asude inş. canım seninde tutar bebişin ne zaman olcak transfer yada kaçırdımmı ne zaman öğrenicez benim kafam çok karışıkta bu sıralar kusura bakma öptüm
aşılama yaptıran arkadaşlar aşılama öncesi vede sonrası nelere dikkat etmemiz gerekiyor hele bir anlatın ya ha hacılar
biliyosun cnm ben pazartesi falan buyuk ıhtımalle olucak aşılamam we o idrar olayını hiç duymamıştım yani tuwaletimizi yapmayacagız tutacagız da ööle mı gidicez aşılamaya we ne alaka anlamadım ben ama sen hamişsin :CüvCüv:bunu kesin yaparım ben şimdi:):):):):):):)delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldencanım ben bu ay aşılama yaptım tecrübelerimi anlatayım. öncelikle yanlış bişey yazarsam yani foruma kusura bakmayın. aramızda yabancı yok. neyse ilk olarak aşılamaya karar verdiğimizde burdaki dr. idrara sıkışık olacaksın dedi. ordakiler sana söylemeyebilir dedi. sebebini sormadım ama idrara sıkışık gitmiştim. en önemli konu gergin olmamak. tabi insan ilk defa aşılama yapacağı için biraz korgu olabiliyor. ama inan korkulduğu gibi değil. aşılamanın ilk aşaması spermler laboratuarda yıkanıyor.(yaklaşık1-1,5 saat) ölü hücrelerden ayıklanıyor. operasyon çok kısa sürüyor. en fazla 8 dk felan. vajinal spekulum takılıyo. en fazla acıyı burda hissedebilirsiniz oda çok büyük bi acı değil. dr. sordum daha canım yanacakmı diye en fazla bu kadar dedi. yıkanmış spermler rahime enjekte ediliyo. bu hiç acıtmıyor. ondan sonra dr. alet edevatını topluyo. 15-20 dk bulunduğunuz yatakta belinizin altına bi yastık koyup bekliyorsunuz. ben yolculuk yapacağım için 30 dk bekledim. sonrada dr. size önereceği günlerde iki ilişki oluyo. bana aşılamadan sonraki gün ve birgün ara verip bi daha ilişki demişti. ondan sonra başka ilişkiye girmeyim. ağır bişey kaldırmayın, üzülmeyin mümkün mertebe eğlenin. benden bu kadar. aklınıza takılan bişey olursa sorabilirsiniz.
allah sabır wersin cnm ama ne kadar guzel bu kadar sey yasamana ragmen pes etmemiş hala dim dik ayaktasın senı tebrık edıyorum cnm allah en kısa zamanda ugrastırmadan bebişini kucagına almayı saglıklı mutlu uzun omurlu yıllar yaşamayı nasıp etsin size cnm .....merhaba arkadaşlar ... guzel haber alan arkadaşlara hayırlı hamilelikler henuz olamayanlara ıse bol şanslar dılıyorum ..umarım buyuk allahım hepimizin umutlarını boşa cıkarmaz ... ben de bır çok aşamadan geçtım ıkı tane dogal yolla hamıllegım oldu .. hatta en son 2 ay once 18 haftalık bebegımı kaybettım ..yıkıldım ....ama yeşermek ısteyen umutlarıma dur dıyemedım ... gecen ay 5 tane kıstım oluştugu için dogum kontrol hapı kullandım adetımın 3. gunu gıttıgımde çok şukur kaybolmuş . bu ay ılk defa klomene başladım .. hap seklınde bugun 8 . gunum pazartesı dr gıdecegım yumurtaların buyuklugune bakacak ... inşallah yeterlı derecede gelışır ve ıyı sonuçlar alırım ... inşallah hepımız mutlu haberı alırız ...
merhaba arkadaşlar ... guzel haber alan arkadaşlara hayırlı hamilelikler henuz olamayanlara ıse bol şanslar dılıyorum ..umarım buyuk allahım hepimizin umutlarını boşa cıkarmaz ... ben de bır çok aşamadan geçtım ıkı tane dogal yolla hamıllegım oldu .. hatta en son 2 ay once 18 haftalık bebegımı kaybettım ..yıkıldım ....ama yeşermek ısteyen umutlarıma dur dıyemedım ... gecen ay 5 tane kıstım oluştugu için dogum kontrol hapı kullandım adetımın 3. gunu gıttıgımde çok şukur kaybolmuş . bu ay ılk defa klomene başladım .. hap seklınde bugun 8 . gunum pazartesı dr gıdecegım yumurtaların buyuklugune bakacak ... inşallah yeterlı derecede gelışır ve ıyı sonuçlar alırım ... inşallah hepımız mutlu haberı alırız ...
biliyosun cnm ben pazartesi falan buyuk ıhtımalle olucak aşılamam we o idrar olayını hiç duymamıştım yani tuwaletimizi yapmayacagız tutacagız da ööle mı gidicez aşılamaya we ne alaka anlamadım ben ama sen hamişsin :CüvCüv:bunu kesin yaparım ben şimdi:):):):):):):)delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tamam cnm inşallah hayırlısı ile bu ay olur cnm dualarını eksık etme benden we tum isteyenlerden ......valla canım bende sebebini bilmiyorum. ama burdaki dr.um öyle dedi. bence sen yinede kendi dr. bi danış. böyle bişey var mı diye.
asıl önemli olan aşılamadan sonraki günler. sakın ağır bi iş yapayım, sinirleneyim, stres yapayım deme. ev işlerini bile boş ver. Rabbim yardımcın olsun canım. sakın korkma tamam mı gerçekten basit bi operasyon.
