Kızlar aşılama olalı 9 gün oldu ve benim hergün kasıklarımda bacaklarımda sancı batmalar oluyor..Bunlar normalmi çokk korkuyorum yaa acaba enfeksiyonmu kaptımki:çok üzgünüm:
selam emine bende pazartesi göbekten ovitrelle iğne oldum bana salı ve çarşamba ilişki dedi perşembe kontrole çağırdı o gecede ilişkiye girmemi söyledi şimdi bekliyoruz bakalım hayırlısı hepimiz için beklemekten başka yapılacak bişey yok bu durumda
progesteron hapı kullanmış mıydın arkadaşım
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım...1 yıl 3 aylık evliyim.1 kez pregnyl,1 kez ıvf ve 1 kez de ovitrelle vuruldum koldan yani 3 aydır tedavideyim ama henüz sonuç alamadım...dr.um bu ay da olmazsa rahim filmi çekelim dedi zor oluyormuş duydum çalışıyorum diye yaza erteledim tedaviyi de filmi de...benim de ovitrelleyi ilk vuruluşum ilk de hamile kalınıyormu acaba diye ben de soracağım ama lütfen cevap verin olur mu??? :) sevgiler
kizlar hayatimin en güzel haberini aldim az önce hamileyim....test yaptim geyet net iki cizgi cikti..4 gün gecmisti günüm..okadar tedavi asilama olmadi bu ay kendiliginden geldi melegim...... Rabbime sükürler olsun dualarimi duydu banada yasatti bu mutlulugu darsisi size insallah...ben saglikla tamamlamayi size de bir an önce kavusmanizi diliyorum:lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın kızlar ...
hatırlarsanız daha önce yazıp ovitrelle vurdurduğumu hangi gün test yapmam gerektiğini sormuştum size
ben ayın 2,sinde vurdurmuştum iğneyi bugün iğnenin üstünden 14 gün geçti henüz adetlenmedim ve hiç belirtimde yok acaba gebelik testi yapsammı belli olurmu şimdiden ? çok heyecanlıyım....
''bu arada EliFatihEFU seninde bebişin hayırlı olsun rabbim ona ve sana sağlık versin :dance: ''
HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
1--Asutay.........................
2--Parıl...........................
3--Mevzey......................zeynep
5--GASLAN....................
6--BLACK_PEARL..........
7--tramissu1986.............
8--26eser26....................
9--zeyhat.......................
10--maat.........................
11--boncukx...................
12--ahsenecem...............
13--mişha...............
14--idilengin.................
15--dila_naz....................
16--ingilizceci..................
17--özlem1415.................
18--canimdacan ...............
19--dolunay_esra................
20--sevdalinka59................
21--nursim05................
22--asude80......................
23--belya.....................
24--kadisim...............
25--ebrusko1982...........
26--selen111.....................
27--hulyaeyup...............
28--şimal82...............
29--cans...............
30--nbatur55.............
31--ibem77............
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................:CüvCüv:
2)asyacan7...............İlknur:CüvCüv:
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53...........:CüvCüv:
6)sevil78............:CüvCüv:
7)beryal...................:CüvCüv:
8) hazanyagmuru...........:CüvCüv:
9)EliFatihEFU..................:CüvCüv:
kizlar hayatimin en güzel haberini aldim az önce hamileyim....test yaptim geyet net iki cizgi cikti..4 gün gecmisti günüm..okadar tedavi asilama olmadi bu ay kendiliginden geldi melegim...... Rabbime sükürler olsun dualarimi duydu banada yasatti bu mutlulugu darsisi size insallah...ben saglikla tamamlamayi size de bir an önce kavusmanizi diliyorum:lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?