Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hazan yağmuru canım hayat nasıl gidiyor bakalımneler oldu bitti o günden sona büyük gün yani bebişi öğrendiğin günden sona anlat da keyifleneyim biraz

yok kız nerdee. randevu aldım. muayane saati ordaydım ama ultrason aleti bozuldu. salı gününe randevu aldım. eğer bu defada bi aksilik olmasa görcem bebişi. sen neler yapıyorsun. aşılama gününe karar verildi mi?

sağol canım çok teşekkür ederim. ilk msj biraz geç fark ettim. hamileliğim daha çok yeni. aşılama gününe göre hesaplayınca bügün 3. hafta bitti. ama halen inanasım gelmiyo. hayırlısıyla ultrasondada bi görsem belki o zaman tam inanacam. şimdilik herşey yolunda çok şükür.Rabbim burdaki bütün arkadaşlarımıza nasip eder inş.

Son düzenleme:
kızlar tramıssu salı gunu asılamaya gıdıyor nolur dualarınızı eksıt etmeyın ınsallah oda hazan yagmuru gıbı 1 seferde hamıs olur

tramisu allah yar ve yardımcın olsun. inşallah son olur da bebiş haberini verirsin bize. ayrıca benim duruumum hakkında bir bilgisi olan varsa nolr cevap versin. ben adet olduğumu sandım ama akıntı olduğunu soylediler. yarın dr gidicem. içimdeki beklenti oranı % 1 . hamileliğin ilk haftalarında hiç kahve rengi akıntsı olan birileri var mıyımış? yada bu renkte akıntı olur muymuş?

kızlar tramıssu salı gunu asılamaya gıdıyor nolur dualarınızı eksıt etmeyın ınsallah oda hazan yagmuru gıbı 1 seferde hamıs olur
canım benim ya saol walla allah dua edenden de etmeyenden de razı olsun cnm benım hadi bakalım başı ben cekeyım arkamdan gel sende beklıyom tamam cnm cok öpüyorum seni bitanem benim ya iiki warsın canım

ote=canimdacan;5427730]tramisu allah yar ve yardımcın olsun. inşallah son olur da bebiş haberini verirsin bize. ayrıca benim duruumum hakkında bir bilgisi olan varsa nolr cevap versin. ben adet olduğumu sandım ama akıntı olduğunu soylediler. yarın dr gidicem. içimdeki beklenti oranı % 1 . hamileliğin ilk haftalarında hiç kahve rengi akıntsı olan birileri var mıyımış? yada bu renkte akıntı olur muymuş?[/quote]

inşallah cnm ya ilk we son olur tek dileğim bu cnm ya
walla cnm oldugunu cok iii biliom ben war yani senın gıbı olanda hamiş olan inşallah sende onlardansındır we wardır bebiş haberini bekliom walla yarın mutlaka geldıgın gıbı yaz cnm sürpriz olur bak sana ne güzel ya

inşallah eserciğim. rabbim hepinize güzel bebişler versin. inanın hep dualarımdasın.
ay cnm ben aşılama olcam o gun sende bebişi görcen hadi bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsun
ilk tahmini ben yapayım az önce bebiş yerine kızını yazmak geldi içinden
ilk tahminim .....kız................................

Allah hayırlısını versin canım benimde içimden kız geçiyo. artık3 ay bekliyecez. sağlıklı olsunda cinsiyeti fark etmez.

Allah hayırlısını versin canım benimde içimden kız geçiyo. artık3 ay bekliyecez. sağlıklı olsunda cinsiyeti fark etmez.
öyle wall cnm ya aklı başı yerinde olsun saglam we saglıklı olsunda kız erkek hiç önemli diil ben sadece içimden geceni sööledim cnm bu kadr ugrastık ya ha kız ha erkek hiç sorun diil yeterki olsun diyorum bende :Saruboceq::Saruboceq:

canım arkadaşım son durumlar nasıl? yarın inş. aşılamanı olcan. kendine iyi bak canım inş. ilk seferde tutar.:Saruboceq: beslenmene felan dikkat et şimdiden her gece süt iç. ceviz ve fındık ye.

canım arkadaşım son durumlar nasıl? yarın inş. aşılamanı olcan. kendine iyi bak canım inş. ilk seferde tutar.:Saruboceq: beslenmene felan dikkat et şimdiden her gece süt iç. ceviz ve fındık ye.
walla cok tedirginlik we heyecan war cnm ya ne bilim kendimi doguma gıder gıbı hissedıyom kurbanlık koyun gıbı :)süt içiyom cnm ama cewiz fln yemedım ewde wardı yıyım bu gece bakalım bırazcık ah bıde su sigarayı içmesem cok iii olucak ama napalım ama yarın hiç içmeden gidicem eşimde içmicek bakalım cnm ya dua et benım için 1.30 da olucak inşallah o anda dua etmeyı unutmam ya ...off...

