Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

:Saruboceq:Canım çok sağolasınn ne bileyimm dr doğum kanalın dar dedi ondan acımıştır dedibenneyaptımki

slm kızlar...........
hepinizin kandili mübarek olsun bu gecede edilen tüm dualarınız kabul olsun nıce kandillere........

bu arada birde kadınlar gününüz kutlu olsuna.s.a.s.a.s.
kadın olmak ayrıcalıktır kadınlık özeldir...................
bunu unutmayın we her gununuzu özel bi gunmuş gibi mutlu huzurlu saglıklı we neşeli geçirmeniz dileği ile................
hepinizi cok öpüyorum.......:enbuyukkk:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bu hayırlı gunde allahım tüm duaları kabul etsın kalplerdekı dıleklerı versın ınşallah... umutları bu aylık yarım kalan arkadaşlarımız uzulmesın ..allahım hayırlısıyla en kısa zamanda muradlarını verır inşallah...
arkadaşlar belkı hatırlarsınız ben de bu ay klomen tedavısı yaptırmıştım 2 tane yumurtam oluşmustu ancak rahım duvarını cok ınce bulmustu ( 5 cm) umutsuz konuşmuştu.. hatta çatlatma ıgnesı bıle yapmadı ..bu ay kendı halıne bırakalım demıstı .. 21 gunu progesteron testı ve yumurtaların catlamasını kontrol için cagırmıstı ... kontrole gıttım rahım duvarı mucıze bır sekılde kalınlaşmış .. ( 8 cm ) olmuş ..yumurtaların 2 sı de net çatlamış .. en ılgıncı progesteron degerı 40 cıktı ..yuksek bır deger ..dr um şaşırdı acaba hamıle olabılır mısın dedı .. inşallah allahım bu guzel gunde dularımızı boş cıkarmaz ... arkadaşlar aranızda adetın 21 gunu progesteron testı yaptıran var mı 10 un uzerınde olması sızın o ay kalıtelı yumurtlamanızın oldugunu gosterıyor.. ama 40 gıbı bır degerın yorumu nedır anlıyamadım .. fıkırlerınız beklıyorum . allaha emanet olun...

18 den sonrakı hamılelık olabılır dıyorlar progesteron sevıyesı kısı hamıle olunca artıyormus arkadasımın 28 çoktan dogurdu bıle dr sonucu gorunce hamilesın demıs

am,n cnm allah ne zamn kısmet edrse o zmn olcak sonucta bol bol dua edıp ıstyan etmemekten başka caremız yok cnm okumustum senı cnm yenı gelmiştin dimi ?? inşallah geldiğin gibi hamileyım bölümüne gecersın cnm yanlıs anlama ha hamiş ol dıe dedim cnm o hormon hakkında bı bılgım yok ama madem öyle diosun sen dr da demiş mucıze bebişin tutunmustur inşallah sana cnm umudumuzun yarıda kaldıgı bı zamnda sana bu sürpriz olsun inşallah cnm pozitif heberını beklıyorum .........

selam kızlar bende bugün ovıtrelle oldum benim adetimin onuncu günü ve yumurtam 20 mm nasıl olması gereken bu mu bende 1 buçuk yıldır bebek istiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

selam kızlar bende bugün ovıtrelle oldum benim adetimin onuncu günü ve yumurtam 20 mm nasıl olması gereken bu mu bende 1 buçuk yıldır bebek istiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

çok ii ebnce ne kullandınız yumurtaları büyütmek için ben gonal f kullandım benimde 10. günüm ama daha 12mm deler büyümediler birtürlü

ben klomen kullandım 1 tane günde toplam 5 adet birde soğan suyu içiyorum zayıflamak için sanırım o da etkili oldu benimde 10.günde 12mm falan oluyodu daha önceden birde elma çayı yapıyorum tarçın karabiber karanfil limon buna bi kaşık ta çörek otu ekliyorum bunun faydası varmı bilmiyorum ama 5günde bunlardan başka bişey kullanmadım işinize yarar diye anlattım herkese kolay gelsin

ilk aşılamam da klomenı sadece akşamları 2 tane almıstım....ikinci aşılamamda sabah 2 akşam 2 aldım, 5 tane yumurtam olmustu en son:)))
ama ne faydakı yumurta sayısı ıle ılgılı degıl bu mesele Allah ın takdiri...

kızlar hastaneden geldım sımdı kan tahklılı verdım bebıs varmı dıye saat 3 de sonuc alıcam ınsallh vardır

kızlar hastaneden geldım sımdı kan tahklılı verdım bebıs varmı dıye saat 3 de sonuc alıcam ınsallh vardır

hadi hayirlisi olsun , insallah muradina erersin bu sefer..uzun zamandir kimsenin haberini alamadik hamis diye insallah seninkini aliriz

kızlar ben bişey soracağım aklıma takıldı benim yumurtalarım normalde 14veya 15.gün çatlardı bu sefer11.gün çatlamış olacak iğneyle peki benim adet tarihim 28 günde bir şimdi ben 28. günü mü bekleyecem yahut çatladıktan sonra 14 gün mü sayacam kafam karıştı iyice yaaaa

canım ovitrelle iğne kullandın galiba. iğneden 14 gün sonra test yaparsan çıkar. inş. tedavin en kısa sürede cvp verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…