Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tamam cnm okumadan sil o zmn :):):):):):):):)
işte cnm insana bazen geliyorlar ya bana da bugun geldıler sana patladım cnm olsun tabı ya ne zmn olursa olsun napalım yanı dunyanın sonu dıılkı yanı cnm allah daha beter hastalık sorun wermesın inşallah hepımıze cok öpüyorum cnm sneı iyiki warsın ya canım .........

merhaba arkadaşlar ben de yumurta takibindeydım ..adetımın 5 .gunu klomene başladım gunde ıkı tane ..12 . gun kontrole gıttıgımde 7 yumurta oldugunu gorduk 2 si olgunlaşmıştı dıgerlerı de gelişiyordu ancak endometrıum kalınlıgı 5 mm cıktı dr cok ınce buldu.. ıgneye gerek yok dedı .. kendı halıne bıraktı bu ay .. 21. gunu kontrole gıdecegım catlamışlar mı dıye .. bu ay hiç umudum yok aranızda rahım duvarı ınceliğinden şikayeti olan var mı ?

kızlar bugun orendım aynısını yasayan varmı?ovıtrelleyı 4 kur uygulayacak dr um ama sıgorta sadece 1 ıgnemı karsılamıs sımdı dıger ıgnelerı cebımden odeyecegım sızde bu sorunla karsılastınızmı

tramissu bak ümitsizlik sana hiç yakışmıyor. bi kaç tane sivilce çıktı diye böyle yapma. biliyorsunki hiç stres yapmaman gerek elinden geldiğince eğlen hiç üzülme. aklına kötü şeyler getirme. ben inanıyorum burdaki herkes anne olcak. ama böyle ümitsizlik içerisinde olarak değil.Şeniz

Son düzenleme:
slm arkadaslar bende klomen ve ovıtrelle ıgnesı kullanıyorum bu 2. ayımız bu ayda olmadı bakalım yarın tekrar doktoruma gıdecem devammı dıycek yoksa asılamayamı gececek bılmıyorum kızlar noolur akıl verın bu ıgne olayına bıraz daha devam edeyımmı yoksa asılamayamı geceyıım noolur fıkrınızı soyleyın

tramıssu canım benım bak ben dun asılamamı yaptırdım bugunde ıkıcyı yaptırdım sıvılce olayına gelınce benım her adat zamanı sıvılce basar sırtımı ıkı gundur yıne sıvılceler olusuyor bu demek degılkı adet olucn kı benım asılamm daha dun ve bugun yapıldı sakın takma kafana ben ınanıyorum hem sız demıyormusunuz adet belırtısıyle gebelık belırtısı aynı dıye ıyı dusun canım benım rabbım sana o mucızeyı yastaacak ellerıne saglıkla sıhhatle alacaksın....

bende aynı tedaviyi gördüm 5ay falan ama hiç bu sekilde hamile kalan ne gördüm ne duydum ben tvsiye etmiyorum ama doktorlar yinede 5 6 ay faln kullandırıyo yani asılama uygulayalım artık desen sana ok diceni zannetmiyorum onlar kendi prosedürünü uyguluyolar ccanım maalesef........

saolun cnm ya destegınız için cok saolun haklısın gercekten cnm ya stres yok sınır yok relax relax relaxım ben:teytey::teytey::teytey: öptüm seni we bebişi ...............Şeniz

ben de bugun asılamamı oldum cok sukur ıkıncısıde bıttı ama bırsey hıssetmıyorum aksıne olacagına da kendımı cok ınandırmıyorum sadece testı merak edıyorum neden bende bı garıplık mı var acaba hep tup bebege gore planımı yapıyommmmm beklıcez elımız kolumuz mahkum gaz olayım var karnımda hafıf bı sıslık soz konusu neden oldugunu bılmıyorum

inşallah cnm ya inşallah duaların için saol
ewet cnm haklısın benı de her adetden önce basarlar malefef sıwılceler ama inşallah bu kez gebelik belırtısı olmustur cnm gercekten bu ay insan ister istemez stres yapıyor ondan olmustur hele bide sonuca yaklastıkca daha bı stres oluyor ama allahın takdırı yanı kısmet bu iş kısmetımızde ne zamn ne sekılde hamile kalmak warsa öyle olucak tabiiki allah hayırlısıyla wersin bizlerede

