Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah sende ayağını sürürsünde mevzey, eser, tramissu ve ismini sayamadığım diğer kızlarda arkandan gelip bize yetişirler.

Ay canım inş. rabbim hamilelerin duasını kabul etsin inş. çok sağol çok öptüm sen bebişini görmüşmüydün yada kalp atışlarını duymuşmuydun?????

slm kızlar verdiniz bana gazı eşimden test istedim yaptım ve tahmin edin pozitifff inanamıyorum bende hamileyimmmmmm bu saate kadar kan vermek için uğraştık ama beceriksiz kız kan alamadı gene test aldık yaptık gene çıktı inanamıyorum ya yarını sabırsızlıkla bekliyorumm dua eden herkese teşekkür ediyorum isteyen herkes bu çizgileri görürü inş.

ayy bugün ne güzel bir gün yaa cifte mutluluk haberleri aliyoruzzz..cok sevindim senin adina zeynep...berbaber dogacak meleklerimiz insallahhihoyyythihoyyythihoyyyt

evet canım bende inanamıyorum ama kantestini yaptırmadan rahat edemicem allahım hayırlısını versin inş.

canim idrarda bile positif ciktiysa kanda da belli olur...kafani rahat tut...bebislerimiz bizimle allah in izniyle

inanmıyorum canım ya walla senın adına cok sewındım a.s. demekkı herkesın bı zamanı war canım allah werdı sana mucıze bebişini allahın izniyle yarında kan testınde teyit ettırıp cok güzül bı hamilelik gecirirsin canım ya hamişler pek girmio dıe sıtem edıodun ama bak sen bı bırak bızı bı gırme artık işte o zamn da ben sana sitem edicem walla
şimdiden allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın canım allah hayırlısı ile saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah canım bızım içinde artık dua etmeyı unutmazsın dımı taze anne adayı:CüvCüv:
suan da içime kız olcak gıbı dogdu ilk tahmın benden canım saglıklı olsunda kız erkek hiç fak etmez bızım için yetrkı olsun walla cnm tekrar tebrik ederim seni....

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asutay.........................
--Parıl...........................

-BLACK_PEARL..........
--tramissu1986.............
--26eser26....................
--zeyhat.......................
--maat.........................
--boncukx...................
--ahsenecem...............
--mişha...............
--idilengin.................
--dila_naz....................
--ingilizceci..................
--özlem1415.................
--canimdacan ...............
--dolunay_esra................
--sevdalinka59................
--nursim05................
--asude80......................
--belya.....................
--kadisim...............
--ebrusko1982...........
--hulyaeyup...............
--şimal82...............
--ibem77............

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................:CüvCüv:

2)asyacan7...............İlknur:CüvCüv:
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53...........:CüvCüv:
6)sevil78............:CüvCüv:
7)beryal...................:CüvCüv:
8) hazanyagmuru...........:CüvCüv:
9)EliFatihEFU..................:CüvCüv:

10) mevzey....................:CüvCüv:

tiramisu canım çok sağol benmde akşamdan beri şoktayım gece uyuyamadım hep dua ettim şükür ettim durumumu bilenlerle paylaşma hayallaeri kurdum sizi bırakırmıyım ben herşeyi aylardır sizle paylaştım sizle mutlu oldum nasıl nankörlük ederim canım daha çok duaya ihtiyacım var kandada çıkar inş. dualarım sizinle pes etmek yok ama şunu bil şimdi daha çok korkuyorum aksilik olcak diye çok öptüm canım:1hug:

mevzey hayırlı uğurlu olsun inşallah allah sağ sağlim kucağınada almak nasip etsin arkadaşım....nasıl sevindim anlatamam...

allahım ne güzel bişey buu...sabah sabah burdan böyle güzel bir haber almak...hemde ilk aşılamada...rabbim şükürler olsun......nasıl bir moral oldu anlatamam ....

canım benim sen her zaman aklımdasın. bebiş annesini biraz üzüyo bu aralar. bulantılar yüzünden yemekten kesildim. 2 kilo vermişim. geçen hafta dr. gittim kalbini dinletti çok güzel bi duygu Rabbim sizlerede en kısa zamanda yaşatır inş.

