ah inanmıyorum cnm ya bunu ben bıle daha hesaplamamıstım canım ya cok saol ilgin alakan düşüncen duaların için allah razı olsun cnm yainan hergün sizin içinde dua ediyorum. çünki yaşamayan bu duyguyu bilemez. beklemenin ne kadar zor olduğunu kimse anlayamaz.
9 martta da senin güzel haberlerini alırız inş.
allah hakkında hayırlısını wersin cnm ya ne zaman oldun iğnenıslm kızlar bende klomen ve ovıtrelle kullanıyorum bu ıkıncı ayımız ınsallah bu sefer olmustur allah hepımıze sabır versın
canım benim inşallah sevinirim. bazen kendimi çok kaptırıyorum. isimler bile hazır. Kayra,Aleyna,Asya Jülide-Işın,Parıl,Güneş ya da Ata,Berkan,Gökdeniz... sonuç negatif olursa sonrasına erteleriz değil mi?
sen nasılsın bebişim???
selam kızlar hepinize,döndüm aranıza..ilknurcum,parılcım,asudecim,elifcim ve tüm arkadaşalr hepinize bi meraba demek istedim..nabersiniz?ben çok şükür iim.sizleri merak ettim.bu arada hazan yağmuru,canım hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.inşallah sonuna kadar sağlıkla gidersin ve bebişini sağ salim kucağına alırsın canım..
hepinizi çok öptüm kızlar...:1hug:Şeniz
unutmadım cnm cok saol sıgara da içmedim cnm oldu bakalım ama dedıgın gıbı korkulcak bısıy dıılmıs yanı ilk oldugu için insan korkuyor tedırgın oluyor ama olsun gectı canım da acımadı bakalım artık test zamanını beklıcez zaten emın ol bu daha zorrrr......................tramissu bol şans canım. inşallah aşılaman tutar. eminim şimdi çok heyecanlısın. dualarımız seninle. akşam yazdıklarımı unutma test yapıncaya kadar sigara içmiyorsun tamam mı canım.
ay cnm ya üzüldüm ama belkı de hakkında hayırlısı budur cnm o ilaçı da hiç bilmiom cnm allah yardımcın olsun inşallah bu ay tedawıyı bırakcan ya sana iyi bi sürpriz olur hayılısı cnm ya iyi dileklerin içinde cok saol cnm sade ben diil hepınızın pozıtıf haberını duymayı nasıp etsın allahım .....selam kzlar. ben dün dr gittim. iki tane yumurtamın oluştuğunu fakat çatlamadığını soyledi. bu ay gebelk tedavisi uygulanmıcak. progestan hapını kullanıcam. sanırım bu hap o çatlamayan yumurtaları çürütmek için... peki bu hap benim bu ay yeniden oluşacak olan yumurtalarıma da zarar verir mi? içinizde bu hap ve kullanımı hakkında bilgisi olan bvarsa yazsın lütfen. tramisu gecmiş olsun. aşılaman nazıl gecti? bu ay inşallah müjdeli haberi verirsin.
ilk teyzesi sen olcan cnm benım ya walla iyiydi ya bı sorun olmaadı biliyorsun ki cok sukur allahım ınsallah test yaptıgımda da sorun olmaz da hamilesiniz heberini duymayı nasıp eder cnm benım cok öpüyorum senı .... senın de ovıtrelle zamanın yaklasıyo bakalım hadı sıra sende cnm dualarım her zaman senle cnm bu ay ugurlu gelır inşallahda hazanyagmurunun arkasından gıderız ..... alt listeye geceriz cnm ......kızlar tramıssunun asılaması bugun yapıldı ınsallh hayırlı olur bızde teyze oluruz
elifcim sonderece güzel bir karar almışsın. ben de direkt tüp bebek kararı aldım. sonuç ne olur bilmiyorum ama menunum kararımda.
hadi bakalımmmmm gelsin güzel haberler
canim insallah tutar diyerek basliyayim,elifcim ben ilaçlarımı kullanıyorum net yoktu 3gündür o yüzden giremedim devam dedi ilaçlara 2 yumurtam oluşmuş bana az geldi ama bide on un için stres yapmayayım diyom sağ ve solda cuma gitcem yeterli büyüklüğe ulaşır sanırım ne zaman aşılama bilmiom ir dahaki haftaya rapor alıcam kısmetse benim sınıfım çok yaramaz ben,i çok geriyolar onlardan uzaklaşmam lazım yoksa sinir hastası olucam senin adına sevindim canım ne zaman başlıyosun tedaviye bencede orda başla buraya gelmek zor olacaktır senin için hakkında hayırısı bakalım çok öptüm
canım ben merional kullanmıstım ama kasık agrım harıcınde bı sorunum olmadı allaha sukur klomenle de oluyordu zaten bnm yumurtam ama sansı arttırmak adına iğne kullandım we dün oldum aşılama mı cnm senın kac yumurtan war 1 bile olsa sakın uzulme cnm ya sonucta 1 olsun ama saglıklı buyuk olsun önemli olan allahın istemesi 1 yumurtası olanda hamile kalabılıyor 10 yumurtası olan da hamıle kalamıyor bızım yapmamız gereken bol bol dua etmek cnm inşallah allah bu ay ikimizede pozitifi görmeyi nasip eder :CüvCüv:kızlarrrrrr acil cvp verin aşılama yaptıranlar özellikle kaç yumurtanız oluştu gonal-f kullana varmı midemi çok ağrıtıyor bu ilaç yemek yiyemiyorum
cnm dediğin gibi cok rahattı bı sorun cıkmadı cok da kolaydı yanı benım için bı o koltuga oturmak geriyordu benı ama oturdum bıde kollarımı bağladım başımın üzerinde gel keyfim gel :teytey::teytey::teytey:cok rahattım yanı allaha sukur bı sorunum olmadı doktorumda zaten her yaptıgı seyı anlattı konustu hep oda benı cok rahatlattı işte ince uclu bıseyle spermler yerlestırıldı sonrada 40 dakka yattım orda ewe geldıgımden berı de acıl olmadıkca kakmıyorum dınlenıyorum hala ama cok kasık agrım war cnm sende de olmusmuydu ?tramissu canım bak söylediğim gibi çok basit bi operasyon. kız biraz teferruatlı anlatsana merak ettim. kaç tane yumurtan vardı? vs. neyse inşallah tutar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?