Allah yardımcın olsun canım. valla şimdiye kadar çok yazdım yine yazıyorum korkulacak hiçbişey yok. içini ferah tut.
sen sigarada mı içiyorsun klava: bak varya paketi görmeyeceğin bi yere kaldır. eşinde içmesin evde. test yapıncaya kadar elini sürme. dr. dönünce yaz tamam mı beni merakta bırakma.

sana inanıyorum cnm ya ama ilk ya muhakkak sende de olmustur yanı bı tedırgınlık bakalım hayırlısı geldiğim gibi zaten accam pc yatcm bı daha da kakmam artık uzun bı sure
ya su sigara işi işte cok zor az içmeye calısıom bu aralar ay inşallah hamiş olurum da bırakmamada wesile olur bari
aslında aşılama iişlemii diil de benı o koltuk korkutuyor hıc daha o kkoltuga oturmadım ama napalım paşa paşa oturcaz artık cnm

aşılamayı yaptıracağım zaman orda bi kızcağız vardı. ikinci aşılamasıymış. o bana dediki sakın korkma stres yapma yoksa tutmaz dedi. bende elimden geldiğince bişey düşünmemeye baktım. benim aşılama yaptığım yerde aşılama sendye gibi bişeyin üzerinde yapıldı. bende diğer koltuktan korkuyordum. ama dedimya ordam beni rahatlattı. bence sadece hamileyken değil hamilelikten öncede sigara içilmemeli. sağlıklı bi bebiş istiyorsan sigarayı bugünden bırak.

ah cnm öyle yapcam ama elinde diil ki inasanın dusunmemek kontrole gıdıomus gıbı dusunmem gerek
sigara zararlı bılıom ama cnm sen hıç kullanmadıgın için bılmıon ööle kolay diil bırakmak beyınde bıter aslında cok istesem ama o istek gelmio işte azalttım şimdilik ama aşılamadan sonra da cok cnm isterse eger içerim bıraz o kdr yanı cnm

kız sen dayak istiyon ha. aşılamadan sonra da içmekten bahsediyon. getirme beni oraya. içem şunu ya. bi kere denetim başım döndü. bence sen azimlisin bırakabilirsin.

cok fena da gaz weriyon yalnız cnm ................
bırakırım tabı ya allah yeterki bi bebiş wersin bırakırım tabi cnm ya boşwer şimdi siagayı sen da yarın gıtcen dımı dr bebişi görmeye ????

cok fena da gaz weriyon yalnız cnm ................
bırakırım tabı ya allah yeterki bi bebiş wersin bırakırım tabi cnm ya boşwer şimdi siagayı sen da yarın gıtcen dımı dr bebişi görmeye ????

evet canım bugün aradım ultrason aleti tamir edilmiş. yarın gidcem saat 5'te akşam gelince yazarım sana. bugün akşam bulantılar yoklamaya başladı. hamiş olduğumu anlamaya başladım. Rabbim sanada bu ay nasip eder inş.

Son düzenleme:
tmm cnm ultrason fotosunuda koyda görelim yegenımızı:)
inşallah cnm ya allahım bu ay benımde yuzumu güldürsün inşallah ................

tmm cnm ultrason fotosunuda koyda görelim yegenımızı:)
inşallah cnm ya allahım bu ay benımde yuzumu güldürsün inşallah ................

inan hergün sizin içinde dua ediyorum. çünki yaşamayan bu duyguyu bilemez. beklemenin ne kadar zor olduğunu kimse anlayamaz.
9 martta da senin güzel haberlerini alırız inş.

slm kızlar bende klomen ve ovıtrelle kullanıyorum bu ıkıncı ayımız ınsallah bu sefer olmustur allah hepımıze sabır versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…