canım ya aşılan hayırlı olur inş. ama kötü geçmesine üzüldüm. kendini çok kastın herhalde. çünki burda aşılama yapan bi çok arkadaş çok acı hissetmedik diyorlardı.
ağrın olması normalde bende lekelenme olmamıştı. yanılmıyorsam burdaki arkadaların biri daha lekenmesi olduğunu yazmıştı. endişe edecek bişey yok. sonu hayrolur inş.
am,n cnm allah ne zamn kısmet edrse o zmn olcak sonucta bol bol dua edıp ıstyan etmemekten başka caremız yok cnm okumustum senı cnm yenı gelmiştin dimi ?? inşallah geldiğin gibi hamileyım bölümüne gecersın cnm yanlıs anlama ha hamiş ol dıe dedim cnm o hormon hakkında bı bılgım yok ama madem öyle diosun sen dr da demiş mucıze bebişin tutunmustur inşallah sana cnm umudumuzun yarıda kaldıgı bı zamnda sana bu sürpriz olsun inşallah cnm pozitif heberını beklıyorum .........merhaba arkadaşlar bu hayırlı gunde allahım tüm duaları kabul etsın kalplerdekı dıleklerı versın ınşallah... umutları bu aylık yarım kalan arkadaşlarımız uzulmesın ..allahım hayırlısıyla en kısa zamanda muradlarını verır inşallah...
arkadaşlar belkı hatırlarsınız ben de bu ay klomen tedavısı yaptırmıştım 2 tane yumurtam oluşmustu ancak rahım duvarını cok ınce bulmustu ( 5 cm) umutsuz konuşmuştu.. hatta çatlatma ıgnesı bıle yapmadı ..bu ay kendı halıne bırakalım demıstı .. 21 gunu progesteron testı ve yumurtaların catlamasını kontrol için cagırmıstı ... kontrole gıttım rahım duvarı mucıze bır sekılde kalınlaşmış .. ( 8 cm ) olmuş ..yumurtaların 2 sı de net çatlamış .. en ılgıncı progesteron degerı 40 cıktı ..yuksek bır deger ..dr um şaşırdı acaba hamıle olabılır mısın dedı .. inşallah allahım bu guzel gunde dularımızı boş cıkarmaz ... arkadaşlar aranızda adetın 21 gunu progesteron testı yaptıran var mı 10 un uzerınde olması sızın o ay kalıtelı yumurtlamanızın oldugunu gosterıyor.. ama 40 gıbı bır degerın yorumu nedır anlıyamadım .. fıkırlerınız beklıyorum . allaha emanet olun...
mevzey arkadaşım
aşağıda mesaja cevap ver başlığına tıklıyosun
selam kızlar bende bugün ovıtrelle oldum benim adetimin onuncu günü ve yumurtam 20 mm nasıl olması gereken bu mu bende 1 buçuk yıldır bebek istiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah yardımcın olsun...umarım pozitiftirkızlar hastaneden geldım sımdı kan tahklılı verdım bebıs varmı dıye saat 3 de sonuc alıcam ınsallh vardır
kızlar hastaneden geldım sımdı kan tahklılı verdım bebıs varmı dıye saat 3 de sonuc alıcam ınsallh vardır
kızlar ben bişey soracağım aklıma takıldı benim yumurtalarım normalde 14veya 15.gün çatlardı bu sefer11.gün çatlamış olacak iğneyle peki benim adet tarihim 28 günde bir şimdi ben 28. günü mü bekleyecem yahut çatladıktan sonra 14 gün mü sayacam kafam karıştı iyice yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?