zeynepcigim hayirlisi olsun insallah tutar asilaman...benimde ikincide 2 3 gözyasi damlasi kadar lekelenmem oldu ertesi gün gecti..kasik agrilarida normal herkste oluyo hemen hemen.....progesteron yada benzeri bisey kullaniyomusun???slm kızlar ben pazartesisaat 11.30da aşılamaoldum giremiyodumnete kendimi şimdi daha ii hissediyorum ilk gün ağrıöm oldu kasıklarda ertesi gün biraz vede kanamam oldu dok sorduk operasyondandır dedi bugün ise biraz var kasıklarda ağrı tutan veya bekleyen arkadaşlar siz ne hissettiniz bu yaşadıklarımı yaşadınızmı merak ediyorum walla uçan kuştan dua istiyorum ve isteyenlere ediyorum kızlar ne olur dua
ay cnm ya bana da hiç bişey wemedı acaba unuttumu dedım ama bı tek bana wermedı dedım ama sana da wermemiş içim rahatladı demkki herkese gerk olmuyormuş cnm inşallah olumlu sonucu alırız cnm .....sağol canım benim progestan yada benzeri bişey vermedi özellikle sordum gerek yok dedi dinleniyorum bol bol raporluyum zaten sağol canım bende senin için edicem inş. kabul olurrrr
canım benim ben buralardayım.ama fazla uzun süre kalmıyorum sandalye başında.belim filan çok ağrıyo.hayırlı olsun canım aşılaman...inşallah güzel haberlerini alırız senin ve tiramisunun..dediğim gibi çok kısa ve kolaymış dimi?Rabbim inşallah bu ay hepinizin yüzünü güldürür:Saruboceq:dua edicem bol bol.aşılamanın üzerinden 11 gün geçince kan testinde kesin çıkıyo sonuç.benim 11.gün 100.7 idi bhcg.inşallah pozitifi görürsün bu ay..hepinize duacıyım.ben iim çok şükür.ev okul arasında mekik dokuyorum...bu arada asyacan ve beautyye darılıyorum hiç uğramaz oldular özellikle asyacan ve birde parıl
ah cnm ya ne sen sor ne ben söyleyim cok heycan basıo artık beni 24 şubatta aşılama mı oldum cnm bugun ıtıbarıyle tam 10. gün oldu bakalım cnm ya yarın kan testı yaptırsam cıkar belkı ama ben pazarteesı kesın olsun dıe o zmn yapmayı dusunuyorum cnm yanı sonucu öğrenmeme tamı tamına 3 günüm kaldı öğrenmem içinınsallah arkadaslar tıramıssu kac gun kaldı canımmmm
Ama kızlar orası tüp bebek ünitesiydi eşimi almadılar beni soyunca çorabımında çıkması gerektiğini düşündüm sonradan başka bir odaya aldı yorgan falan çok güzeldim öylece gömülmüşüm çok güzeldi ısındım walla sizide soydularmı çıbıldak kaldım ameliyat elb,sesiydi onu görünce zaten heyecandan uçtum hemşireyle kafa bile tokuşturdum o kafaya takılan şeyi ben toka zannedip saçıma sardım tam şabalak gibiydim hemşireyi baya güldürdüm aman doğurasıya dogum hikayeleri böle birikiyor demi kıslar
ah cnm ya ne sen sor ne ben söyleyim cok heycan basıo artık beni 24 şubatta aşılama mı oldum cnm bugun ıtıbarıyle tam 10. gün oldu bakalım cnm ya yarın kan testı yaptırsam cıkar belkı ama ben pazarteesı kesın olsun dıe o zmn yapmayı dusunuyorum cnm yanı sonucu öğrenmeme tamı tamına 3 günüm kaldı öğrenmem için
senın daha cok war rahatsındır şimdi ama inan zaman cok cabuk geçiyor......
ah cnm ya beni şimdi daha cok heyecanlandırdın walla ya ama erken diil mi ki kaç cıkmsaı gerek sonucun hamiş oldugumu anlamam için bak cnm bılıon sen 24 şubatta oldu bıde sen hesapla cıkarmı ki ya offf tum cumleler bırbırıne gırdı ama sen anladınkız ne kadar çabuk geçiyo zaman. hadi bakalım inşallah benimkine arkadaş gelir. bence yarın kan testi yap. zaten beta hcg belli bi seviyenin üstünde çıkarsa kesin vardır.
