Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
1--Asutay.........................
2--Parıl...........................
3--Mevzey......................zeynep
4--ElifatihEFU.................elif
5--GASLAN....................
6--BLACK_PEARL..........
7--tramissu1986.............
8--26eser26....................
9--zeyhat.......................
10--maat.........................
11--boncukx...................
12--ahsenecem...............
13--mişha...............
14--idilengin.................
15--dila_naz....................
16--ingilizceci..................
17--özlem1415.................
18--canimdacan ...............
19--dolunay_esra................
20--sevdalinka59................
21--nursim05................
22--asude80......................
23--belya.....................
24--kadisim...............
25--ebrusko1982...........
26--selen111.....................
27--hulyaeyup...............
28--şimal82...............
29--cans...............
30--nbatur55.............
31--ibem77............

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................:CüvCüv:

2)asyacan7...............İlknur:CüvCüv:
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53...........:CüvCüv:
6)sevil78............:CüvCüv:
7)beryal...................:CüvCüv:
8) hazanyagmuru :CüvCüv:

listeyide güncelledim bu arada cok gerilerde kalmıs herkesi ekledim sanıyorum ama warsa bı problem yada lıstede olmak istemeyen yada isteyen söylesin düzeltirim herkes inşallah hayırlısıyla hamiş olurda 8 kişide kalmaz listemiz..............

Son düzenleme:
hamile kalmak isteyenlere benım adımıda yazın ibem77 çocugu kendı canımdan daha cok istıyom ama vucudum bebısı istemıyormus dusman olarak dordugu için kanamayla dusuyor bende hamıle olup catır catır dogurup anneler gununde hedıye almak istıyom her anneler gununu aglayarak gecırdım adeta kısır oldugunu basa vuran bir gun olarak goruyommm

sağol şimalcim inş. buradakiler olumlu sonuç alır bizimliste güzel ilerlemiyor ama yani tembel mi çıktık ne????

ya bizim iki hamişimiz vardı adları yanılmıyorsam ilknur vedeeee eeee neydi beauty ya onlar nerdeler acaba galiba artık takılmayacaklar buraya hım??????
canım benim,zeynepciim..ya valla kusura bakmayın.1 haftadır ailem yanımdaydı,ablalarım,yeğenlerim filan..çok yoğundum.hiç girmeye fırsatım olmadı nete.canım benim,hiç unuturmuyuz sizlerii.yoğunluğun dışında bende bi değişiklik yok canım.senden ne var ne yok.ilknurla da görüşemedim ben de..bugün bi mesaj atayım bakiim o napıyomuş.valla kesinlikle unutmak ya da artık takılmamak diye bişey yok.bu arada sen naptın canım,bi gelişme var mı?sanırım (1-2 sayfa okuyabildim)asudecim yaptırmış transferini.hayırlı haberler gelir inşallah.senden de güzel haberler bekliyorum canım..aşılamaya mı karar verdin bu arada ööle anladım (yanılmıyosam)eğer ööle bişey varsa bildiklerimi seve seve paylaşırım canım.inşallah artık sıran gelmiştir.dualarım seninle çok öptüm...Şeniz:1hug:

selam kızlar hepinize,döndüm aranıza..ilknurcum,parılcım,asudecim,elifcim ve tüm arkadaşalr hepinize bi meraba demek istedim..nabersiniz?ben çok şükür iim.sizleri merak ettim.bu arada hazan yağmuru,canım hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.inşallah sonuna kadar sağlıkla gidersin ve bebişini sağ salim kucağına alırsın canım..
hepinizi çok öptüm kızlar...:1hug:Şeniz

canım benim takılayım dedimama kötü bişey olmsındanda korktum allaha şükür sadece biraz ihmal etmişin ama ailen sana iii gelmiştie ne mutlu ewvet canım artık beklemek istemiyorum dedim dok ona kalsa gene ilaç dedi herkese hızlı davranıyo bana gelince kağnı gibi oda kabul etti aşılama isteğimi gonal_f kullanıyorum canm iğneyi eşime yaptırıyorum 75 mm ama gittimi gitmedi tedirginim açıkcası çıt diye ses geliovurunca tekrar çekioz 75 mm, doğru yapıoz demi hemşire öle gösterdi ay bilmiom korkuyom yanlış yapıoz diye birde sen 5 günmü gittin doktora altıncı günmü? canım aydınlatırsan sevinirim çok öptüm

