Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inan hergün sizin içinde dua ediyorum. çünki yaşamayan bu duyguyu bilemez. beklemenin ne kadar zor olduğunu kimse anlayamaz.
9 martta da senin güzel haberlerini alırız inş.
ah inanmıyorum cnm ya bunu ben bıle daha hesaplamamıstım canım ya cok saol ilgin alakan düşüncen duaların için allah razı olsun cnm ya
gercekten cnm tok açın halinden anlamaz eserle de konustuk bunu dün cnm bunu yaşamayan asla we asla anlamaz inşallah herkesde beklemenın acısını yasamadan hamiş kalır cnm ....

slm kızlar bende klomen ve ovıtrelle kullanıyorum bu ıkıncı ayımız ınsallah bu sefer olmustur allah hepımıze sabır versın
allah hakkında hayırlısını wersin cnm ya ne zaman oldun iğnenı
amin cnm allah gercekten hepimize sabır wersin hepimizn dualarını kabul etsin
listeye seni de ekleyim mi cnm

iyiyim canım yaa ne yapayım sizleri sabırsızlıkla bekliyorum Allahım inşallah güzel haberler verirsiniz.İsimlerde hepsi güzel Allah cönlüne göre versin bitanem

canım nerelerdesin yaa artık hiç görünmüyosunuz asyacan nasıl acaba oda iidir inşallah senin bebişin ne alemde hala seni üzüyormu.

tramissu bol şans canım. inşallah aşılaman tutar. eminim şimdi çok heyecanlısın. dualarımız seninle. akşam yazdıklarımı unutma test yapıncaya kadar sigara içmiyorsun tamam mı canım.

selam kzlar. ben dün dr gittim. iki tane yumurtamın oluştuğunu fakat çatlamadığını soyledi. bu ay gebelk tedavisi uygulanmıcak. progestan hapını kullanıcam. sanırım bu hap o çatlamayan yumurtaları çürütmek için... peki bu hap benim bu ay yeniden oluşacak olan yumurtalarıma da zarar verir mi? içinizde bu hap ve kullanımı hakkında bilgisi olan bvarsa yazsın lütfen. tramisu gecmiş olsun. aşılaman nazıl gecti? bu ay inşallah müjdeli haberi verirsin.

tramissu bol şans canım. inşallah aşılaman tutar. eminim şimdi çok heyecanlısın. dualarımız seninle. akşam yazdıklarımı unutma test yapıncaya kadar sigara içmiyorsun tamam mı canım.
unutmadım cnm cok saol sıgara da içmedim cnm oldu bakalım ama dedıgın gıbı korkulcak bısıy dıılmıs yanı ilk oldugu için insan korkuyor tedırgın oluyor ama olsun gectı canım da acımadı bakalım artık test zamanını beklıcez zaten emın ol bu daha zorrrr......................

ay cnm ya üzüldüm ama belkı de hakkında hayırlısı budur cnm o ilaçı da hiç bilmiom cnm allah yardımcın olsun inşallah bu ay tedawıyı bırakcan ya sana iyi bi sürpriz olur hayılısı cnm ya iyi dileklerin içinde cok saol cnm sade ben diil hepınızın pozıtıf haberını duymayı nasıp etsın allahım .....
kızlar tramıssunun asılaması bugun yapıldı ınsallh hayırlı olur bızde teyze oluruz
ilk teyzesi sen olcan cnm benım ya walla iyiydi ya bı sorun olmaadı biliyorsun ki cok sukur allahım ınsallah test yaptıgımda da sorun olmaz da hamilesiniz heberini duymayı nasıp eder cnm benım cok öpüyorum senı .... senın de ovıtrelle zamanın yaklasıyo bakalım hadı sıra sende cnm dualarım her zaman senle cnm bu ay ugurlu gelır inşallahda hazanyagmurunun arkasından gıderız ..... alt listeye geceriz cnm ......

