıgneye göre beklersem :)benım luteal fazz uzadı ..geçen ay luteal fazı biliyon kısa :roflol:canım hiçmi hiçç umudum yokk :)ama merak ediyorumm yinede

merhaba kızlar..ben de bu ay klomen kullanıcam ve aşılama yapılacak inşaallah..rabbim hepimizin kucağını doldursun inşaallah..aşılama ilk kez yapılıyosa klomen mi kullanılıyo? burdan okumuştum iğne yaptıran arkadaşlar var. neden kimine iğne veriliyo kimine hap? biligniz varsa paylaşırsanız sevinirim. sanki iğneyle olursa tedavi daha iyi sonuç verir gibi geliyo bana..yanılıyormuyum???

canım ben bu ay ilk kez aşılama yaptım. Allahın izniyle tutmuş. şuan hamileyim. dr. kimisine hap kimisine iğne veriyo. bazılarında yumurtlamanın olması için hap yeterli iken bazılarında iğne gerekebiliyor. dr. buna karar veriyor yani.( iğneden kastın çatlatma iğnesi mi)

iğne olduktan sonra 14. gün veya 16. gün hasta olursun. ama inşallah olmazsın. bence yarın ecz. testi alıp yap. gebelik varsa silikte olsa ikinci çizgi çıkar. inş. güzel haberler verirsin.

yok çatlatma iğnesini kastetmiyorum. yumurtlamanın olması için verilen iğnelerden bahsetmiştim. haklısın canım, kişinin yumurtlamasıyla alakalı olabilir..bu arada tebrik ederim canımm..sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah bebişini..sen de nasıl oldu, ilaç olarak ne kullandın bi de özelde mi yaptırdın? ben cerrahpaşa da yaptırıcam inşaallah..acaba diyorum özelde daha mı iyi olur? bi de probleminiz neydi sizin? çok soru sordum galiba...

balcım sen sadece çatlatma iğnesi mi oldun yoksa aşılama mı yapıldı? arkadaşımın dediği gibi test yap istersen.. inşaallah hamişsindir canım.. senin bebeiş de çok nazlı benimki gibi inşaallah hamişsindir..

canım benim çok sevindim inan senin adına çok çok çok mutlu oldum hihoyyyt darısı bizlerin başına çok dikkat et kendinede bebişinede canımhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hazanyagmuru tebrık edrım canım cok mutlu oldıum allah kucagına almayıda nasıp etsın bıtanem

sağol canım.aslında çok soru sormadın. bu forum bu amaçla var.
aslına bakarsan sorunun ne olduğu anlaşılmadığı için aşılama yapıldı. benim aşılamam özel bi merkezde yapıldı. sadece aşılama ve tüp bebek merkezi. ama senin bulunduğun yerde imkanlar daha çok cerrahpaşa diyorsun. yani bilmiyorum belki orası daha iyidir. inşallah hayırlı bişekilde tedavin sonuç verir. bizlere güzel haberler verirsin.

eser ve mişha sağolun kızlar. inanın hepinize dua ediyorum. inşallah en kısa zamanda hamiş haberlerinizi alırız.

şimal canım ben klomenle yumurtluyordum ama gonel-f verdi doktorum tıbbın gelebildiği son nokta dedi iğne için yumrtlama için değilde daha kaliteli olması için farklı veriyor olabilir ilaçları bilmiyorum aslında bende merak ettim parasız yumurtlama varken 300 tl ilaç parası vermek ne kadar doğru hayırlısı bakalım sanada başarılar canım

asude inş. canım seninde tutar bebişin ne zaman olcak transfer yada kaçırdımmı ne zaman öğrenicez benim kafam çok karışıkta bu sıralar kusura bakma öptüm

aşılama yaptıran arkadaşlar aşılama öncesi vede sonrası nelere dikkat etmemiz gerekiyor hele bir anlatın ya ha hacılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…