canımcım,kararın hayırlı olsun.bence de beklemek gereksiz.inşallah sen de ilkinde mutlu sona kavuşursun.evet ailemin yanımda olması acayip ii geldi.tatilde malum gidememiştim.
valla canım ben hergün hastaneye gittim geldim iğneler için.yakın sayılırdı hastane sorun olmadı..bi de dr dozunu ayarladı hemşireye sööledi nasıl yapılacağını.göbekten vuruluyosun dimi?benim eşim cesaret edemedi.kendim de vuramazdım.doğru yapıyosunuzdur sanırım.göbeğin çevresinde herhangi bi yere vuruyodu hemşire yavaş yavaş.ben 3.gün gittim kontrole,rapor filan çıkarttı dr iğneler için önceden ve ben de 5.gün başladım iğneleri kullanmaya ve 10.gün de aşılama yapıldı.çok çabuk gelişmiş yumurtalar da o yüzden.aşılamadan 11 gün sonra da kan testinde çıktı pozitif olduğu..bu arada dr'a gün aşırı gidip yumurtaların boyutlarını takip ettirmen gerekiyo,dr'un söölemiştir sanırım.sana en önemli tavsiyem bu işin başından sonuna kadar en ufak bi stres dahi yaşamaman.sakin ol ve sonucun ii olacağına odaklan.sakın bu süreçte olumsuz bişey düşünme tatlım.ben inanıyorum ilkinde olacak inşallah.yanındayım canım..:1hug:

tamam cnm inşallah hayırlısı ile bu ay olur cnm dualarını eksık etme benden we tum isteyenlerden ......
bu arada aşermeler bulantılar başladı mı anlat bakalım birazcık ......

valla canım henüz bebiş yeni öyle belirtiler yok. sadece göğüs uçlarım çok hassas bide afedersiniz ama çok akıntım var. inşallah bulantı felan yaşamam bu defa. ilk hamileliğimde 4,5 ay sürdü zaten 4,5 ay boyunca yerdeydim. bulantı kusma öldüm resmen inşallah bu defa sağlıklı bi hamilelik yaşarım. inan geçen senin adını anarak dua ettim. duanın kabul olması için belli zamanlar vardır. mesela yağmur yağarken. geçen yağmur yağarken dua ettim sizler için. duymuşmuydun daha önce bilmiyorum ama ben yinede söyleyeyim. her yağmur damdasını yeryüzüne indirmek için bir melek görevlendirilmiş. yağmur yağarken bol bol dua et. inş. rabbim dualarımızı kabul eder canım.

canım inş. hakkına hayırlısı olur. kusura bakma ama senin dr. halt etmiş. benim dr. ağır bişey kaldırma. ağır bi iş yapma dedi. hatta önerdiği ilişki dışında ilişkiyede girme. bol bol uyu yat dinlen.

beauty evet canım göbekten vuruluyorum ama hastane uzak bugün 4.gün biz diyarbakırdayız ya dışarı çıkmak istemedik haftasonu başbakanımız geldi geçenki gibi olur diye korktuk allahım hayırlısı artık başta bu kararı aldıktan sona çok ağladım acaba doğru yapıyorum dok tavsiye etmeden niye istedim diye pişman oldum ümidim yok umutlanmak için çabalıyorum ama bilmiyorum yıldım galiba canım ara ara aklına gelen püf nokta dediğin varsa yazarsın banma ihtiyacım var mesela rapor aldımıydın ne kadar yatıp dinlendin birde bebk nasıl şimdi karnın iyice büyümüştür artık kaç aya girdin sen sağol yanımda olduğun için canım benim

canım arkadaşım inşallah bebiş vardır. ümitlendirme gibi olmasın ama kimilerinde ara kanama olur. ve adet gördüğünü sanırmışsın. bence bugün bile gidip bi kan testi yaptır. eğer bişey varsa bu kanamalar pek hayrı alamet değil. inş. bize güzel haberler verirsin.

hazan yağmuru canım hayat nasıl gidiyor bakalımneler oldu bitti o günden sona büyük gün yani bebişi öğrendiğin günden sona anlat da keyifleneyim biraz

canım seni anlıyorum.bence de fazla çıkma bu arlar.hem boşuna stres olmazsın.canım yaa,niye ağlıyosun.blmem hatırlıyomusun,ben de sürekli inşallah aşılamaya kalmam diye dua edip strese giriyodum.meğer o kadar basitmiş ki boşuna beklemişim onca zaman.bunda hiç strese girecek bişey yok inan bana.ben de dr'umu dinlemedim.hatta o ay bana rahim filmi çekelim dedi ben reddettim.rahim filmi olmadan yapamam aşılamayı dedi olsun ben sonucuna katlanırım dedim.sen de yanlış bi karar vermemişsin bence.hiç pişman olma.şimdiden karamsarlık yok.yasaklıyorum sana karamsarlığı.pozitif düşün bakalım.kesinlikle olumsuz düşünmek yok.
rapor aldım canım.zaten sen bişey yapmıyosun.hastanedekiler hallediyo eline veriyo.onu eczacıya verip ilaçları ööle alıyosun.zor bişey değil.aslında zor hiç bişey yok bu süreçte.aşılamadan sonra çatalda 45 dk.bekledim.hareket etmedim.sonra eve gittim.eşim arabayla götürüp getirdi.ben arabanın arkasına uzandım.eve gelince de dr demişti zaten 1-2 saat dinlen diye.akşama kadar yattım ben garanti olsun diye.hiç bi iş yapma dedi dr.ağır kaldırma filan...o ay hiç bi iş yapmadım.sen de ööle yap canım.hiç iş yapma.mümkün olduğunca uzan,dinlen.zaten işlemden 11 gün sonra öğrenirsin inş.
benim karnım baya çıktı artık.tam hamiş oldum.bebk ii çok şükür.çok hareketli teyzesi.haftaya kontrolüm var inş herşey yolundadır.darısı sana inşallah.Rabbim dualarımızı geri çevirmesin..herzaman yardımcı olmaya hazırım canım.çok öptüm seni.lütfen sakin ve olumlu ol...:1hug:

slm beauty hamişlik nasıl gidiyo. uzun zamandır yoksun, görünmüyorsun?

