cok iyi canım ya sonucta buna şükür ne iğne kullanıpta olmayanlar war yani öyle diil mi cnm
ewet cnm ben aynı yerde yattım 30 dakka sonra da bacaklarımı topladım bı 10 dakkada öyle yattım hanı o makas da dıyen war catalda dıyen war o koltukta dogum koltugu cok kolay hıc telaş yapma kı ben parmağım kanasa kötü olurum yanı o kdr ama bişiy olmadı hiç sadece dua ettım kendım için hepınız için inşallah kabul olur
cnm dediğin gibi cok rahattı bı sorun cıkmadı cok da kolaydı yanı benım için bı o koltuga oturmak geriyordu benı ama oturdum bıde kollarımı bağladım başımın üzerinde gel keyfim gel :teytey::teytey::teytey:cok rahattım yanı allaha sukur bı sorunum olmadı doktorumda zaten her yaptıgı seyı anlattı konustu hep oda benı cok rahatlattı işte ince uclu bıseyle spermler yerlestırıldı sonrada 40 dakka yattım orda ewe geldıgımden berı de acıl olmadıkca kakmıyorum dınlenıyorum hala ama cok kasık agrım war cnm sende de olmusmuydu ?
bu arada benım hem sagda hem solda 4-5 tane falan yumurtam wardı ama soldakıler cok buyumedı ama sagdakı yumurtalarımdan 2 tane cok guzel buyuk 2 tanede arkadan gelen ıyı yumurtam wardı hepsını sayarsak 4 olur sansım senın kac tane wardı cnmm beklıde o arkadan gelen ufaklar buyudu ondan agrım oluyor bılmıyorum oraya hükmedemiyorum:):):):) fazla da kurcalamak istemıom o zmn stres oluo cnm ayy nasılsa oldu bıttı artık bundan sonrası allaha kalmıs allah inşallah bana we tüm isteyenlere kısmet eder.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
cnm ben merional kullandım 75likten baazen 1 bazen bıbucuk bazen 2 yaptık yumurtanın gelısımıne gore cnm toplam 17bucuk tane iğne gitti 11 gun bayunca oldum cnm fıyat ise tanesi 26.50 idi yanı toplam ben 20 tane almıstım yani 530 lıra werdim bıde ovıtrelle kullandım oda 80 cıwarı bısıy610 falan yanı toplamfıyatı bıde zaten sıgortamda yok benım olsada zaten yas tutmuyor dıe rapor cıkmıyor bana ama sen 23 ten buyuksen eger rapor cıkar we sıgortan karsılar cnm sen başladın mı aşılama tedawısıne sana hengı ilaç werdi cnmcanım tedavide hangi iğneleri kullandın?ücret ne kadar kaç kutu kullandın canım merak ediyorum ilaçlar ne kadar tutuyor diye
söyledin cnm ya 2 hafta sonrada sesini duyacaksın ne kadr güzel bi mucize bu ya allah bagaslasın saglıkla inşallah dunyaya getı cnm cok güzel ya inşallah allah banada görmeyi nasıp eder cnm inşallah bebeğin yerleşme agrısıdır aman walla tutsunda ben 9 ay bu agrıyı cekerim herseye dıkkat edıyorum cnm bugun daha ilk kaktım yerımden yapısmıstım koltuga delikafaduldenaşılamadan sonra 14. gunde cıkarmı kı idrar testınde ?? kan testınde ne zaman kesın cıkar peki cnm 9 marta gelıyor cnm ya cok da az kalmıs :1shok:walla heyecan bastı şimdi hadi bakalım :dance:hayırlısı neyse o olsun allah inşallah bu ay karnımı boş bırakmaz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:canım, benim 3 yumurtam vardı. biri tutmuş sana söyledim mi bilmiyorum ama dr. gittim salı günü bebişi gördüm. iki hafta sonrada kalp atışı için gidcem inş. kasıklarda ağrı olur. bu diğer yumurtaların geliştiği anlamına gelmiyor olabilir . bebek rahime yerleşirkende ağrı ve batma olur. ilk bi kaç gün çok önemli. sakın ağır bişey felan kaldırma. beslenme dikkat et. zaten sigarayı da söylemiyorum artık.kötükedihüso hadi bol şans canım şafak saymaya başlarız yakında. 14. günün sabahı evde test yap varsa Allahın izniyle silik bile olsa ikinci çizgiyi görürsün
kızlar çatlamayan yumurta ve progestan hapı hakkında bilgisi olan var mı? hap kullanırkende hamile kalma şansı nedir acaba?
