Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
1 ay falan oldu kayıt olalı ama fazla fırsatım yoktu ama sürekli okuyorum herkes ne yapmış az çok biliyorum yani artık daha sık gireceğim

sağol canım inşallah bakalım kısmet çok ümitlenmek istemiyorum ümitlenince hayal kırıklığı olyor ama ister istemez ümitleniyor insan

kızlar sonucu aldım negatıfmıs cok ıyı dedı arkadasım tel da ama anlamadım drumla gorusmus yarın orınıcem gebelık yok ıyı olan neyse ama uzulmedım suan rabbımın daha ıyı bıldıgı bısı var hayırlısı

29 eser üzülme allah bilir bu arada bi arkadaşımın lafı rahimi ve yumurtalığı olan her kadın doğurur diyormuş doktoru tıp çok ilerledi denemeye devam

benim daha önce pregnly ile yumurtam çatlarken kasığım müthiş ağrıyordu doktorda iyi olan bu diyordu
ovitrelle ile ise hiç kasığım ağırmıyo acaba çatlamayacak mı şimdi içeme kurt düştü yaaa bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

hayırlısı olsun arkadaşım...senin adına üzüldüm ama Rabbimizin bir bildiği var ve herşeyin bir zamanı var...inşallah tez zamanda sana da bize de anneliği tattırır yüce mevlam

merhaba kızlar..bişey sorucam. ben geçen salı aşılama yaptırdım ve bugün kontrole çağırdı.1 haftadır niye 1 hafta sonra çağırdı diye kafayı yedim. meğer ki endometrium ( rahim duvarı ) kalınlığını ölçmek için çağırmış. 12 mm imiş ve iyi dedi. gebelik var mı yani dedim hayır tutunursa olur dedi. hamilelikte rahim duvarının kalınlığı ne kadar oluyo bilen var mı ????

bi de implantasyon 3. haftada olmuyo mu? benim de bugün 3.haftam bitti zaten...o zaman ne yerleşmesinden, ne tutunmasından bahsediyo ya????

26eser26 üzlme canım vardır rabbimin bir bildiği....hep hayırlısını diliyoruz allahtan belki kayırlısı böyle bilemiyoruzki.......
benimde 19 da test günüm bakalım ne sonuç alıcam...bazen tutmuştur diyorum bazende yok diyor içimdeki ses tutmadı diyor beklemek ve kendi içinde savaş vermek çok zorr....

bi de implantasyon 3. haftada olmuyo mu? benim de bugün 3.haftam bitti zaten...o zaman ne yerleşmesinden, ne tutunmasından bahsediyo ya????

canım inşallah bebişin sana tutunmuştur. ama benim bildiğim aşılamadan 4-5 gün sonra yerleşme oluyor. yanlız çok erken olduğu için ultrasonda görülmez. ben aşılamadan 24 gün sonra gittim. vajinal ultrasonla bakınca keseyi gördü.

büyük gün ne zaman? aşılamanın üstünden 14 gün geçince test yapabiliyorsun. güzel haberlerini bekliyoruz.

canım Allah hakkında hayırlısını versin. sen tam olarak hangi testi yaptırdın ki sonuç negatif olduğu için iyi demişler anlayamadım?

inşaallah canım dediğin gibidir.çok teşekkür ederim ilgin için : ) büyük gün 18 mart..Rabbim hayırlısını versin..

canım Allah hakkında hayırlısını versin. sen tam olarak hangi testi yaptırdın ki sonuç negatif olduğu için iyi demişler anlayamadım?

canım ben sadece bebıse ıcın ıstedı sanmıstım bıde progestana test yapmıs progestanım yuksek cıkmıs cok ıyı demıs bılmıom kendım gorusmedım dr la

saol canım ınsallah hayırlı haberı senden alırız bu ay dahada pıstım galıba pek bısı hıssetmıyorum

evet aglattın benı napım suklu gozluyum ben senı cok sevıyorum saol canım ıyıkı tanısmısız gercekten bız dostuz benım ıcın degerlısın ben herkes ıcın esımı ekmem bende senı tanıdıgım ıcın cok sanslı ve mutluyum canım

18 den sonrakı hamılelık olabılır dıyorlar progesteron sevıyesı kısı hamıle olunca artıyormus arkadasımın 28 çoktan dogurdu bıle dr sonucu gorunce hamilesın demıs

cıddımısın bu sonuc yanıltabılıyormu benımde progestanım yuksek cıkmıs sonucu arkadas aldı daha bılmıyorum druma gostermıs cok ıyı progestanı yuksek ama bebıs yok demıs ya kafam karıstı keske bolle olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…