Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bence hiiçç belirti arama kendinde, ben öyle yapıyorum..belirti aradıkça, kendini dinledikçe belirti üretiyo bünyemiz..benim de göğüslerimde bi değişiklik yok, akıntı da yok ben de bi tek kasığıma ara ara batma oluyo..ama dediğim gibi belirti aramamaya çalış tatlım

ya bi de bişey sorucam doktorun kontrol için ne zaman çağırdı seni? benim doktorum haftaya salı kontrole gel dedi..anlamadım ya..başkalarından da hiç duymadım, okumadım 1 hafta sonra kontrole gideni.

tramissu canım arkadaşım. bizler neden niçin derken bile Allahın yaptıklarını sorguluyoruz farkında olmadan. benim kafamdan bazı şeyleri silmem kolay olmadı. çevremi izledim. ağaçları kuşları çocukları...bu kadar şeyi yaradan Rabbim istese banada hayırlı bi evlat verecek güce sahip dedim. sonra bebeğimin olmamasını mutlaka hayırlı bi sebebi vardır diye düşündüm. bak dışarıya insanları izle. özürlüsü var, fakiri var. ben elimden gelen bütün çabayı gösterdim ve takdiri Allah'a bıraktım. daha önce başka msj yazmıştım. aşılamanın yapılacağı ay kendim incir kürü hazırladım eşimede keçi boynuzu (halbuki bunlara gerek yoktu belkide) dr. gittim ilaç kullandım.ve aşılama yapıldı. Rabbim bişeyi vesile kıldı. ve ben sebeplerin arkasında durmadım. veren Allah'dı çünki.

Kızlar dün akşam aşılamam olduu resmen bir kabuss gibiydii felakettiiii..Şuanda sancılarım varr lekelenmemde var normalmısenağlama

Allah hayırlı etsin inşallah tutar. Rabbim evlat isteyenleri evlatsız bırakmasın inş.

Kızlar dün akşam aşılamam olduu resmen bir kabuss gibiydii felakettiiii..Şuanda sancılarım varr lekelenmemde var normalmısenağlama

canım ya aşılan hayırlı olur inş. ama kötü geçmesine üzüldüm. kendini çok kastın herhalde. çünki burda aşılama yapan bi çok arkadaş çok acı hissetmedik diyorlardı.
ağrın olması normalde bende lekelenme olmamıştı. yanılmıyorsam burdaki arkadaların biri daha lekenmesi olduğunu yazmıştı. endişe edecek bişey yok. sonu hayrolur inş.

cok haklısın canım dusununce soledıklerınde ama bazı zaman gelıo ınsanın elınde olmuyo sen naptın bakalım nasıl gıdıyo hamıleleık bebıs uzuyomu bulantın falan varmı canım

tum aşılama yaptırıp bekleyen arkadaşlar rabbım bu ay bu tedavınızde ınsallah posıtıf sonuc verırı ama olmazsada uzulmeyın bu tedavınızıde catlatma ıgnesı ve klomen tedavuısı gıbı gorup beynınızı bu tedavı tupe gıdıyo artık deyıp beynınızı yormayın allahım bu cabalarınızın bu cabalarımın karsılıksız bırakmasın bızı ısyana goturmesın hepınız ıcın en cok su asılma evresınde olan arkadaslarım ıcın dua edıyorum cunkı bıtanecık arkadasımın sıkıntısını yakından gordum allah hıc bırımızı caresız bırakmasın

cok haklısın canım dusununce soledıklerınde ama bazı zaman gelıo ınsanın elınde olmuyo sen naptın bakalım nasıl gıdıyo hamıleleık bebıs uzuyomu bulantın falan varmı canım

nasıl olsun canım bulantılarım var. kendimi halsiz hissediyorum. ilk dr.gittiğimde sadece keseyi gördük. kalp atışları için 2 hafta sonra gelin demişti. kısmetse bu çarşamba gitmeyi düşünüyorum. Rabbim hepinizede nasip etsin.

