Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah kızlar ya co az kaldı 1 saat sonra belli olucak bakalım ne olucak bı ümitliyim bide anam be kendımı kandıyorum dıyorum ama inşallah ümidim boşa cıkmaz .........

olmadı yani cnm .................
olmadı.............
olmuyor.................
ne yapsam yok care......................
allah beni anne olmaya layık görmüyor.....................

canım benim ya belki erken die çıkmamıştır hemen karalar bağlama daha yaşın ne esas ben böle karamsar olmalıyım hayırlısı bakalım durmak yıkıılmak yok tamammı öptüm

slm kızlar bısı soracam bılgısı olan lutfen cevaplasın bebegı olmayan ınsanlar hacca gıden kısıye bebek kıyafetı yolluyorlar duymussunuzdur gıden kısı tavaf ederken yanına alıp dua edıyor kısı gerı donup verdıkten sonra ne yapmamız gerekıo bılenınız varmı

olmadı yani cnm .................
olmadı.............
olmuyor.................
ne yapsam yok care......................
allah beni anne olmaya layık görmüyor.....................

canım benim ya inan çok üzüldüm. :çok üzgünüm:ama sakın Allah beni layık görmüyor deme.hepimiz bütün kadınlar anneliğe layıktır. isyan etmekle umutsuz olmakla olmuyor. bak bi tanıdığım 13 yıl sonra anne oldu. 38 yaşındaydı. maşallah şimdi 3 tane çocuğu var.4 yıla 3 çocuk sığdırdı. oda ilki aşılama yoluyla oldu. sonraki iki tane normal yolla ve aşılamanın son şansıydı yanılmıyorsam 5. denemede, olmasaydı tüp bebek için uğraşacaklardı.
canım arkadaşım herşeyin bi zamanı var inan. Rabbim en doğru zamanı bilir. bende 30 yaşındayım ilk gebeliğim normal yolla olmasına rağmen bu ikincisi için 2 yıl tedavi gördük. sana bişey söylim mi inan ben isyanı bırakıp tevekkül ettikten sonra hamile kaldım. bunu ilk defa itiraf ediyorum.dularımız seninle isyan etmek pes etmek yok tamam mı.:1hug:

canım benim ya belki erken die çıkmamıştır hemen karalar bağlama daha yaşın ne esas ben böle karamsar olmalıyım hayırlısı bakalım durmak yıkıılmak yok tamammı öptüm
keşke öyle olsa ama diil cnm ya hiç ihtimal bile yok yani ne biliyım ya her belırtım wardı akıntı sıvılce kasık agrısı halsızlık uyku fln ...demekkı psıkolojık olarak olmus onlar suan ise hiç bişey hissetmiyorum bom boş kafam sanki cnm öyle işte.......

tamam cnm anlaştık ...........
maşallah o arkadaşına cnm allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ömür boyu
haklısınn cnm ya herseyın tabııkı bı zamanı war allaha şükür inançlı insanlarız yani hayrında şerrinde allahdan geldiğini biliyorum isyan etmek diil de bu benımkı nedenını arastırmak galıba cunku engel yok allah bılıyordur zamanını belkı bı kac ay sonra belkı bı kac yıl sonra cok daha guzel şartlarda wericek bana bebişim i bilmiyorum yani hersey allahtan tüp bebek bıle kesın sonuc diil spermler içeri girdikten sonra dr larınde elı ayagı baglanıyor cnm hıc bı sekılde mudahale edemıyorlar allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu wersin hepimize inşallah
ne kdr zaman tewekkul ettın sen cnm we nasıl ne yaptın yanı acıklarmısın cnm bunu da
saol cnm desteğin we werdiğin güç için..........Şeniz

kızlar aşılamamı oldum geldim.....şimdi ayın 19 unu bekliycem sonuç için benim öyle fazla ağrım falan olmadı yani rahatsızlık vermedi bana...birde kendimi iyi hissediyorum şükür allaha......dualarım hepimiz tüm evlat isteyenleriçin inşallah dualarımız kabul olur inşallah yüzlerimiz güler...

canım benım umarım hayırlı sonuclar alırsın asılama yaptıktan sonra batmaların oldumu canımmmmm

canım arkadasım lutfen kendını uzme sıkıntı yaoma ıcıne ben ınanıyorum olacak tekrar denıcekmısın pekı

canım benım umarım hayırlı sonuclar alırsın asılama yaptıktan sonra batmaların oldumu canımmmmm
ben cevap vereyim sana : )) aynı gün yaptırdık aşılamayı galiba, salı günü..benim aşılamadan sonra salı ve çarşamba çok yoğun ağrılarım ve batmalarım oldu, dünde hafif vardı, bugün yok gibi..ama her aşılama olanda oluyomuş bu canım..

hazan yağmuruyla yazdıklarınızı hep okuyodum ve ben gerçekten senden güzel bi haber bekliyodum..üzüldüm negatif olmasına ama vardır bunda da bir hayır güzelim..ayrıca şu " hiç umudum yok artık " sözünü çok tanımasam da seni hiiiç mi hiiç yakıştıramadım sana, haberin olsun..

Ya canım benım kasıklardaydı gobek alıtma geldıde batmala bıde akıntı oldu dun su gıbıydı (afedersın)sence normalmı yanlız herkes goguslerde hassaslık yazmıs bende olmadı agrı sıskınlık falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…