Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm cnm ben beklemedeyım şimdi ilk oldugunda benımde cok agrım olmustu cnm kanamam olmadı ama ağrım we gaz cok olmustu bende dua bızım için gercekten cok önemli cnm ya allah dualarımızı kabul etsin dualarım senınle cnm inan burdakı herkese ayrı ayrı dua edıyorum allah kabul etsın inşallah hadı bakalım senınde hayırlısı olsun cnm 15 mart gıbı alırsın sonucu pozitif haberlerını beklıyorum cnm.....

canım bende senınle aynı gun ılk asılamamı oldum dunde ıkıncıyı oldum ama bende kanama oldu ama olabılıyormus oyle duydum kasık agrıları oldu ve karnımı sankı bıcak gıbı kesıyorlar ama oda antıbyotıkten kaynaklanıyormus hayırlısı bakalım beklıcez

merhaba arkadaşlar bende geçen hafta klomen kullandım ve dün dr gittiğimde 2 yumurtam olduğunu sağ ve sol tarafta olduğunu söyledi...bugün ovitrelle iğnesi olucam yarın 4 -5 gibide aşılama yapılacak.....benim ilk aşılamam.....çok heycanlıyım....dilerim allahtan hepimiz güzel haberler yazarız buraya ve bu ümitlerimiz boşa gitmez....

kızlar hepınız bu asılama suresınce duruma gore degısen asılamadan oncekı o 10 tane ıgneyı sora da catlatıcı ıgneyı vurundunuzmu

nasıl yani iki kere üst üstemi oldun ben anlamadım yabirde kıslar aşılaması tutanlar ilk gündenitibaren ne yaşadılar yazarsalar sevinirim

evet canım ıkı gun ust uste oldum ıhtımalını arttırmak ıcın dedıler valla ben eve geldım asılamdan 1 saat sonra falan kasıklarımda ıgne batmaları ıgıbı batmalar oldu ve karnımda sancılar olsutu ama karnımdakı sancılar 2 saat falan surdu mıgde yanması gıbı seyler oldu sonra ertesı gunu tekrar asılama oldum aynı saatte yıne eve geldım yıne hafıf batmalar soz konusydu sımdı o batmalar gectıde sabah uyandıgımda sol kasıkgımda muthıs kramp gıbı aanlık agrılar oldu ama gectı sımdı sadece belım agrıyo gazım var hala ama az

Bugün dr geldimm .Dr bu ay aşılama yapalım dedi .. Klomenle 3 tane kaliteli yumoş olmuş dedii.Benim ilk aşılamam olacak .yarın ovitrellayı vurucam cuma günüde aşılamam olacak.Fakat ben çok korkuyorumm kızlarrr aşılamada acı oluyormuu ?Ben spekulum hiç taktırmadım.Tek korkum spekulum denilen alett valla hiç sevinemiyorum aşılama oalcagıma korkudan baska dusundugum bısı yokk.:1ninca::1ninca:

nasıl yani iki kere üst üstemi oldun ben anlamadım yabirde kıslar aşılaması tutanlar ilk gündenitibaren ne yaşadılar yazarsalar sevinirim

canım arkadaşım Allah hayırlı uğurlu eder inş. senden de güzel haberler alırız. benim aşılamadan sonra kanamam olmadı. çok fazla kasık ağrısı oldu. ayrıca akıntım vardı. çok yoğun bişekilde. başkada bişey yok. bak sakın ağır bişey kaldırayım deme 1 kg olsa bile. elektrikli sübürgeyi bile kaldırma. bak çok ciddiyim. banada aşılama merkezinde bi hasta söylemişti. sağolsun onun sayesinde hem heyecanlanmamıştım hemde aşılama sonrası kendime dikkat ettim. eğer dr. ilişki verdiyse söylediği sayıdan başka ilişkye felan girme. bol bol uzan ıstirahat et.

canım inşallah hakkında hayırlısı olur. sakın korkma stres yapma bu daha çok seni ve aşılamayı olumsuz etkiler. aşılama acı veren bi operasyon değil. sadece spekulum az bişey acıtıyo. oda kendini kasmazsan acı hissetmezsin. zaten dr. çok anlayışlı.inşallah bu ay aşılama yapan arkadaşlarımızdan güzel haberler alırız. ilk aşılamada tutan bi çok kişi var. onun için aşılamadan sonra kendine çok dikkat et

Son düzenleme:

:asigim:Canım çokk sağolasınnn yorumun için teşekkür ediyorum...Doktoruma korktuğumu söylediğimde :) korkma dedi yavaş yavaş takıcam dedi spekulumu hehe..İnşallahhh hepimiz güzel haberlerr alırızzz.Evet söylediğin gibi kendimi sıcak tutucam :)iş yapmak yok :):CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

aynen böyle kaydirigubbakcemile5kararlı ol. inşallah seninde benimki gibi ilk aşılamada tutar.