özledim walla cnm nasılsın bakalımkızlar meraba ben adet olduktan sonraki bir kaç gün kendime gelemedim. ama yeniden döndüm aranıza. yalnız bir durum var. ben adet olduğumu zannediyorum ama ben hiç böyle adet olmamıştım.sabah uyandım kahverengi akıntım vardı bende adet sandım.fakat ondan sonraki günler benden sadece damlalar halinde yani bakırımsı renkte akıntı geldi.ben normalde ikinci gun adette kıpkırmızı olurdum ama bu ay oyle olmadı. test yaptım tek çizgi çıktı.bugun normalde adet olmam lazımdı ama bugunde o beklediğim adet oluşmadı. doktoruma gittim kerkenez kılıklı adam kongreye gitmiş p tesi gelecekmiş. acaba stresten falan adetimde akıntı düzensizliği falan mı oldu? yoksa bu adet değil miydi? ama ayrıca ben bu ay hiç adet belirtisi yaşamadım. ne şişkinlik ne ağrı ne sancı. size bu bakır rengindeki akıntı neye bağlıdır TRAMISU senin fikrin ne bu konuda diğer arkadaslar da düşüncelerini ve fikirlerini paylaşırsa çok sevnirim.
şimal canım ben klomenle yumurtluyordum ama gonel-f verdi doktorum tıbbın gelebildiği son nokta dedi iğne için yumrtlama için değilde daha kaliteli olması için farklı veriyor olabilir ilaçları bilmiyorum aslında bende merak ettim parasız yumurtlama varken 300 tl ilaç parası vermek ne kadar doğru hayırlısı bakalım sanada başarılar canım
slm cnm hoşgeldin aramıza inşallah allah fazla ugrastırmadan bebek sahıbı yapar seni de hepimizi debayanlar bende klomen ve ovitrelle iğne kullanıyorum ve bu hafta aşılama yaptırıyorum nasip olursa inş. banada dua edin hayırlı haberleri sizlerle paylaşmak isterim ilk denemem olacak aşılamadan sonra ne yapmaya dikkat ettiniz doktor bana normal davranabilirsin diyo pek bir sey söylemedi ALLAH yardımcımz olsun
walla cnm ne diyim ki yalan olur yani bence ama içinden ucmak gelıo bılıyorum anlıyorum ama sakın olmaya we cok umıtlenmemeye dıkkat et sonra daha cok uzulmenı de asla istemem cunku cnm eşler bööle napcaz belkı de onlar bızden umıtlı de bellı etmıyorlar bız daha cok uzulmayelım dıe ay walla ya kendım gıbı sewındım suan aman önemseme ya olursa da surprız olsun daha iii olur bence cnm .....canm tramisu kırmızıya falan döndüğü yok.bir kahve fincanı bile kanamam olmadı ki. ben adet sandım.dedim heralde ikinci gün kıpkırmızı olurum.ama olmadım.bugun öğrendiğime göre görümcemde de 3 cocuk boyunca aynı olay yaşanmış. dedim ya evde test yapınca tek çizik çıkınca ve o kahverengi akıntı da olunca kan testi falan yaptırmadım. ay bilemiyorum ki. ben aslında ümidimi baska aylara bırakmıştım. ama kafam karrıştı. kız ne dersin sence var mıdır bebiş ( koca ümitsiz :))
walla cnm ne diyim ki yalan olur yani bence ama içinden ucmak gelıo bılıyorum anlıyorum ama sakın olmaya we cok umıtlenmemeye dıkkat et sonra daha cok uzulmenı de asla istemem cunku cnm eşler bööle napcaz belkı de onlar bızden umıtlı de bellı etmıyorlar bız daha cok uzulmayelım dıe ay walla ya kendım gıbı sewındım suan aman önemseme ya olursa da surprız olsun daha iii olur bence cnm .....
ya ya ya ya anladım ben onu cnm takma sen boşwer hayatını yaşa bebişte neymiş allah herkese hayırlısıyla wersin de dünyada ne dertler war yanı allah daha beter dert wermesin buna cok şükür yani ööle diil mi cnm pazartesi senınkı bellı olcak benımkı aşılama olcak ay benıde strese soktun kız ay zaten bende senın gıbıyım ne kdr boswerdım dıom size falan yazıom ama bı bakıom kendımı hayal kurarken sacma sapan dusunurken bluom yanı senı cok iii anlıom cnm .....yok yok. ne ümitlenmesi. sadece kafam karıştı. yanı ne bileyim. kız insan ister istemez takılıyor iştee. aman hiç umrumda değil. olduysa da olmadıysa daaaaaa. allah herseyin hayırlısını versin. pazaresi zaten gidecem doktora. unuttum bileemmlülülülülülü
walla bende cıkmam dıom napım bı hafta ewde hapıs kuluçkaya yatcaz resmen ama napalım hayırlısıyla olsun da emınım burdakı herkes 9 ay boyunca dınlenmeye razı gelecektır ....bu arada senın ovıtrelle ne zaman yapılcak cnmbende oyle dusunuyorum tramıssu asılamam benımde salı gunu dr dan sonra bellı olur asılamadan sonra 4 gun yatacam sonra evde dolasırım dısarı cıkmam gezmem dıyorum ama bakalım sabredebılecekmıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?