canım benim,zeynepciim..ya bizim iki hamişimiz vardı adları yanılmıyorsam ilknur vedeeee eeee neydi beauty ya onlar nerdeler acaba galiba artık takılmayacaklar buraya hım??????
canımcım,kararın hayırlı olsun.bence de beklemek gereksiz.inşallah sen de ilkinde mutlu sona kavuşursun.evet ailemin yanımda olması acayip ii geldi.tatilde malum gidememiştim.canım benim takılayım dedimama kötü bişey olmsındanda korktum allaha şükür sadece biraz ihmal etmişin ama ailen sana iii gelmiştie ne mutlu ewvet canım artık beklemek istemiyorum dedim dok ona kalsa gene ilaç dedi herkese hızlı davranıyo bana gelince kağnı gibi oda kabul etti aşılama isteğimi gonal_f kullanıyorum canm iğneyi eşime yaptırıyorum 75 mm ama gittimi gitmedi tedirginim açıkcası çıt diye ses geliovurunca tekrar çekioz 75 mm, doğru yapıoz demi hemşire öle gösterdi ay bilmiom korkuyom yanlış yapıoz diye birde sen 5 günmü gittin doktora altıncı günmü? canım aydınlatırsan sevinirim çok öptüm
tamam cnm inşallah hayırlısı ile bu ay olur cnm dualarını eksık etme benden we tum isteyenlerden ......
bu arada aşermeler bulantılar başladı mı anlat bakalım birazcık ......
bayanlar bende klomen ve ovitrelle iğne kullanıyorum ve bu hafta aşılama yaptırıyorum nasip olursa inş. banada dua edin hayırlı haberleri sizlerle paylaşmak isterim ilk denemem olacak aşılamadan sonra ne yapmaya dikkat ettiniz doktor bana normal davranabilirsin diyo pek bir sey söylemedi ALLAH yardımcımz olsun
canm tramisu kırmızıya falan döndüğü yok.bir kahve fincanı bile kanamam olmadı ki. ben adet sandım.dedim heralde ikinci gün kıpkırmızı olurum.ama olmadım.bugun öğrendiğime göre görümcemde de 3 cocuk boyunca aynı olay yaşanmış. dedim ya evde test yapınca tek çizik çıkınca ve o kahverengi akıntı da olunca kan testi falan yaptırmadım. ay bilemiyorum ki. ben aslında ümidimi baska aylara bırakmıştım. ama kafam karrıştı. kız ne dersin sence var mıdır bebiş ( koca ümitsiz :))
canım seni anlıyorum.bence de fazla çıkma bu arlar.hem boşuna stres olmazsın.canım yaa,niye ağlıyosun.blmem hatırlıyomusun,ben de sürekli inşallah aşılamaya kalmam diye dua edip strese giriyodum.meğer o kadar basitmiş ki boşuna beklemişim onca zaman.bunda hiç strese girecek bişey yok inan bana.ben de dr'umu dinlemedim.hatta o ay bana rahim filmi çekelim dedi ben reddettim.rahim filmi olmadan yapamam aşılamayı dedi olsun ben sonucuna katlanırım dedim.sen de yanlış bi karar vermemişsin bence.hiç pişman olma.şimdiden karamsarlık yok.yasaklıyorum sana karamsarlığı.pozitif düşün bakalım.kesinlikle olumsuz düşünmek yok.beauty evet canım göbekten vuruluyorum ama hastane uzak bugün 4.gün biz diyarbakırdayız ya dışarı çıkmak istemedik haftasonu başbakanımız geldi geçenki gibi olur diye korktuk allahım hayırlısı artık başta bu kararı aldıktan sona çok ağladım acaba doğru yapıyorum dok tavsiye etmeden niye istedim diye pişman oldum ümidim yok umutlanmak için çabalıyorum ama bilmiyorum yıldım galiba canım ara ara aklına gelen püf nokta dediğin varsa yazarsın banma ihtiyacım var mesela rapor aldımıydın ne kadar yatıp dinlendin birde bebk nasıl şimdi karnın iyice büyümüştür artık kaç aya girdin sen sağol yanımda olduğun için canım benim
slm beauty hamişlik nasıl gidiyo. uzun zamandır yoksun, görünmüyorsun?
walla cnm cokkkkk haklısın bizim bebişler cok uyusuk walla listede ayda 1 cıkıo hamiş heberi keşke ayda 5 olsa o bile cok iii olurda nerdeeeee hadi bakalım sıra bızde artık cnm liste uzadı bız cok önde kaldık alttaki listeye gecme sırası artık bizde bence cnm ........sağol şimalcim inş. buradakiler olumlu sonuç alır bizimliste güzel ilerlemiyor ama yani tembel mi çıktık ne????
kıyamam cnm ya allah razı olsun inan ki cok mutlu ettin beni allah dualarımızı kabul etsin inşallah canım benım yavalla canım henüz bebiş yeni öyle belirtiler yok. sadece göğüs uçlarım çok hassas bide afedersiniz ama çok akıntım var. inşallah bulantı felan yaşamam bu defa. ilk hamileliğimde 4,5 ay sürdü zaten 4,5 ay boyunca yerdeydim. bulantı kusma öldüm resmen inşallah bu defa sağlıklı bi hamilelik yaşarım. inan geçen senin adını anarak dua ettim. duanın kabul olması için belli zamanlar vardır. mesela yağmur yağarken. geçen yağmur yağarken dua ettim sizler için. duymuşmuydun daha önce bilmiyorum ama ben yinede söyleyeyim. her yağmur damdasını yeryüzüne indirmek için bir melek görevlendirilmiş. yağmur yağarken bol bol dua et. inş. rabbim dualarımızı kabul eder canım.
walla cnm cokkkkk haklısın bizim bebişler cok uyusuk walla listede ayda 1 cıkıo hamiş heberi keşke ayda 5 olsa o bile cok iii olurda nerdeeeee hadi bakalım sıra bızde artık cnm liste uzadı bız cok önde kaldık alttaki listeye gecme sırası artık bizde bence cnm ........
bu arada bence de aşılamaya gecme kararın iii olmus cunku dr banada bı kac ay daha 4 ay daha klomen ovıtrelle dewam edelım demişti ama inan bööle beklemek daha zor olud bende 2 ay ara werdim hiç bi tedawi yapmadım we şimdi aşılama olucam inşallah hayırlısıyla olur cnm cok öpüyorum seni....
haklısın ama cnm hem gec hem güç oluo bızımkı amabence ii tarafındanda bakalım geç olsun güç olmasın inş.benim durumumda olan biriyle karşılaşmak güzel aceleciyiz ama sen daha fazla bence 22 yaşındaydın demi sen bebişsin daha kardeşim seninle daha evliliği kafasından geçirmiyor ama avantajlısın erken anne olucan ben tohuma kaçıyorum yaşım 27 oldu yaşlı anne olucam bebek elini çabuk tutmazsa sen de pco varmı canım sebeb ne sizin olmayışının ...haklısın alt listeye geçmenin zamanı geldide geçio hadi bakalım aşılamamız hayırlı olsunne zaman olucan yada oldunmu kaçırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?