Son düzenleme:
elifcim sonderece güzel bir karar almışsın. ben de direkt tüp bebek kararı aldım. sonuç ne olur bilmiyorum ama menunum kararımda.
hadi bakalımmmmm gelsin güzel haberler

coktandir ugramiyodum kizlar nasilsiniz bakalim....benim tüp bebek isi türkiye de istiyordum ama esimim is yeridne okadar izin almasi mümkün degil..birkac merkezle baglanti kurdum 30- 40 gün arasi tadavi diyorlar...galiba yine burda yaptiricaz...

asude nin sonucuna bakayim diye girdim ama daha belli degil galiba...kac günün kaldi sekerim....
zeynep te asilamaya karar vermisti..ilaclara baslicakti o ne alemde acep bilen varmi??
beauty de kizida iyiymis masallah.....asyacan hic ugramaz oldu galiba....

diger arkadaslar yeni haberlerinizi takip edicem insallah hepiniz olumlu sonuclar alirsiniz

tramissu canım bak söylediğim gibi çok basit bi operasyon. kız biraz teferruatlı anlatsana merak ettim. kaç tane yumurtan vardı? vs. neyse inşallah tutar canım.

elifcim ben ilaçlarımı kullanıyorum net yoktu 3gündür o yüzden giremedim devam dedi ilaçlara 2 yumurtam oluşmuş bana az geldi ama bide on un için stres yapmayayım diyom sağ ve solda cuma gitcem yeterli büyüklüğe ulaşır sanırım ne zaman aşılama bilmiom ir dahaki haftaya rapor alıcam kısmetse benim sınıfım çok yaramaz ben,i çok geriyolar onlardan uzaklaşmam lazım yoksa sinir hastası olucam senin adına sevindim canım ne zaman başlıyosun tedaviye bencede orda başla buraya gelmek zor olacaktır senin için hakkında hayırısı bakalım çok öptüm

kızlarrrrrr acil cvp verin aşılama yaptıranlar özellikle kaç yumurtanız oluştu gonal-f kullana varmı midemi çok ağrıtıyor bu ilaç yemek yiyemiyorum

canim insallah tutar diyerek basliyayim,
benim iki asilamam da da sadece hapla tedavi olmustu bende ilkinde 3büyük iki kücük gelismisti..ikincisinde de sadece 3 tane gelismisti...tabiki endometrioz oldugu icin tutmadi..doktor birdaqha yaparsak asilamayi ignelerle deneyelim dedi...ben bidaha denemek istemiyorum asilamayi, tüp bebek icinde burdaki doktorlara güvenmiyorum ama kaba taslak bi hesap yaptim türkiye de tüp bebek 2500€ dediler + ilaclar..yani benim oraya esimle gelmem orda otelde kalmam icap edicek cünkü gün asiri kontrol yapiolarmis..diger yan masraflarla yaklasik 5000€ olur herhalde...o parayi orda harcamaktansa burda evimin rahatliginda yaptirmak daha mantikli gelio simdide..hicbir karara varamiyorum asagisi sakal yukarisi biyik hesabidelikafadulden-tatlicadiarzu-

