Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar dün bende doktordaydım salı gününden beri menegon kullandım bugünle 5 iğne vurulmuş olucam yarında ovıtrelle (çatlatma iğnesi)vurulcam göbekten bu yöntemle hamile kalan varmı aranızda ilk ayda tutan falan varmı 303 sayfalık bu konu çoğunu okudum ama hepsini okuyamam ya lütfen cevap....

slm arkadaşlar bende ilk kez bu ay klomen hapı kullandım martın 12sinde de oviretle iğne oldum doktorum bana kalcadan dedi çoğu göbekten yapıyormuş doktorun bir bildiği vardır neyse belimde kasıklarımda göğüs uclarımda ağrı oluyo doktorum bana bir gün ilişkiye gir bir gün girme dedi acaba ilk denemede hamile kaqlan var mıdır ki çok merak ediyorum bu ay çok istiyorum kızlar herşeyin hayırlısı banada cvp yazarsanız sevinirim ilginize tşkler

Kızlar aşılama olalı 9 gün oldu ve benim hergün kasıklarımda bacaklarımda sancı batmalar oluyor..Bunlar normalmi çokk korkuyorum yaa acaba enfeksiyonmu kaptımki:çok üzgünüm:

selam emine bende pazartesi göbekten ovitrelle iğne oldum bana salı ve çarşamba ilişki dedi perşembe kontrole çağırdı o gecede ilişkiye girmemi söyledi şimdi bekliyoruz bakalım hayırlısı hepimiz için beklemekten başka yapılacak bişey yok bu durumda

Kızlar aşılama olalı 9 gün oldu ve benim hergün kasıklarımda bacaklarımda sancı batmalar oluyor..Bunlar normalmi çokk korkuyorum yaa acaba enfeksiyonmu kaptımki:çok üzgünüm:

aynı tepkiler benim vucudum da da var doktorum söledi öle tepkiler olurmuş korkma canım

tşkler canım acaba ilk denemede hamile kalan varmıyki

kızlar ben geldim .nasılsınız sevgi kelebekleri? ben iyiyim allaha şükür bebişimde iyi. 2 ayımız bitti 9 haftalık olduk teyzeleri.ama çok sık giremiyorum artık.sizleri çok ösledim.öpüyorum

canım benim sağol.bu arada ben adetimin dördüncü gününden itibaren femara diye ilaç kullandım 5 gün günde 1 tane içtim.sonra adetimin 12. günü ovıtrelle çatlatma iğnesi kullandım.iğnemin vurulduğu gün ve onu takip eden 5 gün hergün ilişkide bulunduk.şimdi bende düşünüyorum ilaçmı etkili oldu ,iğnemi yada yumurtlama günü ve sonrasında ilişkide bulunmamızmı? yani tek cevabı yok aslında herhalde ilaç yumurtalarımı kıvama getirdi iğne çatlattı ve bizde bıkmadan 6 gün çalışınca oldu herhalde ama birde bişey söylim biz şunu da yaptık.ne kadar etkili bilmiyorum ama, eşim ilişkiye girmeden önce yani 1 saat önce 1 büyük fincan az şekerli nescafe içti hep.6 akşam hep içti.nescafede spermlerin daha uzun süre canlı kalmasını sağlıyormuş.ama ne kadar doğru bilmiyorum .biz bunları yaptık.umarım yardımcı olmuşumdur.öptüm

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım...1 yıl 3 aylık evliyim.1 kez pregnyl,1 kez ıvf ve 1 kez de ovitrelle vuruldum koldan yani 3 aydır tedavideyim ama henüz sonuç alamadım...dr.um bu ay da olmazsa rahim filmi çekelim dedi zor oluyormuş duydum çalışıyorum diye yaza erteledim tedaviyi de filmi de...benim de ovitrelleyi ilk vuruluşum ilk de hamile kalınıyormu acaba diye ben de soracağım ama lütfen cevap verin olur mu??? :) sevgiler

canım bence rahim filmini erteleme bazen erteleyince bebek sahibi olmakta ertelenio keşke ben hiç korunmasaydım şimdi uğraşmazdım diyorum ama kısmet ovitrelle çatlatma iğnesi oluşan yumurtayı çatlatıyp inş. hamile kalırsın hiçbirşeye gerek kalmaz yani bunu biz bilemeyiz allah verirse vurunulmadanda olur hayırlısı olsun:CüvCüv:

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
1--Asutay.........................
2--Parıl...........................