merhaba canım öncelikle yaş kaç diye sorucam we sorun ne ??
ben 21 yasındaydım klomen ovıtrelleye başlayalı , 5 ay kullandım ama dr bana yasın kucuk daha 4 ay falan daha böyle dewam edelım dedı ama ben istemedım we aşılamaya geçtik bu ay öncesındede klomenden sonrada kafanı dagat rahatla dedi ben 3 ay gıtmedım dr rahatladım da ama bu aşılama yıne stres yapıyor bence en az 3-4 ay dewam et sonucta bu yontemle de hamile olan cok kişi war cnm ben duydum en az 3 ay bu tedavıye dewam et bence direk agar ilaçlara aşılama ilaçlarına gecmiyorlar cunku bırden cok fazla ilaç yuklemıyorlar yumişlere sonra ara wer bı kac ay sonra gec aşılamaya cunku hemen aşılamaya gecmen de yıpratır senı her gün iğne olmak cok feci geldi bana sen bılırsın yıne cnm durumunu analız et we konus dr ile.......

Son düzenleme:
demet yarencim bılıyorsun kı benımde cok gazım wardı şişlik wardı cnm normal o
aaaaaaa bana diyon sen strese başlamısın walla aslında warya hıc bırımız bırbırımızden farklı diiliz ama yıne de bırbırımıze destek umut wermeye dewam edıyoruz aslında hepimizn umudu war ama aklımızın bı yanında da hepimizin bı tek çizgi görme fobisi war cnm allah bılıyor ya ınan kendımın ne kdr hamiş olmamı istıyorsam sizinde o kadar istiyorum cnm allah dualarımızı kabul etsın inşallah cnm bak 2 tane oldu senın daha cok sansın war belkıde cnm böyle pozitif düşün bak bu ay önce benim sonra senın hamiş hebrını alıcaz inşallah hayırlısıyla cnm cok öpüyorum seni..............Şeniz

canım sana güzel haberim var ben tüp bebek kazandım e kolaydan bedava ankaraya gittim baktım hastaneye ankalife merkezin ismi çok güzel biyer dr lar hemşireler herkes çok cana yakın şimdi adetim gelsin diye bekliyorum geldimi ankaraya gideceğim tedaviye başlıcaz canım sadece ilaç masrafları bize ait onlarda tahminen 2600 lira tutacakmış benim için dua et nolur bu beim için ilk ve son şansım ben çok heyecanlıyım canım allah hepimizin yardımcısı olsun öpüyorum seni sanada bol şanslar canım :1hug:

inan senın kadar cok sewındım cnm ya bak şansın dönmeye başlamış walla ya allahım inşallah sonu da cok güzel gider mutlu saglıklı uzun ömürlü bı hayat sürersin cnm bebişinle hatta belki bebişlerinle cnm :ecrin_bebek::ecrin_bebek:sen izmirdesin dimi cnm bebiş için ankara bıle gıderız wlla ya allah yardımcın olsun cnm senın we tum isteyenlerın o zmn bu ay artık sen hiç gırmezsın nete pozitif haberden sonra artık da hamişler bölümüne gecersin walla ya bizide unutma ama cnmm tamam mı anlatsana bıraz ya neler yapılacak kac gun kalacaksın konaklama nasıl olucak .......hadi cnm ya walla cok heyecanlandım inan

bende e-kolaydakı cekılıse kaıtılmıstım bı kacgun sonra benı aramıslarda ama trafıkteydım benı 10 15 dk sonra ararmısın dedm bugundegılde carsamba arıcaklarını soylemıslerdı tabıııı ne arayanvar nede soran var hayırlı sonuclar alırsın canım ınsallah

slm canım aynı sey benımde basıma geldı banda tedavınız hakkında sıze yardımcı olacagız dedıler tel ettıler bende o gun mısafırlıkteydım konusamadım gectımız pazartesı arayacaklarını soledıler ne arayan var ne soran hayılısı olsun

slm kızlar ben pazartesisaat 11.30da aşılamaoldum giremiyodumnete kendimi şimdi daha ii hissediyorum ilk gün ağrıöm oldu kasıklarda ertesi gün biraz vede kanamam oldu dok sorduk operasyondandır dedi bugün ise biraz var kasıklarda ağrı tutan veya bekleyen arkadaşlar siz ne hissettiniz bu yaşadıklarımı yaşadınızmı merak ediyorum walla uçan kuştan dua istiyorum ve isteyenlere ediyorum kızlar ne olur dua

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kacırdık canım neyse bundada bı hayır vardır belkı bu ay hamıs oluruzda gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…