Kızlar yawwss ..dün çatlatma iğnesi oldum gece uykumdan kasık ağrısıyla uyandım 3 tane yumurtam oluşmuş :uhm:
Sizler yaşadınızmı bu sancıyı çatladı mı acaba sabaha karşı

Canım inşallah tutmuştur:asigim:

Kızlar yawwss ..dün çatlatma iğnesi oldum gece uykumdan kasık ağrısıyla uyandım 3 tane yumurtam oluşmuş :uhm:

merhaba, bende bu ay ilk defa klomen kullandım, dün akşamda ovitrelle yi oldum. ama hiç ektilenme-ağrı-sızı yok. çatlamadı mı acaba (( benim sadece 1 tane yumurtam var.

canım arkadasım lutfen kendını uzme sıkıntı yaoma ıcıne ben ınanıyorum olacak tekrar denıcekmısın pekı
saol cnm ya bu ay ara werip tekrar denemek istiyorum tabiiki ama bu kez özel bi tüp bebek klınıgıne gıdıcem spermler yıkanarak yapılsın bu kezde bakalım öyle ne olucak???
inan bende kendımden güzel bi haber beklıyordum ama olmadı napalım ...canım beım ya sırf senın için değiştirdim bak bu kez bunu begenırsın sanırım hem bu daha uygun oldu bana o yakışmıyordu zaten ama napalım cnm ınsanın umutsuzluga düştüğü anda olmuyor diil yani cnm bak tanışmışda olduk cnm ........:)
gercekten cok dogru cnm ben warya tum hamilelik belirtilerini yaşıyordum inan ki ama diilmiş insan umutlandıktan sonra kendını hamiş gibi hissediyor buna cok ınandım bu aya daha da cok hemde cnm bak sonucu öğrendıgım aksam daha yuzumdekı tane we sıvılceler agrılar mıde bulantım bıle oluodu ama şimdi yok nıe cunku kendımı oyle ınandırmısım we inan ki öyle hissediyordum bilinöaltıyla psıkolojıyle alakalı bence sızde cok kaptırmayın bence kendınızı sonunda üzülmek daha cok yıpratıyor insanı ............
gercekten cokkkkk haklısın cnm werende wermeyende allah allaha sıgınmakdan da başka bişiy yok bence elimizde allah zamanını bılıyordur buna emınım en uygun zamanda belkide tamamen umudumun bıttıgı anda olucak kısmetımız ne zamansa artık cnm allah en yakın zamanda tüm i,steyenlere kısmet etsin inşallah
canım benım ya sonuctan sonra hiç ağlamamıştım senağlamaama kısa sürdü..
gercekten neler yasadıgımı senden ıyı eşim bile bılemez en kötü anımda yanımdaydm kendı eşini ektın benım için yeri geldi yeri geldi kendi çewrendeki arkadaşlarını ektın benım için sırf benım yanımda olabılmek için benımle beraber öğrendın sonucu emınım benım kdr da cok üzüldün cnm bunu cok iyi anlıyorum insanın kendıne diilde başkasına üzülmesi de cok zor cnm hatırlıyorsun sende bak kendı sonucuma aglayamadım bu ay bı sekılde kafam dagaldı ama gecen aylarda senden cok umutluydum we ınan cok uzuldum karsında benıde aglatmıştın bu sıteye üye olma konusunda cok dusunmustum farklı bı adres ile uye olmustum ilk lerde korka korka msj yazıyordum ama şuan cok iyi bi dost kazandım we cok mutluyum bi gun konusmasam senı arıyorum inan belki cok yol war aramızda ama dostluk boyle bişey demek cnm mesafeler kuwwetlendırıyor belkide bunu cok iyi anladım cnm benım ya iyiyki warsın iyiki yanımdasın iyiki seni tanımıısm cnm iyiki buraya üye olmusum belki ortak noktamız bebek istememiz ama ilerleyıncede zaman bı cok ortak noktamızın oldugunu anladık cnm cok öpüyorum seni ......
emınım suan sende ağlıyorsun cunku benım bıtanecık arkadasım cok sulu göz......:lepi::lepi::lepi:

evet canım malesef burdaki bi çok arkadaş o ağrıyı çektik. sebebi bu ilaçlar yumurtaları normalinden fazla geliştiriyo. ağrı ondan. çatladığını anlamak için vücut ısına dikkat et. yumurta çatladığı zamanlarda vücut ısısı yarım derece kadar artarmış. bunu dr.um söyledi.
bide yumurtlar ovitrelleden yaklaşık 36 saat sonra çatlıyo.inş. tedavin cvp verirde bebişine en yakın zamanda kavuşursun

tamam canım bunu beğendim, diğerinden çok çok iyi en azından : ) çooook çooook memnun oldum bu arada a.s. kaydirigubbakcemile2 a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…