kızlar aşılamamı oldum geldim.....şimdi ayın 19 unu bekliycem sonuç için benim öyle fazla ağrım falan olmadı yani rahatsızlık vermedi bana...birde kendimi iyi hissediyorum şükür allaha......dualarım hepimiz tüm evlat isteyenleriçin inşallah dualarımız kabul olur inşallah yüzlerimiz güler...
Kızlar dün akşam aşılamam olduu resmen bir kabuss gibiydii felakettiiii..Şuanda sancılarım varr lekelenmemde var normalmısenağlama
Hazanyagmuru sen nezaman asılama oldun sonuc ne
tramissu canım arkadaşım. bizler neden niçin derken bile Allahın yaptıklarını sorguluyoruz farkında olmadan. benim kafamdan bazı şeyleri silmem kolay olmadı. çevremi izledim. ağaçları kuşları çocukları...bu kadar şeyi yaradan Rabbim istese banada hayırlı bi evlat verecek güce sahip dedim. sonra bebeğimin olmamasını mutlaka hayırlı bi sebebi vardır diye düşündüm. bak dışarıya insanları izle. özürlüsü var, fakiri var. ben elimden gelen bütün çabayı gösterdim ve takdiri Allah'a bıraktım. daha önce başka msj yazmıştım. aşılamanın yapılacağı ay kendim incir kürü hazırladım eşimede keçi boynuzu (halbuki bunlara gerek yoktu belkide) dr. gittim ilaç kullandım.ve aşılama yapıldı. Rabbim bişeyi vesile kıldı. ve ben sebeplerin arkasında durmadım. veren Allah'dı çünki.
cok haklısın canım dusununce soledıklerınde ama bazı zaman gelıo ınsanın elınde olmuyo sen naptın bakalım nasıl gıdıyo hamıleleık bebıs uzuyomu bulantın falan varmı canım
kızlar aşılamamı oldum geldim.....şimdi ayın 19 unu bekliycem sonuç için benim öyle fazla ağrım falan olmadı yani rahatsızlık vermedi bana...birde kendimi iyi hissediyorum şükür allaha......dualarım hepimiz tüm evlat isteyenleriçin inşallah dualarımız kabul olur inşallah yüzlerimiz güler...
Kızlar yawwss ..dün çatlatma iğnesi oldum gece uykumdan kasık ağrısıyla uyandım 3 tane yumurtam oluşmuş :uhm:
Sizler yaşadınızmı bu sancıyı çatladı mı acaba sabaha karşı
saol cnm ya bu ay ara werip tekrar denemek istiyorum tabiiki ama bu kez özel bi tüp bebek klınıgıne gıdıcem spermler yıkanarak yapılsın bu kezde bakalım öyle ne olucak???canım arkadasım lutfen kendını uzme sıkıntı yaoma ıcıne ben ınanıyorum olacak tekrar denıcekmısın pekı
inan bende kendımden güzel bi haber beklıyordum ama olmadı napalım ...canım beım ya sırf senın için değiştirdim bak bu kez bunu begenırsın sanırım hem bu daha uygun oldu bana o yakışmıyordu zaten ama napalım cnm ınsanın umutsuzluga düştüğü anda olmuyor diil yani cnm bak tanışmışda olduk cnm ........:)hazan yağmuruyla yazdıklarınızı hep okuyodum ve ben gerçekten senden güzel bi haber bekliyodum..üzüldüm negatif olmasına ama vardır bunda da bir hayır güzelim..ayrıca şu " hiç umudum yok artık " sözünü çok tanımasam da seni hiiiç mi hiiç yakıştıramadım sana, haberin olsun..
gercekten cok dogru cnm ben warya tum hamilelik belirtilerini yaşıyordum inan ki ama diilmiş insan umutlandıktan sonra kendını hamiş gibi hissediyor buna cok ınandım bu aya daha da cok hemde cnm bak sonucu öğrendıgım aksam daha yuzumdekı tane we sıvılceler agrılar mıde bulantım bıle oluodu ama şimdi yok nıe cunku kendımı oyle ınandırmısım we inan ki öyle hissediyordum bilinöaltıyla psıkolojıyle alakalı bence sızde cok kaptırmayın bence kendınızı sonunda üzülmek daha cok yıpratıyor insanı ............canım bence hiiçç belirti arama kendinde, ben öyle yapıyorum..belirti aradıkça, kendini dinledikçe belirti üretiyo bünyemiz..benim de göğüslerimde bi değişiklik yok, akıntı da yok ben de bi tek kasığıma ara ara batma oluyo..ama dediğim gibi belirti aramamaya çalış tatlım
gercekten cokkkkk haklısın cnm werende wermeyende allah allaha sıgınmakdan da başka bişiy yok bence elimizde allah zamanını bılıyordur buna emınım en uygun zamanda belkide tamamen umudumun bıttıgı anda olucak kısmetımız ne zamansa artık cnm allah en yakın zamanda tüm i,steyenlere kısmet etsin inşallahtramissu canım arkadaşım. bizler neden niçin derken bile Allahın yaptıklarını sorguluyoruz farkında olmadan. benim kafamdan bazı şeyleri silmem kolay olmadı. çevremi izledim. ağaçları kuşları çocukları...bu kadar şeyi yaradan Rabbim istese banada hayırlı bi evlat verecek güce sahip dedim. sonra bebeğimin olmamasını mutlaka hayırlı bi sebebi vardır diye düşündüm. bak dışarıya insanları izle. özürlüsü var, fakiri var. ben elimden gelen bütün çabayı gösterdim ve takdiri Allah'a bıraktım. daha önce başka msj yazmıştım. aşılamanın yapılacağı ay kendim incir kürü hazırladım eşimede keçi boynuzu (halbuki bunlara gerek yoktu belkide) dr. gittim ilaç kullandım.ve aşılama yapıldı. Rabbim bişeyi vesile kıldı. ve ben sebeplerin arkasında durmadım. veren Allah'dı çünki.
canım benım ya sonuctan sonra hiç ağlamamıştım senağlamaama kısa sürdü..tum aşılama yaptırıp bekleyen arkadaşlar rabbım bu ay bu tedavınızde ınsallah posıtıf sonuc verırı ama olmazsada uzulmeyın bu tedavınızıde catlatma ıgnesı ve klomen tedavuısı gıbı gorup beynınızı bu tedavı tupe gıdıyo artık deyıp beynınızı yormayın allahım bu cabalarınızın bu cabalarımın karsılıksız bırakmasın bızı ısyana goturmesın hepınız ıcın en cok su asılma evresınde olan arkadaslarım ıcın dua edıyorum cunkı bıtanecık arkadasımın sıkıntısını yakından gordum allah hıc bırımızı caresız bırakmasın
Kızlar yawwss ..dün çatlatma iğnesi oldum gece uykumdan kasık ağrısıyla uyandım 3 tane yumurtam oluşmuş :uhm:
Sizler yaşadınızmı bu sancıyı çatladı mı acaba sabaha karşı
inan bende kendımden güzel bi haber beklıyordum ama olmadı napalım ...canım beım ya sırf senın için değiştirdim bak bu kez bunu begenırsın sanırım hem bu daha uygun oldu bana o yakışmıyordu zaten ama napalım cnm ınsanın umutsuzluga düştüğü anda olmuyor diil yani cnm bak tanışmışda olduk cnm ........:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?