kızlar hastaneden geldım sımdı kan tahklılı verdım bebıs varmı dıye saat 3 de sonuc alıcam ınsallh vardır
hayırlısı olsun arkadaşım...senin adına üzüldüm ama Rabbimizin bir bildiği var ve herşeyin bir zamanı var...inşallah tez zamanda sana da bize de anneliği tattırır yüce mevlamkızlar sonucu aldım negatıfmıs cok ıyı dedı arkadasım tel da ama anlamadım drumla gorusmus yarın orınıcem gebelık yok ıyı olan neyse ama uzulmedım suan rabbımın daha ıyı bıldıgı bısı var hayırlısı
bi de implantasyon 3. haftada olmuyo mu? benim de bugün 3.haftam bitti zaten...o zaman ne yerleşmesinden, ne tutunmasından bahsediyo ya????
kızlar sonucu aldım negatıfmıs cok ıyı dedı arkadasım tel da ama anlamadım drumla gorusmus yarın orınıcem gebelık yok ıyı olan neyse ama uzulmedım suan rabbımın daha ıyı bıldıgı bısı var hayırlısı
canım inşallah bebişin sana tutunmuştur. ama benim bildiğim aşılamadan 4-5 gün sonra yerleşme oluyor. yanlız çok erken olduğu için ultrasonda görülmez. ben aşılamadan 24 gün sonra gittim. vajinal ultrasonla bakınca keseyi gördü.
büyük gün ne zaman? aşılamanın üstünden 14 gün geçince test yapabiliyorsun. güzel haberlerini bekliyoruz.
canım Allah hakkında hayırlısını versin. sen tam olarak hangi testi yaptırdın ki sonuç negatif olduğu için iyi demişler anlayamadım?
26eser26 üzlme canım vardır rabbimin bir bildiği....hep hayırlısını diliyoruz allahtan belki kayırlısı böyle bilemiyoruzki.......
benimde 19 da test günüm bakalım ne sonuç alıcam...bazen tutmuştur diyorum bazende yok diyor içimdeki ses tutmadı diyor beklemek ve kendi içinde savaş vermek çok zorr....
evet aglattın benı napım suklu gozluyum ben senı cok sevıyorum saol canım ıyıkı tanısmısız gercekten bız dostuz benım ıcın degerlısın ben herkes ıcın esımı ekmem bende senı tanıdıgım ıcın cok sanslı ve mutluyum canımsaol cnm ya bu ay ara werip tekrar denemek istiyorum tabiiki ama bu kez özel bi tüp bebek klınıgıne gıdıcem spermler yıkanarak yapılsın bu kezde bakalım öyle ne olucak???
inan bende kendımden güzel bi haber beklıyordum ama olmadı napalım ...canım beım ya sırf senın için değiştirdim bak bu kez bunu begenırsın sanırım hem bu daha uygun oldu bana o yakışmıyordu zaten ama napalım cnm ınsanın umutsuzluga düştüğü anda olmuyor diil yani cnm bak tanışmışda olduk cnm ........:)
gercekten cok dogru cnm ben warya tum hamilelik belirtilerini yaşıyordum inan ki ama diilmiş insan umutlandıktan sonra kendını hamiş gibi hissediyor buna cok ınandım bu aya daha da cok hemde cnm bak sonucu öğrendıgım aksam daha yuzumdekı tane we sıvılceler agrılar mıde bulantım bıle oluodu ama şimdi yok nıe cunku kendımı oyle ınandırmısım we inan ki öyle hissediyordum bilinöaltıyla psıkolojıyle alakalı bence sızde cok kaptırmayın bence kendınızı sonunda üzülmek daha cok yıpratıyor insanı ............
gercekten cokkkkk haklısın cnm werende wermeyende allah allaha sıgınmakdan da başka bişiy yok bence elimizde allah zamanını bılıyordur buna emınım en uygun zamanda belkide tamamen umudumun bıttıgı anda olucak kısmetımız ne zamansa artık cnm allah en yakın zamanda tüm i,steyenlere kısmet etsin inşallah
canım benım ya sonuctan sonra hiç ağlamamıştım senağlamaama kısa sürdü..
gercekten neler yasadıgımı senden ıyı eşim bile bılemez en kötü anımda yanımdaydm kendı eşini ektın benım için yeri geldi yeri geldi kendi çewrendeki arkadaşlarını ektın benım için sırf benım yanımda olabılmek için benımle beraber öğrendın sonucu emınım benım kdr da cok üzüldün cnm bunu cok iyi anlıyorum insanın kendıne diilde başkasına üzülmesi de cok zor cnm hatırlıyorsun sende bak kendı sonucuma aglayamadım bu ay bı sekılde kafam dagaldı ama gecen aylarda senden cok umutluydum we ınan cok uzuldum karsında benıde aglatmıştın bu sıteye üye olma konusunda cok dusunmustum farklı bı adres ile uye olmustum ilk lerde korka korka msj yazıyordum ama şuan cok iyi bi dost kazandım we cok mutluyum bi gun konusmasam senı arıyorum inan belki cok yol war aramızda ama dostluk boyle bişey demek cnm mesafeler kuwwetlendırıyor belkide bunu cok iyi anladım cnm benım ya iyiyki warsın iyiki yanımdasın iyiki seni tanımıısm cnm iyiki buraya üye olmusum belki ortak noktamız bebek istememiz ama ilerleyıncede zaman bı cok ortak noktamızın oldugunu anladık cnm cok öpüyorum seni ......
emınım suan sende ağlıyorsun cunku benım bıtanecık arkadasım cok sulu göz......:lepi::lepi::lepi:
18 den sonrakı hamılelık olabılır dıyorlar progesteron sevıyesı kısı hamıle olunca artıyormus arkadasımın 28 çoktan dogurdu bıle dr sonucu gorunce hamilesın demıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?