Ay canım inş. rabbim hamilelerin duasını kabul etsin inş. çok sağol çok öptüm sen bebişini görmüşmüydün yada kalp atışlarını duymuşmuydun?????

valla sizlerle aynı acıları çektik o nedenle hiç birinizi dualarımda unutmuyorum. geçen hafta gittim 7+3 tü şimdi 8+3 oldu. dr. kalbini dinletti çok güzel bi duyguydu. yanlız bi haftadır bulantılar rahat vermiyor. inş. siz en kısa zamanda hamiş olursunuz ve bulantısız sağlıklı bi hamilelik geçirirsiniz.

kız sende mi hamilesin. canım tebrik ederim. tam msj yazarken kim ne yazmış diye sayfayı bi gözden geçireyim dedmiştim. ay çok güzel bi haber canım benim. kaydirigubbakcemile5 ben ayağımı sürüdüm herhalde buna tam inanacam artık.
hadi bakalım kızlar sıra sizin tramissu eser sizleride bekliyoruz.

taramissu canım bak madem artık listeyi sen güncellemeye başladın aramızda bebişin cinsiyetini öğrenenler sana haber versin listeyi güncellerken anne adaylarının yanına bebişlerin cinsiyetini de yaz. şuan zaten iki tane annenin bebek cinsiyetleri belli.

tramisu canım benide eklermisin listeye.....daimiyim bak artık....nicedir sizinleyim...artık listeye girebilirimiyim.....

AAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:teytey::teytey::teytey::teytey:canım benim ya...valla gözlerim doldu şimdi.çok sevindiiimmm..bak gördün mü,Rabbim sonunda verdi meleğini sana da..olucak demiştim valla sana hiç söölemedim bu ay ama içimden bi ses diyodu ilkinde tutacak zeynep'in de benim gibi diyodum.bu ay elifin de senin de hayaliniz gerçek oldu.ÇOK ŞÜKÜR ALLAHA..canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum daha fazla inan..Rabbim inş.kalp atışlarını duymayı,sağlıklı bi hamişlik geçirmeyi ve sonunda da kucağına sağ salim almayı nasip etsin..dualarım hala seninle.çok öptüm bi tanem....annecik :CüvCüv:yerimsenibenhadi kendine dikkat et bakalım.Allaha emanet olun sen ve BEBİŞİN

tbrler elifcim allah analı babalı büyütsün kızlar bende ovitrelley vuruldum üstünden daha beş gün gecti bana doktorum adet gününü bekle adet olmassan test yaptır bak dedi sonra da gel kan testi yaptır dedi sizce daha erken bakma şansım olabilirmiyki acaba

canım benim nihayeten inş. katıldık aranıza bende diyodum beauty niye hala girmedinete bende sabırsızlandım yani paylaşmak için çok şaşkınım inanamıyorum adet olmayı beklerken hatta pazar günü sıkıntıdan hep uyudum gerçekten adet ağrıları çekosun inş. değerim yükselir canım bugün 150 çıktı sence iimi?benim yolum seninkinden geçiomuş canım beniminş. 2009 a yetiştik çok öptüm :1hug:sizde allaha emanet olun

sağol canım benim net yavaştı anca cvp veriorum darısı başınıza inşallah rabbim sizede nasip etsin dualarım seninle moral çok önemli benim tavsiyem budur nacizane:1hug:

Canım bana dünkü gazı sen verdin aslında sen idrarda çıkar deyince eşimi yolladım ve bunalımdan kurtuldum ayağını fena sürtmüşün belli ama çok ii yapmışın canım bebğini allah nazarlardan saklasın ne güzel bende görürüm inş. o zamanları çok tedirginim çünkü sonucum 150 çıktı iimi sence 15. gün evet sıra diğer kızlarda şiddetle onlarıda bekliyoruz:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…