Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya canım bende beklemek istiyorum ama içimden bir ses yap şu testi diyor...
umarım mercimeğime kavuşmuşumdur. test yapınca haber veririm yine benim için dua edin... :1rolleyes:

elif cim canım benim tebrik ederim çok sevindim ya yani bu ay bişey yapmadınmı hiç inanki kendimin gibi sevindim bu duruma nasıl oldu anlatsana herşeyi ama en başından ne yaptın bu ay
gecen ay asilamam tutmadi biliyosundur ama adetim lekelenme seklinde oldu 6 gün devam etti bitti..sonra ben hep ovulasyon günlerimi hesaplardim ona göre birlikte olurduk düzen tertip icinde tabiki buda bizi strese sokuyodu sanki görevmis gibi....ama asilamadan geriye kist kalmasin diye sogan suyu ictim 10 gün kadar...tutmayan asilamadan sonra üzüntüden tüp bebek merkezleriyle kontak kurmustuk yaza yaptiricaktik...biraktim kendimi yildim artik siqildim diyodum hatta 1,5 yildir hergün düzenli aldigim folik asiti bile birakmistim bu ay bana ne dedim olursa olur olmazsa buda bizim kaderimiz...baska da hicbirseye dikkat etmedim

rahat oldum hep takmadim kafama hic, hatta bu sebepten dolayi kk ya bile fazla ugramadim cünkü burda biseyler okuyunca bebek konusuyla cok fazla kafami mesgul ettigimi anlamistim..sadece senin asilama sonucunu merak ettigm icin arada girdim baktim ama yazmadin galiba göremedim cünkü

günüm gecti belki asilamanin ilaclardan etkisi daha atilmamistir vücudumdan dedim ama öyle degilmis..sükürler olsun melegim benimleymis..

test sonucunu ögrenince sükür namazi kildim ve hicbirinizi tanimamama ragmen hepiniz icin dua ettim insallah en kisa zamanda sizde böyle mutlu olursunuz....

arkadaslar hepinize cok tesekkür ederim birbirimize hep dua ettik ve böylede devam edelim

ya canım bende beklemek istiyorum ama içimden bir ses yap şu testi diyor...
umarım mercimeğime kavuşmuşumdur. test yapınca haber veririm yine benim için dua edin... :1rolleyes:

bencede bekle bugün 14.günmüs ama zaten muhtemelen sabah idrarinida yapmissindir ilk günlerde sadece yogun sabah idrarinda cikiyomus..2 gün daha sabret ben 4 gün bekledim ve sonunda mutlu sona ulastim ALLAH in izniyle..insallah sende ulasirsin

elifcim kanda yaptırdınmı test eşine söyledinmi ne yaptınız ay sende beauty ve asyacan gibi bırakma bizi özellikle ilknur bu ikinci dönem hiç girmedi seni, arada da olsa görmek isterim canım allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin duan için sağol yarın kanda gebelik testi yapıcam 14. günüm heyecandan ölüyorum inş. bende sana katılırım çok öptüm

canım arkadaşım tebrik ederim. yaklaşık 1 haftadır giremiyorum bulantılar beni mahvetti. bugün gitdim iyi bi haber aldım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inş.

esime söyledim evet calisiyodu tel actim benimki hava alaninda calisiyo tamda ben aradigimda yanindan ucak geciodu aslinda yasak telde konusmak biliyosundur..ben sevincten agliyodum zaten oda beni sabahtan beri defalarca aramisti, aradim askim cift cizgi dedim ilk önce anlamadi ucagin sesinden sonra test pozitif diye ciglik attim nerdeyse, sevincten oda kendini sasirdi sonrada yien aradim arkadaslarin boynuna atliyasim gelio sevincten dedi..birazdan gelicek isten kutlucaz insallah.....
kanda yaptirmadim test daha hemen doktorumu aradim test sonucunu sordu kac gün gecti dedi 4 dedim haftaya p.tesi kontrole gelin dedi , dikkat edin kendinize falan dedi....böyle iste..aslinda belki erken mi diyodum ilk basta ama cizgiler okadar net cikti ki tutamadim kendimi...