sana diyorum ama ben 14. günü beklemiştim. inan senin sonucu çok merak ediyorum. kendiminkinde o kadar merak yoktu.
kızlar merhaba bişey sorucam sizlere, cevaplarsanız çok sevinirim.ben de geçen salı aşılama yaptırdım.dr um haftaya salı kontrole gel dedi.neden çağırıyo sizce? hamilelik olsa bile 1 haftada belli olur mu? salıdan beri bunu düşünüyorum, cevap da bulamıyorum..
ah cnm ya beni şimdi daha cok heyecanlandırdın walla ya ama erken diil mi ki kaç cıkmsaı gerek sonucun hamiş oldugumu anlamam için bak cnm bılıon sen 24 şubatta oldu bıde sen hesapla cıkarmı ki ya offf tum cumleler bırbırıne gırdı ama sen anladın
ah cnm bılsen ne durumdayım eşimle bıle hiç konusmuyorum oda umutlanıp sonnda üzülmesin die sesimi bile cıkartmıyorum olmadı galıba sıwılce cıktı cok yuzumde dıyorum ay cok korkuyorum inan suan ellerim titiriyor benım ya merional we ovıtrelle kullandım cnm en cokda ondan korkuyorum aslında ben yanlış sonuc almaktan yanisabredicek takatım inan kalmadı ama negatıfı duyacakda hiç cesaretim yok buna we cumarteside eşimle tanışma yıldönümümüz bizim belki sürpriz olucak belki zehir olucak cnm ya offffffff.............canım benim tabiki çıkar. bebişin sana tutunur tutunmaz beta hcg salgılıyor. kanda çıkar 40 ve üzeri çıkması gerekir. benim 14. gün öğlen baktırdım 70 küsür çıkmıştı. aradan 5 gün geçti yine yaptık testi o zamanda 554 çıkmıştı. aslında senin kullandığın ilaçları bilmiyorum ilaçlar etkiler mi sonucu? istersen yarın baktır sabrederim diyosan pazartesiyi bekle.
ah cnm bılsen ne durumdayım eşimle bıle hiç konusmuyorum oda umutlanıp sonnda üzülmesin die sesimi bile cıkartmıyorum olmadı galıba sıwılce cıktı cok yuzumde dıyorum ay cok korkuyorum inan suan ellerim titiriyor benım ya merional we ovıtrelle kullandım cnm en cokda ondan korkuyorum aslında ben yanlış sonuc almaktan yanisabredicek takatım inan kalmadı ama negatıfı duyacakda hiç cesaretim yok buna we cumarteside eşimle tanışma yıldönümümüz bizim belki sürpriz olucak belki zehir olucak cnm ya offffffff.............
biliyorum cnm ya cok güzel olmuştu senın ama benım öyle olmazsa walla aklımda yoktu kendımı pazrtesıye odaklamıstım ama madem kesin cıkar dıyorsun sonuctan sonrada hemen dr gıderım oda bakınca ultrasonda görür herhalde eşim işi geregi öğlene kadr yatar zaten erkken kalkıp ben gıdıyım en ıyısı hastaneye yoksada elbet bı gun belli olucak yani napalım kısmet diilmiş deriz cnm ya içim sıkıldı wlla ya of cnm ya ama benı cok iyiy anladıgını bılıyorum cnm ya cok saol destegın için Şenizcanım benim içini ferah tut. biliyomusun ben test yaptığımda eşimin haberi yoktu. çift çizgiyi görmeden ona test yapacağımı söylemedim. 14 şubatta yaptım güzel bi sevgililer günü hediyesi olmuştu. istesen eşinin haberi olmadan bi test yaptır. bakarsın güzel bi süpriz olur sizin için. sonuç inşallah pozitif olur.
biliyorum cnm ya cok güzel olmuştu senın ama benım öyle olmazsa walla aklımda yoktu kendımı pazrtesıye odaklamıstım ama madem kesin cıkar dıyorsun sonuctan sonrada hemen dr gıderım oda bakınca ultrasonda görür herhalde eşim işi geregi öğlene kadr yatar zaten erkken kalkıp ben gıdıyım en ıyısı hastaneye yoksada elbet bı gun belli olucak yani napalım kısmet diilmiş deriz cnm ya içim sıkıldı wlla ya of cnm ya ama benı cok iyiy anladıgını bılıyorum cnm ya cok saol destegın için Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?