slm canım.sağol iim.çok şükür herşey olunda.bu arada tebrik ederim.sen de hamişsin.kutlarım canım.yazmıştım ama sanırım görmedin.Rabbim tamamına erdirsin sağ salim.çok sevindim senin adına.
evet canım yoktum.ailem yanımdaydı.onlarla ilgilenmekten hiç fırsatım olmadı.giremedim hiç nete.senin nasıl gidiyo hamişlik.inş.iidir.kaç haftalık?inş herşey yolunda gider tatlım.çok öptüümm:1hug:

sağol şimalcim inş. buradakiler olumlu sonuç alır bizimliste güzel ilerlemiyor ama yani tembel mi çıktık ne????
walla cnm cokkkkk haklısın bizim bebişler cok uyusuk walla listede ayda 1 cıkıo hamiş heberi keşke ayda 5 olsa o bile cok iii olurda nerdeeeee hadi bakalım sıra bızde artık cnm liste uzadı bız cok önde kaldık alttaki listeye gecme sırası artık bizde bence cnm ........
bu arada bence de aşılamaya gecme kararın iii olmus cunku dr banada bı kac ay daha 4 ay daha klomen ovıtrelle dewam edelım demişti ama inan bööle beklemek daha zor olud bende 2 ay ara werdim hiç bi tedawi yapmadım we şimdi aşılama olucam inşallah hayırlısıyla olur cnm cok öpüyorum seni....

Son düzenleme:
kıyamam cnm ya allah razı olsun inan ki cok mutlu ettin beni allah dualarımızı kabul etsin inşallah canım benım ya
yagmur da dua edılmesını bılmıodum cnm ben ama şimdi önce yagmur yagsın dıe dua edeyım barı ben :)
eger öyleyse ki sana güvenım sonsuz dogrudur sonucta yagmur bereket iyi yani walla cnm sabaha kadr dua ederım yeterki içtem saf duygularla edelım dualarımızı bnm de dualarım senle cnm huzurlu bi 9 ay we az ağrılı bi dogum diliyorum sana cnm inşallah önceki gibi olmaz ama bulantıların olsada dayan cnm allah sana cok güzel bi mucize wermiş kıymetını bıl ne olursa olsun katlanma gücü de werir cnm allah haırlı saglıklı hamilelik wersin sana cnm cok öpüyorum seni cnm

bence ii tarafındanda bakalım geç olsun güç olmasın inş.benim durumumda olan biriyle karşılaşmak güzel aceleciyiz ama sen daha fazla bence 22 yaşındaydın demi sen bebişsin daha kardeşim seninle daha evliliği kafasından geçirmiyor ama avantajlısın erken anne olucan ben tohuma kaçıyorum yaşım 27 oldu yaşlı anne olucam bebek elini çabuk tutmazsa sen de pco varmı canım sebeb ne sizin olmayışının ...haklısın alt listeye geçmenin zamanı geldide geçio hadi bakalım aşılamamız hayırlı olsun ne zaman olucan yada oldunmu kaçırdım ben

haklısın ama cnm hem gec hem güç oluo bızımkı ama klava: ewet 22 yaşındayım ama 2.5 yıllık ewlıyım cnm sen ne kdrlık ewlısın olabılırsem eger erken anne olucam ama nerdeeeeay cnm bende 40 fln sandım yanı altı ustu aramızda 5 yaş war ne dert edıon ki yanı snakı cok gecmiş gibi walla cnm sebep dr stres dio bı tek bnm testesteton hormonum yuksek ama hersey cok iii güzel dio takma dio yani başka bısıy yok bnde de eşimde de ama olmuo işte
sende pko mu war cnm yanı benımkı tam pko diilmiş ööle dedi doktorum bılmıom artık yanı kıst fln bısıy yok hiç adet duzensızlıgıyle gıttım ilk gec olma ihtımalı war isteyın artık dedi daha strese soktu beni
iğneler bıttı işte cnm salı günü 1:30 da olucak aşılamam hayırlısıyla bakalım senın iğneler başladı hadi bakalım bu ay artık bızım ayımız olsun cnm pozıtıf dusunelım we olsun tamam mı cnm tam gaz dewam edıoz bakalım bız cok ustte kaldık walla :CüvCüv:sırası bızde artık cok öpüyorum seni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…