canım benim çok sağol dinleniyorum tabi 5 gün rapor aldım kalkmıyom sıkılınca tabi kalkıyom nete bile oturmuyom abartıyomuyum neyim benim kanama ertesi gün oldu akıntım olmadı hsg sonrası kana benziyodu zaten o aleti dok orda bırakmış hemşirelerde farketmedi operasyon bitince bir titreme aldı sorma sinirlerim boşaldı herhalde kız bitti geçmiş olsun deyince gerçektenmi dedim ama şaşırdım çok kısaydı birde sıkışık gittim ya acayip bunaldım edicem zannettim o alette beni zorladı ayaklarım dondu ben çok üşürüm sona hemşirte kalk deyince orda alet var dedim aa dok almamış mı dedi aman ne unutkan dok dedim içimden ama bende spermler dışarı çıkmasın tampon görrevi yapsın diye bıraktığını düşünüp ses çıkarmadım masada kaç ayetel kürsi okudum bilemiyom heyecandan ama acısı hsgnin yanından bile geçmez neyse atlattık inş. son olur canım burdan bende hamileyimmm diye bağırırım tüm isteyenler gibi çok öptüm senia.s.

sağol canım benim inş. bir hafta arayla müjdemizi veririz olumsuz birşey düşünmüyorum hayalde kurmuyorum bu iyi bişey demi çookkk öptüm :1hug:

bu arada asyacan ve beautyye darılıyorum hiç uğramaz oldular özellikle asyacan ve birde parıl

bu arada asyacan ve beautyye darılıyorum hiç uğramaz oldular özellikle asyacan ve birde parıl
bencede walla cnm ya ama ben hamiş olayım yıne hep buraya gelcem walla unutmam burdakileri paylaşımlarımı .........:içelim:

sağol canım benim inş. bir hafta arayla müjdemizi veririz olumsuz birşey düşünmüyorum hayalde kurmuyorum bu iyi bişey demi çookkk öptüm :1hug:
bende kurmuyorum cok fala ama insanın aklına ister istems geliyor bende başka seyle ugraşıyom hemen umutsuzluga kapılncada sağolasınız hepınız destek werıp yıne umutlandırıyorsunuz beni cnm hadi bakalım mart ayında tam 5 tane hamiş bekliyorum walla en az tabiiki............:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: ........................

inşallah cnm allah gönlüne göre wersin hayırlısı olsun bakalım bol bol dua et cnm ama bı tek kendin için diil hepimiz için dua et müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş cnm .......kendine dikkat et bol bol dinlen ..........

inan ben iğne olmaktan bile cokkkkk korkuyordum cnm ama hiçde canım acımadı elim kesilse bıle canım cok acırdı ama sandıgım gıbı olmadı cok cok hafıf bı his hatta acı bile diil tabı kendını sıkmaman we rahat olmanda cok onemlı cnm bende aşılamayı diilde o koltuga nasıl cıkacagımı düşündüm ama allah yardım edıyor cnm inan ki bol bol dua et kendını duaya yogunlastır dr orda yapsın işini sen keyfıne bak bence bebişini düşün o anda we rahatla cnm hayırlısı olsun inşallah 2 hafta sonra alırız çift çizgi haberini sakın sıkma kendını we kendıne dıkkat et cnm bol şans...........

Canım bir çok kişiye sordum burdan herkezz aynı şekilde acımadığını söylüyorrr.İnşallahhh öylee olurrrr. O masaya çıkana kadar yaşanılan heyecan stres zaten :bbo:Söylediklerinizee uyucam rahat olmaya çalışam sağolasın canımmm...Aminn inşallahh güzel haberlerr veririm :):CüvCüv: :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım benim Allah emeğinizi boşa çıkarmasın. spekulumu çıkarmak dr. işi değilki zaten ordaki hemşirelerin işi. bişey diyeyim mi olacağı varsa inan oluyo. ben aşılamadan sonra 3 saatlik bi yolculuk yapmıştım. üstelik sarsıcıydı. ama sonuç çok şükür pozitif.

aşılamaya giderken keşke ayağına çorap alsaydın. ben öyle yaptım valla. sonra herkes çıkınca yaklaşık yarım saat kadar dinlenirken eşim montunu ayaklarıma örttü. o zamandan beri nazlı bi bebek gibi bakılıyoruz. inş. sonu gelir. Allah hepinizede nasip eder. sakın ümitsizliğe kapılmayın (çok fazlada ümitlenmeyin) yapabiliyorsanız 14. gün ya ecz. testi yada kan testi yapın en azından kendinize daha dikkat etmiş olursunuz.tüm dualarım sizinle

:lepi:Ben hemen çantama bir çift çorap koyayım :)flimdede donmuştum çünkü soğuktan :) herkez çıksın eşim giydirir artık ayaklarımı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…