kızlarrrrrr acil cvp verin aşılama yaptıranlar özellikle kaç yumurtanız oluştu gonal-f kullana varmı midemi çok ağrıtıyor bu ilaç yemek yiyemiyorum
canım ben merional kullanmıstım ama kasık agrım harıcınde bı sorunum olmadı allaha sukur klomenle de oluyordu zaten bnm yumurtam ama sansı arttırmak adına iğne kullandım we dün oldum aşılama mı cnm senın kac yumurtan war 1 bile olsa sakın uzulme cnm ya sonucta 1 olsun ama saglıklı buyuk olsun önemli olan allahın istemesi 1 yumurtası olanda hamile kalabılıyor 10 yumurtası olan da hamıle kalamıyor bızım yapmamız gereken bol bol dua etmek cnm inşallah allah bu ay ikimizede pozitifi görmeyi nasip eder :CüvCüv:
tramissu canım bak söylediğim gibi çok basit bi operasyon. kız biraz teferruatlı anlatsana merak ettim. kaç tane yumurtan vardı? vs. neyse inşallah tutar canım.
cnm dediğin gibi cok rahattı bı sorun cıkmadı cok da kolaydı yanı benım için bı o koltuga oturmak geriyordu benı ama oturdum bıde kollarımı bağladım başımın üzerinde gel keyfim gel :teytey::teytey::teytey:cok rahattım yanı allaha sukur bı sorunum olmadı doktorumda zaten her yaptıgı seyı anlattı konustu hep oda benı cok rahatlattı işte ince uclu bıseyle spermler yerlestırıldı sonrada 40 dakka yattım orda ewe geldıgımden berı de acıl olmadıkca kakmıyorum dınlenıyorum hala ama cok kasık agrım war cnm sende de olmusmuydu ?
bu arada benım hem sagda hem solda 4-5 tane falan yumurtam wardı ama soldakıler cok buyumedı ama sagdakı yumurtalarımdan 2 tane cok guzel buyuk 2 tanede arkadan gelen ıyı yumurtam wardı hepsını sayarsak 4 olur sansım senın kac tane wardı cnmm beklıde o arkadan gelen ufaklar buyudu ondan agrım oluyor bılmıyorum oraya hükmedemiyorum:):):):) fazla da kurcalamak istemıom o zmn stres oluo cnm ayy nasılsa oldu bıttı artık bundan sonrası allaha kalmıs allah inşallah bana we tüm isteyenlere kısmet eder.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
1--Asutay.........................

2--Parıl...........................
3--Mevzey......................zeynep
4--ElifatihEFU.................elif
5--GASLAN....................
6--BLACK_PEARL..........
7--tramissu1986.............
8--26eser26....................
9--zeyhat.......................
10--maat.........................
11--boncukx...................
12--ahsenecem...............
13--mişha...............
14--idilengin.................
15--dila_naz....................
16--ingilizceci..................
17--özlem1415.................
18--canimdacan ...............
19--dolunay_esra................
20--sevdalinka59................
21--nursim05................
22--asude80......................
23--belya.....................
24--kadisim...............
25--ebrusko1982...........
26--selen111.....................
27--hulyaeyup...............
28--şimal82...............
29--cans...............
30--nbatur55.............
31--ibem77............

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................:CüvCüv:

2)asyacan7...............İlknur:CüvCüv:
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53...........:CüvCüv:
6)sevil78............:CüvCüv:
7)beryal...................:CüvCüv:
8) hazanyagmuru :CüvCüv:

5-10 sayfa da 1 güncelleyelimde cok gerilerde kalmasın sonra cok zor oluyor .....asyacan da yok unuttu bizi bebişi bulunca gelince ona yine dewrederim..........

tiramisu benim klomenle 3 yumurtam olmuştu gonal-fle 2 tane gelişimi ii dedi bilmiyorum sağda ve solda oldu biraz endişelendim ama kendimi germicem inş. demek kolay geçti peki işlemin gerçekleştiği yerdemi yatıyosun 40 dak yoksa başka bir yeremi alıyolarhadi bakalım çok heyecanlandım inş. rabbim bizede verir bu ay çok öptüm canım ii şanslar

cok iyi canım ya sonucta buna şükür ne iğne kullanıpta olmayanlar war yani öyle diil mi cnm
ewet cnm ben aynı yerde yattım 30 dakka sonra da bacaklarımı topladım bı 10 dakkada öyle yattım hanı o makas da dıyen war catalda dıyen war o koltukta dogum koltugu cok kolay hıc telaş yapma kı ben parmağım kanasa kötü olurum yanı o kdr ama bişiy olmadı hiç sadece dua ettım kendım için hepınız için inşallah kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…