hazan yağmuru canım hayat nasıl gidiyor bakalımneler oldu bitti o günden sona büyük gün yani bebişi öğrendiğin günden sona anlat da keyifleneyim biraz
slm canım.sağol iim.çok şükür herşey olunda.bu arada tebrik ederim.sen de hamişsin.kutlarım canım.yazmıştım ama sanırım görmedin.Rabbim tamamına erdirsin sağ salim.çok sevindim senin adına.
evet canım yoktum.ailem yanımdaydı.onlarla ilgilenmekten hiç fırsatım olmadı.giremedim hiç nete.senin nasıl gidiyo hamişlik.inş.iidir.kaç haftalık?inş herşey yolunda gider tatlım.çok öptüümm:1hug:
canım benim ya saol walla allah dua edenden de etmeyenden de razı olsun cnm benım hadi bakalım başı ben cekeyım arkamdan gel sende beklıyom tamam cnm cok öpüyorum seni bitanem benim ya iiki warsın canımkızlar tramıssu salı gunu asılamaya gıdıyor nolur dualarınızı eksıt etmeyın ınsallah oda hazan yagmuru gıbı 1 seferde hamıs olur
ay cnm ben aşılama olcam o gun sende bebişi görcen hadi bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsuninşallah eserciğim. rabbim hepinize güzel bebişler versin. inanın hep dualarımdasın.
öyle wall cnm ya aklı başı yerinde olsun saglam we saglıklı olsunda kız erkek hiç önemli diil ben sadece içimden geceni sööledim cnm bu kadr ugrastık ya ha kız ha erkek hiç sorun diil yeterki olsun diyorum bende :Saruboceq::Saruboceq:Allah hayırlısını versin canım benimde içimden kız geçiyo. artık3 ay bekliyecez. sağlıklı olsunda cinsiyeti fark etmez.
öyle wall cnm ya aklı başı yerinde olsun saglam we saglıklı olsunda kız erkek hiç önemli diil ben sadece içimden geceni sööledim cnm bu kadr ugrastık ya ha kız ha erkek hiç sorun diil yeterki olsun diyorum bende :Saruboceq::Saruboceq:
walla cok tedirginlik we heyecan war cnm ya ne bilim kendimi doguma gıder gıbı hissedıyom kurbanlık koyun gıbı :)süt içiyom cnm ama cewiz fln yemedım ewde wardı yıyım bu gece bakalım bırazcık ah bıde su sigarayı içmesem cok iii olucak ama napalım ama yarın hiç içmeden gidicem eşimde içmicek bakalım cnm ya dua et benım için 1.30 da olucak inşallah o anda dua etmeyı unutmam ya ...off...canım arkadaşım son durumlar nasıl? yarın inş. aşılamanı olcan. kendine iyi bak canım inş. ilk seferde tutar.:Saruboceq: beslenmene felan dikkat et şimdiden her gece süt iç. ceviz ve fındık ye.
walla cok tedirginlik we heyecan war cnm ya ne bilim kendimi doguma gıder gıbı hissedıyom kurbanlık koyun gıbı :)süt içiyom cnm ama cewiz fln yemedım ewde wardı yıyım bu gece bakalım bırazcık ah bıde su sigarayı içmesem cok iii olucak ama napalım ama yarın hiç içmeden gidicem eşimde içmicek bakalım cnm ya dua et benım için 1.30 da olucak inşallah o anda dua etmeyı unutmam ya ...off...
sana inanıyorum cnm ya ama ilk ya muhakkak sende de olmustur yanı bı tedırgınlık bakalım hayırlısı geldiğim gibi zaten accam pc yatcm bı daha da kakmam artık uzun bı sureAllah yardımcın olsun canım. valla şimdiye kadar çok yazdım yine yazıyorum korkulacak hiçbişey yok. içini ferah tut.
sen sigarada mı içiyorsunklava: bak varya paketi görmeyeceğin bi yere kaldır. eşinde içmesin evde. test yapıncaya kadar elini sürme. dr. dönünce yaz tamam mı beni merakta bırakma.
sana inanıyorum cnm ya ama ilk ya muhakkak sende de olmustur yanı bı tedırgınlık bakalım hayırlısı geldiğim gibi zaten accam pc yatcm bı daha da kakmam artık uzun bı sure
ya su sigara işi işte cok zor az içmeye calısıom bu aralar ay inşallah hamiş olurum da bırakmamada wesile olur bari
aslında aşılama iişlemii diil de benı o koltuk korkutuyor hıc daha o kkoltuga oturmadım ama napalım paşa paşa oturcaz artık cnm
cok fena da gaz weriyon yalnız cnm ................
bırakırım tabı ya allah yeterki bi bebiş wersin bırakırım tabi cnm ya boşwer şimdi siagayı sen da yarın gıtcen dımı dr bebişi görmeye ????
tmm cnm ultrason fotosunuda koyda görelim yegenımızı:)
inşallah cnm ya allahım bu ay benımde yuzumu güldürsün inşallah ................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?