söyledin cnm ya 2 hafta sonrada sesini duyacaksın ne kadr güzel bi mucize bu ya allah bagaslasın saglıkla inşallah dunyaya getı cnm cok güzel ya inşallah allah banada görmeyi nasıp eder cnm inşallah bebeğin yerleşme agrısıdır aman walla tutsunda ben 9 ay bu agrıyı cekerim herseye dıkkat edıyorum cnm bugun daha ilk kaktım yerımden yapısmıstım koltuga delikafaduldenaşılamadan sonra 14. Gunde cıkarmı kı idrar testınde ?? Kan testınde ne zaman kesın cıkar peki cnm 9 marta gelıyor cnm ya cok da az kalmıs :1shok:walla heyecan bastı şimdi hadi bakalım :dance:hayırlısı neyse o olsun allah inşallah bu ay karnımı boş bırakmaz :cüvcüv::cüvcüv::cüvcüv:
söyleme yani artık :):):)
yumurtan catlamadiysa zaten adet gününde kanama olarak atilicak yada kist olarak sana hediye kalicak,,,,insallah kist yapmaz...
progesteron hapi da olasi bir döllenmeden sonra embriyo rahime daha iyi tutunsun yerlesme olsun diye veriliyo hamilelik baslasin diye yani , yada ilk 3 ay düsük tehlikesi olanlar düsük riskini azatlmak icin kullaniyo...
senin yumurtan bu ay catlamadiysa zetn döllenme de olamaz...progesteron kullanmanin bi anlami yok...
sonucunu görünce öyle bir ic cektim ki sanki kendi sonucum negatifmis gibi hissettim, üzüntünü paylasiyorum canim, insallah birdahaki sefere biryerlerden yakalarsin melegini..kızlar ilk tüp bebek sonucum negatif oldu
kızlar ilk tüp bebek sonucum negatif oldu
ah cnm ya inan diğer arkadaşlar gibi bende cok üzüldüm allah en kısa zamanda dualarını kabul etsın cnm hepimizinkızlar ilk tüp bebek sonucum negatif oldu
bak hep üzülüyordun benım 1 tane war dıe olunca oluomus yanı dımı cnm yeterkı allah ıstesın cnm ınsallah ılk kez bu kdr cok yumoşun war tutar senınkı cnm bak söyleye söyleye sol tarafıda calıstırdık :)kızlar dun dr a gıttım sag tarafta 4 yumos var ama kucuk solda hayret nasılsa bu ay 2 yumos var ve bırı19mm bırı20mm olusmus ve ıgnemı yaptı ayın 10 da kandan bakacak ınsallah kalırımda bu ay bu son ıgnem olur kızlar kk da tup bebek cekılısı vardı saolsun tırammussu benım adıma doldurmustu dun tup bebek merkezınden aradılar benı tırammısu nerelerdesın sana bunu solıcem denk gelemedık mısafırlıkteydık sonra konusalım dedım pazartesı tekrar arayacaklar bedeva tup bebegı kazanmamısım ama sıze bazı konularda tedavınızde yardımcı olmak ıstıyoruz dedıler şansa bak hıc sanslı deılımdır ama arkadasımın sansı bu ne oldugunu orenınce tekrar yazarım kızlar
kızlar hepinize desteğinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.dün Allah ıngücüne gitmesin diye ağlamadım bile. eşimle sarılamadık,ağlayacaz diye kalktık arkadaşlara oturmaya gittik.gece rüyamda birsürü yavru kaplumbağa gördüm.hepsini bir araya toplamaya kollamaya çalışıyordum.birinin elleri acımıştı kıyamadım rüyamda bile.sanki evlatlarımı kolluyormuşum gibi çırpındım onlar için.
okulda 1den 8 e hemen hersınıftan öğrenciler beni tanır sever.15gün gitmedim,nöbetçiyken boynuma sarılıp öpmeyen çocuk kalmadı. sabah bunlar aklıma geldi.kendi evlatlarıma nasıl kolkanat gererdim,onlar kimbilir nasıl "anne"deyip bana sarılırdı.çok buruldum.dayanamadım koyuverdim gözyaşlarımı.inşallah hepimiz birgün Anne oluruz..
esercim Allah şansını açmış,inşallah böyle gider.
bak hep üzülüyordun benım 1 tane war dıe olunca oluomus yanı dımı cnm yeterkı allah ıstesın cnm ınsallah ılk kez bu kdr cok yumoşun war tutar senınkı cnm bak söyleye söyleye sol tarafıda calıstırdık :)
canım benım ya bu benım diil emın ol senın sansın benım sansım olsaydı zaten benı ararlardı aşılamam tutardı yanı benım sansım diil tamammen senın sansın ınsallah bu ayda senın sansın olur cunku benım umudum yok bu aydan sivilce cıktı yuzumde genelde hep zaten adetıne yakın cıkar buda onlardan bırı yanı cnm bı kac gune kdr adet olurum ben kesın zaten unutmusum sana söylemeyı ben 8 subatta adet olustum ya hanı erken gelmıstı su andan ıtıbarende bellı olmasına 7 gun kaldı kan testı yapcam dıyodum ılk defa ama ondan da waz gectim cnm bosuna heyecan yapmaya gerek yok yanı cnm ama inan senın adına cokkk sewındım canım benım ya ınşallah bu ya senden barı güzel haber alırız cnm :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?