canim yarin insallah sende mutlu haberi verirsin..ben tabiki de birakmam simdi siteyi, zaten calismiyorum internet hep acik...kizlarin belki isleri yogundur..gelirler yakinda geri

elifcim çoook sevindimm:teytey::teytey::teytey:Allah tamamına erdirsin inş.canım.uzun zamandır takip ediyodum sadece sayfamızı yazamadım pek.ama bu güzel haberi görünce çok sevindim.sevincini en içten duygularımla paylaşıyorum canım.gerçekten çok mutlu oldum senin adına.bak sonunda geldi meleğin,ümitsizliğe gerek yokmuş dimi..Allahım mutluluğunu daim etsin.dr'a ne zaman gidicen?bizi durumlardan haberdar et olur mu canım?kesinlikle bundan sonra çok dikkat et ve kendini asla yorma.gerekirse ilk 8 haftayı atlatana dek hiç bi iş yapma hiç bişey bebişlerimizden daha önemli olamaz,hele bu kadar bekledikten sonra bizler için...Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin..öptüm çok...a.s.

canım inşallah bi güzel haberde senden alırız. eczane testi yapsam bile varsa ikinci çizgiyi silik görebilirsin.

zeynepcim ben buralardayım canım.sizleri okuyorum ama bana pek laf düşmüyo.bir iki kez sana yazdım,sen de cevap vermedin..aslında sizi bırakmadık hatta bi ara biz sizleri soruyoduk nerelerdesiniz diye...darılma lütfen.hamilelik değiştirmiyo insanı emin ol canım..elifin haberini okuyunca hemen yazayım dedim.diğer kızları pek tanımıyorum.parıl ve asude de pek yok.eskilerden kimseyi göremeyince biraz çekildim ben de..sen de cevap yazmayınca...
seni de çok merak ettiğim için girmiştim bugün de..elifin haberini aldım.inşallah darısı sana ve tüm isteyenlere..sanırım yarın yapacakmışsın testi.Rabbim yüzünü güldürür inş.bu ay hepinizin mutlu olması dileğiyle......çok öptüm canım arkadaşım...unutulmadığını bil yeter....:1hug::1hug:

canım arkadaşım tebrik ederim. yaklaşık 1 haftadır giremiyorum bulantılar beni mahvetti. bugün gitdim iyi bi haber aldım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inş.

sagol canim...gecen ay birlikte beklemistik seninle sen ayagini sürüdün arkadan ´hemen yetistim ALLAH in izniyle....
sagol canim cok mutluyum..doktora p.tesi gidicem daha önce cok doluymus burda malesef ki randevun olmadan gidemiyosun...kendimi yormuyorum süpürge bile yapmiyorum evde yemekte yapmiyorum benim istahim yok zaten yayilip yatiodum günüm gectiginden beri..bundan sonrada esim yapsin isleri sırnaşık şey..simdi sira keseyi görmekte insallah rabbim saglikli bir hamilelik nasip eder...

size de bisey sorcam hamisler ben uykusuzluk yasiyorum geceleri uykum cok ince oldu kuslarin civiltisina bile uyanir oldum..4 gündür 3 er saatlik uykuyla dolasiyorum..sizde de olmusmuydu

inşallah sende ayağını sürürsünde mevzey, eser, tramissu ve ismini sayamadığım diğer kızlarda arkandan gelip bize yetişirler.

