tamam cnm okumadan sil o zmn :):):):):):):):)benı cok uzuyosun arkadasım o ozeldekı yazdıgınıda ne okudum ne gordum ben tamammı?bosver olmazsa olmasın dıyorum sana napalım olmuyo dıye kımse bızı kafamızdan kesmeyecek napalım hersey allahtan bekle bakalım bellımı olur belkı adet olmayacaksın onun sıkıntısından sıvılce bastı bosver adet bı olsan takma daha onumuzde yapılcak cok ıslem var rabbım hayırlısını versın
canım benım ya bu benım diil emın ol senın sansın benım sansım olsaydı zaten benı ararlardı aşılamam tutardı yanı benım sansım diil tamammen senın sansın ınsallah bu ayda senın sansın olur cunku benım umudum yok bu aydan sivilce cıktı yuzumde genelde hep zaten adetıne yakın cıkar buda onlardan bırı yanı cnm bı kac gune kdr adet olurum ben kesın zaten unutmusum sana söylemeyı ben 8 subatta adet olustum ya hanı erken gelmıstı su andan ıtıbarende bellı olmasına 7 gun kaldı kan testı yapcam dıyodum ılk defa ama ondan da waz gectim cnm bosuna heyecan yapmaya gerek yok yanı cnm ama inan senın adına cokkk sewındım canım benım ya ınşallah bu ya senden barı güzel haber alırız cnm :CüvCüv:
slm arkadaslar bende klomen ve ovıtrelle ıgnesı kullanıyorum bu 2. ayımız bu ayda olmadı bakalım yarın tekrar doktoruma gıdecem devammı dıycek yoksa asılamayamı gececek bılmıyorum kızlar noolur akıl verın bu ıgne olayına bıraz daha devam edeyımmı yoksa asılamayamı geceyıım noolur fıkrınızı soyleyın
saolun cnm ya destegınız için cok saolun haklısın gercekten cnm ya stres yok sınır yok relax relax relaxım ben:teytey::teytey::teytey: öptüm seni we bebişi ...............Şeniztramissu bak ümitsizlik sana hiç yakışmıyor. bi kaç tane sivilce çıktı diye böyle yapma. biliyorsunki hiç stres yapmaman gerek elinden geldiğince eğlen hiç üzülme. aklına kötü şeyler getirme. ben inanıyorum burdaki herkes anne olcak. ama böyle ümitsizlik içerisinde olarak değil.Şeniz
inşallah cnm ya inşallah duaların için saoltramıssu canım benım bak ben dun asılamamı yaptırdım bugunde ıkıcyı yaptırdım sıvılce olayına gelınce benım her adat zamanı sıvılce basar sırtımı ıkı gundur yıne sıvılceler olusuyor bu demek degılkı adet olucn kı benım asılamm daha dun ve bugun yapıldı sakın takma kafana ben ınanıyorum hem sız demıyormusunuz adet belırtısıyle gebelık belırtısı aynı dıye ıyı dusun canım benım rabbım sana o mucızeyı yastaacak ellerıne saglıkla sıhhatle alacaksın....
merhaba canım öncelikle yaş kaç diye sorucam we sorun ne ??slm arkadaslar bende klomen ve ovıtrelle ıgnesı kullanıyorum bu 2. ayımız bu ayda olmadı bakalım yarın tekrar doktoruma gıdecem devammı dıycek yoksa asılamayamı gececek bılmıyorum kızlar noolur akıl verın bu ıgne olayına bıraz daha devam edeyımmı yoksa asılamayamı geceyıım noolur fıkrınızı soyleyın
demet yarencim bılıyorsun kı benımde cok gazım wardı şişlik wardı cnm normal o
aaaaaaa bana diyon sen strese başlamısın walla aslında warya hıc bırımız bırbırımızden farklı diiliz ama yıne de bırbırımıze destek umut wermeye dewam edıyoruz aslında hepimizn umudu war ama aklımızın bı yanında da hepimizin bı tek çizgi görme fobisi war cnm allah bılıyor ya ınan kendımın ne kdr hamiş olmamı istıyorsam sizinde o kadar istiyorum cnm allah dualarımızı kabul etsın inşallah cnm bak 2 tane oldu senın daha cok sansın war belkıde cnm böyle pozitif düşün bak bu ay önce benim sonra senın hamiş hebrını alıcaz inşallah hayırlısıyla cnm cok öpüyorum seni..............Şeniz
inan senın kadar cok sewındım cnm ya bak şansın dönmeye başlamış walla ya allahım inşallah sonu da cok güzel gider mutlu saglıklı uzun ömürlü bı hayat sürersin cnm bebişinle hatta belki bebişlerinle cnm :ecrin_bebek::ecrin_bebek:sen izmirdesin dimi cnm bebiş için ankara bıle gıderız wlla ya allah yardımcın olsun cnm senın we tum isteyenlerın o zmn bu ay artık sen hiç gırmezsın nete pozitif haberden sonra artık da hamişler bölümüne gecersin walla ya bizide unutma ama cnmm tamam mı anlatsana bıraz ya neler yapılacak kac gun kalacaksın konaklama nasıl olucak .......hadi cnm ya walla cok heyecanlandım inancanım sana güzel haberim var ben tüp bebek kazandım e kolaydan bedava ankaraya gittim baktım hastaneye ankalife merkezin ismi çok güzel biyer dr lar hemşireler herkes çok cana yakın şimdi adetim gelsin diye bekliyorum geldimi ankaraya gideceğim tedaviye başlıcaz canım sadece ilaç masrafları bize ait onlarda tahminen 2600 lira tutacakmış benim için dua et nolur bu beim için ilk ve son şansım ben çok heyecanlıyım canım allah hepimizin yardımcısı olsun öpüyorum seni sanada bol şanslar canım :1hug:
bende e-kolaydakı cekılıse kaıtılmıstım bı kacgun sonra benı aramıslarda ama trafıkteydım benı 10 15 dk sonra ararmısın dedm bugundegılde carsamba arıcaklarını soylemıslerdı tabıııı ne arayanvar nede soran var hayırlı sonuclar alırsın canım ınsallah
slm canım aynı sey benımde basıma geldı banda tedavınız hakkında sıze yardımcı olacagız dedıler tel ettıler bende o gun mısafırlıkteydım konusamadım gectımız pazartesı arayacaklarını soledıler ne arayan var ne soran hayılısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?