3--Mevzey......................zeynep
4--ElifatihEFU.................elif
5--GASLAN....................
6--BLACK_PEARL..........
7--tramissu1986.............
8--26eser26....................
9--zeyhat.......................
10--maat.........................
11--boncukx...................
12--ahsenecem...............
13--mişha...............
14--idilengin.................
15--dila_naz....................
16--ingilizceci..................
17--özlem1415.................
18--canimdacan ...............
19--dolunay_esra................
20--sevdalinka59................
21--nursim05................
22--asude80......................
23--belya.....................
24--kadisim...............
25--ebrusko1982...........
26--selen111.....................
27--hulyaeyup...............
28--şimal82...............
29--cans...............
30--nbatur55.............
31--ibem77............

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................:CüvCüv:

2)asyacan7...............İlknur:CüvCüv:
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53...........:CüvCüv:
6)sevil78............:CüvCüv:
7)beryal...................:CüvCüv:
8) hazanyagmuru :CüvCüv:

kızlar listemiz cok kalabalık olmus ama herkes gırmıo bı gırıp cıkanlar da war istersenız bazılarını cıkartalım lısteden ne dersınız ???
hiç konusmadıgımız bılmedıgımız bırının listede olması nasıl sızce ???
siz ne dersınız ???

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
1--Asutay.........................
2--Parıl...........................
3--Mevzey......................zeynep
5--GASLAN....................
6--BLACK_PEARL..........
7--tramissu1986.............
8--26eser26....................
9--zeyhat.......................
10--maat.........................
11--boncukx...................
12--ahsenecem...............
13--mişha...............
14--idilengin.................
15--dila_naz....................
16--ingilizceci..................
17--özlem1415.................
18--canimdacan ...............
19--dolunay_esra................
20--sevdalinka59................
21--nursim05................
22--asude80......................
23--belya.....................
24--kadisim...............
25--ebrusko1982...........
26--selen111.....................
27--hulyaeyup...............
28--şimal82...............
29--cans...............
30--nbatur55.............
31--ibem77............

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................:CüvCüv:

2)asyacan7...............İlknur:CüvCüv:
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53...........:CüvCüv:
6)sevil78............:CüvCüv:
7)beryal...................:CüvCüv:
8) hazanyagmuru...........:CüvCüv:
9)EliFatihEFU..................:CüvCüv:

kizlar hayatimin en güzel haberini aldim az önce hamileyim....test yaptim geyet net iki cizgi cikti..4 gün gecmisti günüm..okadar tedavi asilama olmadi bu ay kendiliginden geldi melegim...... Rabbime sükürler olsun dualarimi duydu banada yasatti bu mutlulugu darsisi size insallah...ben saglikla tamamlamayi size de bir an önce kavusmanizi diliyorum:lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt

:teytey::teytey:Canım çokk sevindimm inan yazılarını takip ediyodumm.Rabbim yüzünü güldürdüü emeklerinin karşılığında meleğini sana gönderdii...Tebriklerrr.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh:teytey::teytey::teytey:

sagol canim hic beklemedigimiz bir anda oldu inan artik yildim biraktim herseyi dedigim anda bu mutlu haberi aldim......insallah tez zamanda sende ve bütün isteyen herkeste bu duyuguyu yasarr..gözyaslarimi tutamiyorum inan mutluluktan

günaydın kızlar ...
hatırlarsanız daha önce yazıp ovitrelle vurdurduğumu hangi gün test yapmam gerektiğini sormuştum size
ben ayın 2,sinde vurdurmuştum iğneyi bugün iğnenin üstünden 14 gün geçti henüz adetlenmedim ve hiç belirtimde yok acaba gebelik testi yapsammı belli olurmu şimdiden ? çok heyecanlıyım....
''bu arada EliFatihEFU seninde bebişin hayırlı olsun rabbim ona ve sana sağlık versin :dance: ''

elif cim canım benim tebrik ederim çok sevindim ya yani bu ay bişey yapmadınmı hiç inanki kendimin gibi sevindim bu duruma nasıl oldu anlatsana herşeyi ama en başından ne yaptın bu ay

canım ben iğnenin vurulmasınıda 16 gün sonra yaptım testi .yani 2 gün daha bekledim moralim bozulmasın diye bence sende bekle 2 gün daha çarşamba sabah yap test tatlım mutlaka çıkar.ikinci çizgiyi çok hafif görsende hamilesin .inşallah hayırlı haberler verirsin bize.canımmmmm bu arada sabah ilk idrarınla yap testi.

canımmmmmmmm arkadaşım çok sevindim yaaa.allah tamamına erdirsin .kucağına almayı nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…