canım uykusuzluk çok normal.şimdi pek uyuyamazsın rahatsızlık oluşur uyku konusunda.ben de öyleydim.sonra da çok uyursun.bu şimdilk bööle gider.ama yakında normale döner emin ol..inşallah keseyi de sağ salim görürsün.dua edicem bol bol hiç bi sıkıntı çekmeden devam etsin herşeyin diye...bence de kocana yaptır hayatım.hamileliğin en büyük güzelliği bu zaten.:dance:hiç bi iş yapma hiç yorulma ve sakın bi şey kaldırma.dizlerini bükerek yere eğil.senin iyiliğin için küçük tavsiyelereminim bunları sen de biliyosun ama...Allaha emanet ol tatlım.öptüm.:1hug:

sagol tavsiyelerin icin gercekten....
ben namaz kilan birisiyim dolayisiyla da egilip kalkmam gerekio ama sanirim bunun bir sakincasi olmaz.....pazartesi yi iple cekiyorum simdi sag salim olsun hersey diye dua ediyorum....
insallah yarin zeynep in de iyi haberini aliriz

tebrikler elif ne güzel bi haber allah tamamına erdirsin inşallah bizlerede buradan hamile haberlerimizi vermek nasip olur ben 9unda ovitrelle vuruldum bekliyorum şimdi darısı başımıza

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
1--Asutay.........................
2--Parıl...........................
3--Mevzey......................zeynep
5--GASLAN....................
6--BLACK_PEARL..........
7--tramissu1986.............
8--26eser26....................
9--zeyhat.......................
10--maat.........................
11--boncukx...................
12--ahsenecem...............
13--mişha...............
14--idilengin.................
15--dila_naz....................
16--ingilizceci..................
17--özlem1415.................
18--canimdacan ...............
19--dolunay_esra................
20--sevdalinka59................
21--nursim05................
22--asude80......................
23--belya.....................
24--kadisim...............
25--ebrusko1982...........
26--selen111.....................
27--hulyaeyup...............
28--şimal82...............
29--cans...............
30--nbatur55.............
31--ibem77............

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................:CüvCüv:

2)asyacan7...............İlknur:CüvCüv:
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53...........:CüvCüv:
6)sevil78............:CüvCüv:
7)beryal...................:CüvCüv:
8) hazanyagmuru...........:CüvCüv:
9)EliFatihEFU..................:CüvCüv:

canım cok sewındım ya bak listeyı yenılemem ugurlu geldı sana :) inşallah en yakın zamanda bıze ugurlu gelır cnm
allah sana eşine we bebişine uzun saglıklı huzurlu günler wersin size gercekten cok sewındım cnm allah hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp etsın bebişinin fotolarını da görürüz inşallah cnm.............

inşallah sende ayağını sürürsünde mevzey, eser, tramissu ve ismini sayamadığım diğer kızlarda arkandan gelip bize yetişirler.
inşallah cnm ya inan bunu cok istıyrum benı de yazdıgın unutmadıgın için cok saol cnm bebiş nasıl bakalım yaramazlık yapıo mu sana rahatlık werıyormu anlat bakalım da bıraz heyecanlanalım canım ......

mevzey canım ........
hadi bakalım yarın inşallah pozitif haberi alırsın tatlım benım olmadı senın olur inşallah inan bunu canı gönülden istiyorum sonucta burda beraber üzülüp beraber sewiniyoruz hadi canım yarın sewındır bızı bebiş haberınle ............:CüvCüv:

canım benim yanlış anlamadıysam haber çok taze yani bugün eşinide tebrik ediyorum ben biraz sitem edeyim dedimdi beauty hiç olmassa giriyo arada oda ağrılarım oluyo diyo ama ilknur hiç yok neyse özlediğimden yapıyorum hadi canım bol kutlamalı günler:CüvCüv:

Canım benim ben sadece unuttuğunuzu sandım senin değil ama ilknur unuttu yani başka bişey gelmio aklıma parıl ve asude zaten yok sen en vefalısı çıktın belki onlarında geçerli sebebleri vardır bilemiyorum ama böle teşvik yazıları okuyunca çok heyecanlandım allahım ne olursun bu sefer olsun hayırlısıyla bende unutmuyorum canım sitemim sevgimden bende çok öptüm kendine ii bak

inşallah canım dualarınızı istiyorum inş. hepimizin olur hayırlısıyla walla ölüyorum korkudan tabi allahım hepimize buradan haykırmayı nasip etsin inş. çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…