ay cnm görsün war desinde nerden bakarsa baksın yarın yaptırıyorum o zmn cnm ben hadi bakalım hayırlısı lutfen dua et benım için cnm ya lütfen cnm sonucu aldıgım gıbı yazaarım yıne cnm sana mutlaka inşallah hamileyim diyebilirim cnm bende ............canım içini ferah tut dedim. ultrason için henüz erken diyebilir dr. vajinal ultrasonla bakması gerekebilir. ama sonucu değerlendirebilir sana. hiç bişey söyleme eşine eğer sonuç pozitif olursa sana süpriz yapmak istedim dersin.
ay cnm görsün war desinde nerden bakarsa baksın yarın yaptırıyorum o zmn cnm ben hadi bakalım hayırlısı lutfen dua et benım için cnm ya lütfen cnm sonucu aldıgım gıbı yazaarım yıne cnm sana mutlaka inşallah hamileyim diyebilirim cnm bende ............
aslında onuda sorcaktım cnm ya bnm hiç akıntım olmazdı yanı normaldede ama suan aşılamadan sonra hep olu hala da war bıraz bıde cok sıwılce cıktı aşılamadan sonra kasık agrım falan olustu ama bı kac gune kdr gecti o ama bu gunlerdede oldu yıne arar ara agrım oluyor bunlar belırtı sayılırmı ki ???inşallah canım valla dualarımdasın. hiç belirti yokmu? göğüslerde hassasiyet, akıntı vb.
aslında onuda sorcaktım cnm ya bnm hiç akıntım olmazdı yanı normaldede ama suan aşılamadan sonra hep olu hala da war bıraz bıde cok sıwılce cıktı aşılamadan sonra kasık agrım falan olustu ama bı kac gune kdr gecti o ama bu gunlerdede oldu yıne arar ara agrım oluyor bunlar belırtı sayılırmı ki ???
suan karnıma agrılar gırdı walla ya inşallah cnm inşallah kesin yarın gıdıyorum o zmn ben cnm dua et cok korkuyorum ya cnm ........seni fazla ümitlendirmek istemiyorum ama bunlar bendeki belirtilerin aynısı. bende de sivilce çıkmıştı. bende yoktur felan demiştim. ama dayanamadım bende. sen bütün sonuçları göze al ve yarın bi baktır. zaten sonucu dr. değerlendirir.
sanada iyi gecelr cnm saol allah dualarını kabul etsın inşallah hepimizn ......ne hakkım olacak. valla inan çok istiyorum. hepimiz evlat hasretiyle tutuşuyoruz. inş. güzel haberler verirsinde bizi sevindirirsin.sizin sevincinize ortak oluruz. (bide çok heyecan ve stres yapma) Rabbim hakkında hayırlı olanı verir inş.şimdi kalkıp namaz kılacam. senin içinde adınla dua edcem. iyi geceler canım
walla cnm ya sence yapmıyım mı yoksa hiç nıyetım yoktu ama bıde haftasonu gelcek araya burda haftasonu hıc bı yerde yaptıramam ben o yuzden beklemesem mı acaba dıyorum cnm yatıramıssu canım benım yarın testımı yapacaksınn
bu gece cok umıtlendım zaten pek yoktu yani kısmet artık bakalım hayırlısı dualarını eksık etmeyelım bırbırımızden cnm ya allah kabul atsın inşallah sızı güzel haberler werırım yarın ...Bence cıkar ama cok fazlada umıtlenme canım cunku mantıklı dusuncek olursak dollenme oluyor rahmede 4 5 gunde yerlesıyo vcudumuzda bhc degerı veren bı ıgne oldugu ıcınb yanıltmasın senı sen yarın yaptır baktınkı sonuc 50nın uzerınde bence var bırseyler de ve testını tekrarla pzt ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?